Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

на 17.06.2024 г. в 9:17, Киро Н. написа:

Кулеба е уволнен.

ПП

Косе белина, сутрин на гладно.

Добър съмит беше, световните "лидери" го пропуснаха.

преди 5 минути, Киро Н. написа:

Така

Кулеба около половин час обяснява как ще правят преговори с Русия през посредник :)

Значи втасаха а Ердоган суче мустака.

Явно жегата почва да се повишава :)

ПП

Косе ко стааа с дроните :)

За същия уволнен Кулеба ли говорим, Кире. На тебе жегата добре ли те отразява?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Режимът в Киев не успя да се споразумее за преструктуриране на дълга от първите 20 милиарда долара, който изтича на 1 август 2024 година.

В Световната банка смятат, че ако до  2025 г. западните кредитори откажат да отпишат дълговете на Киев, включително дълговете на частни компании и банки, страната ще бъде изправена пред фалит.

преди 19 минути, attj написа:

Режимът в Киев не успя да се споразумее за преструктуриране на дълга от първите 20 милиарда долара, който изтича на 1 август 2024 година.

В Световната банка смятат, че ако до  2025 г. западните кредитори откажат да отпишат дълговете на Киев, включително дълговете на частни компании и банки, страната ще бъде изправена пред фалит.

Защо не ти дават да работиш

преди 21 минути, kosyo написа:

За същия уволнен Кулеба ли говорим, Кире. На тебе жегата добре ли те отразява?

Много болни платени ботове и просто си говорят нещо. 

преди 7 минути, Gift написа:

Защо не ти дават да работиш

Много болни платени ботове и просто си говорят нещо. 

Бедна копейка като теб все в Мосейково си стои.  Още не си видял  темата за соца и не отговаряш майка ти как те е възпитавала?    Чавдарче като теб как е запомнило такива непознати думи?   

преди 19 минути, attj написа:

Бедна копейка като теб все в Мосейково си стои.  Още не си видял  темата за соца и не отговаряш майка ти как те е възпитавала?    Чавдарче като теб как е запомнило такива непознати думи?   

Папагала в кухината ти кукурига по цял ден 

Започват преговорите с Украйна  за присъединяване към ЕС.     И как става това пак без мнението на украинските казаци?    Те и за НАТО не ги питаха и Украйна е в разпад.

Какви преговори :)

Унгария е председател на ЕУ.

Първо автономия на унгарския анклав.

ПП

Косе, кажи сега ударихте ли с500

преди 4 минути, Киро Н. написа:

Какви преговори :)

Първо автономия на унгарския анклав.

ПП

Косе, кажи сега ударихте ли с500

Кире, какво стана с уволненията бре човек. Цял ден ли да те чакам кажеш на кой отряза главата днес?

Кофти работа за ген. Сирски

Неговите отстъпват навсякъде

Соросоидката пък си е наумила да го свали.

IMG_20240621_153222_305.jpg

IMG_20240621_153213_034.jpg

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Кофти работа за ген. Сирски

Неговите отстъпват навсякъде

Соросоидката пък си е наумила да го свали.

IMG_20240621_153222_305.jpg

IMG_20240621_153213_034.jpg

Ама Кире ти пак не каза нищо за уволненията, нито за видеото  от април. Бива ли така да не говорим за това , едно време само за това говореше , а сега нито думичка за това..

Сенатът на САЩ иска да признае Русия за "спонсор на тероризма" заради споразумението на Путин с Ким Чен Ун.    А предоставяните оръжия от НАТО за режима в Киев са борба за мир !?      Направо е уникално международното право на Запада.    

преди 1 час, Киро Н. написа:

И обърна листото ,славни ми Кирчо Н-то .Я вземи да излъжеш нещо ново ,че стана скучно,зашеметен руски троле.

преди 24 минути, attj написа:

Сенатът на САЩ иска да признае Русия за "спонсор на тероризма" заради споразумението на Путин с Ким Чен Ун.    А предоставяните оръжия от НАТО за режима в Киев са борба за мир !?      Направо е уникално международното право на Запада.    

И ако стане това ,терористичните  държави ще станат СКорея,Иран,Сирия,русия. Много кофти ще стане за тези ,които решат да търгуват с тях ,ще има жестоки вторични санкции от всякакъв характер. русия ще заприлича на С Корея .

преди 29 минути, attj написа:

Оръжията ,които се дават и те ще стават все повече се дават за защита на Украйна от руските изроди и на Европа,руски троле.

Снощи четири рафинерии в русия  са били поразени по един или друг начин ,място за съхранение на шахиди ,команден руски център  ,общо взето добър урожай!

преди 51 минути, bigiadri написа:

Оръжията ,които се дават и те ще стават все повече се дават за защита на Украйна от руските изроди и на Европа

Зельо ги получава от миролюбивото НАТО - за да се трепят хохли и казаци.   Нали прочете какво го очаква Зеленски като привършат бандеровците?   Щом им е толкова акъла - нека още се трепят за и заради НАТО.  

Пряко включване то наказателния паркинг:

Нощно бомбене за всички които го пожелаха:

Една глава на джип преди време се появи - сега и разговора за нея..

Това е цивилизовано..

https://www.actualno.com/europe/the-times-rystyt-na-konsumacijata-na-alkohol-v-rusija-dostigna-naj-visokoto-si-nivo-za-poslednite-8-g-news_2247658.html ха наздраве друзя. Войната обърна много трендове, както би казал един неутрален потребител.

преди 1 час, bigiadri написа:

ще има жестоки вторични санкции от всякакъв характер. русия ще заприлича на С Корея .

Сега остава за обясниш на Атидже за какво санкционират украинските казаци.     Тяхно многовековно право е все  да не са съгласни с хохлите.      И заради НАТО сега трябва да ги доизбият хохлите,  всичките ли?   После няма да има кои украинци да ходят в ЕС и в НАТО.  Зеленски ръководи унищожението им и не разбира това.  Може пак да е наркотизиран.   Няколко милиона ненужно  загинали и за НАТО са необосновани.  Никакви казаци не заплашват Европа.  Това е напълно ясно и на всички в Турция.  Беше нужен неутралитет в този вътрешноукраински коонфликт.    Сега окуражените от Запада хохли много  глупаво умират и трупат още дългове.

Поне една жена в България е със всичкия си!:yanim::yanim::yanim:

Цитат

Широко ни е на всичките около врата, защото не взимат нашите синове и мъже. Изобщо няма да очаквам ни мъжа ми да е мъж, ни сина ми. Не бих ги пуснала да умрат за кефа ни на Зеленски ни на Путин. Тая война отдавна вече не е война защото Путин иска нещо си от Украйна, а е мерене на пишки между двама ненормалници с цената на хиляди разбити животи. И не им стига това, ами и нашите искат да разбият. А ние вместо да се опомним зорлем си бутаме мъжете на фронта.
Путин драсна фитила, Зеленски искаше да се направи на мъж. Американците и Англичаните само това и чакаха. Комплексирано малко мъжленце, дето иска да си го мери с Путин и лееекичко го побутнаха.  А Зеленски щото нали е много умен, се остави да го подлъжат като дете с близалка. И от там се почна кой е по силен и по вилен. В тая война ако влезем ще си заслужаваме смъртта. Няма по голяма простотия. Да си мислиш, че умираш спасявайки Украйна, а да се окаже че си умрял, за да може утре Зеленски да де бие в гърдите и да вика по голям ми е от на тебе.
Сори за цинизма, ама който не вижда, че това е война между Зеленски и Путин, а не между Украйна и Русия и не заради земи или нещо друго е сляп

Всички други в онзи форум са готови да жертват мъжете си, братята си и синовете си. Глупави жени!

На мен ще ми бъде изумено и тъпо, ако науча, че мои бивши съученици момчета са отишли да се бият в Украйна за Зеленски. И че мечтаят да воюват. Ще се питам с какви хора изобщо съм учила. Ще се питам чели ли са изобщо в  шести клас "Задната къща"..................... Аз тогава бях в болница в София по изследвания и не разбрах взели ли са произведението.............

Поне съучениците ми от специалното училище няма как да ги мобилизират, защото са глухи. Поне за тях съм спокойна. Защото са глухи, те тогава не ходиха казарма след гимназията.

И аз много искам това тук да го коментират!

Цитат
Как ще коментирате смяната на имената на улици в украински градове на видни украински фашисти, които са били съюзници на Хитлер и на които антисемитските цитати са записани в историята. В Украйна има и техни паметници.

А, преди да сте попитали, за онзи хич няма да ми е мъчно, ако му хрумне да реши да  воюва за Украйна. Няма как да ми е мъчно за хора, явно неотърсили се от 90 - те години на 20 век и сините лъжи и простотии. И за човек, който не харесва хората с увреждания. Прав му път, такива заблудени на обществото ни не ни трябват.

Това как ще го коментирате, че ми е много интересно?:speak:

Цитат

Как никак, нали ще ги приемат в ЕС. Как ще имаме страна членка в която има улици и паметници на антисемити фашисти? Това е профилът на Едуард Долински, директор на Украински еврейски комитет. Тук много добре документира смяната на имената на улиците, в различни украински градове, на украински фашисти през последните месеци.
https://x.com/edolinsky

Много точно казано.:yanim::yanim::yanim:Степан Бандера е военнопрестъпник.

Цитат
Но и вие може да не се правите на глухи, когато стане дума за съмнителните идеологии надигащи се в Украйна и за издигането на герои със откровенно фашистки възгледи. Нека да се премахват съветските символи, но да не се заместват със други не толкова съвместими със съвременната гледна точка за демокрация.
Не е само едната страна черна, а другата бяла, едната демократична, а другата диктатура.

Няма съмнение че въпреки някои достойни конкуренти, най-важното събитие на седмицата беше посещението на чичко Путин в Северна Корея и подписването на Военен съюз.

Това ще направи някои хора на Запад много нервни. Треперещите колене на Запада сега ще осъзнаят, че много страни, които са били част от тяхната "ос на злото", се обединяват срещу тях.

Всички сте чували за това библейско предупреждение: "жънете това, което сте посели", което източната философия нарича карма - е, това е, което виждаме в момента.

c660b54d-5a55-486c-bf68-a0a3921122be_768

Сделката на десетилетието!

преди 8 минути, glen написа:

Няма съмнение че въпреки някои достойни конкуренти, най-важното събитие на седмицата беше посещението на чичко Путин в Северна Корея и подписването на Военен съюз.

Това ще направи някои хора на Запад много нервни. Треперещите колене на Запада сега ще осъзнаят, че много страни, които са били част от тяхната "ос на злото", се обединяват срещу тях.

Всички сте чували за това библейско предупреждение: "жънете това, което сте посели", което източната философия нарича карма - е, това е, което виждаме в момента.

c660b54d-5a55-486c-bf68-a0a3921122be_768

Сделката на десетилетието!

Стига бре аз все си мислех че сделката номер 1 е с Китай. Объркващо е, но пък това е толкова мило:

...жалко за войничето...

...момчето е наивно и ще падне ,,курбан" за интересите на наглия,мръсен и подъл американец и продажния режим в Киев...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.