Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 14 минути, Киро Н. написа:

Абе Ванката затвори тая зелена човка най накрая !

Не те ли притеснява демента Байдън с ядреното копче ?

Реално жена му го управлява

Киреее  маймуните нямат човки.

Тези от кремъл акъла са ви изпили.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, В. Велев написа:

Путин е най-великия и гениален политик на нашето време!

А за руснаците е спасител на Русия. На суверенитета на Русия.

image.png.fe87f122c5bdf904491065d593d31cb7.png

И накрая пак "злите пиндоси" ще ви спасяват от глад :giggle1:

Като мухи на РЕБ

След снимката вече с видео на 2-ката кебабчета с гарнитура

преди 12 минути, _sirena_ написа:

Имах много работа , вкарвах Войните на Светлината в парламента !

Само с приказки не става :D

:)шветчето си падал по жени като теб

неговата ми удряла шамари и после с шутове в самолета за САЩ

той сам си призна:)

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

И една стотинка да е, не искам да я давам. Въпрос на принцип. Станали са и твоя и моя джоб по-празни. Това харесва ли ти?  Чичко Путин ли нареди да даваме помощи на Украйна? Не съм против да им продаваме оръжие, но да им го продаваме, а не да им го даваме безплатно. Същото се отнася и за хуманитарната помощ. Като я искат, да си я плащат на пазарни цени. 

Няма пари за магистрали, здравеопазване и какво ли още не, а пари за помощи за Украйна има. Как така се получава? 

И като дойде чичко ти путлю и ти набие кухата каска и ти вземе последните пари, нае'''бе жена ти и децата ти , какво би казал на чичко ти путлю  ?

Ще си вечно благодарен ? Ще му обясниш "принципите си" ? :giggle1:

Ау, ще ревнеш.... той никога не би направил това с братския болгарский народ ? Е, това прави с още по братския украински народ.

А ние освен всичко сме обявени за "вражеска държава" съвсем официално от рашисткия режим.

Защо мислиш че теб ще ти се размине ?

А да.. ще избягаш ... къде ? Сигурен съм че не и в "матушката" , а в злия Запад :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

:)шветчето си падал по жени като теб

неговата ми удряла шамари и после с шутове в самолета за САЩ

той сам си призна:)

Какви "жени като мен " ?   Конкретизирай ....

Дали си разбрал правилно ? 

преди 8 минути, _sirena_ написа:

Какви "жени като мен " ?   Конкретизирай ....

Дали си разбрал правилно ? 

които ги карат с шамари да ти викат - както кажеш - само че неговата го кара редовно в САЩ:)

само че неговата го убеждава за САЩ - а ти неможеш никой да убедиш за Русия - слаби ти са шамарите:)

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

които ги карат с шамари да ти викат - както кажеш - само че неговата го кара редовно в САЩ:)

само че неговата го убеждава за САЩ - а ти неможеш никой да убедиш за Русия - слаби ти са шамарите:)

Аз където ударя ..пак ме Търсят ... сметай ! :D

Тъкмо ми порасна малка надежда , че си ми намерил жених и пак греда .... тцттцттцтц 

Късмета пак ме заобиколи :D

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Аз където ударя ..пак ме Търсят ... сметай ! :D

и кой си ударила - че чак да иде в Русия - явно неставаш

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

и кой си ударила - че чак да иде в Русия - явно неставаш

овца , всички от моят отбор пишат от Русия , само ти пасеш още на поляната и не знаеш къде си .... :biggrin:

преди 43 минути, miro20 написа:

И накрая пак "злите пиндоси" ще ви спасяват от глад :giggle1:

...ма да бе...

...направо безвъзмездно...

...почти за без пари...

...наскоро Русия внесе последната вноска по лендлиза от ВСВ...

...колкото наглия,мръсен и подъл американец ни ,,спасяваше" и нас от ,,лошия" руски газ с негов...5 пъти по-скъп...

...мерЦи им на нашите продажни келемета че ,,мислят" за Бъл...за алчните си гуши...

преди 18 минути, _nib_ написа:

...ма да бе...

...направо безвъзмездно...

...почти за без пари...

...наскоро Русия внесе последната вноска по лендлиза от ВСВ...

...колкото наглия,мръсен и подъл американец ни ,,спасяваше" и нас от ,,лошия" руски газ с негов...5 пъти по-скъп...

...мерЦи им на нашите продажни келемета че ,,мислят" за Бъл...за алчните си гуши...

Чакай да напомним на невежите в темата за Агресивните войни на САЩ / НАТО по света и военните им Манипулации като предпоставка за влизане на Чужд , Суверенен терен ! 

https://www.facebook.com/angelgeorgiev.vazrazhdane/videos/1360814038178445/?locale=bg_BG

Лекция на швейцарския проф. др. Даниеле Гансер !!! 

И после Русия и Путин били злодеите ??!! 

И децата в детската градина разбраха кои са чудовищата ! Тези нашите невестулки търкат 5680 стр. и 3 год. не могат да осъзнаят кой срещу кого воюва и защо ! 

преди 1 час, miro20 написа:

И като дойде чичко ти путлю и ти набие кухата каска и ти вземе последните пари, нае'''бе жена ти и децата ти , какво би казал на чичко ти путлю  ?

Ау, ще ревнеш.... той никога не би направил това с братския болгарский народ ? Е, това прави с още по братския украински народ.

А ние освен всичко сме обявени за "вражеска държава" съвсем официално от рашисткия режим.

А да.. ще избягаш ... къде ? Сигурен съм че не и в "матушката" , а в злия Запад :) 

Това е мислене на страхливец. България е в НАТО и не е застрашена от руско нападение. Ако бях молдовец щях да се притеснявам и избягам на Запад. 

Ами да, след като ги санкционираме, каква да сме? Естествено, че ще сме вражеска държава. Помагаме безвъзмездно на Украйна. Това не е ли враждебно поведение спрямо Русия? Ако ти нападнеш някой свой съсед, който не ми е приятел, нито роднина, а само познат и аз започна да му помагам безвъзмездно и спра да търгувам с теб с цел да ти навредя, какво ще ми е поведението? Няма ли да е враждебно? Това, че ти си го нападнал него, мен не ме засяга. Ако му продавам оръжия е само бизнес, но ако му ги давам без пари, явно целя да ти навредя. 

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

доволни са тези които са избягали по дълбоко в НАТО

Ами да бягат тези, които не искат Путин. И аз бих се махнал и от Украйна, и от Русия.

Враждебни са тези които нападат и убиват хора, а не тези които им подават помощи!

Въй често, много си зле мечо.

преди 3 минути, ___ написа:

Враждебни са тези които нападат и убиват хора, а не тези които им подават помощи!

Въй често, много си зле мечо.

Връзка с главния мозък имаш ли? Дадох много точен пример. Ако ти ме нападнеш на улицата с бухалка и някой минувач ми подхвърли тояга, той няма ли да е враждебен спрямо тебе. Вярно, няма да те удари лично той, но неговата тояга ще ти подуе главата и счупи ръката. Ако и сега не ме разбираш, спирам да обяснявам. 

преди 1 час, miro20 написа:

Ей това не те ли притеснява?

преди 8 часа, BANKATA написа:

Аз го определям!

Горе-долу, почти като Баце.

Хохол ли си ?    

преди 9 часа, В. Велев написа:

Путин е най-великия и гениален политик на нашето време!

А за руснаците е спасител на Русия. На суверенитета на Русия.

image.png.fe87f122c5bdf904491065d593d31cb7.png

Екранна снимка 2024-05-10 175835.png

Чета новините - Украйна мачка Русия пък загубили били още едно село вчера, украинците щели да мобилизират и от чужбина за фронта през мобилно приложение - това е просто гениално ,браво. Че тез в чужбина избягали ако искаха да ги изпратят на фронта щяха да си стоят в Украйна ама логиката не е на всякъде.

преди 8 часа, miro20 написа:

С този пост надминаваш дори себе си ,макар да съм сигурен ,че Путин няма същите чувства като твоите към него  :wors:

преди 14 минути, AAUUXX написа:

Чета новините - Украйна мачка Русия пък загубили били още едно село вчера, украинците щели да мобилизират и от чужбина за фронта през мобилно приложение - това е просто гениално ,браво. Че тез в чужбина избягали ако искаха да ги изпратят на фронта щяха да си стоят в Украйна ама логиката не е на всякъде.

С този пост надминаваш дори себе си ,макар да съм сигурен ,че Путин няма същите чувства като твоите към него  :wors:

Украинците трупали войски на беларуската граница. Явно ще имигрират в Беларус :)

преди 4 минути, В. Велев написа:

Украинците трупали войски на беларуската граница. Явно ще имигрират в Беларус :)

Според Вашингтон пост 800 000 са изчезнали и не ги водят за загинали.   Останалите 500 000 войници къде по-напред да ги разставят?  Зеленски и тях ги води към могилизиране.  Язък за младите хора.

преди 10 минути, attj написа:

Според Вашингтон пост 800 000 са изчезнали и не ги водят за загинали.   Останалите 500 000 войници къде по-напред да ги разставят?  Зеленски и тях ги води към могилизиране.  Язък за младите хора.

Беше толкова хубава страна ,а я превърнаха в гробище ,на кого беше нужно това и защо?

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Беше толкова хубава страна ,а я превърнаха в гробище ,на кого беше нужно това и защо?

На бандеровците толкова им е акъла.   На такива като тях винаги за всичко все другите са им виновни.   Неотчитането на правата на украинските казаци унищожава Украйна!

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Велика победа в Белгород за укрите.

Тотален дизастер

IMG_20240701_083440_480.jpg

А Кирето дето е съгласен с мен че обича да фантазира. Кире всичко по ПЛАНА ли е? Не си уволнявал никой от няколко дни - притеснявам се.

За повече разрушения - поглени това което съм пускал преди.  И това са отломки от свалени ракети/дронове - да сме наясно за това

Добро утро второстепена тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Тука са го преброили - ми не е зле като за атака точно по ПЛАНА

Импортозаместването работи!

Този е готов за евровизията направо

Дежурната дрононарезка за да докажем че нищо не става от тия дрончета

Бързо се пълнят тия списъци

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.