Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Косе

нищо не съм твърдял за да ме цитираш.

Само повтарям че укрите са свършени и е само въпрос на време да ритнат поцинкованата лейка/кофа - само ти с некви дрони се опитваш да изкопаеш някаква перемога.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Как беше казал другаря Пу - ако трябва и в тоалетната ще ги намерим.

https://x.com/sternenko/status/1810755990213578798

Ама много некултурно така -дори не почука.

преди 6 минути, Киро Н. написа:

Косе

нищо не съм твърдял за да ме цитираш.

Само повтарям че укрите са свършени и е само въпрос на време да ритнат поцинкованата лейка/кофа - само ти с некви дрони се опитваш да изкопаеш някаква перемога.

преди 23 часа, Киро Н. написа:

Я да пусна приключването на един военен бизнес от друга гледна точка. Възгласите правят екшъна.

Защо не са на украински ?

6 х101 една след друга .

https://t.me/dva_majors/46964

Косе ти си куха лейка - казвал ли съм ти го ?

Вярвам ти , Кире , както казах @maxthon много добре се чувства от това ти твърдение което много ясно не е твое. Казах ли как ме кефите 2-мата вече ? Ако не съм - 2-цата сте функционално неграмотни в опитите си да се измъкнете от написаното от вас.

Както казах вече в скоро време като братята талибани - на ролери очаквам да видя.

Косьо

с опитите ти за дребнаво заяждане си "топ идиот"

Клипчето е екстра. Още много ПВО ще дадат на Киев - без полза .

Други тъпотии ?

Ново находище на безаналоговост е открито.

Сега верно че мирише на мухъл и комунизъм ама пък е ново.

преди 2 часа, miro20 написа:

а иначе месорубката на фронта  си е на пълни обороти,

И всичко това от същите хора, които онзи ден свалиха всички (почти  всички) Х101 докато 6 безпрепятствено бяха свалени отзавод Артьом.

преди 2 часа, miro20 написа:

затова комплексарите рашисти си го изкарват на цивилните и болниците 

А как хубаво подскачаше в Севастопол как ПВО било виновно. Сега се повтаря същото и ти вече се кълнеш в обратното. Златен си.....

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Косьо

с опитите ти за дребнаво заяждане си "топ идиот"

Клипчето е екстра. Още много ПВО ще дадат на Киев - без полза .

Други тъпотии ?

Е Кире , опитите за дребни заяждане ги започна ти. Сега какво не те кефи? Пак ли съм те цитирал грешно в неща дето е винаги твърдял? Ако трябва още че да нямаме недоразумения?

Знаеш че мога да ползвам търсачката, знаеш че си изписал маса тъпотии и знаеш че няма как да ги отречеш, както и знаеш че не може да се защитиш като ти казвам че лъжеш и си измисляш.

Замисли се над нов профил-тоя заедно с другия(kirko) ти е тотално компрометиран и пълен с празни обещания за победа.

P.S. то е екстра ама бъдито не е доволно. Що не му обясниш и на него какво виждаме на него?

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Макет на нефтохим край Полтава гори така че не се и опитват да гасят.

https://t.me/The_Wrong_Side/17020

Правоъгълните форми могат да заблудят АИ-то

преди 8 минути, Киро Н. написа:

Още много ПВО ще дадат на Киев - без полза .

На всеки квартал поне по 3-4 дивизиона за упражнение на стрелба по земни цели....

Даване на ПРО ми звучи като ненаучна фантастика :)

THAADS има в Южна Корея ама те странна работа, са по близък съюзник от Украйна :)

А и стойността на комплекса кърти мивки 

Интересно Зеля по едно време беше почнал да го иска ама след това млъкна.

Сега пропагандата е "От Патриот по убаво нема на света "

Косе защо се заяждам ли ?

Причината е че се пробваш да го играеш антируснак от "Я плакал" ама не си им на нивото.

преди 13 минути, Киро Н. написа:

THAADS има в Южна Корея ама те странна работа, са по близък съюзник от Украйна :)

Причината е че се пробваш да го играеш антируснак от "Я плакал" ама не си им на нивото.

А Кире на вас 2-мата с бъдито никой не може да ви е на нивото.

Като ви завре в дупката и забравяте. Я кажи от високото ниво на което си , кой е външен министър на Украйна?

Елементарен въпрос за проверка на нивото. Знам че няма да ми отговориш щото и ти знаеш колко ти е нивото.

Това с нивото ще го използвам- благодаря приятелю.

Чакам името (освен ако не си го уволним де) .Ама чакай ти го уволни. Кире при тебе нивото е отрицателно, бре човек.

преди 1 час, Киро Н. написа:

Айде успех с новините от Вашингтон който помага на народа на Уран.

Стотици милиарди долари за прокси войната в Бандеристан, докато градовете в Америка изглеждат така - нявсякъде бездомници и наркомани!

преди 3 минути, Flashback написа:

Стотици милиарди долари за прокси войната в Бандеристан, докато градовете в Америка изглеждат така - нявсякъде бездомници и наркомани!

Честно бе разбирам за какво им помагаш на тия 2-мата. Те се оборват един друг вече. Страшни капацитети сте се събрали тука и после викат - ти не си ми на нивото:).

преди 45 минути, Киро Н. написа:

Обещано вече за следващите месеци. 4 системи Пейтриът и една САМПТ. Да питам за един приАтел какво стана с досегашните?

преди 11 минути, maxthon написа:

Обещано вече за следващите месеци. 4 системи Пейтриът и една САМПТ. Да питам за един приАтел какво стана с досегашните?

Той ти оборва "тезите", а ти го цитираш. Какво ви става бре хора -аз бих го наритал веднага. Още не смея да заема страна по въпроса на кой нивото е по-високо от вас 2-мата.

Украйна има нужда от време, за да натрупа боеприпаси и военен персонал, за да организира собствени широкомащабни настъпателни операции.  Това пак се обсъжда във Вашингтон.   Съвсем не разбират, че войниците на ВСУ привършват и скоро няма да има кои още да воюват.

Украинският президент Владимир Зеленски заяви във Вашингтон, че Украйна се нуждае реално от поне 128 изтребителя F-16, докато Западът обещава 10-20.    Зеленски пак нарича западните страни съюзници.   Доскоро уж бяха партньори.   

Украинският президент Владимир Зеленски заяви във Вашингтон, че Украйна се нуждае реално от поне 128 изтребителя F-16, докато Западът обещава 10-20.    Зеленски пак нарича западните страни съюзници.   Доскоро уж бяха партньори.   
И 20 стигат. След като им разрешиха да стрелят със Сторм Шадоу без ограничение руските самолети ще намалеят бързо.... Нали затова рИваха....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Кадри от Днипро и коментари на местните повтарящи киевските.

Мисля че редовия укра вече знае накъде отива работата

https://t.me/citizen_opinion/14768

Аха и този месец ще ги закриват.. Вече са свикнали

Буханковоза отиде и малко шлака край него

Гаврата трябва да е пълна

Косе косе

Не съм забелязвал до сега - но с бързи стъпки ставаш редови украински трол :)

ПП

Имаш поздрави от охлювите 

IMG_20240710_140742_109.jpg

преди 1 час, Киро Н. написа:

Косе косе

Не съм забелязвал до сега - но с бързи стъпки ставаш редови украински трол :)

ПП

Имаш поздрави от охлювите 

IMG_20240710_140742_109.jpg

Радвам се да работя с руZки предскзател с кодово име Джуна. Дето не познава винаги.. Кире ти не виждаш ли на какво ниво си че аз трябва да ти казвам?

Зеленски току-що каза, че танковете "Ейбрамс" не могат да повлияят на конфликта, независимо от техния брой. Нито F-16, нито обещаната противовъздушна отбрана.

Е, тежък късмет.

"Междувременно Русия хвърля около 300 самолета на ден по Украйна и ето ни тук, надявайки се на нищожните 10-20 (...) Ние просто се опитваме да се защитим, така че искаме 128 самолета, да се надяваме, че нашите съюзници могат да се справят с това" - Зеленски.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.