Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 минути, Киро Н. написа:

Косе

изключителни доказателства както винаги . Къде са снимките на надупчения су-57 ? И другите 3 цели :)

Оказа се че в Ахтубинск не ползват WhatsApp защото случайно са секретни :) Отделно армейски самолети там няма,  завода Сухой тества там.

Най интересното за последните 2-3 дена е британската идея за атентати в руски училища за да предизвикат Путин към нещо. 

Британците както винаги къртят мивки.

Търси перемогата драги мой

Кире мисли какво ще правим за 40-те как ще го отбележим.. Това другото не е важно щото няма защо да се хабиш вече - няма ги вече.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Косе

Хич не се хабя а гледам как "Горошков" влиза в пристанището на Хавана.

Приготвям пуканките за след обед, а утре - майкоу.

Ако пък вземат да изпълнят учебен пуск - край - Маями се изнесе към бункерите.

Тя медиината бухалка се оказа че била дебела и от двете страни :)

преди 9 минути, Киро Н. написа:

Косе

Хич не се хабя а гледам как "Горошков" влиза в пристанището на Хавана.

Приготвям пуканките за след обед, а утре - майкоу.

Ако пък вземат да изпълнят учебен пуск - край - Маями се изнесе към бункерите.

Тя медиината бухалка се оказа че била дебела и от двете страни :)

Ужас... то да ти кажа влизат веднъж годишно. Нещо по-различно ли ще се случи сега. Кире, ама ти верно я разбираш краварската политика,а?

И хич не си от масовката.. Според тебе колко време ще те бъзикам като тръгне да се прибира? Аз залагам на поне 1 седмица.

Страшни простотии ти минават през главата честно и нищо за месец май.. Що така - не те кефи нещо.

Викат и Самара била посетена:

Обичам взривовете рано сутрин:

P.S. Как го гледаш като ще са от 12 до 17 там. На кристалната топка ли го хващаш това? Нали ти казах да я метнеш през прозореца вече - не познава..

преди 2 часа, attj написа:

Глупаво е да подкрепяш хохли против казаци,  защото това е вътрешноукраински проблем.  Предстои да видим провала на странния  замисъл на Володимир Зеленски за смазващо притискане на Русия в Швейцария от целокупната международна общност?!   Зельо е превъртял.       И Байдън отказа да присъства.   Хохли и казаци следваше да са преговаряли и да са се разбрали още през 2014 година.   Без военни операции.  

Глубаво е да подкрепяш украинци срещу украинци, ама го правят.

преди 3 часа, bigiadri написа:

Само да кажеш нещо против путин или нещо против войната в Украйна в русия ,веднага ставаш ЧУЖДЕСТРАНЕН агент и търпиш последиците от това ,а те са жестоки вкл.и колония за години ,дори убийство,какво се правиш на уж неутрален ,руски троле.

Мдааа, продължаваш да ме изумяваш с глупостите си....          Преди около година се опитах да се регистрирам в един руски сайт за да получавам информация от там за войната в Украйна. Отказаха ми регистрация поради негативно отношение срещу СВО и Путин. Как го бяха разбрали това, идея си нямам...

преди 3 часа, Митко Вълчев написа:

Не ги псувам руснаците, все пак те са ни освободили, братя са ни и всеки от тях е готов да се жертва за нас. Само постоянно подчертавам, че от 1917 там се извършва обратна селекция и резултата е явен. И тяхното общество може да бъде за пример, какви никога не трябва да бъдем. А има шанс да станем, гледайки резултатите от изборите, ако ни изкарат от ЕС след някоя година. Тогава ще ти стане ясно, защо всеки лев за Украйна е бил супер инвестиция, но ще бъде късно.

Защо си благодарен на руснаците? Освободили са ни техни прадеди и то не нас, а нашите прадеди и то по заповед на Алвксандър Втори. На него трябва да си благодарен.                       Какво общо има евентуалното ни излизане от ЕС с войната в Украйна? Какво ми дреме на мене, че ще я окупират тази страна? И да ти кажа, че аз си бях добре много преди да влезем в ЕС. Не съм благодарен на членството ни там, мога и без него...

преди 3 часа, BANKATA написа:

Може ако са идиоти.

Прав си...щом са идиоти всичко може... Само че никой не ги лъже, че дават жертви и понасят щети. Те това си го знаят, но са съгласни в името на родината...

Нещо се случило на Хаймарса.

Стрелял, стрелял и внезапно се запалил.

https://t.me/dva_majors/44775

Впрочем Путин тръгва за С.Корея и след това за Виетнам.

Косе, по въпроса за глобалната политика - да знаеш че всички считат че СССР се завръща.

Политбюро трябва да реши какво да прави с укрите. 

преди 4 минути, Киро Н. написа:

Нещо се случило на Хаймарса.

Стрелял, стрелял и внезапно се запалил.

https://t.me/dva_majors/44775

Впрочем Путин тръгва за С.Корея и след това за Виетнам.

Косе, по въпроса за глобалната политика - да знаеш че всички считат че СССР се завръща.

Политбюро трябва да реши какво да прави с укрите. 

Кире, нищо не става от тебе и твойте предсказания.. Какво стана с новото ти за вчера/вдругиден

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Мдааа, продължаваш да ме изумяваш с глупостите си....          Преди около година се опитах да се регистрирам в един руски сайт за да получавам информация от там за войната в Украйна. Отказаха ми регистрация поради негативно отношение срещу СВО и Путин. Как го бяха разбрали това, идея си нямам...

Защо си благодарен на руснаците? Освободили са ни техни прадеди и то не нас, а нашите прадеди и то по заповед на Алвксандър Втори. На него трябва да си благодарен.                       Какво общо има евентуалното ни излизане от ЕС с войната в Украйна? Какво ми дреме на мене, че ще я окупират тази страна? И да ти кажа, че аз си бях добре много преди да влезем в ЕС. Не съм благодарен на членството ни там, мога и без него...

Прав си...щом са идиоти всичко може... Само че никой не ги лъже, че дават жертви и понасят щети. Те това си го знаят, но са съгласни в името на родината...

Това ми напомня на нещо подобно, което ми се случи. 😂

За следващата седмица - бомбено - без признаци за паузи. 

Така до 17-18 юни. 

Косе като тръгнете в настъпление - пиши да видим колко ще напреднете.

Гугъл трябва да се намеси ...сигурно ще са 2-4 квадратни метра

преди 9 минути, Киро Н. написа:

За следващата седмица - бомбено - без признаци за паузи. 

Така до 17-18 юни. 

Косе като тръгнете в настъпление - пиши да видим колко ще напреднете.

Гугъл трябва да се намеси ...сигурно ще са 2-4 квадратни метра

Кире, пак да те питам какво настъпление - то държава няма вече.. Не го разбирам това твойто.. И пак не каза къде го гледаш това влизане в Куба.

Официално ще се случи на 12 и много искам да разбера как го виждаш това нещо от бъдещето. Звездите ли ти го говорят. И само да ти кажа че нещо четенето с разбиране не ти се удава какво обичате да казвате. Визирам това дето го пусна преди малко. Освен с времето и пространството имаш ли проблем и с очите?

Пишеше мини и аз минах:

Нищо не става от тия дрончета:

Косе

Дай там за ракетите и дроните. 

Колко стелта са уличени, за с400 разбрахме че са десетки

Я да пусна едно видео за баш дрона дето чак в Тексас разбраха че го има.

https://t.me/The_Wrong_Side/16520

Впрочем Шолц ще трябва още една гаубица да праща.

преди 6 минути, Киро Н. написа:

Косе

274828296_1019648275330831_8404114517407809348_n.jpg.34ab38d99e07ac0336fc695be3d16078.jpg

преди 22 минути, Киро Н. написа:

Косе

Аха явно пак на пряко предаване от кристалната топка от Куба си бил и си се облъчил.

Коре че си куха лейла това ми е ясно, но да гледаш нещо дето ще се случи на 12 днес и да се кефиш.. Не знам човек - ти си страшен медицински случай . Или наследник на Ванга ама като гедам как "познаваш" и по-скоро медицински феномен.

Удри

https://x.com/lost_warinua/status/1799782814210236581

преди 1 час, BANKATA написа:

Глубаво е да подкрепяш украинци срещу украинци, ама го правят.

„Подготвяме ново споразумение за Украйна с европейските партньори, по-конкретно с Германия, за допълнителни мерки за подкрепа“, изтъкна Зеленски във вечерното си видеообръщение. Всъщност Зельо е нелигитимен вече бивш президент на хохлите.   През 2019 година на повечето украински казаци не беше възможно да гласуват на изборите за държавен глава.     Зеленски не е техен президент.    Бившата Украйна е разделена от 2014 година.    Причина са спорове и конфликти между хохли и украински казаци.     Не е добре НАТО да подкрепят хохлите,  а РФ да са на страната на казаците.   Има всички предпоставки за допълнителна ескалация.     Трябваше някак да са се договорили.  Или скоро руските казаци отново ще са в земите на хохлите.   Все още не са си отвоювали земите на донските и запорожските казаци.  

преди 5 часа, andiay написа:

Миними анимационно, това което си чел и това, което смяташ  че си прочел нямат нищо общо помежду си....

Дежа ву, а?

И естествено - не ти стиска, "мъжо" или за кот там се възприемаш....

Ето, че па си си въобразил, че някой се интересува от пародия като теб, че чак и мачкал нищото ти....

Казах ти - вътрешните ти терзания и подтиснати въжделения винаги искачат на повърхността....

По темата само ще си въобразяваш, че ще пишеш....

Индивид стигнал в развитието си само до начално образование, при това получено по милостиня в селското училище, няма как да пише по която и да е тема....

100 пъти ти казвах, че никакъв вид лични срещи, било те виртуални или реални, не представляват интерес за мен....

Намери си друг обект, за да погасяваш въжделенията си....

100 пъти ти казах, че щом ме цитираш, ще отговарям и дали тази досадна за мен "комуникация" ще продължи, зависи само и единствено от твоя избор....

Надявам се, че най-накрая яйцето на раменете ти е взело правилният избор....

А дано, ма надали....

Щот си материализираната еманация на героите на Донев - 3 в 1....

Жмунка, пустопреливкай си. Отделих повече от допустимото време, за нещо със специални потребности. Пък за чуждомачкач да не говорим. Разтягай си всяка създадена от теб реалност до безкрай, с малоумната вяра че ще стане истина. Твърде отдавна си се доказал като абсолютен неадекватник не само в тази тема. Уменията да удавяш в шизофренични извъртания всичко, според болното ти съзнание е висш интелектуален пилотаж. Смехурко. За мъжествеността,  не знам защо точно ти я вкарваш в темата, дето при теб е само в пръстите  и клавиатурата ти? 

преди 5 часа, Митко Вълчев написа:

Донбас е на Украйна и това е от абсолютно безспорните факти и според международното право. 

Само дето болшинството население в Донбас се смятат за руснаци, така са се определили и по време на последното официално преброяване на населението в бившата Украйна.  Тяхното желание след преврата на Майдана е да са под крилото на майка Русия, барабар с териториите, които са населявали от векове. 

След като според международното право косовари имат право да се отделят от Сърбия, то защо донбасци и кримчани да нямат същото право?!

Вълчев, имаш ли обяснение за потресаващия двоен аршин на Чичко Сам и защо аджеба веднъж подкрепя сепаратистите в Косово, а в следващия момент с неговите американски оръжия се избиват сапаратистите в Бандеристан?

Защо според Чичко Сам териториалната цялост на Украйна е толкова важна, а междувременно териториалната цялост на Сърбия да върви по дяволите?!

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Виж, бих ти обяснил лесно какво е общото между загуба на Украйна и евентуалното ни излизане от ЕС и тръгване надолу по пързалката, но явно или наистина си толкова зле и нямяш капацитета или съзнателно се правиш че не схващаш, та няма да губя време.

Ммммм

Дали да продам къщата в Маями...абе Европа е много близо ...по добре не ... Петров и Боширов върлуват

IMG_20240610_132454_739.jpg

преди 27 минути, attj написа:

донските и запорожските казаци. 

Болния бот го пуснаха с счупената плоча да повтаря че има деменция

Screenshot2023-08-02110006.png.4481e547c136c367bb0fa5c46ae966c7.png

преди 2 минути, Flashback написа:

Само дето болшинството население в Донбас се смятат за руснаци, така са се определили и по време на последното официално преброяване на населението в бившата Украйна.  Тяхното желание след преврата на Майдана е да са под крилото на майка Русия, барабар с териториите, които са населявали от векове. 

След като според международното право косовари имат право да се отделят от Сърбия, то защо донбасци и кримчани да нямат същото право?!

Вълчев, имаш ли обяснение за потресаващия двоен аршин на Чичко Сам и защо аджеба веднъж подкрепя сепаратистите в Косово, а в следващия момент с неговите американски оръжия се избиват сапаратистите в Бандеристан?

Защо според Чичко Сам териториалната цялост на Украйна е толкова важна, а междувременно териториалната цялост на Сърбия да върви по дяволите?!

Само дето, тази ситуация я има на десетки места в света, това не води до промяна на суверенни граници. Особено пък чрез агресия на милитаризиран съсед, който през годините многократно е играл сценката за защита на репресирано малцинство, за да може да заграби чужди територии. Преди намесата на неговите зелени човечета, сепаратистки действия и етническо противопоставяне не е имало. 

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Виж, бих ти обяснил лесно какво е общото между загуба на Украйна и евентуалното ни излизане от ЕС и тръгване надолу по пързалката, но явно или наистина си толкова зле и нямяш капацитета или съзнателно се правиш че не схващаш, та няма да губя време.

Те не искат развитие, те искат да са робовладелци, както едно време. Искат пак само за тях да има Кореком и да колят и да бесят. 

преди 37 минути, Митко Вълчев написа:

Само дето, тази ситуация я има на десетки места в света, това не води до промяна на суверенни граници.

Ама как да не води до промяна на суверенни граници, Сърбия е жив скорошен пример!

Такава си излагация да казваш на черното бяло! 🤡🤡🤡

В допълнение след като САЩ отделиха Косово от Сърбия, на тази отцепена територия Чичко Сам веднага построи най-голямата и най-скъпата американска военна база в Европа, казва се "Бондстийл".

След преврата на Майдана Чичко Сам имаше намерение чрез своите бандеровски проксита, които дойдоха на власт след Янукович, да построи подобна американска военна база и в Крим, за да "сдържа" Русия, но Путин им развали сметките. 

Флаш

Нещата се връщат в миналия век.

Който се бори с USA получава калашници, гаубици, ракети а вече и дронове Геран, Ланцет, Орлан.

А НАТО  замислили да произвеждат евтино оръжие ...

След 20-25 години може.

Ама за целта трябва населението да бъде наплашено качествено :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.