Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 34 минути, attj написа:

11 години минаха  и още не са освободили земите на бившите украински казаци?    Какви ги пишеш.

Но освобождават курски регион от Путиниски фашизъм.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Ето ти едно видео Косе да плачкаш

https://t.me/verumreactor/12202

Умирам от кеф когато руснаците праснат с Ланцет нещо, така хубаво гърми. А какъв дрон е - всички западняци се изредиха да го хвалят.

Аре бе - къде ви е аналога, къде са американците, поляците, чехите и т.н. западна техническа  мисъл.

Ванката

Казах ти аз да не вярваш на Косето.

Сега тежката зрада как ще я преживееш ?

Какво стана с голямата перемога - три пъти ах 

А фабовете как орат пушечното месо. 

Тоя месец рекорда е в кърпа вързан. И нито едно су-34 не падна.

https://t.me/rusich_army/16424

преди 10 минути, nikolov2020 написа:

Умирам от кеф когато руснаците праснат с Ланцет нещо, така хубаво гърми. А какъв дрон е - всички западняци се изредиха да го хвалят.

Аре бе - къде ви е аналога, къде са американците, поляците, чехите и т.н. западна техническа  мисъл.

Ванката

Кирчо, кажи защо жъжеш за Суджа?

Платиха ли ти или си фейкомет по душа?

преди 18 минути, BANKATA написа:

Но освобождават курски регион от Путиниски фашизъм.

Самоубиват се.  Дори си впечатлен.

преди 21 минути, nikolov2020 написа:

Ванката

Кире, а за интервюто готов ли си? Не е чак толкова страшно. Ако е за телевизия да знаеш- телевизора качва няколко кила. Не разбирам защо пак бягаш от темата- аз съм сериозен. Само кажи как го освободи и отивам да пия бира с правилните хора. Дори преди 3 мин се чух с един дето беше едно време в БТВ-то. Тъкмо за бира говорехме.

преди 1 час, MZ/X написа:

New York Times: Украинските въоръжени сили претърпяват жестоко поражение в района на Курск
https://rusvesna.su/news/1723361362 

В Телеграм каналите е пълно с видия, как бандеровците биват изтребвани в Курска област.
Но не мисля да слизам на тактическо ниво да поствам клипове за огромната глупост на изрода Зеленски да си жертва войската безсмислено.

Линк към статията от New York Times Може ли, че аз нещо не намирам?

Нищо не става от тия дрончета в 14:15(продължава да няма китайски части)

Дайте ми видео от общината в Суджа

И вие ли фейкометчета ще браните истината :)

Трябва да съгласувате фантастиката с главния украински източник :)

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

Дайте ми видео от общината в Суджа

И вие ли фейкометчета ще браните истината :)

Трябва да съгласувате фантастиката с главния украински източник :)

Е как да дам като ти я освободи. Кажи за кога си свободен че ще се пие бира с човека и да се разберем. Аз искам само ексклузивните права да те представлявам (все пак аз съм те открил) , за другото не се притеснявай. Разказвай сега как стана- както казах напълни се с фантазьори и шарлатани и всяка информация трябва да се проверява дори и да идва от ТАСС които цитират губернатор (особено ако са руZки). Тук вече имаме един дето си призна че тия губернатори лъжат. И да за бъдито говоря. Айде Кире ще щипкаш ти манекенки , само да не забравиш после за мене.

преди 21 часа, parmobil написа:

Давах на Тошев извадка преди време за чистките на Висарионович - над 600 000 със смъртни присъди. Данните са от шефа на КГБ!

За сведение - двете атомни бомби за погубили 200 000. Това включва прякото попадение и починалите от лъчева болест.

Ако настояваш, ще си издиря поста. Но няма да ти хареса, че съм занижил на 600 000. Арестуваните са милиони и колко от тях са оцелели е друг въпрос. Аз твърдя за  документирани над 600 000 осъдени на смърт. И това е срещу свои!

Или пак ще ми напишеш извращението, че така се очиствало соц-обществото от инакомислещите?

Ама ти самият запознат ли си защо се случва тази чистка и в името на какво се провежда ? 

Първо ти давам думата , за да ти проверя познанията по темата и после ще ти изнеса лекция за този период.

Изобщо не ми се пише , ама ще бъде полезно за общата култура на незнаещите и незапознатите с този исторически момент.

Защото то е много лесно да си в тълпата на викащи "разпни го " този "масов убиец " , ама никой не видях да е запознат с истинските причини , довели до това решение съдбоносно .

Най-запознати са Сатанистите -Дегенерати !  Сталин ги е държал на каишка , увита около врата , която всеки момент е можело да бъде стегната !  Затова с днешна дата манипулираната история употребява Сталин като "психопат , масов убиец и безпощаден диктатор " , ама къде се крие Истината , никой не се интересува .

Сподели твоите познания по темата .

преди 7 минути, Inana.. написа:

Ама ти самият запознат ли си защо се случва тази чистка и в името на какво се провежда ? 

Първо ти давам думата , за да ти проверя познанията по темата и после ще ти изнеса лекция за този период.

Изобщо не ми се пише , ама ще бъде полезно за общата култура на незнаещите и незапознатите с този исторически момент.

Защото то е много лесно да си в тълпата на викащи "разпни го " този "масов убиец " , ама никой не видях да е запознат с истинските причини , довели до това решение съдбоносно .

Най-запознати са Сатанистите -Дегенерати !  Сталин ги е държал на каишка , увита около врата , която всеки момент е можело да бъде стегната !  Затова с днешна дата манипулираната история употребява Сталин като "психопат , масов убиец и безпощаден диктатор " , ама къде се крие Истината , никой не се интересува .

Сподели твоите познания по темата .

Имам чудесни познания по темата. Знам и за Операция "Трест", която е преди това, но по същество е отърваване от инакомислещите.

А ти да ме изпитваш??? Смешно! И за ковид, и за патенти, и за наночиповете, и за измислените ти резолюции на ООН те изобличих. Затова ме и блокира. Или не помниш?

преди 19 минути, Inana.. написа:

Подобно се случва сега и с Путин.

Путин им развали играта на гущерите и те сега искат да го представят пред целия свят, че яде деца.

преди 45 минути, BANKATA написа:

Най-много ме впечатляват родните ватенки

Хохлите пак ще са подчинени ма москалите -  нищо не впечатлява,  с векове така е било.      

преди 20 минути, Inana.. написа:

Затова с днешна дата манипулираната история употребява Сталин като "психопат , масов убиец и безпощаден диктатор " , ама къде се крие Истината , никой не се интересува .

преди 40 минути, БаалБек написа:

Какво нещо са мечтите....

UKRU.png

GUndefHWsAAJs4W?format=jpg&name=medium

това също е добро :)

преди 14 минути, nikolov2020 написа:

Косе

я кажи сега Патриота в Суми как е ?

Кире , искам да чуя за ОСВОБОЖДЕНИЕТО от тебе и нищо друго. Значи на stand-by  са хората да спрат "Бразди" заради тебе ти питаш за други работи. Не така човек, това е телевизия не може така да чакат. Сега ще те изпреварят с пряко включване от новооткрития селски кенеф в Долно Нанагорнище.Наплаших ли те с това за манекенките? Спокойно и манекени ще намерим. Искаш ли руZки от тия от Курск ? Прясна стока-не гарантирам за качество ама то и ти не си предирчив като гледам- кълвеш на гола кука.

Кажи сега как го осводи така че никой не разбра. Слушам те с голям и интерес.

Ванката

Утре западната преса ще смели Зелката с парцалките :)

Изтрепа бригада, Патриот, танкове, Старайкъри а постигна едно бомбене на Курск - и то еднократно :)

Косе

Почвай жалейката - умрехте драги :)

Знам знам - аец-а ей го там

Суджа е наша - ура - ама не баш :)

ПП

Пак ти казвам - учи се от Цензора и ще пораснеш 

току-що, nikolov2020 написа:

Ванката

Изтрепа бригада, Патриот, танкове, Старайкъри а постигна едно бомбене на Курск - и то еднократно :)

Косе

Така де нали затова говорим - дай подробности как станаха нещата. 2 телевизии и 2 сайта чакат инфо да дадеш. На челото ще те сложат. Само дай инфо.

преди 2 часа, attj написа:

11 години минаха  и още не са освободили земите на бившите украински казаци?    Какви ги пишеш.

:giggle1:

преди 2 часа, ivottoshev написа:
преди 2 часа, miro20 написа:

Защо не си пиеш хапчетата а зацикляш със стари отдавна говорени и потвърдени неща ???

На теб май ти е трудно "четене с разбиране". Пробвай пак с този мой пост:

преди 14 часа, ivottoshev написа:

пп: Преди да ми покажеш някаква снимка на медали от нета, имай предвид че мога да ти направя каквито си пожелаеш купи и медали. Когато организирах турнири по дартс, изработката на  комплект от три броя медали струваше около 20лв. 

фейкомет, можеш да игнорираш абсолютно всички държавни награди на която си искаш държава, само че има една малка подробност

- Никой не се излага като теб да оспорва тези държавни путлеристки награди.

Така че.. отричай си колкото искаш че не си насран. Само дето миришеш и си кафяв :)

И все пак за мен е удоволствие отново да ти навра фактите такива каквито са , включиелно от официални рашистки източници :

Чети и реви.

:hush:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 58 минути, attj написа:

Хохлите пак ще са подчинени ма москалите -  нищо не впечатлява,  с векове така е било.      

За хохлите се съмнявам, но вие определено сте подчинени на Москва.

преди 54 минути, nikolov2020 написа:

Ванката

Косе

ПП

Пак ти казвам - учи се от Цензора и ще пораснеш 

Ако не лъжеше толкова много щях да ти повярвам.

Да, Суджа е ваша, ама не баш.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.