Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 часа, kosyo написа:

Аз след новината за убиеца на raspberry-то с Елбрус-а дето харчи до 40 W-та нямам смелост да налазя в тази област

Абе изостанал си вече и трикодер сглобили хихи - само дет му викат научен смартфон а не трикодер

преди 10 часа, kosyo написа:

Шефа на Роскосмос е бил и той в Северна Корея и бил сред изгонените от залата за да влезе първи в нея Ким-чо.

Леле значи пак излагация

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Косе

чакай брат - и не забравяй да повтаряш цензора, опорките и т.н.

А не ти ги убиваш - аз само ти се подигравам и викам че не познаваш нещо.. Виж сега вече ако го покажеш това видеа, а не бягаш от него - това вече е друга работа. Ама ти като гледам не бързаш , но и аз съм така.

Объркан съм , това нали беше само в Украйна? 44 ще ги сдъвчат за няколко часа, дано някой си посегне че онзи списък късичък ми се вижда

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Понеже и аз вече имам "цензор"

ХАймарсите нещо често взеха да гърмят 

Тоя Белгород не им се отразява здравословно

https://t.me/The_Wrong_Side/16694

Пак си се объркал - и това не е от април 2023. Кире да ти цитирам ли пак за какво ти се подигравам че не става нищо от тебе? Или кристалната топка ще ти помогне да се сетиш?

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Косе косе

търси нова професия драги :) 

Не ти ли харесва да те питам за април 2023? Ако искаш може и да те питам какво прави Мадяр на онзи свят, или Кулеба още що дава изявления като го уволни? Нали се сещаш колко гафове имаш тук за които може да те питам? Кире бе ти беше казал че не си от масовката а се държиш като баш масовчика, бре човек. Гледаш видеа от бъдещето, вярваш на всичко в нета, пускаш откровенни тъпотии дето не искаш да говорим за тях... Я се стегни и вземи серизоно се промени - не само на думи

преди 6 часа, M.Николов написа:

Той даже е с грамота от посолството

Така е с целувки и потупване по рамото от трътката Митрофанова

Николов2.png

От януари до 13 февруари, ама поне е бил командир, е сега 4 сирачета ама това са подробности..

Въобще кратко, но славно

Нищо не става от тия дрончета:

Абсолютно нищо

Но пък морала е топ:

https://pbs.twimg.com/media/GQMstWLWwAAygtN?format=jpg&name=medium

Намалете им алкохола бре

преди 5 часа, Gift написа:

Болния бот се опитва да работи а те са му забранили

Кокич, точно  ти ли си забранител?  Стига я гони тази коза около Мосейково!    Зеленски с Турчинов и съратниците им ги очаква военен трибунал за престъпления против украинския народ.   Трябва да бягат нанякъде или ще имат лична съдба като на Мусолини.

преди 7 минути, attj написа:

Кокич, точно  ти ли си забранител?  Стига я гони тази коза около Мосейково!    Зеленски с Турчинов и съратниците им ги очаква военен трибунал за престъпления против украинския народ.   Трябва да бягат нанякъде или ще имат лична съдба като на Мусолини.

Защо ? Какво са направили ? Ах да.. направиха и правят всичко възможно срещу рашисткия окупатор в защита на държавата, Родината и живота на украинците.

Съжалявам, но това не е военно престъпление, а чисто геройство.

Само да напомня че не те, а путлю е официалнообявен международно издирван военопрестъпник .

:)

преди 11 минути, miro20 написа:

Защо ? Какво са направили ? Ах да.. направиха и правят всичко възможно срещу рашисткия окупатор в защита на държавата, Родината и живота на украинците.

Съжалявам, но това не е военно престъпление, а чисто геройство.

Само да напомня че не те, а путлю е официалнообявен международно издирван военопрестъпник .

:)

Заради над милион загинали в Украйна.   Никой не се интересува вече от променливото международно право на САЩ.    В Бeрлин сме учудени кога на колективният Запад ще им се завърне акъла.   Не могат едновременно да спорят с РФ и КНР.      

преди 7 минути, attj написа:

Заради над милион загинали в Украйна. 

Ми хайде де, не милион,  посочи ми поне един загинал рускоезичен в Крим или Донбас , ПРЕДИ военното рашистко нахлуване там 2014 г  ? ПОНЕ ЕДИН !

Което да приемем  че рашистите са имали причина за нахлуването в "защит ана рускоезичните там" ???/

Проследи дискусията с рашисктата макстонка , въпросите важат и за теб.  :

преди 4 часа, Митко Вълчев написа:

Извинението ми е само и единствено, че няма да ти отговарям абзац по абзац, както преди си го причинявах. Постовете ти показват, че или знанията ти липсват или си вадиш погрешни изводи.  Има и трети вариант разбира се, но причина упорито и неуморно , съзнателно и целенасочено да лъжеш , не виждам . С оглед на твърденията ти от самия теб касаещи личността ти.

Кога си ми отговарял абзац по абзац бре? Винаги си вадил думите и изразите ми от контекста....

Няма как точно ти да определяш кой колко знания има и дали изводите му са верни / грешни, при условие, че отдавна стана ясно, че не само ти липсват дори базови знания, но и нямаш способността нито да разбираш кво ти се пише, нито дори разбираш ти кво пишеш. Набалбукал си се с пропагандни клишета , които повтаряш до втръсване. Затова и си въобразяваш, че никой не те бил оборвал....

Нито моята личност има значение в случая, нито твоята. Аз ти предлагам аргументите си подкрепяйки ги с лесно проверими факти, ти ми предлагаш вярванията си и ги  аргументираш с това, че и други ги споделяли, т.е. аргумент на "плоскоземец". С вярващи дебат нимой са води, ничии знания нимоат се изправят срещу вярата.

Отговарям ти за последен път в този вид и ако продължиш да ми отговаряш променяйки смисъла на думите ми и не посочвайки факти, то по-добре да ти отговарям кво значи "спомням си" и кога се употребява, и кво отговори жена ми когато й прочетох предложението ти, че поне е по-забавно....

Па ти си "мисли", че не съм те бил оборил, точно както си "мисли" всеки "плоскоземец", при това ти отговарям съвсем опростено, без да намесвам и един куп други неща, които за твоята " глава" вече съвсем ще бъдат непонятни.

преди 5 часа, Митко Вълчев написа:

"Конкретната война я започна Русия поради причини, които вече съм изброявал многократно, защо е избран точно този момент е въпрос по който може само да се спекулира,"

определено я започна Русия. И не е първата завоевателна такава към съседите, които тя започва при путин. Причини винаги могат да се намерят, такива са "имали " всички нападнали по слаб съсед в историята. Фактите са еднозначни, агресора е Русия. Има ли въпрос по който не можеш да спекулираш? Въпроса ми не е заяждане.

Причини винаги има бре неграмотний, и най-често не са тези, които която и да е замесена страна посочва. Истинските причини винаги се извличат на база предходната история и анализиране и съпоставяне на фактите.

За пореден път ще те попитам, кои войни на Путин визираш като завоевателни?

Има ли такива преди 2008-а?

Щом целта на Путин е била завладяване на Украйна според вярата ти, защо той бе готов да подпише онзи мирен договор от април 2022-а, чийто пълен текст бе публикуван съвсем наскоро от германска медия и от който става ясно, че Русия няма никакви претенции към друга територия, освен Крим?

Правилният въпрос който трябва да си зададеш сам на себе си е - "Има ли изобщо въпрос по който бих могъл да дискутирам осланяйки се на знания, а не на вярванията си?"....

А по повод отправеният към мен - "Зависи от събеседника ми, от желанието ми и дали това би ми донесло некъв дивидент"....

В тази "дискусия" с вярващ като теб нема начин да извлека какъвто и да е дивидент, затова и няма никаква нужда да спекулирам, а ти го правиш постоянно, предполагам от невъзможността си да се опреш на знания....

Дай да видим, кво ще кажеш по този абзац, па ку има смисъл ще продължа и по следващия....

Ку ли не, "спомням си" стои в готовност....

преди 8 минути, miro20 написа:

Проследи дискусията с рашисктата макстонка , въпросите важат и за теб. 

А защо майданът е катализатор на всичко случило се след това?

Купоните в Киевско се отлагат.

Това е просто чудесно. Ще се вдигне раждаемостта.

Имаме и напътствие от Зеля. Както е тръгнал ще изяде хляба на Ким .

На всяка сграда - фотосолари. Пита се кой ще плаща батериите ... Аааа сетих се - ние.

IMG_20240620_181028_520.jpg

Прегръдки на рампата: чичко Путин и Младия Ким  на летището в Пхенян!

5fa1e678-47ff-4426-9d93-cd5c864c6230_128

Чичко Путин за отказа да признае западните санкции срещу КНДР:

"Ние сме против практиката да се прилагат политически мотивирани санкции и ограничения. Тези нелегитимни действия само подкопават глобалната политическа и икономическа система. Въпреки външния натиск, нашите страни успешно се развиват на суверенна и независима основа.

Ще си осигурим взаимно цялата възможна подкрепа като истински приятели и добри съседи. Също така ще продължим да се противопоставяме на самата практика на задушаване на санкциите като инструмент, който Западът е свикнал да използва, за да запази хегемонията си в политиката, икономиката и други области."

преди 1 час, miro20 написа:

Ми хайде де, не милион,  посочи ми поне един загинал рускоезичен в Крим или Донбас , ПРЕДИ военното рашистко нахлуване там 2014 г  ? ПОНЕ ЕДИН !

Не си в час.  АТО е от 2014 година и последвалата поредица събития са после.  Хохлите-бандеровци   в Киев ги пиши пречупени или избити!     Няма какво друго да ти каже казачка като Маруся.   Така и не помнят исторически уроци/   

преди 2 часа, attj написа:

Защо не ти дават да работиш

преди 46 минути, attj написа:

Не си в час.  АТО е от 2014 година и последвалата поредица събития са после.  Хохлите-бандеровци   в Киев ги пиши пречупени или избити!     Няма какво друго да ти каже казачка като Маруся.   Така и не помнят исторически уроци/   

Защо папагала ти говори в кухината

преди 1 час, glen написа:

Прегръдки на рампата: чичко Путин и Младия Ким  на летището в Пхенян!

Чичко Путин за отказа да признае западните санкции срещу КНДР:

"Ние сме против практиката да се прилагат политически мотивирани санкции и ограничения. Тези нелегитимни действия само подкопават глобалната политическа и икономическа система. Въпреки външния натиск, нашите страни успешно се развиват на суверенна и независима основа.

Ще си осигурим взаимно цялата възможна подкрепа като истински приятели и добри съседи. Също така ще продължим да се противопоставяме на самата практика на задушаване на санкциите като инструмент, който Западът е свикнал да използва, за да запази хегемонията си в политиката, икономиката и други области."

Защо тогава са ги приели резолюциите към СК?

Ванката тука гледай

Наступа към Киев върви на 6

Сега Косьо да дойде да се изпр@зни с дроните .

IMG_20240620_214129_671.jpg

преди 15 минути, Киро Н. написа:

Ванката тука гледай

Наступа към Киев върви на 6

Сега Косьо да дойде да се изпр@зни с дроните .

IMG_20240620_214129_671.jpg

Е Кире, ама и това не е видеото от април 2023? Ти нали се промени и си викам ей сега ще го даде а ти още не искаш да зачекнеш темата.. Това е щото си ГОЛЕМ!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.