Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, attj написа:

Полска е образователната система в украинските земи, до средата на 19 век полската пропаганда е отгледала цяло поколение местни интелектуалци, убедени, че те не са малоруси, не са руснаци, а са "украинци".    Особена, отделна нация, стояща много по-близо до Полша, отколкото до Русия.   Враждебно настроена към Русия. Така  полските покрайнини,  една гранична зона, се превърнала  в  народ, конструиран от поляците.  Защо му е трябвало на Ленин да създава УССР с добавяне на запорожски и донски казаци?   А Сталин анексирал още 5 полски области около Лвов и също ги добавил в УССР.    После Хрушчов добавил и Крим.     Да има за какво да воюват през следващия 21-ви век.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, В. Велев написа:

Явно и руснаците чакат изборите в САЩ. И според тях ще решат за колко дня да превземат Киев и дали въобще да се спрат на полската граница или да отидат на олимпиадата.

Платените пропагандисти тука @maxthon @Flashback после пак да питат кой казал, че ще взима Киев за 3 дни и ще ходи до Лисабон :giggle1:

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Платените пропагандисти тука @maxthon @Flashback после пак да питат кой казал, че ще взима Киев за 3 дни и ще ходи до Лисабон :giggle1:

Сигурно имат предвид някаква друга руска армия, не онази на която и трябваше една година и десетки хил. жертви за превземането на Авдиевка. Не онази която е доказано че се движи по-бавно от охлюв.

Смята се, че през V и VI век на територията на днешна Украйна се е намирал източнославянският племенен съюз на антите. Това са предците на украинците: бели хървати, северяни, поляни, древляни, дулеби, уличи и тиверци. Миграциите им от Украйна през Балканите създават много южнославянски народи. Северните им миграции, достигащи почти до езерото Илмен, водят до появата на предците на руснаците: илменски славяни, кривичи и радимичи.   Всички славяни са като роднини.   Произлезли от украинците,  а украинци имало още през палеолита. Подобни неща чета и в Северна Македония за македонците.  

преди 20 минути, miro20 написа:

Насраний, в периода след края на ПСВ на територията на днешна Укрия са се менили граници, правителства и са се обявявали нови републики едва ли не всеки месец. Истината обаче е една:

785022493_.jpg.98b83151401cdf9a884a0afc8e477bd2.jpg 

преди 3 часа, В. Велев написа:

Руснаците не са си представяли че пак трябва да водят битки на Курската дъга и сега срещу наследниците на фашистите помагали на фашистка Германия:

ще ти се - явно лесно се възползват от теб руснаците - само гледай да не родиш някой украинец:)

преди 26 минути, attj написа:

Смята се, че през V и VI век на територията на днешна Украйна се е намирал източнославянският племенен съюз на антите. Това са предците на украинците: бели хървати, северяни, поляни, древляни, дулеби, уличи и тиверци. Миграциите им от Украйна през Балканите създават много южнославянски народи. Северните им миграции, достигащи почти до езерото Илмен, водят до появата на предците на руснаците: илменски славяни, кривичи и радимичи.   Всички славяни са като роднини.   Произлезли от украинците,  а украинци имало още през палеолита. Подобни неща чета и в Северна Македония за македонците.  

Гледайки какво се случва с де-окупираните земи в Курска област - казаците са доволни и нямат нищо против да се присъединят към Украйна. Един не съм видял да хване оръжие или поне един протест да направят против това. Има доста които стягат багажа и бягат към Сибир да копат рентгени.

Започнаха извиненията:

Нищо не става от тия дрончета-следобедна емисия:

Има буханки!

КоКаза Косе

Я да видим през камерата малко свинки 

Ванката

Специално за теб Вагнер изпратиха писмо до каналите.

Ти на батко идея си нямаш какво направи Ермак. Ще разбереш в следващите дни.

IMG_20240809_153537_631.jpg

преди 5 минути, nikolov2020 написа:

КоКаза Косе

Я да видим през камерата малко свинки 

Ванката

Специално за теб Вагнер изпратиха писмо до каналите.

Ти на батко идея си нямаш какво направи Ермак. Ще разбереш в следващите дни.

IMG_20240809_153537_631.jpg

Нищо не става от тия дрончета- аз колко пъти трябва да се съглася с теб че да ме разбереш?

Специално за Кирето че го знам как ще бърза да се похвали и изложи  - има нещо нередно с 3-тонната бомба - пак са рязали и кълцали.

Примерно с едно видео от 14.07.м казвам ти го защото е преди 20.07 а вече след 01.08. С тебе трябва много дати да се помнят.. Внимавай да не се вържеш и на тая уловка че като те знам каква си ми златна рибка

преди 1 минута, attj написа:

Надявам се че не говорим за същото което предупредих Кирето. Ти знаеш ли за системата за наказания във Фокус по време на царстването на подполковника? Дето като напишеш някоя глупост и започват да ти звънят някакви хора по нощите от непознати номера и да ти се подиграват. И аз не знаех до скоро

Руските мишки, започнаха ли призивите Путин да не изпраща подкрепления към Курск за да няма кръвопролития?

Две години не спряхте да го повтаряте това за Зеленски и Украйна.

преди 13 минути, kosyo написа:

И аз не знаех до скоро

Newsweek пишат: Русия унищожава американска и немска бронетехника в Курск.    А за тези какво знаеш?

преди 1 минута, attj написа:

Newsweek пишат: Русия унищожава американска и немска бронетехника в Курск.    А за тези какво знаеш?

Знам че няма НИКАКВА съпротива срещу украинците в освободените земи. Някои са си заминали към Сибир и другите са ОК с това. Значи им е време за референдумче и после мирни и щастливи.

И че тъпи жърналисти (плачещи за обаждане) показват от къде минават колони с техника. И си чакам едно обещано видео с една колона бронирана техника дето не е стигнала до определеното място да ви го покажа ако е за пред хората.

Вагнер ще го уреди 

Демокрацията преди всичко

Укрите нямат две неща Косьо

Вагнер и Ланцет

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Вагнер ще го уреди 

Демокрацията преди всичко

Укрите нямат две неща Косьо

Вагнер и Ланцет

Ми аз викам да викнат малко туареги на леко сафари в Украйна

преди 10 минути, kosyo написа:

Ми аз викам да викнат малко туареги на леко сафари в Украйна

Newsweek: Руските въоръжени сили напредват приблизително с около шест квадратни километра на ден в зоната на специалната военна операция.                                          Тези пък защо пишат такива неща?

преди 14 минути, kosyo написа:

Знам че няма НИКАКВА съпротива срещу украинците в освободените земи. Някои са си заминали към Сибир и другите са ОК с това. Значи им е време за референдумче и после мирни и щастливи.

И че тъпи жърналисти (плачещи за обаждане) показват от къде минават колони с техника. И си чакам едно обещано видео с една колона бронирана техника дето не е стигнала до определеното място да ви го покажа ако е за пред хората.

Ако така продължи, чичо Вова може да нареди да се нанесат удари с тактически ядрени оръжия по Украйна и радиоактивният облак може да дойде и при нас. Така че се моли украинската армия бързо да отстъпи, защото иначе лошо....много лошо...

Абе ние за какво им дадохме толкова оръжия на украинците? Нали за да си освободят своите територии, а не да заграбват чужди. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.