Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Добро утро второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Нищо не става от тия дрончета - сутрешна емисия:

https://x.com/wilendhornets/status/1830334307178848464

И защо трябва да чакам 2 дена и никой от любимците ми не се е похвалил с украинската колона?

Аз знам много добре колко сте зле ама е добре да се вземете в ръце вече. Не може да пропускате такива голяма победа? Е добре де беше голяма победа , вече не е толкова голяма.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, kosyo написа:

Добро утро второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Нищо не става от тия дрончета - сутрешна емисия:

https://x.com/wilendhornets/status/1830334307178848464

Музикалното оформление е добро ,ено време бях фен на групата :)

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Музикалното оформление е добро ,ено време бях фен на групата :)

И изпълнението е добро.

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

Косенце

Поздрав от Киив 

https://t.me/stranaua/167849

И все така да пускате дрони

Ще е много полезно 

Вчера ви наказаха знатно

Още не са пуснали тока гледам ?

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Косенце

Поздрав от Киив 

https://t.me/stranaua/167849

И все така да пускате дрони

Ще е много полезно 

Вчера ви наказаха знатно

А Кирето и неговите фантазии. Абре все забравям да те питам чия е Суджа? Не че нещо ама няма ли да я потретиш, че да видиш родата?

Мммм Косе 

Репортажи скоро не съм гледал от новите украински територии.

За сметка на това нищо не казват за детски градини от Киев :)

Тази жена казва самата истина!:(

Жена запали знамето на Русия, написа "убийци" пред руския културно-информационен център

В знак на протест жена написа „убийци” пред руския културно-информационен център и запали руското знаме. Последва арест, а впоследствие съдът я оправда.

Какви са мотивите ѝ да изрази гражданската си позиция точно по този начин разказа самата Александра Милева в ефира на „Здравей, България”.

„Преди няколко седмици се върнах от Донбас, където бях на фронтовата линия и видях какво причинява руската армия на украинците. Стояхме в мазето на украински дядо, дронове караха над нас, а бомби падаха около нас. Бях много разстроена и затова направих този протест”, обясни тя.

Александра Милева е студент по изящни изкуства. Живее в Ню Йорк, а в Украйна била, за да снима филм с научна цел.

https://www.vesti.bg/bulgaria/zhena-zapali-znameto-na-rusiia-napisa-ubijci-pred-ruskiia-kulturno-informacionen-centyr-video-6207568

Мммм Никитка здрасти.

Тая "жена" всеки ден я срещам 

На всеки протест е на първия ред.

Това работи :)

ПП

Косе както си фантазирах и гледам дошло видеото с още един хаймарс :)

https://t.me/RtrDonetsk/26792

Екстра вървят нещата в Курска област. Бих казал показателно.

преди 8 часа, andiay написа:

Всеки живял някога тогава и е честен към съвестта си ще потвърди думите ми....

Пишеш ми това горе и после пак ще ми се обяснаваш че си бил обективен.

преди 11 минути, nikolov2020 написа:

Мммм Косе 

Репортажи скоро не съм гледал от новите украински територии.

За сметка на това нищо не казват за детски градини от Киев :)

Е  бива ли такива работи? Да не се интересуваш родата учи ли украински или не? Между другото не са го забравили дъртите

Мммм Никитка здрасти.

Това го пазя специално за теб! 🙂 

"Заминаваме завинаги": Ужасът на войната приближава неумолимо Покровск

https://www.actualno.com/europe/zaminavame-zavinagi-ujasyt-na-vojnata-priblijava-neumolimo-pokrovsk-news_2292457.html

преди 9 минути, nikolov2020 написа:

Мммм Никитка здрасти.

ПП

Косе както си фантазирах и гледам дошло видеото с още един хаймарс :)

https://t.me/RtrDonetsk/26792

Екстра вървят нещата в Курска област. Бих казал показателно.

От как свършиха парите и китайските части все се притеснявам че и те ще свършат?

Абе ти да не се опитваш да ме биеш на клипчета? Не си забравил че на 5-тото минаваш на снимки на нещо си нали? Аз нямам нищо против да ти покажа колко губят твойте хора ако си забравил. Само кажи и ще ти припомня.

Николов, това за правилно ли го приемаш? 🙂 

Русия удари детски център в Суми, сутрешна руска ракетна атака срещу Киев

Поредна руска ракетна атака срещу цивилни в Украйна. Този път руснаците нанесоха ракетен удар, който е поразил център за социално-психологическа рехабилитация на деца в град Суми.

Съгласно информацията от местните власти дотук (военновременната администрация) има 13 ранени души след атаката. Сред тях има и деца - 7-годишно момченце и 13-годишно момиче..........

https://www.actualno.com/europe/rusija-udari-detski-centyr-v-sumi-sutreshna-ruska-raketna-ataka-sreshtu-kiev-video-news_2292545.html

преди 3 минути, BANKATA написа:

Пишеш ми това горе и после пак ще ми се обяснаваш че си бил обективен.

При всички случаи далеч по-обективен от теб.....

И не ми вади думите от контекста....

Посочих ти на базата на какво твърдя....

Всеки живял някога тогава и е честен към съвестта си ще потвърди думите ми....

Масовите ел. отоплителни уреди бяха акумулиращи печки по 4 - 5 -6 квт/ч и печки с реотани или маслени радиатори по 2-3 квт/ч, при това поне по две такива в домакинство....

Сега оставям на теб да обясниш, как при по-скъпи цени спрямо доходите тогава на всичко без водата (а и тя е без значение, щот са се къпели веднъж седмично) хората са се отоплявали с тези уреди, плащали са си другите режийни, хранели са се, та даже са и спестявали.....

Давай....

Та... ще отговориш ли поне веднъж на нещо, което те питат....

Както и на това.....

преди 10 часа, BANKATA написа:

Ама аз като споделих какви са моите наблюдения за къпането, преди '90 само ирония. Не било така. Защо? Защото andiay се е къпал всеки ден и това значи че е било масово.

Твоите наблюдения върху какво - семейната ви практика, практиката на твои познати, кое си наблюдавал?

И поне схвана ли защо сравняваш плод със зеленчук?

Украинските казаци са си провели референдуми според Хартата и Устава на ООН. И не им е интересно католическият Запад дали ги признава.  Те точно затова се трепят там.

преди 13 минути, Nikita' написа:

Поредна руска ракетна атака срещу цивилни в Украйна. Този път руснаците нанесоха ракетен удар, който е поразил център за социално-психологическа рехабилитация на деца в град Суми.

Съгласно информацията от местните власти дотук (военновременната администрация) има 13 ранени души след атаката. Сред тях има и деца - 7-годишно момченце и 13-годишно момиче..........

https://www.actualno.com/europe/rusija-udari-detski-centyr-v-sumi-sutreshna-ruska-raketna-ataka-sreshtu-kiev-video-news_2292545.html

А това е сигурно правилно ?

Украински удари по Белгород, има жертви и много ранени

Украйна през последните месеци често нанася удари по Белгородска и други руски гранични области

Най-малко петима души са загинали и други 46 са ранени при снощните украински удари по югозападния руски град Белгород, съобщи губернаторът на едноименната област Вячеслав Гладков, цитиран от Ройтерс. 

Губернаторът допълни, че 37 души, включително седем деца, са откарани в болница.

https://www.vesti.bg/sviat/ukrainski-udari-po-belgorod-ima-zhertvi-i-mnogo-raneni-video-6207480

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Украйна през последните месеци често нанася удари по Белгородска и други руски гранични области

Най-малко петима души са загинали и други 46 са ранени при снощните украински удари по югозападния руски град Белгород, съобщи губернаторът на едноименната област Вячеслав Гладков, цитиран от Ройтерс. 

Губернаторът допълни, че 37 души, включително седем деца, са откарани в болница.

https://www.vesti.bg/sviat/ukrainski-udari-po-belgorod-ima-zhertvi-i-mnogo-raneni-video-6207480

Е стават и грешки- тия дни удариха в Суджа някакво училище ли беше или детска площадка. Ама то си е тяхно и не се брои.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Не е правилно!

Но аз поне си признавам, и съм твърдо против тези безумни убийства.

Щом си гледал видеото за кортежа на фашистка, поне кажи не ти ли прилича на мафиот който е уплашен и се страхува?

преди 35 минути, Nikita' написа:

Всички институции от такова естество в област Суми не работят от известно време. Та как трябва да се приеме фалшива новина? Неделя в центъра не може да намериш нито едно дете. Какво всъщност е имало в центъра е съвсем ясно.

преди 2 минути, Nikita' написа:

Не е правилно!

Но аз поне си признавам, и съм твърдо против тези безумни убийства.

Война е загиват хора ,трябваше да си решат проблемите с дипломация ,не с война ,защо мразят руснаците и искат да се бият с тях?

преди 4 минути, Nikita' написа:

Щом си гледал видеото за кортежа на фашистка, поне кажи не ти ли прилича на мафиот който е уплашен и се страхува?

Не ,дори в САЩ кортежите са им по големи ,както и отцепването на цели квартали за да минат.

Косето почна да ръмжи като Реджеп от близкото минало. Чудесно.

В този ред мисли любим му беше Свитан, полковник от запаса .

Той обаче обърна резбата

«Этот Свитан сломался, несите следующего» !

«Говорящая голова» моноэфира полковник запаса ВСУ, военный эксперт Роман Свитан, похоже, хлебнул «сыворотку правды», и на «24 канале» заявил, что команда Зеленского превратила Покровск и страну «в колонию, карцер и концлагерь абсолютно для всех мужчин», из которого невозможно выехать. И призвал сменить исполнительную власть!

Така, ето го видеото с кортежа на Путин. Не ви ли прилича на уплашен мафиот, убиец?

Косето почна да ръмжи като Реджеп от близкото минало. Чудесно.

В този ред мисли любим му беше Свитан, полковник от запаса .

Той обаче обърна резбата

«Этот Свитан сломался, несите следующего» !

«Говорящая голова» моноэфира полковник запаса ВСУ, военный эксперт Роман Свитан, похоже, хлебнул «сыворотку правды», и на «24 канале» заявил, что команда Зеленского превратила Покровск и страну «в колонию, карцер и концлагерь абсолютно для всех мужчин», из которого невозможно выехать. И призвал сменить исполнительную власть!

Ех Кире, не ти се говори за РПГ-то и снайпера!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.