Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Украинский фронт - Котел у Невельского. Контратака ВСУ в Нью-Йорке. ВСРФ выходят к Осколу. 06.08.24

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Ситуацията в Суджански район не радва Зеля. 

Руснаците са им избили зъбите въпреки че напъна е бил чутовен.

"В Суджанском районе также регулярно идут бои крайне высокой интенсивности. Разговаривал совсем недавно с одним из участников боев в районе Мартыновки, который сказал, что на территории Украины таких боев не было никогда. Накаты идут многочасовые.

Видимо Зеленский очень сильное желает провалить оборону ВС РФ в Курской области, чтобы отыграться на Донбассе. Не зря вчера он нервничал, когда говорил, что Путин не хочет всеми силами отбивать Курскую область, а продолжает наступление на территории Украины.

преди 1 час, maxthon написа:

Всъщност рано или късно в предвид ситуация на фронт, икономическото състояние на Украйна, ще има разрешение да се стреля навътре в Русия. И това ще се случи според зависи какви точно оръжия-чудо се доставят. Целта разбира се няма да е постигане на нещо по-различно от психологически ефект.

Как се усещя руския ти акцент :) :) :)

Кой застъпи зад ник-а ти ?

:)

КАкто и да е... Психологическия ефект ВЕЧЕ е факт.

Украинците показаха че "царя е гол" . Курската офанзива, която продължава и до ден днешен / странно нали/ показа колко сте безсилни.

Още се сещам, а и можем да проверим по назад, как всичките рашистки тролове дори не вярвахте и отричахте че някой е нахлул в курска област.

Няколк одена бяхте в цайтнот... :) :) :)

И да, сега почвате да свиквате и с мисълта че  украинците могат да удрят навсякъде в рашистан.

Което е напълно логично . И ефектът психологически и всякакъв е още по голям.  :)

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

Ситуацията в Суджански район не радва Зеля. 

Руснаците са им избили зъбите въпреки че напъна е бил чутовен.

"В Суджанском районе также регулярно идут бои крайне высокой интенсивности. Разговаривал совсем недавно с одним из участников боев в районе Мартыновки, который сказал, что на территории Украины таких боев не было никогда. Накаты идут многочасовые.

Видимо Зеленский очень сильное желает провалить оборону ВС РФ в Курской области, чтобы отыграться на Донбассе. Не зря вчера он нервничал, когда говорил, что Путин не хочет всеми силами отбивать Курскую область, а продолжает наступление на территории Украины.

Нищо общо с действителността :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

Още се сещам, а и можем да проверим по назад, как всичките рашистки тролове дори не вярвахте и отричахте че някой е нахлул в курска област.

Още се сещам в какво въодушевление бяхте изпаднали, когато оная ракета уби двамата трактористи в Полша. Докато мислехте че е руска, цяла вечер призовавахте да се задейства чл.5 и НАТО да нападне виновника за смъртта на двама граждани на държава-членка. Странно как на другият ден, когато се разбра че ракетата е на Укрия и оргазмът ви си беше заминал, никой вече не спомена за този член :D

Съжалявам че не бях в България, когато вашият оргазъм е бил на тема "похода на Готвача". Представям си какви полюции са били, но както се казва: аху-иху и после тихо.

Сега пак надежди...

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Още се сещам в какво въодушевление бяхте изпаднали, когато оная ракета уби двамата трактористи в Полша. Докато мислехте че е руска, цяла вечер призовавахте да се задейства чл.5 и НАТО да нападне виновника за смъртта на двама граждани на държава-членка. Странно как на другият ден, когато се разбра че ракетата е на Укрия и оргазмът ви си беше заминал, никой вече не спомена за този член :D

Съжалявам че не бях в България, когато вашият оргазъм е бил на тема "похода на Готвача". Представям си какви полюции са били, но както се казва: аху-иху и после тихо.

Сега пак надежди...

Аз нямам такива спомени за "въодушевление", но само ще ти кажа едно общо правило , което важи за всички рашистки измишльотини как украинците сами се бомбят в опита си да спрат "мирните рашистки ракети"

- За абсолютно всички жертви в Украйна , за всички  трагедии, за човешки, материални и всякакви загуби е виновен този който започна тази война - путлеристкия малоумен престъпен кремълски режим.

:hush:

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Съжалявам че не бях в България

Какъв когнитивен дисонанс усещам в теб... сигурен съм че всики мурзилки които толкова спокойно ходят извън България, които се радват на предимствата на българския пспорт по света, поставен на едно от водещите места, се чудят как ли ще живеете след излзиане от ЕС  , НАТО и прибаване към рашистката орбита и т.н. нещата за които толкова мечтаете.

Или "когнитивен дисонанс" или просто ... шизофрения... :getout:

преди 15 минути, miro20 написа:

Аз нямам такива спомени за "въодушевление"...

Нямаш... или просто спомените ти не са особено приятни? Има мааааалка разлика :wub:

Психологическия ефект ВЕЧЕ е факт.

Над 10хил. избити и почти хиляда единици техника изгорели не бих казал, че е психологически ефект. Още повече когато ресурса започне да намаля до критични за всяка офанзива нива.  Миналата година този момент дойде в даден момент, сега няма да стане нещо по-различно. И колкото повече натискат в Курск, толкова повече това ще се отразява на фронта на изток. Така, че леко си в грешка къде се намира психологическата инициатива в момента.

Нищо общо с действителността

Която си нямаш и на най-малка представа каква е.

преди 3 минути, maxthon написа:

Която си нямаш и на най-малка представа каква е.

Миро няма представа за Бандеристан без бандеровци.    И ще го види - когато всички загинат.   Главният въпрос е дали това е нужно.

Сезона на пожарите:

Вземи тоя вентилатор да се освежите:

преди 8 минути, kosyo написа:

Сезона на пожарите

За по-сигурно се обсъди вече и на друго място. Извода е, че сезона е на горските пожари и на търсенето на перемога в това.

преди 2 минути, maxthon написа:

За по-сигурно се обсъди вече и на друго място. Извода е, че сезона е на горските пожари и на търсенето на перемога в това.

А бъди , отивай да се къпеш, че се размириса нещо а знаем товето мнение за седмичното къпане.

Борбата с алкохолизма е на нужното ниво. Малко се пие в тая държава..

https://x.com/Q0MT6pFmbVqynsM/status/1832321251001389489

Имало и 2-ра част:

Ох , допи ми се нещо. Хайде наздраве на компанията!

преди 12 минути, kosyo написа:

Сезона на пожарите:

Вземи тоя вентилатор да се освежите:

Кой занесе на фронта водка ? Не се пие по време на служба без началника по устав.

Обичам да чета коментарите под туитовете на Урсула, никога няма нито един положителен или одобрителен, всички са в този смисъл, цитирам:

"Глупава крава! Млъкни! Каква загуба на още 40 млн. евро. Как мислите, какво ще направи Русия след евентуален ремонт?

Ще ви кажа. Русия ще позволи ремонтът да бъде завършен и след това ще го взриви отново! Толкова ли си глупава?

Вие и вашите проклети глупави санкции и съучастието ви с Вашингтон!

Вие сте отвратително човешко същество! Вижте какво направихте с Украйна!"

Ята дракони:

Трябва да се спазват жестоки противопожарни норми. Който не ги спазва - печели вентилатор.

преди 7 минути, kosyo написа:

А бъди , отивай да се къпеш, че се размириса нещо а знаем товето мнение за седмичното къпане.

Усетил си неприятна миризма? Търси я около тебе. Мнение за къпане не съм давал. И това може да си го завреш къде слънце не грее....

преди 2 минути, Flashback написа:

Обичам да чета коментарите

Пука и, че и дреме. Нито тя пише тези постове, нито си прави и труда да чете коментарите към тях. Даже и коментаторите не са наясно, че с тези пари няма да бъде ремонтирано нищо в Украйна.

току-що, maxthon написа:

Усетил си неприятна миризма? Търси я около тебе. Мнение за къпане не съм давал. И това може да си го завреш къде слънце не грее....

А ми е само цитираш. Ей затова трябва да ви се  е припомнят глупостите от преди време- забравяте и после аз това не съм го казал. Ей сега ще започна с най-доброто.

преди 2 минути, kosyo написа:

Ята дракони:

Трябва да се спазват жестоки противопожарни норми. Който не ги спазва - печели вентилатор.

Тез дракони изгориха гората кой ще залесява след това ?

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Тез дракони изгориха гората кой ще залесява след това ?

Тя не е тяхня земята - нали я продадоха на Black Rock ли беше, че забравих каква беше тезата. Прилага се тактиката на изгорената земя ако ме разбираш на къде бия.

току-що, kosyo написа:

Тя не е тяхня земята - нали я продадоха на Black Rock ли беше, че забравих каква беше тезата. Прилага се тактиката на изгорената земя ако ме разбираш на къде бия.

Прав си и ти ,но все пак в тази гора живеят животни не само войници пък те я горят?

на 6.09.2022 г. в 18:05, glen написа:

Живи и здрави,радвам се!

За да бъдем по-точни, всички дрънкулки на НАТО сега са напълно без значение поради невероятния набор от оръжия за противовъздушна отбрана на Русия, които могат да прихванат входящи артилерийски снаряди и ракети, пътуващи със скорост 5 Маха.

Докато САЩ прахосват несметни милиарди, за да разработят шепа F35, Русия похарчи няколко милиарда за ракети, които могат да изтрият всеки един от тях

Уникално добри са - спор няма. Тук си личи високото качество на материала 2022 година.

А ми е само цитираш. Ей затова трябва да ви се  е припомнят глупостите от преди време- забравяте и после аз това не съм го казал. Ей сега ще започна с най-доброто.
А ти понеже всеки път имаш аргументация защо напомняш за глупости. Сега може да се изходиш защо няма нужда от аргументация.... И да замирише отново....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Прав си и ти ,но все пак в тази гора живеят животни не само войници пък те я горят?

Ще има чевермета явно.

току-що, maxthon написа:

А ти понеже всеки път имаш аргументация защо напомняш за глупости. Сега може да се изходиш защо няма нужда от аргументация.... И да замирише отново....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Знам, знам аз съм виновен че ви цитирам глупости от преди 1 -2 години. Извинявам се много предварително че си го казал това за къпането веднъж седмично дори точно преди 2 години един го е казал че така се наказва руZия. Ти като се къпеше веднъж седмично защо я наказваш като я обичаш и жадуваш за нея?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.