Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, ruraru написа:

Х-101 има по-големи крила и е по-тежка, а масата на бойната й глава е 900 кг, когато се удари в сграда я разрушава и оставя кратер, а ракетите за ПВО имат по-малка експлозивна част, която се състои от малки фрагменти; затова съседната сграда на детската болница е ударена от шрапнели.

А ето какво може да е станало:

1. Руснаците ги е хванала липсата на  тротил, затова слагат само по 20 кила на ракетите си.

2. Сащинците са използвали случая и са думнали болницата с тяхна си ракета, като са я тунингували визуално да прилича на руската.

3. Натовци са се криели в болницата. Скоро може пак да чуем за внезапно починал, например от ужилване от пчела, натовски генерал.

преди 1 час, maxthon написа:

Не се и съмнявам, че ще си купиш. Късането им няма да спре скоро. Топки досега на никого не са пораснали. Предвид, че предложи дарение може да се пробваш емпирично да провериш дали ще се появят нови.

Ето ти и още материал, който да предизвика нужда от ходене до мола, магазина, където ще ходиш да ги купуваш.....

Безаналогово порене:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 18 минути, ruraru написа:

Х-101 има по-големи крила и е по-тежка, а масата на бойната й глава е 900 кг, когато се удари в сграда я разрушава и оставя кратер

А къде е кратера? И защо сградата все още е там в голямата си част?

преди 22 минути, ruraru написа:

затова съседната сграда на детската болница е ударена от шрапнели

Сега ще ги накараш хората да търсят и дупките от шрапнелите.... Недей така ще вземат и да ги намерят.

преди 27 минути, ruraru написа:

Х-101 има по-големи крила и е по-тежка, а масата на бойната й глава е 900 кг, когато се удари в сграда я разрушава и оставя кратер, а ракетите за ПВО имат по-малка експлозивна част, която се състои от малки фрагменти; затова съседната сграда на детската болница е ударена от шрапнели.

А ето какво може да е станало:

1. Руснаците ги е хванала липсата на  тротил, затова слагат само по 20 кила на ракетите си.

2. Сащинците са използвали случая и са думнали болницата с тяхна си ракета, като са я тунингували визуално да прилича на руската.

3. Натовци са се криели в болницата. Скоро може пак да чуем за внезапно починал, например от ужилване от пчела, натовски генерал.

strahotna-logika.gif

ПП: Не всички Х-101 са с 800 кг бойна глава. Използват се и с 400 кг.

И кога ще свършат и приключат  тези военни операции?   Май трябва да питаме лично Доналд Тръмп!?   

преди 52 минути, attj написа:

И кога ще свършат и приключат  тези военни операции?   Май трябва да питаме лично Доналд Тръмп!?   

Докато казаците стигнат до границата с Полша за кратка почивка. Сиреч след 40-50 години.

преди 4 минути, kosyo написа:

Докато казаците стигнат до границата с Полша за кратка почивка. Сиреч след 40-50 години.

И каква работа имат там?  

току-що, attj написа:

И каква работа имат там?  

Е сега, и аз това те питам от 2 дена що се движат по-бавно от охлюви ама не ти изнася тоя въпрос.

преди 1 час, kosyo написа:

Е сега, и аз това те питам от 2 дена що се движат по-бавно от охлюви ама не ти изнася тоя въпрос.

Лично на мен не ми харесват и не ми изнасят военните операции там.  Няма смисъл.   Казаците все се отделят от хохлите и няма я вече Украйна...   

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че е пристигнал във Вашингтон, за да участва в срещата на върха на НАТО и да поиска пак повече оръжия, предадоха Франс прес и Ройтерс.  Няма изненадани.

преди 22 минути, attj написа:

Лично на мен не ми харесват и не ми изнасят военните операции там.  Няма смисъл.   Казаците все се отделят от хохлите и няма я вече Украйна...   

Ами като гледам какво месо пристига при военните месари - и на тях не им харесва. Че сега за какво тия са толкова нефелни войници че се борят с храстите вече повече от 2 години?

преди 12 часа, Киро Н. написа:

Я да пусна приключването на един военен бизнес от друга гледна точка. Възгласите правят екшъна.

Защо не са на украински ?

6 х101 една след друга .

https://t.me/dva_majors/46964

Косе ти си куха лейка - казвал ли съм ти го ?

Кире, разберете се с бъдито @maxthon какво е това. Аз само ще си взема пуканките, че малко сте ми смешни. ( Реално ви се подигравам,ама това само между нас да си остане- нали съм ти казвал вече за стирката).

преди 5 часа, maxthon написа:
преди 5 часа, BANKATA написа:

Аз ризи ще си купя, на теб топки обаче няма да ти пораснат.

Не се и съмнявам, че ще си купиш. Късането им няма да спре скоро. Топки досега на никого не са пораснали. Предвид, че предложи дарение може да се пробваш емпирично да провериш дали ще се появят нови.

Втори ден късаш ризи и лансираш отчаяните рашистки опорки и лъжи. :)

Ми не минават бре... не минават...

:)

преди 5 часа, maxthon написа:

Нито един от двамата не знаем какво има. Както каза прилича.... И аз също казах прилича...

...и стигна накрая до това жало признание.

Че не можеш да оспориш нито едно от очевидните доказателства че рашистите провеждате ежедневни терористични атаки по изцяло цивилни цели, болници, пазари, молове, гари и т.н.

Ежедневен терор и геноцид.

Свърхморалните оплаквачки от онзи форум са ми все по - противни. Причината да се правят на много морални някои от тях е, че ходят до Украйна за ин витро. Ама не какво да е ин витро. Технологиите така са напреднали, че избират пол, външен вид.............Някои си правят деца с донорски яйцеклетки, избирали донори да приличат максимално на тях.

Жива евгеника в действие. А у нас е и незаконно. Заради такива хора със свлъхлиберални възгледи, маса деца ще живеят в лъжа, че живеят с биологичните си родители. Че и ще се сбъдне мечтата на Адолф Хитлер за свят без хора с увреждания и тежки заболявания.:vomit::vomit::vomit:

И хората с увреждания имат право на живот, боклуци такива! И те са хора!

Климатик се е взривил и запалил ГСМ склад. Казах ли че нищо не струват тия дрончета днес?

Грета Гундберг нервно пуши в ъгъла

Парите не миришат каза Аржентина и врътна номер на старите приятели..

преди 20 минути, Anneliese написа:

И хората с увреждания имат право на живот, боклуци такива! И те са хора!

как е руската медицина още ли няма с какво да ти помогне - че още си на западни медикаменти

:)

преди 38 минути, miro20 написа:

...и стигна накрая до това жало признание.

А въпроса видя ли какъв е? Какво имало отзад. И виждам, че са го нарисували доста добре. Кой казваше, че ползвал такива методи фотошоп и т.н.?

image.jpeg.d2aeaccdad0b5319f260ef149bd369e7.jpeg

Колкото до останалите снимки. Украински тг канал - линк. Същите снимки ги показаха и днес в ООН. А нахалниците даже и не са си подали правилно искането да ги допуснат до заседание и се наложи спонсорите им да подават такова искане. Да не говорим, че довлякоха и главния лекар на болницата да срича на английски от написана на лист реч (що годе му се разбра какво казва). Никой на запад не иска да види как Пво ракета нанася удар по болница било то и детска. Затова ще се късат всякакви ризи. Осколките по фасадата на сградата отсреща и по линейките защо не ги показаха? Използват ли Пво ракетите осколъчна бойна глава? Преди няколко дена си късаше ризите, че били с касетъчни за да оправдаеш друго действие на ВСУ... А къде е кратера от Х101? Цялата сграда щеше да е долу.

Втори ден късаш ризи и лансираш отчаяните рашистки опорки и лъжи.

Няма нужда да се проектираш.

Ми не минават бре... не минават...

По-сериозно де. Не се нервирай. Тропни по масата с ръка за повече автентичност.

Хубав анализ на другаря Матеев. С малко условности. Не е претоварен Пво. Вместо да сваля ракети (и други  нанася удари по граждански обекти. И това нещо го правят още от първите дни. Става и за умника задаващ въпроси относно пораженията. Тук са напълно подобни пораженията като площ.

преди 10 минути, maxthon написа:

Никой на запад не иска да види как Пво ракета нанася удар по болница било то и детска. Затова ще се късат всякакви ризи.

Успокой се... .лъжите ви не минават

:hush:

Късай ризи, тръшкай се... нали съм ти казвал че ми е огромен кеф да ви гледам гърчовете как викате на черното бяло, как си измисляте фейкове за "мърдащи трупове" , как защитавате с абсолютна дилетанщина и простотия на които само малоумна маймуна би повярвала.

В едно съм сигурен... Утре пак ще има десетки изстреляни от рашистките изроди ракети срещу цивилни из  цяла Украйна .

Ти и колегите ти от тролската централа пак ще си късате ризите да доказвате как украинците сами са се бомбардирали с абсолютните си лъжи и малоумно отричане .

преди 16 минути, maxthon написа:

А въпроса видя ли какъв е? Какво имало отзад. И виждам, че са го нарисували доста добре. Кой казваше, че ползвал такива методи фотошоп и т.н.?

image.jpeg.d2aeaccdad0b5319f260ef149bd369e7.jpeg

Колкото до останалите снимки. Украински тг канал - линк. Същите снимки ги показаха и днес в ООН. А нахалниците даже и не са си подали правилно искането да ги допуснат до заседание и се наложи спонсорите им да подават такова искане. Да не говорим, че довлякоха и главния лекар на болницата да срича на английски от написана на лист реч (що годе му се разбра какво казва). Никой на запад не иска да види как Пво ракета нанася удар по болница било то и детска. Затова ще се късат всякакви ризи. Осколките по фасадата на сградата отсреща и по линейките защо не ги показаха? Използват ли Пво ракетите осколъчна бойна глава? Преди няколко дена си късаше ризите, че били с касетъчни за да оправдаеш друго действие на ВСУ... А къде е кратера от Х101? Цялата сграда щеше да е долу.

Няма нужда да се проектираш.

По-сериозно де. Не се нервирай. Тропни по масата с ръка за повече автентичност.

Хубав анализ на другаря Матеев. С малко условности. Не е претоварен Пво. Вместо да сваля ракети (и други  нанася удари по граждански обекти. И това нещо го правят още от първите дни. Става и за умника задаващ въпроси относно пораженията. Тук са напълно подобни пораженията като площ.

Защо не даде и останалите снимки с чаркове та да ми обясниш как ракета с диаметър 18 сантиметра може да има част с диаметър 19-20?

GSCUmjWWIAAe9b9?format=jpg&name=large

Сигурен съм че имаш правдоподобно обяснение.

преди 6 минути, miro20 написа:

Късай ризи, тръшкай се...

Пак проекция? Предвидима реакция.

преди 6 минути, miro20 написа:

Утре пак ще има десетки изстреляни от рашистките изроди ракети срещу цивилни из  цяла Украйна .

Даже още днес ги пуснаха, но за твой голям ужас в Полтава нещо сериозно гръмна.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Защо не даде и останалите снимки с чаркове та да ми обясниш как ракета с диаметър 12 сантиметра може да има част с диаметър 19-20?

По какво разбираме, че това е намерено до болницата? Пуснах линк от украински тг канал. Чучка читател, чучка писател, чучка мислител. Чети преди да пишеш глупости. Пробвай един път да си от трите вида чучки по малко.

Ето изберете си.....

image.thumb.png.dd6348af6229d58f876dd346d707d9e4.png

преди 5 минути, maxthon написа:

Пак проекция? Предвидима реакция.

Даже още днес ги пуснаха, но за твой голям ужас в Полтава нещо сериозно гръмна.

По какво разбираме, че това е намерено до болницата? Пуснах линк от украински тг канал. Чучка читател, чучка писател, чучка мислител. Чети преди да пишеш глупости. Пробвай един път да си от трите вида чучки по малко.

Ето изберете си.....

image.thumb.png.dd6348af6229d58f876dd346d707d9e4.png

Избирам :

https://t.me/infantmilitario/130732

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.