Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 15 минути, attj написа:

Хитлер  и  Мусолини били при теб в Мосейково?   Какво ти забраняват те?   Оплетоха ли ти чорапите,  издои ли козата?  

Защо ти забраняват да работиш

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Косе

кажи сега - новата крепост Ню Йорк ще я браните ли или директно настъвате с милионите дрони ?

photo_2024-06-20_10-55-13.jpg

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Косе

кажи сега - новата крепост Ню Йорк ще я браните ли или директно настъвате с милионите дрони ?

photo_2024-06-20_10-55-13.jpg

Кире , бре какво стана с видеото от април 2023? Сега в Ню Йорк ли го търсиш?

Косе 

какво става с Велика Украйна - ще я бъде ли ?

Ще вземе ли всичките кинти на света :)

Тоест ще вземат ли заплати другия месец :)

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Косе 

какво става с Велика Украйна - ще я бъде ли ?

Ще вземе ли всичките кинти на света :)

Тоест ще вземат ли заплати другия месец :)

Кире пак не те разбирам - ти нали ги затри още май месец? И парите като цяло свуршиха пак тогава?

Да напомня само че и Мадяр уби, и Кулеба уволни че да не ги замесваш и тях случайно. Просто не останаха теми по които да си говорим с тебе..

Ти уби всичко в което вярвах, човек. И за видеото дето го имаш не искаш да го покажеш да ти напомня

Е набиха им една инжекция за разходи ама това има край - я кажи при икономика с 40% недостиг на работна ръка какво да правим ?

а) Цъфтим

б) Правим дрони

в) заминаваме далеч

IMG_20240620_141141_392.jpg

Е набиха им една инжекция за разходи ама това има край - я кажи при икономика с 40% недостиг на работна ръка какво да правим ?

а) Цъфтим

б) Правим дрони

в) заминаваме далеч

А не така Кире, като ми покажеш видеото от април 2023 тогава ще си говорим сериозно . До тогава ще гавря с разбирането ти за краварската политика. Знам че да не никакъв проблем за тебе така че знам че ще продължим със "сериозните" разговори скоро.

преди 2 минути, Киро Н. написа:

а) Цъфтим

б) Правим дрони

в) заминаваме далеч

Кирка кога ше ни натриеш носовете с лично видео от улиците и небостъргачите в Масква както и с пълен чувал рубли за дневни харчове

преди 4 минути, Киро Н. написа:

R.jpg.cc6dd52b950d471d9c2a2a1d8e1e68a9.jpg

Ех пак не си намерил видеото .. Кире нали аз съм виновен за това,а? Кажи честно - как да изкупя вината си сега че ти не познаваш? Всичко съм готов да направя за теб човек. Само кажи какво, че барем го намериш това видео.

https://www.ft.com/content/89fe9d6b-3a0f-42a5-af50-cff7f457a126    " пренасочват всички доставки на вече поръчани ЗРК Патрик и ракети за тях, към Украйна.",    прилича ми на прекратяване на помощта за Украйна. Не смятате ли?

https://en.yna.co.kr/view/AEN20240620011800315 "Путин подписа стратегическо партньорство със Северна Корея.

Немедлена реакция от Южна Корея:" Още брилянтни ходове на гениалния стратег путин. От друг източник https://www.actualno.com/asia/kim-i-putin-jadosaha-ujna-koreja-promenjat-politikata-za-oryjijata-v-ukrajna-news_2246687.html .

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

https://www.ft.com/content/89fe9d6b-3a0f-42a5-af50-cff7f457a126    " пренасочват всички доставки на вече поръчани ЗРК Патрик и ракети за тях, към Украйна.",    прилича ми на прекратяване на помощта за Украйна. Не смятате ли?

Ще им се на болните ботове

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Винаги ще си заблуден, когато се информираш от такива източници.

преди 5 минути, В. Велев написа:

Винаги ще си заблуден, когато се информираш от такива източници.

Докладвали са те на Марков 

преди 2 минути, Gift написа:

Докладвали са те на Марков 

Полковника ми е приятел, така че не се притеснявай.

Намерих го видеото Косе

Айде честито, днеска два до края на месеца -  200

https://t.me/zhivoff/15125

Да видим контранастъпа как ще тръгне - чувам 2000 лекаря са мобилизирани.

ПП

Косе от днеска всеки такъв линк е при мен

Значи един такъв се равнява на 1000 твой 

преди 17 минути, Киро Н. написа:

Намерих го видеото Косе

Айде честито, днеска два до края на месеца -  200

https://t.me/zhivoff/15125

Да видим контранастъпа как ще тръгне - чувам 2000 лекаря са мобилизирани.

ПП

Косе от днеска всеки такъв линк е при мен

Значи един такъв се равнява на 1000 твой 

Кире , това не е  от април 2023? Ти кога лъжеш сега - себе си или пробваш мен,а?

Косе

Това е баш от 2023, за това изволниха Шойгу.

Една Газа човек не може да направи като хората.

Айде със здраве - давай там с ужасните дрони дето трепят бабичките в Белгородска околия :)

Косе

Айде със здраве - давай там с ужасните дрони дето трепят бабичките в Белгородска околия :)

Кирка пак ли те напъват по баирите

Косе

Кире долу пише 20 юни да ти кажа.. Не знам къде го видя това април. Нали вие само го владеете това четене с разбиране?

Аз си чакм мойто оборващо видео от април 2023. До тогава знаеш - ще ти се подигравам за кристалната топка и за масовите убийства дето ги правиш на всичко.. Потъркай ако трябва кристалната топка - може и да помогне с идея някоя.

Косе

Това е от днес. Както винаги свалиха Искандерите и гераните та сега най-накрая Киев ще остане без ток.

IMG_20240620_172558_492.jpg

преди 8 минути, Киро Н. написа:

Косе

Това е от днес. Както винаги свалиха Искандерите и гераните та сега най-накрая Киев ще остане без ток.

IMG_20240620_172558_492.jpg

Кире аз не чакам от днес - аз си чакам търпеливо от април 2023 и продължавам да викам да потъркаш малко кристалната топка, барем ти дойде друга блестяща победа. И нали се разбрахме 20 дена от как ти тая държава лично я затри..

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.