Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

О, боже, тя пак е тук и раздава светлина.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

седи си там - посети офтамолог:)

знаеш от колежката ти - психоложките сте ми интересни - хапе ви коня:)

Казвам ти , че не го виждам аз ...може и да го имаш , но при мен не излиза .

Хайде , пришпорвам си Еднорога към изхода , но пак ще дойда .... дано видя някаква промяна ...

В Обединението е Силата !   Ей това поне да разбере и усвоите пак е нещо . 

Искат да ви разделят на лагери и да ви настройват едни срещу други , за да сте слаби и да се "избивате " сами. 

Проклети чудовища , подли . Не им го позволявайте .   Бъдете Човеци и стоите един до друг , казвайки - "НЕ" на Чудовищните им планове .

"РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ " е техен Патент ! 

"ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА " е Патента на СВЕТЛИТЕ ! 

БЪДИ СВЕТЪЛ !  Обедини се със СВЕТЛИТЕ .  :weather2:

Екранна снимка (153).png

преди 48 минути, maxthon написа:

Е след като си се изказал го направи до край. Като говориш за някакви си 150 рубли за долар след да се довършиш и кога се очаква това да се случи. Иначе си е чиста проба изхождане с всички следващи от това екстри - цвят, миризма и т.н.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Недей, не ти се получава.

преди 7 часа, kosyo написа:

Е как така по граждани дето нямат нищо против да се присъединят доброволно? И това с ядрената търсех точно днес кой беше казал че само да ударят с чуждо оръжие по РуZия и край - нейде 2022 беше, после за Крим. Че още чакам аз да тресне едно слънце от север ама се бави нещо. Дори тък питах дали не е изветрял барутника вече - няколко пъти при това

Косьо, Косьо, кой какво е казал във форума или в кръчмата няма никакво значение.

Владимир Путин заяви, че Русия може да промени доктрината си за използването на ядрено оръжие. На финала на двудневната си азиатска обиколка той заплаши и Южна Корея.

Според настоящата доктрина на Москва тя може да използва ядрено оръжие в отговор на ядрена атака или на конвенционална такава, застрашаваща съществуването на руската държава.

„Разработват се ядрени бомби с изключително ниска мощност, които съвсем не са ужасяващи. Затова е възможно да помислим за промяна на стратегията ни. Но все още не се нуждаем от изпреварващ удар“, предупреди руският президент от Виетнам.

Ако си променят доктрината, ядреният облак ще дойде и при нас от тези неужасяващи бомби. 

преди 5 минути, Inana.. написа:

Казвам ти , че не го виждам аз ...може и да го имаш , но при мен не излиза .

Екранна снимка (153).png

явно не го лекуваш добре и ти е обиден:)

sshot-1.png

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Косьо, Косьо, кой какво е казал във форума или в кръчмата няма никакво значение.

Владимир Путин заяви, че Русия може да промени доктрината си за използването на ядрено оръжие. На финала на двудневната си азиатска обиколка той заплаши и Южна Корея.

Според настоящата доктрина на Москва тя може да използва ядрено оръжие в отговор на ядрена атака или на конвенционална такава, застрашаваща съществуването на руската държава.

„Разработват се ядрени бомби с изключително ниска мощност, които съвсем не са ужасяващи. Затова е възможно да помислим за промяна на стратегията ни. Но все още не се нуждаем от изпреварващ удар“, предупреди руският президент от Виетнам.

Ако си променят доктрината, ядреният облак ще дойде и при нас от тези неужасяващи бомби. 

Още един дето вярва на веднъж излъгал. Тук някакво сборище ли ви е? Аз не напразно постанах и Медведев какво каза ама и това го игнорирате.image.thumb.png.c5cfd6023b2f4549038506e0fe23a6ba.png

Къде са специалните изделия се пита в задачата? Няма ли да ги извади вече? За Крим не ги извади , за Курск не ги извади. Трябва някой да опъне Кабаева на червения площад ли за да сети за куфарчето? А да и знам какво е писал онзи будист дето не лъже никога.

преди 4 часа, parmobil написа:

Недей, не ти се получава.

С рублата също не се получава. Но това не пречи на хората да споделят мечтите си.

преди 6 часа, Мечо Хубавеца написа:

То туй е ясно, но ние им дадохме оръжие да изгонят окупаторите, а не да тероризират мирното руско население. 

Като влизат в чужда територия предизвикват Путин да ги удари с ядрени оръжия. Ще има повод да го направи. Ще каже, териториалната цялост на Русия е застрашена. Принудени сме да използваме тактическо ядрено оръжие с малка мощност. Десет пъти по-малко от бомбата над Хирошима. Като изстрелят 20 такива ракети по Украйна, имаш ли представа какво ще стане? Който напада Русия да е мислил за последствията, но ще го отнесем и ние. 

Тъй че моли се да ги изгонят и унищожат тия луди, които са влезли на руска територия. Чувам, че Путин е пратил войски от Беларус. Дано да  ликвидират нашествениците бързо. В случая украинците са агресори. Давам пример, аз влизам незаконно в твоя двор и го ограждам все едно е мой. Това не ти дава право ти да влизаш в моя двор. Разбра ли ме? Не може на едно неправомерно поведение да се отвръща с друго неправомерно поведение. 

Използването на ядрено оръжие само ще ускори унищожението на Русия.

Ще загубят и малкото съюзници дето имат.

Ще паднат всякакви ограничения към Украйна в използването на оръжия, ще им дадат и такова с голям обсег. 

И за десерт пълно ембарго.

Или ще се разпаднат или ще живеят като севернокорейски скотове.

Хайде Козяк 

Честито! Искахте война - получихте я :)

Лошото е че за главните актьори ще завърши с два изстрела.

Обяснявам за Ванката. 

Виж батьовото режим КТО в новата руска история какво значи. Виж в уики "1 и 2 чеченска война" и как е завършила за опонентите.

С този си подпис  Путин казва че с тия ще постъпи като е правил вече два пъти.

И не чакай да се разпада РФ.

Пп

Косе как е превзетата Суджа ?

А Курск стигнахте ли ? Само 10км оставаха !

Казах ти да не се занимаваш с несвойствена дейност. Дръж се за дроните - там е всичко е ясно.

преди 13 минути, nikolov2020 написа:

Хайде Козяк 

Честито! Искахте война - получихте я :)

Лошото е че за главните актьори ще завърши с два изстрела.

Пп

Косе как е превзетата Суджа ?

А Курск стигнахте ли ? Само 10км оставаха !

Казах ти да не се занимаваш с несвойствена дейност. Дръж се за дроните - там е всичко е ясно.

Кире как я освободи ще споделиш ли, че един куп военкори питат.

Добро утро второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел.

Специално за любителите на другата гледна точка- друга гледна точка на конвойчето от вчера

Преминал е през леко волфрамено дъждче.

Дедото оттатък океана е пратил малко подаръци пак

https://www.defense.gov/News/Releases/Release/Article/3868082/biden-administration-announces-additional-security-assistance-for-ukraine/

Някакви дронаджии го отнесоха

Им и 2-ра част от земята ама е гадна.

Иначе всичко е точно по ПЛАНА

Косе

Защо украинските канали мълчат като запушени от сутринта ?

Къде са победните настроения ?

Ех хохли хохли :)

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

Косе

Защо украинските канали мълчат като запушени от сутринта ?

Къде са победните настроения ?

Ех хохли хохли :)

Защо Кирето не казва как освободи града- преди първата или преди 2-рата ракия?

С лявата или с дясната ръка?

на 11.08.2023 г. в 14:37, AAUUXX написа:

По добре Русия да дойде

В Украйна на прак­тика не оста­наха мъже, спо­собни да участват в бойни действия, хората искат да живеят в мир с Русия. Това раз­каза пред РИА „Ново­сти” укра­ин­ският вое­нен Юрий Рома­нюк, попад­нал в плен в нача­лото на август.

По думите му мно­зин­ството укра­инци не искат да вою­ват, защото не изпит­ват към Русия враж­дебни чув­ства. Самият той години наред е рабо­тил на север в Ханти-Мансийския авто­номен окръг. „Там никой никога не ме е оби­ждал. Укра­инци и рус­наци всички бяхме заедно”, спомня си той. Спо­ред него драмата с мъж­кото насе­ле­ние в Украйна е оче­видна. Голяма част от тях избягаха в чуж­бина и Киев е при­ну­ден да моби­ли­зира въз­растни и болни и да ги хвърля на щурм. „Който имаше пари — избяга, други се пре­об­ли­чаха като жени — само и само да се мах­нат от тук. Не оста­наха хора. Още месец-два и ще доубият всички. Няма да остане никой”, пред­рича Романюк.

Той раз­казва за лъжите, които се сипят по укра­ин­ската теле­ви­зия: „Те посто­янно гово­рят, че ние ата­ку­ваме, че всичко върви по план. Въобще ника­кви пла­нове няма. По-добре ще е Русия да дойде. Така мис­лят пове­чето хора”. Плен­ни­кът отбе­лязва човеш­кото отноше­ние, с което се отна­сят рус­ките военни към укра­ин­ските плен­ници, за раз­лика от жесто­ко­стта на киев­ските власти.

https://www.rusiadnes.bg/index.php/bg/16035-po-dobre-e-rusiya-da-doide.html

Мда, така е - последните читави отидоха в РуZия на сафари за руZнаци с немска броня да направят възстановка на курската битка.

преди 30 минути, kosyo написа:

Кире как я освободи ще споделиш ли, че един куп военкори питат.

Добро утро второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел.

Специално за любителите на другата гледна точка- друга гледна точка на конвойчето от вчера

Преминал е през леко волфрамено дъждче.

Дедото оттатък океана е пратил малко подаръци пак

https://www.defense.gov/News/Releases/Release/Article/3868082/biden-administration-announces-additional-security-assistance-for-ukraine/

Някакви дронаджии го отнесоха

Им и 2-ра част от земята ама е гадна.

Иначе всичко е точно по ПЛАНА

Всичко е по план ,но що картата ми е от преди 8ч ,хм сигурно е зареди спрения ток ,ще чакаме ъпдейт ,а до тогава това.

Последни новини.

В Черниговска и Сумска области руската артилерия е обстреляла Бачивск, Кучеровка, Ромашкове, Камянка, Попивка, Юнаковка, Кружка, Бунякино, съобщава Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна

Screenshot_2024-08-10-09-04-49-971.jpeg

на 11.08.2023 г. в 21:42, Мърдокс написа:

Деветнайсти век, казваш?..

Русия продължава с лунната си програма, изстрелян е спътникът Луна-25:

https://nssdc.gsfc.nasa.gov/nmc/spacecraft/display.action?id=LUNA-25

Той ще търси вода на лунния южен полюс за бъдещата руска обитаема станция, планирана да бъде пусната в действие около 2040 година.

Както казах и преди, Русия се бие с Украйна с пръстчето на лявата ръка, образно казано.

Луна-25 предава вече данни, а руZия с едното пръстче се бие в Украйна, а с другото в ...Курск

Aauuxx

Днес от 8:00 патакламата в Курска област е под командването на ФСБ.

Знаем там има ефективни меринджей. И много ефективни изпълнители - наглед прости селяни.

Бързо, тихо и спокойно - запазена марка.

Косе

Перемогата пак изчезна :)

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Всичко е по план ,но що картата ми е от преди 8ч ,хм сигурно е зареди спрения ток ,ще чакаме ъпдейт ,а до тогава това.

Последни новини.

В Черниговска и Сумска области руската артилерия е обстреляла Бачивск, Кучеровка, Ромашкове, Камянка, Попивка, Юнаковка, Кружка, Бунякино, съобщава Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна

Screenshot_2024-08-10-09-04-49-971.jpeg

Как да познаеш че някой го е срам от написаното знаеш ли? Като започне да го игнорира без извинение и започва да ми мирише на ватенка.

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Aauuxx

Днес от 8:00 патакламата в Курска област е под командването на ФСБ.

Знаем там има ефективни меринджей. И много ефективни изпълнители - наглед прости селяни.

Бързо, тихо и спокойно - запазена марка.

Косе

Перемогата пак изчезна :)

Кире не даваш подробности как освободи града. Хайде сподели де- знаеш че докато не науча подробности пак ще излизам аз виновен за това че ти го превзе.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Запалил ти се е дрона сигурно :speak:

Знам а нещо по въпроса за цитираното от преди 1 година да споделиш. Виж аз знам че аз съм виновен за всичко- не споря и викам направи да се прехвърлим към цитираното от преди 1 година. Още ли си на същото мнение?

Няма да тагвам никой, че ми е любопитно кой първи ще се издъни, но залагам скрито на 2-ма човека.

преди 7 минути, kosyo написа:

Знам а нещо по въпроса за цитираното от преди 1 година да споделиш. Виж аз знам че аз съм виновен за всичко- не споря и викам направи да се прехвърлим към цитираното от преди 1 година. Още ли си на същото мнение?

Мнението ми е че голямата част от украинския народ не искат да воюват ,тоава ако не беше така нямаше да ги бият на улицата за да ги изпращат на фронта ,а щяха да отиват доброволно.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.