Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, BANKATA написа:

И какво четем тук? Някой написал Х101 значи е така? Къде е кратера от Х101? Утре пак ще си на пазар за нови ризи...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 58 минути, Anneliese написа:

И хората с увреждания имат право на живот, боклуци такива! И те са хора!

Затва ли мяукаш  за лечение на твоите болести?

преди 5 минути, maxthon написа:

И какво четем тук? Някой написал Х101 значи е така?

Може да се върнем на математическите модели пак да се опиташ да обясниш сравнението на ракетата със сградата. Може и да обясниш този цирей на опашката на ракетата какъв е. Или може би са топките където ти липсват.

току-що, BANKATA написа:

Може да се върнем на математическите модели пак да се опиташ да обясниш сравнението на ракетата със сградата. Може и да обясниш рози цирей на опашката на ракетата какъв е. Или може би са топките където ти липсват.

Питай този, който го е нарисувал там.... Кой пусна клипа украинците ли? Днес директно преминаха и на 3д модели.....

преди 3 минути, maxthon написа:

Питай този, който го е нарисувал там.... Кой пусна клипа украинците ли? Днес директно преминаха и на 3д модели.....

Ти ми го даваше този клип за правдоподобен цял ден, сега бил рисуван. Май не знаеш къде се намираш.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Ти ми го даваше този клип за правдоподобен цял ден, сега бил рисуван. Май не знаеш къде се намираш.

Аз съм давал клип? Интересно къде се намираш..... Може би в кратера от Х101.....

Аз съм давал клип? Интересно къде се намираш..... Може би в кратера от Х101.....

Не знам, може и баба ти да е давала онези математически модели на базата на клипа. 

току-що, BANKATA написа:

Не знам, може и баба ти да е давала онези математически модели на базата на клипа. 

И които ти обясняват защо ракетата не е Х101. Виждаш ли ги хубаво докато си наврян в кратера? Нядявам се от там се виждат и щетите от шрапнелите на ПВО ракетата?image.png.b13bdb54f235c8c7c33a1940a6525658.png

И които ти обясняват защо ракетата не е Х101. Виждаш ли ги хубаво докато си наврян в кратера? Нядявам се от там се виждат и щетите от шрапнелите на ПВО ракетата?image.png.b13bdb54f235c8c7c33a1940a6525658.png

Какво трябва да показва и означава това ? Това се получава от отломки от сградата ?

Ба* тия 20 кг взрив дето има тази зенитка.

Глей к'ви дупки е направила тази зенитка на отсрещната сграда.

2113350608.webp

как ти ги ражда акъла тези бисери идея си нямам.

Какво трябва да показва и означава това ? Това се получава от отломки от сградата ?
Ба* тия 20 кг взрив дето има тази зенитка.
Глей к'ви дупки е направила тази зенитка на отсрещната сграда.
2113350608.webp
как ти ги ражда акъла тези бисери идея си нямам.
Интересни отломки от сградата и как предизвикват дупки с приблизително еднакви размери. Намери ли кратера от Х101?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 1 минута, maxthon написа:

Интересни отломки от сградата и как предизвикват дупки с приблизително еднакви размери.

Щом мислип така взимай си твоята любима линийка и почвай да мериш колко са еднакви.

ба* тоя шрапнел на зенитка с размер на тухла, че и по-голям.

Щом мислип така взимай си твоята любима линийка и почвай да мериш колко са еднакви.
ба* тоя шрапнел на зенитка с размер на тухла, че и по-голям.

Виждам, че вече си използвал линийката вместо мен. Къде видя размери на тухла на снимката ми?

преди 12 минути, maxthon написа:

Виждам, че вече си използвал линийката вместо мен. Къде видя размери на тухла на снимката ми?

Премери ли ги или пак чакаш всичко на готово.

Може да помолиш онзи със сметките на ракетата, малко повече му се отдава в защитата на опорките.

преди 9 минути, maxthon написа:

Бъди, аз не се съмнявам в твойта способности, ама Кирето както цитирах малко по горе вика че малко послъгваш. @Киро Н. - кажи му де.

Усещам че това ще е битката на 2 титана и ще си взема пуканките. Искам да ви видя и 2-цата в мазните борби. Ще си сипя дори.

Премери ли ги или пак пакаш всичко на готово.
Може да помолиш онзи със сметките на ракетата, малко повече му се отдава в защитата на опорките.
Въпроса е ти дали ги премери и къде видя размер на тухла?

преди 12 минути, maxthon написа:

сложи си очила - повечето са толкова големи, дори има и такива на 4-ка

Ако не искаш да ставаш за смях се постарай малко повече.

Гледай снимката и асимилирай какво има на нея първо.

Хора, объркан съм вече. Или бъдито или Кирето лъже и не знам чия страна да заема. И 2-мата ги чувствам близки някак и направо съм раздвоен.

Боже ако и сега не извадите специалното изделие не знам кога. Дрон е стигнал до Капустин Яр.

Дойде ред да се бомби и Калмикия

Косе лейко 

Охлювите те поздравяват.

Първо цялата нефтобаза в Полтава се изпари, а за второто - гледай картата.

ПП

Можеш само да с@реш от Х което в твойте представи създава перемога.

IMG_20240709_190548_659.jpg

IMG_20240710_012418_845.jpg

преди 5 часа, BANKATA написа:
преди 5 часа, maxthon написа:

Ако не искаш да ставаш за смях се постарай малко повече.

Гледай снимката и асимилирай какво има на нея първо.

макстонката е безочлива рашистка тролка.

Всеки път затапена и навряна за лъжите и глупостите които говори, но дори не и пука.

Защото целта е съвсем друга - масирано разпространяване на рашистки фейкове.Защото ако не се отрича и лъже упорито, масирано и до дупка, ще трябва да признаят мащабите на античовещкия  кремълски терор.

Всеки път е така, и се възхищавам на търпението което имаш да я навираш на кучето дето се облизва.

:)

а иначе месорубката на фронта  си е на пълни обороти, и затова комплексарите рашисти си го изкарват на цивилните и болниците  :

Къде е поименния списък ?

И изобщо Миро слаба ракия е украинската пропаганда.

Освен запалени цистерни (за което се отговаря с изтриването на цели заводи) не може да се намери никаква перемога 

Айде успех с новините от Вашингтон който помага на народа на Уран.

преди 6 часа, Киро Н. написа:

Косе лейко 

Охлювите те поздравяват.

Първо цялата нефтобаза в Полтава се изпари, а за второто - гледай картата.

ПП

Можеш само да с@реш от Х което в твойте представи създава перемога.

IMG_20240709_190548_659.jpg

IMG_20240710_012418_845.jpg

Ох не знам Кире, май ти си човека дето оборва "стройната" логика на @maxthon . Вземете се разберете помежду си какво е паднало там. Аз както казах ви чувствам близки и 2-мата и няма да се меся. За мен и 2-мата лъжете и си фантазирате и 2-мата го знаете ама нямате сила да се защитите от това. Гледай колко кофти се получава така, а?

Страшни капаците сте и 2-цата. Единия оборва другия и 2-цата смучете от дъното на пропагандата и като ви хванат натясно -забравяте и не говорите вече за това. Смърдите от километър просто вече. Но пък ако ви няма с кой да се бъзикам тук. И си чакам видеото дето ме навира в ъгъла, щото знаеш докато не го покажеш- ставаш само за лаф-гаргара.

Добро утро второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел.

Дано ростовското ПВО е по-добро от Белгородското

https://x.com/Maks_NAFO_FELLA/status/1810800977391305070

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.