Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 часа, В. Велев написа:

Комунистите в СССР не са избили толкова народ

За собствения си народ ли става дума?

преди 5 часа, В. Велев написа:

колкото американците избиха само за няколко секунди в Япония с ядрени бомби.

След това избиха още толкова в Ирак и Либия.

Това Япония, Ирак, Либия са явно част от територията на САЩ? Сега вече такива народности, населяващи земите на САЩ - няма. Само в древните хроники и архиви е останало някаква информация  за такова население. Ако не го изтрият, както редовно правят руслямистите от Оркистан.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 21 часа, kosyo написа:

Още един дето вярва на веднъж излъгал. Тук някакво сборище ли ви е? Аз не напразно постанах и Медведев какво каза ама и това го игнорирате.image.thumb.png.c5cfd6023b2f4549038506e0fe23a6ba.png

Къде са специалните изделия се пита в задачата? Няма ли да ги извади вече? За Крим не ги извади , за Курск не ги извади. Трябва някой да опъне Кабаева на червения площад ли за да сети за куфарчето? А да и знам какво е писал онзи будист дето не лъже никога.

Разбирам, ти чакаш с нетърпение ядрените удари по Украйна. Не ти пука, че е възможно и ние да пострадаме. 

преди 16 часа, BANKATA написа:

Използването на ядрено оръжие само ще ускори унищожението на Русия.

Ще загубят и малкото съюзници дето имат.

Ще паднат всякакви ограничения към Украйна в използването на оръжия, ще им дадат и такова с голям обсег. 

И за десерт пълно ембарго.

Или ще се разпаднат или ще живеят като севернокорейски скотове.

Тъй, тъй, ще се разпаднат...Че и ние ще ядем дървото, няма значение. Важното Русия да е зле. 

преди 4 минути, Мечо Хубавеца написа:

Разбирам, ти чакаш с нетърпение ядрените удари по Украйна. Не ти пука, че е възможно и ние да пострадаме. 

РуZкия комунист радиация не го лови- всеки знае че водката бори радиацията. Е добре де- само в самая болшая - и не се шегувам на маса са ми го казвали там.

преди 4 минути, teo-glavata написа:

Точно!

Мен какво ме грее, че Русия е зле? Не че ми дреме, но това е игра с огъня. Влизат на територията на най-мощната ядрена държава. 

преди 10 минути, Мечо Хубавеца написа:

Тъй, тъй, ще се разпаднат...Че и ние ще ядем дървото, няма значение. Важното Русия да е зле. 

Многл ясно, все пак съм българин!

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Мен какво ме грее, че Русия е зле? Не че ми дреме, но това е игра с огъня. Влизат на територията на най-мощната ядрена държава. 

2-рата армия в руZия е това- мощна е само на въпросната маса

Косе

Плякаш яко а :)

Ама взехте ли Курск ? Айде това е прекалено - Суджа?

И какво става в Донецка околия.

За момента това ви е успеха .

IMG_20240810_200825_555.jpg

И като българин искаш да ядеш дървото...

русия няма да ползва ядрено оръжие до границата си - има лош опит от чернобил

преди 6 минути, nikolov2020 написа:

Косе

Плякаш яко а :)

Ама взехте ли Курск ? Айде това е прекалено - Суджа?

И какво става в Донецка околия.

За момента това ви е успеха .

IMG_20240810_200825_555.jpg

Кире, това от освобождението на Суджа ли е? От твоя източник там ли е? Кога ще има е парада на победата че искам да ида.

Да се подготвиш за утре че ако знаеш какво съм ти подготвил от преди 1 година...

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

русия няма да ползва ядрено оръжие до границата си - има лош опит от чернобил

Защо до границата си? Колко му е да атакуват Одеса? 

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

Защо до границата си? Колко му е да атакуват Одеса? 

по скоро би е пуснан над франция испания - в момента има един куп генетични дефекти заболявания, косвено от чернобил - русия едва ли ще си позволи да се удвоят

Косе

Абе нали нямахте снаряди 

Ей ги селата в Курска околия - що стреляте в Белгородска ?

Искате Вагнер ? Ама той е в Беларус и чака Батька да дигне пръст :)

В Киев се н@сират като се спомене това име :)

Тия ако ги пуснат в Голям Киев  - малиии бедна ми е фантазията

ПП

И да не забравя. Ти си обикновен повторител, eхо. 

Фейкове от СБУ и дрони :)

IMG_20240810_220851_137.jpg

Само да ви кажа че има лека паника в Z каналите - говорят за нова атака в Беловския район.

току-що, nikolov2020 написа:

Косе

Абе нали нямахте снаряди 

Ей ги селата в Курска околия - що стреляте в Белгородска ?

Искате Вагнер ? Ама той е в Беларус и чака Батька да дигне пръст :)

В Киев се н@сират като се спомене това име :)

IMG_20240810_220851_137.jpg

Кире а аз започвам да лъскам като започнеш да ми говориш как си освободил Суджа. Ясна ми е ситуацията и знам кой е виновен, но не знам ти дали си наясно с това? Ще бъдеш ли така добър да споделиш детайли? Ако трябва да те цитирам - знаеш помня и знам как да го направя. И знаеш че ще го направя

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

по скоро би е пуснан над франция испания - в момента има един куп генетични дефекти заболявания, косвено от чернобил - русия едва ли ще си позволи да се удвоят

Русия воюва с Украйна и за да защити териториите си може да използва ядрено оръжие. 

Русия воюва с Украйна и за да защити териториите си може да използва ядрено оръжие. 

Ми започвай с хапчетата  тогава- колкото по-рано толкова по-добре. Че му трябва време да се натрупа- нас не ни мисли - ние ще се справим някак (водка)

Стига с тая Суджа бе Косе.

АЕЦ имате да превземате, заложници да отвличате 

Къде е видеото от общината .

ПП

И някакво щабче умряло чух 

Има вече некролози, че и чували с снимки 

Лошо хабят Искандерите .

Кажи сега - 3 генерала равняват ли се на един хеликоптер ?

Като стана дума за хапчета - купи ли транксен?

Скоро ще трябва по 2 да взимаш.

преди 11 минути, nikolov2020 написа:

Стига с тая Суджа бе Косе.

АЕЦ имате да превземате, заложници да отвличате 

Къде е видеото от общината .

ПП

И някакво щабче умряло чух 

Има вече некролози, че и чували с снимки 

Лошо хабят Искандерите .

Кажи сега - 3 генерала равняват ли се на един хеликоптер ?

Е как бре Кире - сам ти я освободи и сега не искаш да кажеш нищо за нея? Че ти си за медал направо - скрит герои и сега да не те разпитаме,.Това с другите теми мислиш ли че ще ти се получи? Аз имам тук истински герои дето е освободил цял град и никой не знае за това ти ми говориш за други неща. Я по-сериозно моля те с отклоняващите теми... Кажи сега за освобождението - с тъпи лозунги ли ги изгони украниците или вицове им разказва? Да не си им цитират губернатора, дето ги цитира ТАСС? Кире аз знам че акъл нямаш ама друг път не го прави моля те.

Че чакам сега да чуя думите на освободителя на Суджа- нищо друго не ме вълнува в момента. Аз се каня Пулицър да взема с твоето интервю - моля те не ме излагай сега. Само да си сипя една водка да не изгрее слънцето от север и съм готов да те слушам. Говори герой мой! Целия съм в слух

Мунутки за реклама докато чакаме героя от Сунджа да започне да говори:

Продават се бъбречета и дробчета - пресни( за дробчетата не съм убеден че са ОК) :

Скоро в транспантологиите или/и на гей-парадите

преди 16 минути, Мечо Хубавеца написа:

русия знае , че нищо не зависи от украйна - великобритания дава повече и от германия

Косе 

Плякало си, продължавай.

Но знай - перемога няма да има

ПП

Абе мозъка - какви ги плещиш ?

Германия е основен донор.

преди 6 минути, nikolov2020 написа:

Косе 

Плякало си, продължавай.

Но знай - перемога няма да има

Кире не ми бягай при друг да разказваш за освобождението,ей. Аз те открих  и аз искам да спечеля Пулицъра. кажи сега как го взети града, с колко човеча се сби, за колко време време изпи водката, каква марка беше и боля ли те главата след това?

Ние тука герои сме имали и да не знаем. Е сега те и жителите на града не знаят и затова трябва да им се разясни. Кажи друже всичко на нас първо. Къде искаш да даваш интервюта само кажи и ще намеря правилните хора. Само ни разкажи поне малко щото знаеш какви самозванци има в днешно време. За една слава са готови всякакви дивотии да наговорят- всеки е чувал за 5-те минути слава.

преди 21 минути, Без умствен капацитет написа:

русия знае , че нищо не зависи от украйна - великобритания дава повече и от германия

Само че не може/не иска да атакува страни от НАТО. 

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

Само че не може/не иска да атакува страни от НАТО. 

да, неиска факт е -  но неиска и да се воюва до границите и - затова и не напада силно - този конфликт е към края си - след ескалирани с Израет

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.