Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Русия има НАТО на границите си други държави освен Турция, само защото пияницата Елцин я беше оставил в разруха и тя нямаше как да реагира. Сега положението е различно и Русия се стреми НАТО да не я обгражда с още бази, защото всички знаем колко "отбранителен" съюз е НАТО.

И всички можем да преброим колко пъти НАТО е нападала Русия и колко пъти Русия е нападала съседни държави. Ти философствай колкото си искаш. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, parmobil написа:

СССР умря икономически преди Горбачов. Той го отнесе, завалията.

И защо умря?

преди 1 час, WhiteHart написа:

По едно време най-нещастното бг същество беше антиваксър-путлерист, когато Путлер въведе задължителна ваксинация. Не знаеха какво да правят, горките лоботомисти... 😆 Гледам, измислили са го - Путлер ваксинирал с добрата векторна, а не с БилГейцката рнк, дето щяла да ги затрие. Мъка, мъкаааааа....

Че и бяха забранили на възрастните над 65 май, дори да излизат от домовете си .

Кога тук е било това ? ама не .. фашизма е винаги другаде :giggle1:

тва е като ядрената бомба.... съветЦкия атом е миролюбив , Западния е лош :) 

преди 47 минути, WhiteHart написа:

Най мразя антивакс конспиратори и путлеристи. Тук е пълно и с двата вида...

Мен ми е най впечатляващо че едните съвпадат на 99% с другите. Как пък някой от тях  не се обърка,а все в едно корито плуват...  Дали защото четат и са в едни и същи групи дето им спускат какво да мислят...

В интерес на истината, единственото изключение е реджеп ага :)

преди 50 минути, ivottoshev написа:

И това зверство е дело на хАмериканците. Ако не си бяха навряли носовете още 2014г. в Украйна, всичко все още щеше да си е мирно и тихо. 

Кой си е навирал 2014 г носовете ? Старите фейкове за Нюланд и милиардите платени за Майдана ли ще ми плямпаш ?

Спести си мъките и погледни темите за Украйна за тези фейкове. От години преди това украинците работеха нелегално в ЕС , и от 2013 г след масови протести от почти година, поискаха евроинтеграция и оставка на корумпирания прорашистки олигарх Янукович.

Този който си навря войските бе Путлер. Превзе Крим и вкара същите маскирани зелени человечики с георгиевски лентички да тероризират украинците. Които после се оказаха руски спецназ.

АТО, напомням,  бе реакция на тези тежковъоръжени уроди . Които всяка държава би наритала далеч от границите без грам колебание.

Защо стремежа за евроинтеграция и за борба с корупцията  е лошо според путлеристите аз не знам.

Точно за това бе Майдана.

В Киев. А путлеристката фейк кампания се разрази на стотици километри от там.

Всичко останало в стил " те щяха да разпъват рускидеца на площада" и "ние сме тук да се защитаваме" бе рашистка пропаганда и лъжи с които да оправдаят военната си инвазия,която пак да напомня, не се планира импулсивно, а е плод на многогодишни анализи  как да парират стремежа на украинците към демокрация и свобода.

И да ги запазят в своя орбита.

Сега с тази война, освен ако не избият физически 40 млн украинци , няма как да ги запазят в своя орбита.

И за това не е нужно никакво НАТО . Никаква западна или китайска намеса.

Путлер си осра сам позициите. 

Руснаците ще трябва всяка година молебен да правят за украинските защитници, и пак  няма да има прошка.

преди 2 минути, andiay написа:
преди 3 минути, parmobil написа:

СССР умря икономически преди Горбачов. Той го отнесе, завалията.

И защо умря?

Заради некадърно "планово" управление.

И забележи че соца умря не само в една страна че да  виниш в провала само управлението на дадена държава, не - соца фалира с идентични проблеми в целия соц лагер.

Това бе проблем на системата.

Няма да говоря за нашите съсипници дето на три пъти фалираха държавата.. който се интересува, знае.

току-що, miro20 написа:

Заради некадърно "планово" управление.

И забележи че соца умря не само в една страна че да  виниш в провала само управлението на дадена държава, не - соца фалира с идентични проблеми в целия соц лагер.

Това бе проблем на системата.

Няма да говоря за нашите съсипници дето на три пъти фалираха държавата.. който се интересува, знае.

Мирча, ако искам да ми отговаря някой с акъл на петгодишен, ще го питам него.

Не си спомнял да съм те питал теб.

Разговор с тебе е като разговор с латерна, безсмислен.

Когато възрастните си говорят, не се мешай без да те питат.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Знаех си, че си на страната на зверовете, които извършваха доскоро насилствени медицински експерименти с хора.

Аз съм също на страната на разума и медицината.

Фейковата ви конспиративна пропаганда умира дори  да вземем само един аспект

- че по света, независимо от държавната система, режим, социология, авторитарни, парламентарни, демократични , недемократични, и всякакви страни, всички МЕДИЦИНСКИ  компетентни хора, се изказват еднакво за коронавируса и предприемат почти еднакви мерки срещу коронавируса .

Това елимниира  всички ваши антиваксърски простотии и конспирации.

Даже ние сме пример за най разпасаната в това отношение... ама кой му пука.. ние сме с население по малко от един голям световен град... 

преди 1 минута, andiay написа:

Мирча, ако искам да ми отговаря някой с акъл на петгодишен, ще го питам него.

Не си спомнял да съм те питал теб.

Разговор с тебе е като разговор с латерна, безсмислен.

Когато възрастните си говорят, не се мешай без да те питат.

А аз да съм те питал нещо , че не разбрах ?

:giggle1:

Много ясно че няма да ти хареса отговора. :)   Това не е мой проблем .

преди 6 минути, A.com написа:

12.04.2014 - отряда на Игор Стерлков(Гиркин) влиза в Славянск...

Че аз колко пъти съм цитирал и за Славянск и за Крематорск как маскираните уроди с  георгиевски лентички завземаха градче след  градче в Украйна.

А украиснката АТО започна именно като реакция на тези тежковъоръжени главорези пратени от Москва /и като Гиркин от Крим дето после става военен министър на недорепубликите ДНР /

Някои сега питат .. къде бяхте 8 години ?  Визирайки че украинците ей така си бомбардирали и избивали собствените граждани. Че ВСУ, а не руснаците са убили 14 хил украинци ,и размахват надгробни  плочи на деца от Донбас, без обаче да споменават че това са загинали деца САМО в Донбас, и то заради войната на точно тези маскирани уроди с георгиевски лентички пратени от Москва.

Не другари , 8 години украинците се опитват да отблъснат рашистите и да си възстановят държавата.

И аз ги питам..  къде бяхте 8 години рашистки произвол ,а не го осъдихте и парирахте още в зародиш ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

А аз да съм те питал нещо , че не разбрах ?

:giggle1:

Много ясно че няма да ти хареса отговора. :)   Това не е мой проблем .

Проблемът ти е сериозен, но за твое успокоение , няма как да схванеш това.

Отговора ти е плосък, като съдържанието на мозъчната ти кухина.

Вярвай си на каквото си искаш, но недей да отговаряш на мен, когато питам някой далеч над твоето ниво.

Ако искам да водя разговор със същество на твоя акъл, комшийското хлапе ще ми е по-интересно.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Соца умря защото се управляваше от идиоти.

Франция и Швеция са си соц страни, ама не са фалирали. Защо ли.

Прав си, но само донякъде.

Въпреки идиотското управление, соца можеше да просъществува още доста време.

Слава богу, не се случи.

А и не е много уместно да се сравнява Швеция със Франция, коренно различен модел са.

Още по-неуместно е да се сравняват те със някогашните соц. страни.

Въпроса бе, защо фалира СССР?

Само заради идиотите?

Или заради плановата икономика, както твърди форумния смехурко?

преди 2 минути, andiay написа:

Проблемът ти е сериозен, но за твое успокоение , няма как да схванеш това.

Отговора ти е плосък, като съдържанието на мозъчната ти кухина.

Вярвай си на каквото си искаш, но недей да отговаряш на мен, когато питам някой далеч над твоето ниво.

Ако искам да водя разговор със същество на твоя акъл, комшийското хлапе ще ми е по-интересно.

Нещо каза ли или някой се изака  пак ?

току-що, miro20 написа:

Нещо каза ли или някой се изака  пак ?

Ако ти е замирисало, време е да смениш памперса си.

Въпроса бе, защо фалира СССР?

Виж колко теми има наоколо за фалиралия соц.

Защо трябва да се повтарят отдавна известни неща  за всеки който  е прочел нещо от соц.бг иинформиран.нет, и нещо не му излизат сметките :) 

Ако ти е замирисало, време е да смениш памперса си.

да,миришеш

преди 10 минути, BANKATA написа:

Соца умря защото се управляваше от идиоти.

Франция и Швеция са си соц страни, ама не са фалирали. Защо ли.

Всъщност,не са соц страни, но са постигнали повече от  бившия соц лагер. И в социалната сфера и в социалните сипридобивки и ниво на стандарт. И това е очевидно .

Хубава насока на комунетата да помедитират защо аджеба, е така ?

току-що, miro20 написа:

Виж колко теми има наоколо за фалиралия соц.

Защо трябва да се повтарят отдавна известни неща  за всеки който  е прочел нещо от соц.бг иинформиран.нет, и нещо не му излизат сметките :) 

да,миришеш

За разлика от теб, аз не събирам познанията си нито от соц нито от антисоц нет.

За разлика от теб, това съм го изучавал.

За разлика от теб, мога да мисля самостоятелно, а не да разчитам някой да мисли вместо мен.

Пак ще повторя, ако искам да сляза на твоето ниво, то хлапето на комшията ще е по-интересен събеседник.

И ти казах, щом ти мирише сменяй си памперса редовно и се къпи, поне от време на време.

Това е единствения начин да се отървеш от тази смрад около себе си.

А, може и да сложиш край на мъките си, ма тогава ще замирише на съседите ти след месец, когато те открият.

Заради смрадта, не че ще липсваш на някой.

преди 43 минути, N1K17Y написа:

И всички можем да преброим колко пъти НАТО е нападала Русия и колко пъти Русия е нападала съседни държави. Ти философствай колкото си искаш. 

Кого отбраняваше уж "отбранителното" НАТО в Ирак, Сърбия , Либия... Тези държави бяха ли членки на съюза, та да се налага някой да бъде отбраняван там? По предлог, също толкова измислен както "химическото оръжие" на Садам, в даден момент НАТО ще реши да нахлуе и в Русия. И аз да бях на мястото на Путин, и аз щях да искам да има възможно най-малко посоки от където "отбранителното" НАТО да може да ме нападне.

преди 9 минути, andiay написа:

За разлика от теб, аз не събирам познанията си нито от соц нито от антисоц нет.

За разлика от теб, това съм го изучавал.

За разлика от теб, мога да мисля самостоятелно, а не да разчитам някой да мисли вместо мен.

Пак ще повторя, ако искам да сляза на твоето ниво, то хлапето на комшията ще е по-интересен събеседник.

И ти казах, щом ти мирише сменяй си памперса редовно и се къпи, поне от време на време.

Това е единствения начин да се отървеш от тази смрад около себе си.

А, може и да сложиш край на мъките си, ма тогава ще замирише на съседите ти след месец, когато те открият.

Заради смрадта, не че ще липсваш на някой.

И защо си повтаряш спама и фекалиите, не разбрах ? :getout:

3.5млрд от Европа  към държавите с бежанци от Украйна

https://www.clubz.bg/126699-es_dava_€35_mlrd_na_stranite_prieli_ukrainski_bezhantsi

Да позная ли че про100киретата ще окрадат и тези пари  ? 

И ще пуснат троловете да плюят "онези 40 лв" ...

преди 9 минути, miro20 написа:

И защо си повтаряш спама и фекалиите, не разбрах ? :getout:

Фекалия е твоята естествена обкръжаваща среда.

За това аз нямам никаква вина, казах ти къпи се и сменяй памперса по-често.

Бих препоръчал и на теб да ползваш пръстчетата си за друго, а не да се опитваш да комуникираш с мен, но с твоя акъл знам ли каква простотия ще сътвориш.

На децата и на тези с детски акъл, не бива да им се дават такива съвети.

Лей си пропагандата, не ми пречиш, но не се опитвай да комуникираш с мен.

В различни вселени сме с теб, тук в този форум, те просто леко се преплитат, но пак са мноооого различни.

Редактирано от andiay
правописна грешка (преглед на промените)

Фекалия е твоята естествена обкръжаваща среда.

За това аз нямам никаква вина, казах ти къпи се и сменяй памперса по-често.

Бих препоръчал и на теб да ползваш пръстчетата си за друго, а не да се опитваш да комуникираш с мен, но с твоя акъл знам ли каква простотия ще сътвориш.

На децата и на тези с детски акъл, не бива да им се дават такива съвети.

Лей си пропагандата, не ми пречиш, но не се опитвай да комуникираш с мен.

В различни вселени сме с теб, тук в този форум, те просто леко се преплитат, но пак са мноооого различни.

О да ,в едно си прав. Вселените са ни различни . Твоята се нарича канализация. Живей си там и си плюй на воля.

:)

току-що, miro20 написа:

О да ,в едно си прав. Вселените са ни различни . Твоята се нарича канализация. Живей си там и си плюй на воля.

:)

Ба не знам, ти твърдиш, че ти мирише.

В момента около мен мирише на Dove, ама то е щот се къпя.

Виж, на теб ти смърди на фекалии.

Та, какво за канализацията?

преди 6 минути, andiay написа:

Ба не знам, ти твърдиш, че ти мирише.

В момента около мен мирише на Dove, ама то е щот се къпя.

Виж, на теб ти смърди на фекалии.

Та, какво за канализацията?

Стой си там и си мисли че ти мирише на Том форд :giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.