Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Анализ на удара по Ню-Йорк  / не в САЩ , а на фронта в Украйна до Торецк /

Към Миро и Косьо -  на землях казачества бандеровцы - оккупанты и это скоро изменится.

преди 29 минути, attj написа:

Към Миро и Косьо -  на землях казачества бандеровцы - оккупанты и это скоро изменится.

Още един , тук да не е сборище някакво на предсказатели? Кажете ми ако мястото ми не е тук:)

преди 17 минути, Киро Н. написа:

Идва края Косе 

Затова хората се оживиха .

Айде едно буммм

https://t.me/anna_news/68184

И после още едно ...

https://t.me/anna_news/68186

И виж - умре това с дроните .

Да не забрави че от май месец тая държава я няма вече. Знам че след май месец започна на чисто ама само за тебе е така. За мен продължаваш да си неуспял гадател

73-тото документирано самоубийство. Живота е твърде преоценен сред някои с допълнителна хромозома

Косе

Опорката беше "чрез дрони към прогрес"

Само че нещо се спече работата ...

А ти си знаеш че си куха лейка 

преди 1 час, kosyo написа:

Още един , тук да не е сборище някакво на предсказатели? Кажете ми ако мястото ми не е тук:)

Всички в НАТО са в някаква колективна заблуда.    Ръководството на Европейския съюз се опитва да въвлече страните от общността във военни действия в Украйна, за да бъде победена Русия, въпреки че Европа търпи само загуби от това и няма сили и средства да го направи. Това мнение изрази унгарският премиер Виктор Орбан в статия, публикувана във вестник Magyar Nemzet.   Украинските казаци също живеят в Европа.   

Ах този Зеленски. 

Специален поздрав от президента на Украйна за шушумигите в света:

преди 18 минути, attj написа:

Всички в НАТО са в някаква колективна заблуда.    Ръководството на Европейския съюз се опитва да въвлече страните от общността във военни действия в Украйна, за да бъде победена Русия, въпреки че Европа търпи само загуби от това и няма сили и средства да го направи. Това мнение изрази унгарският премиер Виктор Орбан в статия, публикувана във вестник Magyar Nemzet.   Украинските казаци също живеят в Европа.   

Добре повелителю на светлината - това определено е много добро

преди 18 минути, attj написа:

, за да бъде победена Русия, 

От Украйна!

Русия сама си го търси и ще си го получи.

преди 6 часа, bigiadri написа:

Заради такива като теб съм пуснал снимката с коментара отдолу ,защото ви  руските тролове НЕ може да възприемете реалността .Ми тя явно НЕ е глупава като повечето руски тъпаци ,които са начело на империята, просто всичко крадено  е в криптопвалута ,руски троле и може да си ги ползва в целия свят .

Във връзка с европейското ето снимки от преди 12 години от европейското в Украйна .Така са живеели хората в Донецк ,преди руския тъпак да НЕ реши да върне там руския мир.А вие руските  тролове сте във възторг от този ИЗРОД! 2024-06-30080259.png.acd5b7d3d3e668ae4c1f4d198abe2039.png

Всяко хубаво нещо си има своя край. Защо се чудиш? 

По онова време беше режимът на Янукович. Да не бяха правили Майдан и сега щяха да са така. Сега е режимът на Зеленски и ловят хора по улиците за да ги подготвят и пращат на фронта. Ако бях украинец щях да избера режимът на Янукович при който спокойно мога да се изселя в друга държава, а не да плащам рушвети на границата. Да не говорим, че и война нямаше да има, ако беше останал той на власт. В крайна сметка всеки народ си заслужава управниците. 

Кажете ми че --- и Звяра не са един и същи чукча.

Още един влак замина - Косе става опасно да си железничар

https://t.me/anna_news/68189

ПП

От геополитическа гледна точка - някой си Гутиереш и някой си Си ще посетят сумита на ШОС в Таджикистан. 

В usa - същото - питат  демент може ли да е президент. Според конституцията НЕ - ама кой я бръсне за нещо :)

Американския поклонник Вълчев да плаче :) Станаха за смях пред цялата планета :)

преди 30 минути, ___ написа:

От Украйна!

Русия сама си го търси и ще си го получи.

Остави я Русия.    Хохлите на брой  са доста по-малко от казаците. Войниците им привършват.   Остави го Зеленски с всичките му лъжи.   Бандеровците при свети Петър ли ще питат накъде е НАТО !?   

преди 6 минути, Киро Н. написа:

ПП

От геополитическа гледна точка - някой си Гутиереш и някой си Си ще посетят сумита на ШОС в Таджикистан. 

В usa - същото - питат  демент може ли да е президент. Според конституцията НЕ - ама кой я бръсне за нещо :)

Американския поклонник Вълчев да плаче :) Станаха за смях пред цялата планета :)

Туй не е за смях. Ние пращаме помощи, а руснаците ги взривяват? Не се ли чувстваш прецакан? Те са и от твоите данъци.

преди 3 часа, attj написа:

Още чакам да ми посочиш поне един пример на бежанец, репресиран, тормозен и т.н. рускоезичен ПРЕДИ рашисткото нахлуване и анексии на територии ?

Че как тогава да ти повЕрвам че уркаинците били окупанти на своята си територия ? :)

И как си обясняваш че на територии извън сегашна Украйна се самоопределят като "хохли" ?

В документалния филм от '90-те ?

Кога ще им дадете независимост на тези хора, исторически определящи се като украинци ? :)

Рашисткия ви шовинизъм "зашкаливает" както се казва, но такива бяха и германските арийци и нацисти с техните теории.

Съдбата на вашия малоумен рашизъм ще е същата като на нацистите. :hush:

преди 16 минути, miro20 написа:

Още чакам 

В качеството на какъв чакаш?   Хохол или казак си ти?   Те 500 години не могат да се разберат и все за нещо се трепят.     Навремето  Кралство Полша е искало да владее земите на казаците и да имат достъп до Черно море.   Още оттогава  е мечтата на хохлите да бъдат като панове и шляхтичи.    Та те са си полуполяци.      Докато се надяваш и изчакваш,  казаците пак ги изтребват.  Просто са доста повече от тях.  На НАТО тези неща май само Доналд Тръмп е в състояние да им ги разясни.

преди 26 минути, miro20 написа:

Още чакам да ми посочиш поне един пример на бежанец, репресиран, тормозен и т.н. рускоезичен ПРЕДИ рашисткото нахлуване и анексии на територии ?

Че как тогава да ти повЕрвам че уркаинците били окупанти на своята си територия ? :)

И как си обясняваш че на територии извън сегашна Украйна се самоопределят като "хохли" ?

В документалния филм от '90-те ?

Кога ще им дадете независимост на тези хора, исторически определящи се като украинци ? :)

Рашисткия ви шовинизъм "зашкаливает" както се казва, но такива бяха и германските арийци и нацисти с техните теории.

Съдбата на вашия малоумен рашизъм ще е същата като на нацистите. :hush:

На теб какво ти пречи рашизмът? Не са дошли у нас, какво ти дреме за Украйна, че искат да я смачкат? Да не би да имаш жена украинка?

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

На теб какво ти пречи рашизмът? Не са дошли у нас, какво ти дреме за Украйна, че искат да я смачкат? Да не би да имаш жена украинка?

А на теб какво ти дреме за русия?

Да не би да живееш там?

преди 51 минути, Киро Н. написа:

ПП

Това от същия разбирач на краварска геополитика ли е от едно време или някой нов се е пръкнал?

Кире , дай видеото от април 2023 - не се бъзикай вече , и едно от май месец ( не уточни обаче годината). Колкото и да се пънеш си оставаш кофти гадател с кристална топка "Сделано в СССР" ( сделано - разбирай издялана)

Всички казаци са над 40 милиона души и могат да са в отделна държава или в Република в състава на Руската Федерация.  Те населяват около една трета от предишната Украйна.    Както е видно -там няма как да е Бандеристан.  Жалкото е, че може да загинат 2-3 милиона обикновени хора.   Безобразията на политиците все са за тяхна сметка.      

Мечо каза да не ви дреме за русия!

И без това скоро няма да я има!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.