Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

И с тераформинга

Негорящ руZки танк

Бодра дрононарезка за закуска на онзи дето затрива всичко наред @Киро Н.

Кире , днес кой ще уволниш? Не че нещо ама не си го правил от няколко дни и се притеснявам вече.

Това съм аз молейки за видеата дето ме закопават от април 2023:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Айде комунистическо-русоробски слуги, ставайте на тръстиката, трябва да си заработите киселото мляко.

преди 54 минути, miro20 написа:

Какво ти е смешно другарко неонацистке ?

Плакат от 2014 г на силите на самоотбраната на Майдана.

Които бяха разстрелвани от проправителствените беркутовци на Янукович, които пък после бяха изтеглени в Москва за да избегнат правосъдие

Ех, свещенна простота.... "намерих нещо в интернет.... "

:getout:

Неонацистът си ти.

Аз не гласувам за десни идеи, ако не си забравил.

И, да, украинците са ми смешни. Копират дословно германците 1944-1945 година.

преди 22 минути, Anneliese написа:

Аха за потъналата гемия  БСП

преди 57 минути, Gift написа:

Айде комунистическо-русоробски слуги, ставайте на тръстиката, трябва да си заработите киселото мляко.

Не ти стига пенсията?         

Украйна никога няма да се присъедини към Северноатлантическия алианс, заяви руският заместник външен министър Сергей Рябков в интервю за ТАСС.

Коментирайки изказванията на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че условието за влизане на Украйна във военния блок е победа в конфликта с Руската федерация, заместник-министърът каза: „Това означава, че това никога няма да се случи“. „Надявам се, че г-н Столтенберг разбира това“, добави той.

преди 16 часа, attj написа:

Правилно е да се отчете самоопределението на милионите бивши украински казаци.    НАТО не може да дава никакви съвети на РФ - срещу тях е най-голямата ядрена сила и държава в света.    Излишно е да ни въвличат в действия против обединението на казаците.  Защо трябва да трепят хохли,  които се опитват да им пречат?  А ние да им помагаме още повече да ги избиват.   Нелигитимният Зеленски съвсем е превъртял.

2024-06-19080426.png.9182ec34af12f07961cbd23cefd0b46a.png

преди 9 минути, attj написа:

Не ти стига пенсията?         

Украйна никога няма да се присъедини към Северноатлантическия алианс, заяви руският заместник външен министър Сергей Рябков в интервю за ТАСС.

Коментирайки изказванията на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че условието за влизане на Украйна във военния блок е победа в конфликта с Руската федерация, заместник-министърът каза: „Това означава, че това никога няма да се случи“. „Надявам се, че г-н Столтенберг разбира това“, добави той.

Къде  е твоята любима сабака

2024-06-12083953(1).png.4dcd61e28d067ca8b091d856e4bb5c66.png

Благой да каже -защо страните от БРИКС не приеха декларацията в Швейцария?   САЩ и НАТО станаха за смях и размисъл заради позициите си за украинската криза.    Това е вътрешен конфликт между хохли и казаци и е добре да се измисли как да им се договори мир.    Да си спорят без да се избиват.   Защото привършват бандеровците.   

Благой да каже -защо страните от БРИКС не приеха декларацията в Швейцария?   САЩ и НАТО станаха за смях и размисъл заради позициите си за украинската криза.    Това е вътрешен конфликт между хохли и казаци и е добре да се измисли как да им се договори мир.    Да си спорят без да се избиват.   Защото привършват бандеровците.   
То други страни започнаха да си оттеглят подписите. Какво да говорим за тези по време на самото събрание. Пълен провал...

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 2 часа, Anneliese написа:
преди 3 часа, miro20 написа:

Какво ти е смешно другарко неонацистке ?

Плакат от 2014 г на силите на самоотбраната на Майдана.

Които бяха разстрелвани от проправителствените беркутовци на Янукович, които пък после бяха изтеглени в Москва за да избегнат правосъдие

Ех, свещенна простота.... "намерих нещо в интернет.... "

:getout:

Неонацистът си ти.

И, да, украинците са ми смешни. Копират дословно германците 1944-1945 година.

Не аз съм те кръстил тук във форума "поли нацистката" :)

И кажи едно благодаря че те просвещавам съвсем безплатно за глупостите ти които нито разбираш, нито знаеш.

преди 29 минути, _nib_ написа:

...лумкай байно фашистката измет...

Тази измет е в Кремъл.

И да, украинците яко лумкат новорашистката фашизоидна измет.

преди 34 минути, maxthon написа:

Пълен провал...

Ще ви се, другари нацисти, ама не е пълен провал :) 

Търсите сламките как имало държави на които не им пука за войната, че не били подкрепили украинците. Има и такива, ще има и в бъдеще.

Само че цивилизования свят сме с Украйна. Конференцията показа ясно това.

А вие се гърчете....  :hit:

преди 2 часа, attj написа:

Не ти стига пенсията?   

Защо имаш само празна кухина с папагал вътре. Защо не отговаряш на Благой

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

преди 57 минути, _nib_ написа:

..лумкай байно фашистката измет...

Гошко еднакво дефектни болни бедни тролове са ви произвели

Ще ви се, другари нацисти, ама не е пълен провал [emoji4] 
Търсите сламките как имало държави на които не им пука за войната, че не били подкрепили украинците. Има и такива, ще има и в бъдеще.
Само че цивилизования свят сме с Украйна. Конференцията показа ясно това.
А вие се гърчете....  :hit:
Сламките не знам, но миналата година имаше резолюция гласувана в ООН за прекратяване на огъня. Там колко държави гласуваха За? От тях колко бяха поканени сега и в крайна сметка колко гласуваха За? Включително няколко държави си оттеглиха подписа. Къде отидоха десетте точки, които уж са на Еленски, а дефакто са му продиктувани от спонсорите му?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 18 минути, Gift написа:

Защо имаш само празна кухина с папагал вътре. Защо не отговаряш на Благой

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Гошко еднакво дефектни болни бедни тролове са ви произвели

...стягай дедовото перушината за прайда...

...най-големото перо да си го зАвреш у изхода...

...пардон да не та объркам-вие гейтаците го водите вход...

преди 7 минути, _nib_ написа:

стягай дедовото перушината за прайда...

...най-големото перо да си го зАвреш у изхода...

...пардон да не та объркам-вие гейтаците го водите вход.

Гошко деругите не са като теб 

363345696_10228176801179226_852386552036454920_n.jpg

преди 1 час, Gift написа:

Защо не отговаряш на Благой

Вие двамата с него защо като хохлите все нещо не сте разбрали?  Хохлите нападнаха казаците в Донбас и забравиха,  че има още много други казаци в РФ.   Груба грешка, която им коства много човешки животи.   Заща така,  Кокич?

преди 1 час, maxthon написа:

дефакто са му продиктувани от спонсорите му

Дефакто си плямпаш измишьотините и си вЕрваш :) :)

преди 6 минути, attj написа:

Хохлите нападнаха казаците в Донбас и забравиха,  че има още много други казаци в РФ. 

Лъжа. Макстонката така и не може да ми покаже поне една рускоезична, нападната и т.н. жертва ПРЕДИ рашистите да нахлуете в Крим и Донбас, та... пробвай се и ти .

Има, да много още всякакви в РФ . Защо не коментираш  документалното РУСКО видео от '90 , където хората от територията на РФ - рязанска и др области казват.. да ние сме рускоезични нно сме "хохли".

Що така се орпеделят за "хохли" ? На тях кога ще дадете автономия и независимост от кремълския режим ?

:)

преди 9 минути, attj написа:

Груба грешка, която им коства много човешки животи.   Заща така,  Кокич?

Да, груба рашистка грешка. Надявам се да си  я поправите сами  докато не са ви принудили и поставили "на място"

:hush:

преди 9 минути, miro20 написа:

Дефакто си плямпаш измишьотините и си вЕрваш :) :)

Лъжа. Макстонката така и не може да ми покаже поне една рускоезична, нападната и т.н. жертва ПРЕДИ рашистите да нахлуете в Крим и Донбас, та... пробвай се и ти .

Има, да много още всякакви в РФ . Защо не коментираш  документалното РУСКО видео от '90 , където хората от територията на РФ - рязанска и др области казват.. да ние сме рускоезични нно сме "хохли".

Що така се орпеделят за "хохли" ? На тях кога ще дадете автономия и независимост от кремълския режим ?

:)

Да, груба рашистка грешка. Надявам се да си  я поправите сами  докато не са ви принудили и поставили "на място"

:hush:

Много ми е интересно в САЩ колко народности и малцинствени групи живеят? Те нямат ли право на самостоятелна държава?

Освен това американци са само индианците. Останалите са афро-американци и евро-американци. И няма да е лошо да се завърнат по бащините си земи.

преди 12 минути, miro20 написа:

Дефакто си плямпаш измишьотините и си вЕрваш

Дефакто спонсора сам си призна, че има участие при съставянето им.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.