Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, AAUUXX написа:
преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Путлер какво търси в Думбас, да не би да защитава руснаци там ?

Именно това прави.

Сам можеш да видиш колко клипове има на превзети наскоро селища в Донбас .С тактика "изпепелена земя" .

GUhZcNcXcAAO8vz?format=jpg&name=large

Има ли от тях някое което да става за живот ???

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

В Донбас вече 11-та година ВСУ  ги обстрелват и бомбардират в така наречената бандеровска АТО.   

преди 15 минути, miro20 написа:

Сам можеш да видиш колко клипове има на превзети наскоро селища в Донбас .С тактика "изпепелена земя" .

GUhZcNcXcAAO8vz?format=jpg&name=large

Има ли от тях някое което да става за живот ???

Дали така ще освобождават тези в Курск?

преди 1 минута, attj написа:

В Донбас вече 11-та година ВСУ  ги обстрелват и бомбардират в така наречената бандеровска АТО.   

Така е! Ама дядо Путин реши да им покаже как се прави и почна да ги изравнява със земята.

Какъв герой.

На военен полигон са вкарали имитация на Химарс за по-близка до реалността обстановка

Руснаците не са си представяли че пак трябва да водят битки на Курската дъга и сега срещу наследниците на фашистите помагали на фашистка Германия:

преди 13 минути, В. Велев написа:

Руснаците не са си представяли че пак трябва да водят битки на Курската дъга и сега срещу наследниците на фашистите помагали на фашистка Германия:

Страхотно и на 5:09 лъсва фейка на будиста дето не лъже, но го хванаха в крачка и се наложи да си извинява.

Сводка на шефа на Сумска област.

Изключително подобрение на бизнесклимата и условията за живот.

"Ситуация в Харькове полностью повторяется в Сумах

Интенсивность обстрелов Сумской области КАБами за последние трое суток выросла в десятки раз, заявил глава ОВА Артюх.

За два дня было сброшено более 100 таких авиабомб, а до этого за 7 месяцев - 450.

Косе как е приятелче ?

Ударен е само супермаркет и две лади - нали ?

ПП

Не е 2022 не е и 2023. Нещо си се объркал с перемогата.

Явно и руснаците чакат изборите в САЩ. И според тях ще решат за колко дня да превземат Киев и дали въобще да се спрат на полската граница или да отидат на олимпиадата.

преди 4 минути, В. Велев написа:

Явно и руснаците чакат изборите в САЩ. И според тях ще решат за колко дня да превземат Киев и дали въобще да се спрат на полската граница или да отидат на олимпиадата.

...аууу...

...ще има вой и писъци на евро'жендъри-3,14дераси...

Миро

CNN ще изкара снимки от Виетнам че Газа не е особено подходяща

Крайна ще я сринат до мазетата

Може да провериш в wiki какво е бомбен килим

преди 22 минути, nikolov2020 написа:

Сводка на шефа на Сумска област.

Изключително подобрение на бизнесклимата и условията за живот.

"Ситуация в Харькове полностью повторяется в Сумах

Интенсивность обстрелов Сумской области КАБами за последние трое суток выросла в десятки раз, заявил глава ОВА Артюх.

За два дня было сброшено более 100 таких авиабомб, а до этого за 7 месяцев - 450.

Косе как е приятелче ?

Ударен е само супермаркет и две лади - нали ?

ПП

Не е 2022 не е и 2023. Нещо си се объркал с перемогата.

Още съм на конвоя и познай кой вика ще не бил само един. Направо да откачиш днес.

P.S. забравих че няма да ме разбереш - започва на  романов и завършва на лайт. Можеш ли да познаеш от 5 пъти или още жокер ти трябва?

Докато троловете хленчат и ридаят за масова руска катастрофа с безпрецедентен мащаб,в четвъртък продължи транзитът на газ през Суджа за доставка на запад към Европа.

„Газпром“ доставя руски газ за транзит през територията на Украйна в обема, потвърден от украинската страна през газоизмервателната станция „Суджа“ – 37,3 милиона кубически метра (1,3 милиарда кубически фута) към 8 август“

Данните от европейската информационна платформа ENTSOG също показват, че потокът от природен газ от Украйна към ЕС остава непрекъснат.

Причината за докладите е, че Хохлите не контролират станцията „Суджа“. Нито се опитват.

Хохлите, които са в Курск, имат по -належащи проблеми като как те ще прекарат последните си няколко часа, преди да бъдат убити. Ако искат да спрат поточния газ в ЕС, те могат да го направят в Украйна, няма нужда да отиват на мисия за самоубийство в Курск, за да го направят. Ако затворят газа и засегнатите страни ще намалят електричеството до Украйна и тогава това е пълна тъмнина.

Косе

Какво става в Суджа :)

Накъде тръгнахте, върнете се моля :)

ПП

Относно конвоя. Следи болниците в Суми.

Glen преди малко стреляха по АЕЦ-а.

Определено си търсят белята

Полска е образователната система в украинските земи, до средата на 19 век полската пропаганда е отгледала цяло поколение местни интелектуалци, убедени, че те не са малоруси, не са руснаци, а са "украинци".    Особена, отделна нация, стояща много по-близо до Полша, отколкото до Русия.   Враждебно настроена към Русия. Така  полските покрайнини,  една гранична зона, се превърнала  в  народ, конструиран от поляците.  Защо му е трябвало на Ленин да създава УССР с добавяне на запорожски и донски казаци?   А Сталин анексирал още 5 полски области около Лвов и също ги добавил в УССР.    После Хрушчов добавил и Крим.     Да има за какво да воюват през следващия 21-ви век.

Убеден съм че поляци стрелят с хаймарсите в момента

Да стреляш по работещ АЕЦ - само шляхтич на амфети може да направи.

преди 4 минути, nikolov2020 написа:

Убеден съм че поляци стрелят с хаймарсите в момента

Да стреляш по работещ АЕЦ - само шляхтич на амфети може да направи.

Сещам се за един дето каза че само да се стреля с американско оръжие по руZка територия и гледай какво става, при това няколко пъти. И вчера те питах, като експерт по краварска политика ама не можа да се справиш, затова пак - ако не дават от украинска територия да се стреля , дават ли да се стреля от руZка. Питам въпреки че мернах едни стенограми дето започват с "благодаря за въпроса" и се чудя ти дали си ги виждал?

току-що, nikolov2020 написа:

Косе гледай си там Х-а

Не се опитвай да разсъждаваш - не ти се получава

Е аз затова питам експерта по краварска политика. Че на мен не ми се получава е ясно от самото начало. По четене с разбиране искаш ли уроци?

преди 12 минути, kosyo написа:

Е аз затова питам експерта по краварска политика. Че на мен не ми се получава е ясно от самото начало. По четене с разбиране искаш ли уроци?

Аз точно влизам за първи път във форума и засичам приятелския чат, може да си вземете стая да се разберете като истински интелектуалци.

преди 1 минута, nasxd написа:

Аз точно влизам за първи път във форума и засичам приятелския чат, може да си вземете стая да се разберете като истински интелектуалци.

Аз обичам да се бъзикам с Кирето на светло, нека и на другите да им е кеф.

Като за първи път във форума ти повярвах

На някои съфорумци все още не им е ясно защо бандеровските хохли се имат за панове и шляхтичи.     И все мечтаят за Полша, ЕС и НАТО.   

преди 6 минути, attj написа:

На някои съфорумци все още не им е ясно защо бандеровските хохли се имат за панове и шляхтичи.     И все мечтаят за Полша, ЕС и НАТО.   

Не искат да има нищо общо с кочината, а да са хора.

преди 22 минути, BANKATA написа:

Не искат да има нищо общо с кочината, а да са хора.

Ами да бяха се разделили цивилизовано с донските и запорожските казаци.    Чехи и словаци навремето мирно се споразумяха.        

Русия обяви извънредно положение в Курска област, където вече четвърти ден се водят боеве между руските сили и украинската армия, която извърши неочаквана инвазия.

Агенция Bloomberg съобщава, че руското разузнаване от 2 седмици е знаело за възможното нападение, наблюдавайки струпването на украински сили близо до границата, но никой не е информирал президента Владимир Путин.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.