Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

на 3.09.2023 г. в 10:20, Киро Н. написа:

Споко Косьо

До 2025 когато почнат да доставят снаряди на Украйна ще се намери решение.

Язък севернокорейците изпуснаха далаверата - баси 

Още малко и ще дойдат снарядите, само още няколко месеца- до тогава с камъни и дървета. И се сещам за една лопата и за една лейка.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, maxthon написа:

Е така де. На въпросните координати човекът част от разчета на Пейтриът е загинал заедно с комплекса.

Бъди, украинският/руският ми е чужд. Ама в линковете които даде не видях да се споменава нито за пейтриът, нито за онези кординати които мо цитира преди ден.

преди 5 минути, maxthon написа:

Как го каза? Някой ти бил обещал? Значи се обръщаш към него. Аз не съм този.

Ти ми каза да си го чакам, и аз си го чакам.

преди 21 минути, Sliderum2 написа:

Въй отворил си архивата от 2022. От зор, че те е срам да "коментираш"* настоящето.

По забавно е да ви се присмивам на глупостите . Добре е да се смеем заедно - не че честно само аз да го правя. Точно във връзка с настоящето го цитирах.  Така е 2-но по-забавно.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Имаш предвид орки? Туй вярвам се отнася само за бандерофашистите, а не за нормалните хора в Украйна.

Орки, бандерофашисти или както искате назовавайте когото искате, но пояснявайте за кой става въпрос. Много е объркано и не се разбира. Затова попитах.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Бъди, украинският/руският ми е чужд.

Не те мързи обаче вместо да си преведеш снимката някъде да бълваш още ноу сенс. Къде искаш да получиш информация за унищожен Пейтриът? Бтв? Нова? Дир.бг?

преди 4 минути, BANKATA написа:

Ти ми каза да си го чакам, и аз си го чакам.

За да ти се обещае нещо следва да си прочел някъде думата "Обещавам". Гарантирано не си я прочел.

преди 2 минути, maxthon написа:

Не те мързи обаче вместо да си преведеш снимката някъде да бълваш още ноу сенс. Къде искаш да получиш информация за унищожен Пейтриът? Бтв? Нова? Дир.бг?

Ти сигурен ли си че си дал правилният линк?

току-що, BANKATA написа:

Ти сигурен ли си че си дал правилният линк?

Сигурен съм, че задаваш глупав въпрос. Човека на некролога е част от разчета на Пейтриът.

преди 26 минути, Nikita' написа:

И на мен ми е смешно, но фактите са такива.🙂 

Восточни славяни (Беларуси, Украинци),  Южнославяни (българи),  Полабски славяни (германци, Поляци), Померански славяни-тези не ги знам какви са.

Така че, наричайки "укри" който и да е един вид обиждате своите...

Не мога да реша само, кой от вас двамата с бъбречето ме разсмива повече с глупостите, които бълвате на килограм.

😄

преди 47 минути, maxthon написа:

Е намерих ти го. Хората пуснали жалейка за член от разчета на Пейтриът.

А има и нов учебен център на ВСУ посетен този път от Фаб и този път в Суми. А ако се чудиш за този в Полтава до преди десет дни сами са се похвалили....image.thumb.png.bc051b95f464634d02fb0377a02e0cce.png

С оглед, че "знаеш" руски на читалищно ниво ми е странно, че ползваш украински

преди 7 минути, Nikita' написа:

Орки, бандерофашисти или както искате назовавайте когото искате, но пояснявайте за кой става въпрос. Много е объркано и не се разбира. Затова попитах.

Добре, пояснявам. Орките са роби на сащ в Украйна по собствено желание. Те най-често са аналог на тукашните гейпросащесср трололинки. Лгбтета, наркомани, убийци, безсрамни и нагли, пишат кЪр като идат на почивка и в страната и в чужбина, върху природни и културни забележителности. 

преди 2 минути, parmobil написа:

С оглед, че "знаеш" руски на читалищно ниво ми е странно, че ползваш украински

Нещо по същество ли имаш да кажеш за Полтава или просто си решил да си раздвижеш пръстите. Ако е второто знаеш какво да правиш.....

преди 7 минути, maxthon написа:

Сигурен съм, че задаваш глупав въпрос. Човека на некролога е част от разчета на Пейтриът.

И как стигна до този извод от написаното в линка?

току-що, maxthon написа:

Нещо по същество ли имаш да кажеш за Полтава или просто си решил да си раздвижеш пръстите. Ако е второто знаеш какво да правиш.....

Отдавна установихме, че с руски не се справяш. Та ми е интересно кой ти дава нещата за постване, защото не можеш да ги четеш.

току-що, parmobil написа:

Отдавна установихме, че с руски не се справяш. Та ми е интересно кой ти дава нещата за постване, защото не можеш да ги четеш.

Чешеш си пръстите. Подминавай......

Алоу, парамобила, докога ще се правиш на улав?

Чакам документа, в който руската академия на науките заявява, че руснаците са угро-фини!

преди 21 минути, BANKATA написа:

И как стигна до този извод от написаното в линка?

От този не. От друг (съобщил координатите) да. И съответно има потвърждение от украинска страна. Навързваш нещата и получаваш отговор дали нещата написани на двете места отговарят на истината. И да не се оплачеш сега, че не са ти дали цялата информация? Не съм и длъжен да ти я давам. А румънците не случайно се разбързаха да дават каквото са обещали.

преди 5 минути, M.Николов написа:

Не мога да реша само, кой от вас двамата с бъбречето ме разсмива повече с глупостите, които бълвате на килограм.

😄

Аааа не, душицата нема да отиде ча до там да каже, че германците са славяни.....

Ма то дзверчето също знае, че не са бе....

Нарочно се прайл на глупав, за да веселял хората....

Добре, че се е родил днес, че немаше да му се радват мноо пореди 80-90 години....

Мнооо прав е бил акад. Сендов (лека му пръст), коги е казал кво ша прай компютъра с ората.....

Баси, наистина живеем в най-хуманистичното време....

преди 4 минути, M.Николов написа:

И Жорката се включи да "помага".😄

Е там пак компота компютъра е много деен във формирането на факти от историческото минало. След като компота компютъра казва Корольов е роден в УССР е много вероятно това да е така.

А днес в Полтава е имало гости от Швеция под формата на инструктори, които е трябвало да направят обучение за работа с едни обещани специализирани самолети. И понеже това е само слух, който няма да има директно потвърждение ще трябва да изчакаме индиректното такова. Ако е имало такива гости това ще наложи и закъснение при получаването на въпросните самолети.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Алоу, парамобила, докога ще се правиш на улав?

Чакам документа, в който руската академия на науките заявява, че руснаците са угро-фини!

Ми потърси си, де! Малък ли си? Вие тук се научихте, че друг трябва да ви донася синтезирана информация, която я няма в заглавия и FB.

Има широкообхватно днк изледване и ние с кои народи сме си близки, но и това не знаете. А аз няма да ви снасям смляна информация в човчиците. Рамърдайте си задниците/главите малко

преди 49 минути, Nikita' написа:

И на мен ми е смешно, но фактите са такива.🙂 

Восточни славяни (Беларуси, Украинци),  Южнославяни (българи),  Полабски славяни (германци, Поляци), Померански славяни-тези не ги знам какви са.

Така че, наричайки "укри" който и да е един вид обиждате своите...

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Източни_славяни

Е,хайде да не лъжеш...Източните славяни са Русия,Беларус и Украйна...

преди 1 минута, parmobil написа:

Ми потърси си, де! Малък ли си? Вие тук се научихте, че друг трябва да ви донася синтезирана информация, която я няма в заглавия и FB.

Има широкообхватно днк изледване и ние с кои народи сме си близки, но и това не знаете. А аз няма да ви снасям смляна информация в човчиците. Рамърдайте си задниците/главите малко

Аз задника съм си го размърдал и съм проверил и заявявам, че няма такъв документ!

Тоест ти си най-обикновен лъжец или в най-невинния случай неволен разпространител на невярна информация!

Смятам, че и в двата случая дължиш извинение.

преди 16 минути, maxthon написа:

От този не. От друг (съобщил координатите) да. И съответно има потвърждение от украинска страна. Навързваш нещата и получаваш отговор дали нещата написани на двете места отговарят на истината. И да не се оплачеш сега, че не са ти дали цялата информация? Не съм и длъжен да ти я давам.

Да беше успял да навържеш нещата и да разбреш що за глупости пишеш.

преди 4 минути, Добър ден написа:

скоро. свиквай!

С какво да свиквам ???

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.