Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, nikolov2020 написа:

Никитка

Зеля много говори , ама не мисли .

Честно ти казвам, че и аз така мислих и лидерите на западните държави когато Зеленски каза - дайте ми оръжия и аз ще победя Русия. 🙂

Тогава всички му се смяха и всеки му обеща, че ще му предостави оръжия но за да се защити, все пак НАТО не иска да се намесва пряко в конфликта. 

Сега виждаме, че Зеленски не се е шегувал и вече на никой не му е смешно.

Ще ти припомня, че той многократно е заявявал публично, че победата зависи от съюзниците на Украйна без да се намесват пряко в конфликта.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Просенето на Зельо не спира.  Изглежда трябва да го убият.    И то точно неговите хохли - за да не бъдат затрити ненужно още няколко милиона от тях.   Очаква го съдбата на Мусолини или на Степан Бандера. Линчуван или отровен.   Добре е да не го лъжат и да не е обнадежден.  Едва ли ще му се размине възмездието.  Католическият Запад много бързо ще го забрави!

Никитка - време е да спиш

Сънчо мина, лека нощ

attj

Парите свършиха, няма откъде

Смешните суми които анонсират не стигат за нищо съществено.

току-що, nikolov2020 написа:

Сънчо мина, лека нощ

Дядка прибра ли козите

току-що, nikolov2020 написа:

Сънчо мина, лека нощ

Това което му обещаваха да му дадат за да се защити и да победи руснаците на собствената си територия - сега започна да си го иска.

Всички му обещаха много, но тогава никой не вярваше, че е възможно да удържи и да се стигне до тук.

А това, че нахлу с армия в Русия разкрива, че Украйна изобщо не е по-слаба от Русия и е в състояние да изложи тотално "великата армия". 

преди 2 минути, Gift написа:

Дядка прибра ли козите

Че кои още са на 72 години?   Само Кокич,  Благой и Путин!    Благой санитарите да не са го арестували?    

преди 3 минути, Nikita' написа:

Честно ти казвам, че и аз така мислих и лидерите на западните държави когато Зеленски каза - дайте ми оръжия и аз ще победя Русия. 🙂

Тогава всички му се смяха и всеки му обеща, че ще му предостави оръжия но за да се защити, все пак НАТО не иска да се намесва пряко в конфликта. 

Сега виждаме, че Зеленски не се е шегувал и вече на никой не му е смешно.

Ще ти припомня, че той многократно е заявявал публично, че победата зависи от съюзниците на Украйна без да се намесват пряко в конфликта.

Как я виждаш тази победа ? Освен оръжие и пари са нужни обучени хора ,подготвени да използват максимално ползотворно това оръжие и пари ,а това не става за дни или месеци, до тук резултата е всичкото оръжие ,техника на Украйна е занулено ,оръжието от запада също се занулява периодично , живата сила кой ли я брои вече ,разбира се могат да се дават още оръжие и пари но те няма да победят Русия ,а и дали ще издържат така наречените им партьори? Все пак тези пари и оръжие ако не се обезпечават някак то това е проблем.

преди 43 минути, BANKATA написа:

Какъв център за рехабилитация?

Това пък от къде се пръкна?

Даже и не следиш новините, но както и да е..... Имам и една друга за теб. Един НПЗ ще възобнови работа след 5-6 дена. Онзи, който нямаше да работи дълги месеци. Информацията е от Ройтерс.

преди 4 минути, Nikita' написа:

Всички му обещаха много, но тогава никой не вярваше, че е възможно да удържи и да се стигне до тук.

Е те не стигнаха до никъде ,Крим не е върнат ,загубиха 30% от държавата си ,това не го виждам като напредък до тук?

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Как я виждаш тази победа ? Освен оръжие и пари са нужни обучени хора ,подготвени да използват максимално ползотворно това оръжие и пари ,а това не става за дни или месеци, до тук резултата е всичкото оръжие ,техника на Украйна е занулено ,оръжието от запада също се занулява периодично , живата сила кой ли я брои вече ,разбира се могат да се дават още оръжие и пари но те няма да победят Русия ,а и дали ще издържат така наречените им партьори? Все пак тези пари и оръжие ако не се обезпечават някак то това е проблем.

Аз ли? 🙂 

Моето мнение/желание съм го заявил многократно тук. 

Дали имат или нямат необходимото оръжие или средства за да воюват срещу Русия - не знам, не вярвам и че вие знаете. Те нямаха и хора, според вас още преди година им свършиха хората/войниците, но реално ...... Можем само да предполагаме какво имат и могат и до кога. 

Накрая да не се окаже, че руснаците са тези които нямат достатъчно и не могат ...... 🙂

Да се върнем в реалността, че Дзверо днес отново е залял темата с фалшификати и пожелателни мисли!

Човек ако му вярва би останал с впечатлението, че укропите са стигнали чак до Урал.

Джихади Юлиан Рьопке е в пълно отчаяние и пак реве в X:

Военният кореспондент на "Билд": ВСУ губят територии толкова бързо, сякаш им е дадена заповед за отстъпление

Ситуацията на източния фронт е критична и продължава да се влошава, а Въоръжените сили на Украйна вече се "подготвят психически за отбраната на Днепър", пише военният анализатор на германския вестник "Билд" Юлиан Рьопке в профила си в социалната мрежа Х.

Рьопке отбелязва, че руската армия напредва много бързо. В същото време, освен в Донецка област, руснаците за първи път от почти две години настъпват в Луганска и Харковска област.

"Украинските войници, с които разговарям разбират катастрофата, която се случва. Понякога териториите биват загубени толкова бързо, че сякаш е дадена заповед за отстъпление. Те също така смятат вече извършените и планирани ротации за опасни за задържането на фронта", обяснява Рьопке.

Рьопке допълва, че Курската авантюра е довела до много големи загуби на ВСУ вътре в Украйна.

"От началото на Курската офанзива на 6 август руските войски напредват все по-бързо в Донбас, Източна Украйна. Само в Донецка област те превзеха над 230 квадратни километра."

"Докато украинската армия успя да постави само един малък руски град (6000 жители) под свой контрол, Суджа, руската армия завладя пет украински града само през август: Новогродивка, Красногоровка, Дружба, Северно и Ню-Йорк, с общо над 53 000 жители."

"В четвъртък стратегически важният град Покровск, който има население от 65 000 души, беше принудително евакуиран - защото руските войски са само на осем километра от него."

"Украйна плаща висока цена в Донбас заради нахлуването си в Курск", казва военният експерт Нико Ланге, правейки отрезвяваща оценка на рискованата операция. "Руският натиск върху Покровск и произтичащите от него евакуации, които сега са необходими, поставят под въпрос стратегията на украинското ръководство", каза експертът пред BILD.

https://www.bild.de/politik/ausland-und-internationales/kursk-besetzt-donezk-weg-verliert-die-ukraine-weil-sie-in-russland-gewinnt-66d2cff878f47027c38abdbc

Flash

Какво ги пишеш бре  ?

Достатъчно е НАТО да кихне и Путин ще се скрие.

Само че Никитка той оборудва позиция за крилати ракети с ядрени двигатели, радиуса на действие е неограничен.

До 6-те пускови е оборудван бункер за ядрените заряди.

Тоест Путин е напред в ядрената надпревара на което USA отговарят с нечуван космически напън, поръчаха сателити за супер наблюдение. Парите не се жалят.

В областта на обикновеното оръжие.

Имало въздушен мост до Техеран и нещо се чакало да бъде превозени тия дни. 

Какво - ще се чуе.

ПП

Карфиолчо, Зелката е свършен - никаква помощ няма да помогне.

Даже армията от дрони.

преди 23 минути, attj написа:

Че кои още са на 72 години?   Само Кокич,  Благой и Путин!    Благой санитарите да не са го арестували?    

Ухо кой те пита 

преди 21 минути, maxthon написа:

Даже и не следиш новините, но както и да е..... Имам и една друга за теб. Един НПЗ ще възобнови работа след 5-6 дена. Онзи, който нямаше да работи дълги месеци. Информацията е от Ройтерс.

Аз какво му пиша той какво ми отговаря. 

Днес те няма никакъв. Не ми харесваш така. Вземи се в ръце че...започна да става скучно.

Аз какво му пиша той какво ми отговаря. 
Днес те няма никакъв. Не ми харесваш така. Вземи се в ръце че...започна да става скучно.
Отговарям ти, че не следиш новините. Тези, които самите украински спускат. Останалото е новина в продължение. Онази, за която излъга, че един завод няма да работи дълги месеци.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 23 минути, Gift написа:

Ухо кой те пита 

В Мосейково защо си изпуснал да арестуват Благой от Пазарджик?   

преди 3 минути, attj написа:

В Мосейково защо си изпуснал да арестуват Благой от Пазарджик?   

Болния ти внук в Мосейково удариха ли му инжекцията

Или и той като дядо си, не възприема 

преди 47 минути, maxthon написа:

Един НПЗ ще възобнови работа след 5-6 дена. Онзи, който нямаше да работи дълги месеци.

Чакай сега.. признаваш че е поразен НПЗ и че ще се възстанови след 5-6 дена, и това е повод за радост ?

За мен е повод на радост че съобщаваш новини за поразени НПЗ :)

Даже не се усещате как се излагате :) 

преди 2 минути, miro20 написа:

Чакай сега.. признаваш че е поразен НПЗ и че ще се възстанови след 5-6 дена, и това е повод за радост ?

А всичко започна от Киев за 3 дни. :)

преди 3 минути, Gift написа:

Болния ти внук в Мосейково удариха ли му инжекцията

Или и той като дядо си, не възприема 

Моят внук е на 2 години - не е на 72 като Кокич, Благой и Путин.

Миро

Тъпите украински дрони могат да запалят само резервоари - и срещу такива ги пускат . Запалителен снаряд от Град има закрепен на самолетчето.

Да ти напомня че Русия е голяма - къси са им ръцете на укрите.

Владивосток няма да стигнат

преди 3 минути, miro20 написа:

Това е повод за перемога. Не за радост.

току-що, attj написа:

Моят внук е на 2 години - не е на 72 като Кокич, Благой и Путин.

Защо не му давате инжекцията на болния ти внук Защо избяга баща му донския казак

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.