Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, Киро Н. написа:

Северните корейци ги броят от 200 км височина 

И как пък въобще успяха?    В Руската федерация (предимно в Азия)  живеят над 160 националности и народности.    Навремето нацистите също  са били стресирани от прииждащите азиатци с дръпнатите очи.   Тогава по времето на Сталин е нямало корейци там.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Мислиха, мислиха и измислиха мобилизация на женките.

Изобщо не го очаквах от Безуглая ама се оказа еманциПатка.

Сега и моделите от Onlyfans ще трябва да заминат - тежка драма - няма кой да рекетират за $$$$

IMG_20241105_063809_117.jpg

Олелееее, ужас!

Допуснах отново грешката да посетя темата и съжалявам за това!

Нямам желание да чета простотията на един психопат! 

Оставете го да си пише сам в темата, може дори да си отговаря с някой от другите кирови профили. :lol6:

преди 36 минути, Киро Н. написа:

Сега и моделите от Onlyfans ще трябва да заминат - тежка драма - няма кой да рекетират за $$$$

Чакай сега това нали беше преди време? Сега пак ли? Бременните този път ще ги викат ли?

Някой знае ли какво прави прасето на фронта?

Обедната дрононарезка :

Баба Пенка що спря с нейните?

преди 14 часа, БаалБек написа:

Все още има индианци в САЩ,

Колко са 200, 300?

но в РФ липсват цели народи, които са били изтребени уж от "пионерите" пристигнали в "необитаваните" северни земи, мхм.

Мхм, кои са тия народи? Манипулаторке?

Ама не можеш да го докажеш,

Ти можеш ли?

Това явно ти е идея фикс.

Карай - ще го преживеем

А в Украйна обикновените хора пращат децата си в чужбина

Говорим за 90% - това е положението

IMG_20241105_131502_494.jpg

преди 9 минути, parmobil написа:

Screenshot_2024-10-29-09-11-32-296-edit_com.facebook.katana.jpg

До 160  -  много малко на брой народности са посочили...       Украйна продължава да настоява за разрешение да използва оръжия, доставени от Запада, за нанасяне на ракетни удари дълбоко в руска територия, а Киев също се надяват, специалисти от НАТО да го правят с данни от космическото им разузнаване.        НАТО обаче не са чак  толкова зле - че да се водят по акъла на Зеленски. Не искат руски ответни ракетни удари.

преди 1 час, kosyo написа:

Някой знае ли какво прави прасето на фронта?

Разознава ? След многото дрони с ИИ беше изключително наложително за баланс да бъде включен и прасе с ЕИ ,риск има да стане на пържоли ако врагът го хване ,но то къде ли няма риск.

преди 19 минути, AAUUXX написа:

Разознава ? След многото дрони с ИИ беше изключително наложително за баланс да бъде включен и прасе с ЕИ ,риск има да стане на пържоли ако врагът го хване ,но то къде ли няма риск.

Аз не напразно казах евала на руZнаците се грижат за прехраната на безстопанствените животни. Ама никой не ме разбра.

Баба Пенка защо не ме отразява вече? Свърши ли вече клипчета вече или работа колко много може да и извадя насреща с "победи"?

Е бива ли да е толкова заслепена от тъпа руZка пропаганда.

Останките от една велика цивилизация :

Героя за обяд:

Веднага ти вкарвам Репке да ти подпали опашката.

ВСУ трябва да изостави 20+ села наведнъж :)

Екстра - точни за новия Usa президент.

Да знаеш - Репке с газови евраци е купен - от първия ден :)

IMG_20241105_135200_362.jpg

преди 1 час, Киро Н. написа:

Веднага ти вкарвам Репке да ти подпали опашката.

ВСУ трябва да изостави 20+ села наведнъж :)

Екстра - точни за новия Usa президент.

Да знаеш - Репке с газови евраци е купен - от първия ден :)

IMG_20241105_135200_362.jpg

Запали са пак мангала:)

Не ме кефиш нещо. Аз толкова клипчета да имам анти да ме цакаш сега със снимки. Ами добре минавам на снимки тогава и аз :)

Всичко правим за да задоволим баба Пенка.

преди 3 часа, Киро Н. написа:

Иначе с умиление си спомняте за военните училища на жените в НРБ.

преди 1 час, M.Николов написа:

Над 120 000 жертви: защо в Русия не протестират?

Тази сметка ми се струва по-реална.

maxthon и нея отрече. Вчера или онзи ден го казах числото.

Захариева към Волгин: Украйна воюва за нашата сигурност.            Лъжат и нищо не доказват.    Обединението на казаците в РФ няма отношение към националната сигурност на България.       Евроатлантиците са като повредени радиоточки.      Скоро при Тръмп като президент на САЩ вероятно вече съвсем друго ще преповтарят.    Според мен бандеровците в Киев са реална заплаха за сигурността в света и в Европа.   Да бяха я федерализирали по мирен път пустата си Украйна - вместо да искат насила  да  я превръщат в Бандеристан.

Косе за да оправдаеш украинската пропаганда трябва да пускаш по 300 на ден

Смешник - спри бееее

преди 24 минути, Киро Н. написа:

Косе за да оправдаеш украинската пропаганда трябва да пускаш по 300 на ден

Смешник - спри бееее

Ми не давам ти само факти. Ти си това по тъпотиите с кой бул убит, кой бил гарантирано обезглавен на единния си дата, и на коя дата всичко приключва. Верно ли забрави за какво те бъзикам? Сигурно аз съм виновен че не ти се получават нещата с кристалната топка,а? Да те цитирам ли че да се сетиш за каква тъпа пропаганда говоря?  А да забравих че така или иначе ще го направя :)

Нещо са опекли прасето от обяд май,а?

Героя за вечерта направо си мирише на пръст:

На наркотизираният евреин Зеленски сега само корейци са му в главата - ето и корейки да види и то с БГ-напеви    

Дали въобще скоро ще има Хохлия - Бандеристан!?   

Цитат

Украинците искаха да завладейят Курската АЕЦ, не успяха.
Но пък постигнаха медийният ПР и трябваше да се изтеглят докато се окопитят руснаците. Направиха грешка и се застояха, което доведе от много загуби в хора и най-вече техника, голяма част от най-добрата им техника замина в Курск. А това доведе до отслабване на донбаският фронт.

:yanim::yanim::yanim:

Цитат

Но ето нещо друго, поляците почнаха нещо да се дразнят на наглите украинци:
Полският заместник министър-председател Кшищоф Гавковски обвини украинският президент Володимир Зеленски, че иска да въвлече Варшава във войната срещу Русия, в интервю за полското радио ZET. Според него това ще се случи, ако Полша се съгласи да сваля руски ракети и безпилотни самолети над Украйна.

Гавковски разкритикува последните изявления на украинският държавен глава и ги определи като: "недостойни за политик, който дължи много на Полша“. В същото време в отговор на въпрос дали Киев се държи честно спрямо Варшава, той отговори: "Не“.

Браво на поляците, най - сетне прогледнаха що за хора са украинците. Едни жалки използвачи!:yanim::yanim::yanim:

Варшава едва ли иска да си спомня руините на града от 1945 година.:popcorn2:

Цитат

А според този материал и двете са верни. Т.е. не пише Полша да е поставила въпроса проактивно, но че според Сикорски е вероятно въпросът отново да се обсъжда след като Зеленски го е повдигнал пред Рюте, докато според  Гавковски това е опит на Зеленски да въвлече Полша във войната.

https://www.actualno.com/europe/polsha-namekna-che-nato-moje-da- … news_2333166.html

Нормално е не само между съюзниците в НАТО, но и в самите страни това да е въпрос на дебат.

Тоя Сикорски да не е наследник на един друг Сикорски, за който се оказа, че е предал на Абвера списъци с имена на полски евреи, заради които са станали трагедиите с множество избити полски евреи?

Ако е, такива нямат място в полската политика и да се изказват. Че да не се случи да се приводнят фатално в Северно море, да речем. Някои неща не се забравят.

Изумена съм, че в Полша не се говори за предателството на Сикорски. Браво на британското разузнаване тогава, постъпили са правилно! Няма значение какво мислят поляците!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.