Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Иран отрича да е доставял ракети на Русия: Лицемерно е трeти държави, които пряко участват в конфликта в Украйна, смело да отправят необосновани твърдения.     За миролюбивия алианс НАТО това си е ежедневие.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Знам, знам аз съм виновен че ви цитирам глупости от преди 1 -2 години. Извинявам се много предварително че си го казал това за къпането веднъж седмично дори точно преди 2 години един го е казал че така се наказва руZия. Ти като се къпеше веднъж седмично защо я наказваш като я обичаш и жадуваш за нея?
И в момента аргументация продължава да липсва.... Иди хвърли един горещ душ на главата си. От топлото ще се повиши нивото на оросяване. Белким измислиш нещо, което и малко да заприлича на аргумент

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

на 7.09.2022 г. в 8:16, maxthon написа:

Виж кой си продава оръжието в dark net и тогава си позволявай да редактираш чужди мнения. Мама и Тати не те ли научиха, че не културно да го правиш?

Аз още търся google coral . Да ти се намират случайно? Може и малко електроника ако ти се намира. Чувал съм че имало хубави неща от последните разпродажби.

Косе

Напъна да изкараш някаква перемога е чутовен 

Всички украински канали бълват тъпотии. Ти само ги линкваш и естествено ефект няма.

Огнедишащия дракон е поредната тъпня - може да се каже чутовна.

Дроните дето ходели на 1800км също. А цените които струват - смехория.

Миро пък направо ме хвърли в публиката.

Удряли където си искат - и това в деня в който из Киев се разхождаха Геранки и се хвърли маса ресурс да се свалят .

Ударете Москва - и тогава се хвалете

на 7.09.2022 г. в 8:26, maxthon написа:

Оръжия се продават на черния пазар и това не е тайна. Хуманитарна помощ под формата на храни също се продава по магазините. Не им пречи и акцизни стоки (пак хуманитарна помощ) да им се слагат акцизни стикери и да се продават по магазините.

Не разгласявай тайни моля те.

на 7.09.2022 г. в 18:38, glen написа:

Украйна е кървава бъркотия, провалена държава, страна  която се превръща в шоу на ужасите,

управлявана от смесица от местни нацисти и американски неоконсерватори (каква грозна двойка ).

Западните правителства, ВСИЧКИ ТЕ, са в наистина лоша форма, всички западни икономики преминаха през ръба и сега изпадат в рецесия и дори в пълна деиндустриализация.

Най-голямата западна сила, САЩ, се управлява от възрастен мъж с мозъчна смърт, бивше момиче на повикване и с управляващата класа на неоконсерваториите, която е абсолютно ужасена от предстоящите избори.

И въпреки това 2-рата армия в света още не ги е сгазила тия непрокопсаницо.. Срам е това, голям срам. Дано да излязат от бъдната кома в която се намират скоро че скука така.

Бандеровци дали ще доживеят да са в НАТО?   Умират за това,  а то може да се окаже напълно безнадеждно...    

Косьо

От 4 дена се справя отлично

Един месец тормоз и пак ще си говорим.

на 7.09.2022 г. в 19:33, M.Николов написа:

Имай предвид обаче, че вече са близо последните укрепени линии на украинците, а те паднат ли после само голо поле чак до полската граница!

Полша, готви се. Скоро ще дойде и твоя ред! Бобер ку@@ва!

преди 10 минути, kosyo написа:

Не разгласявай тайни моля те.

Не е тайна, че си идиот. Видео от Харков някъде месец май 2022г.

на 7.09.2022 г. в 19:43, glen написа:

Помислете за руските предимства за секунда (огнева мощ, маневреност, логистика, обсег, морал и обучение) и осъзнайте , че всички те зависят от руската способност да се бори срещу укронацистите с по-малко жива сила !

Единственият най-ценен елемент от руската бойна машина е руският войник: ако руснаците се опитат да подражават на украинската „тактика“ (т.е. да хвърлят толкова месо в месомелачката, колкото е налично), те бързо ще свършат необходимата жива сила, което  би създало както военни, така и политически проблеми за Кремъл.

Все повече задобряваш. Оценявам го!

преди 1 минута, maxthon написа:

Не е тайна, че си идиот. Видео от Харков някъде месец май 2022г.

Не виждам нищо което да доказва нещо.  И ти казах вече какво търся- моля проветрете че ми замириса на санкциониращ руZия.

преди 3 минути, kosyo написа:

Не виждам нищо което да доказва нещо.

Не виждаш как се продава хуманитарна помощ в хранителен магазин? Изглежда е и с намалена цена за да се продаде бързо.

на 6.09.2023 г. в 17:11, Flashback написа:

Поредният фейк и поредната проекция!

Засега има достатъчно мотивирани руски доброволци и затова все още не се налага втора частична мобилизация!

И никой никого не е задължавал - има предложение за гражданство и само от теб зависи дали ще се възползваш от него!

Това гражданство идва с всички съпътстващи права и задължения, които има и етническият руснак.

Забирането насила от улици, ресторанти и молове отдавна е ежедневие в изкуственото териториално образувание, наречено Украйна, по-известно като Бандеристан.

Проектиращия леко запецна тук  с това гражданство дето вменява и задължения. Не ние за сефте и на него. Вчера гледах интервю с един дето сестра му го пратила от лудницата на фронта. Наред си беше човека в сравнение с някои тук. Поне вързваше нормално приказката.

преди 38 минути, kosyo написа:

Знам, знам аз съм виновен че ви цитирам глупости от преди 1 -2 години.

Косе, като си такъв фен на цитати от преди две години, ще ни разясниш ли какво стана с пироните в Русия Оправиха ли се горките хора? Има ли с какво да си коват ковчезите:

на 19.11.2022 г. в 20:14, kosyo написа:

В Русия има всичко необходимо за производство на гробове - пирони няма

на 21.11.2022 г. в 9:28, kosyo написа:

Казах че има всичко необходимо за производство на гробове, но няма пирони.

преди 7 минути, maxthon написа:

Не виждаш как се продава хуманитарна помощ в хранителен магазин? Изглежда е и с намалена цена за да се продаде бързо.

Не, ти как го видя това? И пак да кажа аз търся нещо което вече съм казал. Тия консерви не ми вършат работа.

на 6.09.2023 г. в 19:02, Flashback написа:

Косьо, самият факт, че границите на Русия са отворени и мъжете могат да напускат Русия, без да им се налага да плащат подкуп между 5000-10 000 долара, означава че Русия няма никакъв проблем с мобилизацията и персонала. И тези мъже, които избягаха по време на първата частична мобилизация, 80% от тях се върнаха в Русия след няколко месеца.

Когато Путин започне да държи всички мъже като заложници както прави кокаиновият клоун вече 18 месеца и когато масово започнат да се разпространяват видеа с насилствена мобилизация от Русия, тогава ще имаш поводи за радост и перемога.

Радост и ПЕРЕМОГА най-накрая има. Пък Кирето вика нямало. Ура другари - ето повод да се почерпим тая вечер. Наздраве!

на 6.09.2023 г. в 19:46, Flashback написа:

Е, след като няма никакво значение пан Зеленски що не отвори границите за тези мъже, които нямат 5000 долара в джоба и които не желаят да бъдат насилствено мобилизирани и в последствие моГилизирани?!

А той не само не го прави, но сега иска да му върнат и всички бегълци от Европа. 

Вие наистина ли не разбирате, че само тези факти показват колко тежко е положението с пушечното месо в Украйна?

Значи сега е лошо положението и в руZия с пушечното месо. Бе ти май се оплете като със тия дето ги набираха по борсите. То с това четене и цитиране на западна преса гледай до къде се докара...

преди 11 минути, kosyo написа:

Не, ти как го видя това?

Видях, чух. И не само в това видео. След като не е хуманитарна, а съвсем нормална стока за продаване защо се налага да и се залепя отделен стикер с баркод?

преди 14 минути, kosyo написа:

И пак да кажа аз търся нещо което вече съм казал.

След като търсиш нещо, което ти си казал няма кой друг да ти помогне да го намериш.

преди 15 минути, kosyo написа:

Тия консерви не ми вършат работа.

Много хубава работа вършат след като поляците са забравили да сложат баркод на хуманитарната помощ. Или не са забравили защото на хуманитарна помощ баркод не и трябва.

на 7.09.2023 г. в 6:35, Киро Н. написа:

Айде укрите имали шанс през 2024 да настъпват успешно.

Голямо финансиране ще падне - все си мисля че ще има малце проблем

Пу да му се ненавиди- Кирето тоя път е познал. Е това не може да бъде направо. @nikolov2020 извинявяй не съм бил прав- в едно нещо си познал.

преди 12 минути, maxthon написа:

Видях, чух. И не само в това видео. След като не е хуманитарна, а съвсем нормална стока за продаване защо се налага да и се залепя отделен стикер с баркод?

След като търсиш нещо, което ти си казал няма кой друг да ти помогне да го намериш.

Много хубава работа вършат след като поляците са забравили да сложат баркод на хуманитарната помощ. Или не са забравили защото на хуманитарна помощ баркод не и трябва.

Няма акаунт да го видя видеото и не виждам какво доказва кога, къде и как е снимано. Знаеш колко са добри украниците в правенето на фейк видеа, нали :)
Аз сериозно търся корал ти ми говориш за консерви. Подочух че ги слагали на едни неща и малко зор беше да се намерят по онова време. Дори ми отказаха една поръчка след като чаках май половин година. А ти гледам ги знаеш нещата и имаш доказателства ще ги продават тия работи в дарк нет, а не в нонаме супер , неизвестно къде и кога. Аз не знам със сигурност,но в този така наречен супер ли е дарк-нета за който си говорил преди 1 година? Аз си го представях някак по дарк-не знам защо.

Колко трябва да си гладен, че да рискуваш да вземеш храна от изоставен търговски обект

на вражеска територия. Без да те е страх че можеш да бъдеш отровен и да има след това:

Ебана, Ивана . . .

преди 2 часа, maxthon написа:

Над 10хил. избити и почти хиляда единици техника изгорели не бих казал, че е психологически ефект. Още повече когато ресурса започне да намаля до критични за всяка офанзива нива.  Миналата година този момент дойде в даден момент, сега няма да стане нещо по-различно. И колкото повече натискат в Курск, толкова повече това ще се отразява на фронта на изток. Така, че леко си в грешка къде се намира психологическата инициатива в момента.

Която си нямаш и на най-малка представа каква е.

Ето ти още малко насоки и месечни изводи ако не съм цитирал вече :

:hush:

Така че за "реалността" странно защо всички рашисти се оказвате като ударени под камбана "царь колокол"  :giggle1:

преди 17 минути, kosyo написа:

Аз сериозно търся корал ти ми говориш за консерви.

Цитираш ми кога съм казал, че се продава хуманитарна помощ и ти показвам. А косверва без баркод спада точно към хуманитарната помощ.

преди 1 минута, Сiнбад написа:

Колко трябва да си гладен,

Гладен в прекия смисъл на думата не. Гладен да си покажеш природата на мародер  определено да.

преди 2 минути, Сiнбад написа:

Колко трябва да си гладен, че да рискуваш да вземеш храна от изоставен търговски обект

на вражеска територия. Без да те е страх че можеш да бъдеш отровен и да има след това:

Ебана, Ивана . . .

ай ай а й  ...  а това какво е :

преди 2 минути, miro20 написа:

Ето ти още малко насоки и месечни изводи ако не съм цитирал вече

Таз пуста земя. Земята война не печели. Когато останеш без армия кой каква земя е превзел няма никакво значение.

ай ай а й  ...  а това какво е :

От толкова употреба на думата блять не може да се разбере какво всъщност се случва и се налага бота да дава тон на това какво трябва да мислят овцете за този клип. И разбира се първо не си личи дали са военни и най-вече чии военни са ако са такива. По никакъв начин не става ясно дали е в Белгородска област. И най-вече защо има свалени гуми и задна седалка на автомобила. Отговор на всички това имаш ли или каквото е написал бота е ясно до най-малкия детайл?

преди 2 минути, maxthon написа:

Цитираш ми кога съм казал, че се продава хуманитарна помощ и ти показвам. А косверва без баркод спада точно към хуманитарната помощ.

Не се напъвайте да скарате украинци и поляци.

Всеки път колкото и да се опитвате рашистките тролове , ефекта е обратен

преди 5 минути, maxthon написа:

Отговор на всички това имаш ли или каквото е написал бота е ясно до най-малкия детайл?

Разбира се. Кефя се как се гърчиш до най малкия детайл да отричаш очевидното.

Че дори  на собствена територия рашистите мародерстват при липса на власт собствените си села , магазини, домове.

:giggle1:

Би ли сравнила в детайли например... сринатите до основи и негодни за живот "асвабадени" селища в Украйна от рашистките изроди, и превзетите от ВСУ селища в курска област ?

Сравни и реакцията на населението .

преди 8 минути, maxthon написа:
преди 12 минути, miro20 написа:

Ето ти още малко насоки и месечни изводи ако не съм цитирал вече

Таз пуста земя. Земята война не печели. Когато останеш без армия кой каква земя е превзел няма никакво значение.

Пак подминаваш конкретнит цифри.

Май не ти изнасят месечните итоги а ? :) :) :)

Не се напъвайте да скарате украинци и поляци.

Че кой се опитва да ги скара?  Едните са дали хуманитарна помощ при това с изтичащ срок на годност, а другите са спечелили пари от това. Положението е win-win и няма нужда от никакви караници.

преди 19 минути, maxthon написа:

Цитираш ми кога съм казал, че се продава хуманитарна помощ и ти показвам. А косверва без баркод спада точно към хуманитарната помощ

Дарк нета доста се е променил явно... Развалиха го и него явно..

преди 39 минути, miro20 написа:

Ето ти още малко насоки и месечни изводи ако не съм цитирал вече :

Така че за "реалността" странно защо всички рашисти се оказвате като ударени под камбана "царь колокол"  :giggle1:

Това е самата истина за фашистите и какво представляват. 🙂 

Все пак мафията управлява държавата им....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.