Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, ivottoshev написа:

Ако не си бяха навряли носовете още 2014г. в Украйна, всичко все още щеше да си е мирно и тихо. 

Путлер анексира Крим, не американците.

Затуй сега украинците го мразят дружно.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, WhiteHart написа:

Най мразя антивакс конспиратори

С путлеристи е пълно.

Антивакс конспиратори има само в главата ти, защото си се поддал на официалното зомбиране, че насилственото лекуване вече не е престъпление.

Мога да те разочаровам. Престъпление е. Все още. Срещу човечеството. Няма давност.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Путлер анексира Крим, не американците.

Затуй сега украинците го мразят дружно.

Сега като им анексират Донбас, плюс Южна Черноморска Украйна, няма ли да намразят САЩ - задето са ги подлъгали и излъгали?  

преди 1 минута, attj написа:

Сега като им анексират Донбас, плюс Южна Черноморска Украйна

Руската говняна армия, няма да може да превземе нищо.

Ще се върнат в Мадараша като груз 200 и груз 300.

А Украйна ще си върне Крим и Донбас и ще забие украинското знаме в Севастопол.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

С путлеристи е пълно.

Антивакс конспиратори има само в главата ти, защото си се поддал на официалното зомбиране, че насилственото лекуване вече не е престъпление.

Мога да те разочаровам. Престъпление е. Все още. Срещу човечеството. Няма давност.

Слушал съм ги тия. Мога само да ти пожелая да си здрав и да се радваш, че не си изкарал "измисления" вирус, защото аз го изкарах и ще влача дълго последствията. Някои познати вече ги няма, а майка ми оцеля на косъм. Ама то било пресилена паника това, обикновено грипче било. Спести ми тези глупости.

преди 21 минути, ivottoshev написа:

Аз говорех по принцип, ти за да се измъкнеш от неудобен за теб отговор го обърна на лична основа. Добре. Да приемем че за теб този въпрос не е актуален и ти си изхвърлил от живота си всичко, което е направено от руски суровини и материали. За западняка обаче важи ли същото? Ако ги няма руските метали ще има ли беемве, което да кара? А ако го няма руският нефт с какво ще си пълни резервоара? Руснакът може да е калпав производител и по силите му да е само производство на ладички, но той поне ще има кола и ще има с какво да я кара, а немецът ще седи пред чертежа на новият супер-дупер модел на BMW-то и ще гледа колко хубаво е нарисуван.

Аз плюя по главният според мен виновник за цялата ситуация - наглите хАмериканци, които не спряха да си навират носа по целият свят и да разпалват конфликти където решат че имат интерес. 

Аз като проверих последно, Русия нападна Украйна, не САЩ. Русия от 15 години има НАТО на границите и не е нападана, даже и наглите хамериканци не са я нападали, единствено Русия си напада съседите все. 

преди 1 минута, WhiteHart написа:

Ама то било пресилена паника това, обикновено грипче било. Спести ми тези глупости.

Глупостите ти ги говориш, и не можеш да разбереш дори, в какво те обвинявам.

Насилствената ваксинация е нарушение на Нюрнбергските правила. Нямате право да насилвате хората. Щом като вярваш, ваксинирай се. Така е демократично. Но ако поддържаш менгелщината, поддържаш престъпници с много кръв по ръцете.

Мислиш ли че на Файзер им пука за тоя процес и решението че не може се налагат ваксини. Важна е печалбата, затова Европа се превръща в диктатура.

преди 42 минути, Реджеп Иведик написа:

Кажи на учителя си по логика да си скъса дипломата, да я изгори и да я изяде.

Путлер е кръволок и касапин, затуй насила ваксинира руснаците срещу лека настинка.

А сега насила ги праща да мрат в Украйна.

В тази тема общо-взето с теб сме в един лагер.

Но в другата и препинателен знак не написа срещу Русия.

Аз предмет "Логика" не съм имал в училище. Имах "Философия".

преди 3 минути, Филипов написа:

Що опять ?

преди 3 минути, parmobil написа:

Но в другата и препинателен знак не написа срещу Русия.

Лъжеш.

И на тебе ще ти кажа, не виждаше, че плюя Путлер, защото си зомбиран от престъпната пропаганда.

Ако не те мързи, върни се и разгледай темата и ще откриеш най малко 5 поста мои, в които плюя Путлер за насилствената ваксинация в Русия.

Отделно, два пъти нарочно ти казах, че осъждам насилствената ваксинация в Русия.

Като видях, че не чуваш ясни послания, ми стана ясно, че си зомбиран и нищо не може да те приведе в чувство.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Що опять ?

Лъжеш.

И на тебе ще ти кажа, не виждаше, че плюя Путлер, защото си зомбиран от престъпната пропаганда.

Ако не те мързи, върни се и разгледай темата и ще откриеш най малко 5 поста мои, в които плюя Путлер за насилствената ваксинация в Русия.

Отделно, два пъти нарочно ти казах, че осъждам насилствената ваксинация в Русия.

Като видях, че не чуваш ясни послания, ми стана ясно, че си зомбиран и нищо не може да те приведе в чувство.

Този спор ще го отнесем в другата тема. И не лъжа! Ти мълча и подминаваше!

Това е качено преди час. Като предаване по ВК.Ако дискусия с подобно изложение е минала през канала на Пасков е отделен въпрос. То и вашата групичка със завидно постоянство цъка едни и същи спам картинки които дори и не са карикатури. И разни опашати лъжливи пропаганди стил Гьобелс.

Това си е точно за тази тема (за войната). Примерно кой с какво е набоден не е за тази.

преди 14 минути, parmobil написа:

И не лъжа! Ти мълча и подминаваше!

След като два пъти ти казах мнението си и видях, че не ме чуваш, значи е ясно, че си зомбиран.

Да не разбираш, че насилието е неморално, може само ако си зомбиран от пропагандата.

Точно в 7 поста плюя Путлер.

В два нарочно съм те цитирал, защото твърдеше, че не плюя Путлер.

После спрях да ти отговарям, защото ми стана ясно, че си зомбиран и няма да ме чуеш

преди 23 минути, N1K17Y написа:

Аз като проверих последно, Русия нападна Украйна, не САЩ. Русия от 15 години има НАТО на границите и не е нападана, даже и наглите хамериканци не са я нападали, единствено Русия си напада съседите все. 

Русия има НАТО на границите си други държави освен Турция, само защото пияницата Елцин я беше оставил в разруха и тя нямаше как да реагира. Сега положението е различно и Русия се стреми НАТО да не я обгражда с още бази, защото всички знаем колко "отбранителен" съюз е НАТО.

преди 4 минути, Филипов написа:

Това е качено

Най малко 5 пъти.

Колко дена вече го пускате тоя клип, не е истина.

Да не говорим, че ако го бяхте изгледали, нямаше да го пускате.

WATER PUMPS TO DESTROY 3,000 NAZIS OF THE UKRAINIAN REGIMENT AZOV IN THE UNDERGROUND OF THE ASOSTVAL STEEL MILL

Fire trucks head for the Azovstal steel plant in southern Mariupol, Ukraine. . . but there is no fire. The trucks will be used to pump water into the plant, to track down or drown the 3,000 Nazis of the Azov Regiment holed up in the vast undergrounds beneath the plant. Each fire truck will pump about 35,000 gallons per hour into the underground complex through the above-ground air ducts until all Nazi troops are drowned or come out into the open.

Лаборантите да излизат иначе ги давим.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

След като два пъти ти казах мнението си и видях, че не ме чуваш, значи е ясно, че си зомбиран.

Да не разбираш, че насилието е неморално, може само ако си зомбиран от пропагандата.

Точно в 7 поста плюя Путлер.

В два нарочно съм те цитирал, защото твърдеше, че не пл

Във ваксините и кампанията за ваксиниране, няма насилие. Все още никъде не е принудително. Опитаха се косвени начини за принуда, но до насилствени методи не се стигна. А не е никак трудно. Така че, грешиш. Не са фашисти. Мисля, че много добре виждаш разликата вече.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Русия има НАТО на границите си други държави освен Турция, само защото пияницата Елцин я беше оставил в разруха и тя нямаше как да реагира. Сега положението е различно и Русия се стреми НАТО да не я обгражда с още бази, защото всички знаем колко "отбранителен" съюз е НАТО.

СССР умря икономически преди Горбачов. Той го отнесе, завалията.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.