Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

На който му трябва да си я търси, така ме посъветва едно Бъди. Нали можеш да ползваш гугъл ?
Който има проблем със състоянието на болницата да си я търси. Аз проблем нямам там. Съответно и не правя глупави изказвания какво се е случило с нея.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, maxthon написа:

Който има проблем със състоянието на болницата да си я търси. Аз проблем нямам там. Съответно и не правя глупави изказвания какво се е случило с нея.

Аз знам че нямаш. Ти ако имаше нямаше да си ватенка. А и това не е първата болница къде оправдаваш.

Аз знам че нямаш. Ти ако имаше нямаше да си ватенка. А и това не е първата болница къде оправдаваш.
За всяко нещо преди оправдание трябва да има и потвърждение. Имаш ли такова?

преди 6 минути, maxthon написа:

За всяко нещо преди оправдание трябва да има и потвърждение. Имаш ли такова?

Даваш ми мнение с линк:

https://dnes.dir.bg/svyat/balistichni-raketi-udariha-ukrainskiya-grad-poltava-41-zhertvi-i-nad-180-raneni

в който се споменава за болница, и аз да съм ти дал потвърждение че такава е ударена.

Даваш ми мнение с линк:

Потвърждение от типа една жена каза не важи. Важи една жена показа....
току-що, maxthon написа:

Бях останал с впечатлението че си мъж. Извинявай !

Бях останал с впечатлението че си мъж. Извинявай !
Ще бъдеш извинен когато покажеш обективно какво се е случило на болницата.

преди 3 минути, maxthon написа:

Ще бъдеш извинен когато покажеш обективно какво се е случило на болницата.

Аз ли съм дал линка в който се твърди това ?

Аман от женски номера.

Аз ли съм дал линка в който се твърди това ?
Аман от женски номера.
Докато не покажеш какво се е случило реално на болницата всяко твърдение не струва нищо.

преди 1 час, Филипов написа:

Зеленски моли за повече чуждестранна помощ като съобщава за 41 загинали и над 180 ранени при ракетен удар в Полтава и предишната помощ му свърши.

Украйна се нуждае от системи за противовъздушна отбрана и ракети сега, а не на склад. Удари с голям обсег, които могат да ни предпазят от руския терор, са необходими сега, а не по-късно.

преди 8 часа, BANKATA написа:

Кое от това че са несъпоставими ти е трудно да разбереш ?

Почна сам себе си ли да питаш Карфиолчо?

Давай, кажи според ферментацията между ушите ти кое е несъпоставимо и защо.....

Така както аз ти обясних....

преди 21 минути, andiay написа:

Върни се на зад и чети. Дажи вчера ми беше цитирал поста.

току-що, BANKATA написа:

Тцъ, ку сметаш, че си посочил кое е несравнимо и си обяснил защо, или па го напиши или се самоцитирай....

Че вече доказано не разбираш ни ко ти пишат, ни кво пишеш....

Както виждаш, вече амнайсет пъти ти обяснявам едно и също, а не те карам да се връщаш и четеш....

Да търсиш ко си цитирал па савсем...

Ти винаги цитираш само едно изречение извадено от контекста...

Или като самият ти си казал по-назад:

преди 1 час, BANKATA написа:

Аман от женски номера.

току-що, andiay написа:

Тцъ, ку сметаш, че си посочил кое е несравнимо и си обяснил защо, или па го напиши или се самоцитирай....

Че вече доказано не разбираш ни ко ти пишат, ни кво пишеш....

Както виждаш, вече амнайсет пъти ти обяснявам едно и също, а не те карам да се връщаш и четеш....

Да търсиш ко си цитирал па савсем...

Ти винаги цитираш само едно изречение извадено от контекста...

Или като самият ти си казал по-назад:

Нищо не си обяснил. 

Цитира ми някаква точка от годишника "жилищни" разходи където грам няма пояснение какви са. И реши че това са режийните.

преди 2 часа, BANKATA написа:

На който му трябва да си я търси, така ме посъветва едно Бъди. Нали можеш да ползваш гугъл ?

Каузата е пердутната. Принципно. Има по-голяма вероятност Стиви Уондър... не, не съм прав, нека да е литературен герой... примерно... Колчо Слепеца... макар че той па си има прототип – Никола Сопотненеца (Слепия) - да види нещо, което не му уйдисва, отколкото Великият вез... пардон, софист исках да кажа - Максти.

А и въпросното Максти няма време за странични занимания, щото е зает да отрази (повдигне с caps lock) всяко "и", натиснато вместо намиращото се до него (фонетична подредба) "о". Което отсекъде си е убийствен аргумент във всеки спор и аз даже се чудя как още дишаш. Живучий ше додеш некак... за изненада, не само моя, но и на ... ъъ, Linguisthon.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Нищо не си обяснил. 

Цитира ми някаква точка от годишника "жилищни" разходи където грам няма пояснение какви са. И реши че това са режийните.

И какво според ферминтиралия карфиол може да се разбира под термина "жилищни разходи" в една статистика?

Но... пак се опитваш да бегаш по тъча....

Заяви това....

преди 1 час, andiay написа:
преди 9 часа, BANKATA написа:

Кое от това че са несъпоставими ти е трудно да разбереш ?

На което ти отговорих с това...

преди 1 час, andiay написа:

Първи твой опит за бягане по тъча с това....

преди 43 минути, BANKATA написа:

А сиги па пробваш чрез "жилищните разходи" и че никой не бил пояснил специално за таквиз кът теб ко включвало това, макар че по спомен бе написано, че са включени и данъците и таксите.....

Та, кое с кое е несъпоставимо и защо?

току-що, andiay написа:

И какво според ферминтиралия карфиол може да се разбира под термина "жилищни разходи" в една статистика?

Ти ако разбираш режийни, друг може да разбере ремонт, трети купуване на мебели и т.н. Нмаписано е като за теб да си го интерпретира комуне както му е удобно.

преди 7 минути, lebel написа:

Каузата е пердутната. Принципно. Има по-голяма вероятност Стиви Уондър... не, не съм прав, нека да е литературен герой... примерно... Колчо Слепеца... макар че той па си има прототип – Никола Сопотненеца (Слепия) - да види нещо, което не му уйдисва, отколкото Великият вез... пардон, софист исках да кажа - Максти.

А и въпросното Максти няма време за странични занимания, щото е зает да отрази (повдигне с caps lock) всяко "и", натиснато вместо намиращото се до него (фонетична подредба) "о". Което отсекъде си е убийствен аргумент във всеки спор и аз даже се чудя как още дишаш. Живучий ше додеш некак... за изненада не само моя, но и на ... ъъ, Linguisthon.

Па тоз дет си цитирал, вижда ли, вижда ли, та ча са скъса да "вижда"....

на 2.09.2024 г. в 1:01, andiay написа:

Посочи ми един пример за фалшив или неверен аргумент, който съм дал?

Например за Огнян Минчев. Ти извади от целия цитат само "Еразъм" и започна с фантазиите си. А основното е, че  държавата и до момента се управлява задкулисно от същите червени номенклатурчици, като основна част от тях са така наречения Генералски съвет от ДС. Аз и затова ти посочих като най-безобиден пример почти непознатата за теб Полина Билоконна. Това е, защото и до момента децата и внуците на тези служители в ДС са на важни места, които влияят на посокота, в която се развива българското общество. А ти скочи на амбразурата и отричаш.

на 2.09.2024 г. в 1:01, andiay написа:

Викаш "фалшив" аргумент е да посочиш с точен линк към некой текст на закон, да публикуваш текста в оригинал и в превод, без да променяш нищо?

А не е фалшиво да коментираш нещо, за което не си си направила труда дори да се запознаеш?

Да, посочваш и цитираш закони, но те влияят в съвкупност заедно с други. Ще успееш ли да докажеш, че в САЩ плурализма е на по-ниско ниво от Руската федерация?

току-що, andiay написа:

Па тоз дет си цитирал, вижда ли, вижда ли, та ча са скъса да "вижда"....

Като орел е, в сравнение с Макстито. Освен ако не ме ментят нешо за орлите.

преди 20 часа, BANKATA написа:

Ще имам да чакам!

Видео за обективен контрол така и се появи до момента (не е и задължително), но пък за сметка на това се появи друга информация какво се е случило на въпросните координати, които ти дадох.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.