Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 24 минути, maxthon написа:

E щеше да потърсиш. Да намериш този сайт и там пише за анализ на ELA. Но по-лесно е да се заяждаш.

С малко обща култура направих на пух и прах предният "анализ" за ракетата в детската болница. С този дори няма какво да се хабя. То се вижда какво "лай**но" са сготвили, мъничко черничко с малко беличко по средата.

Ама с твоят капацитет толкова. Нищо чудно че от всички орки в темата само ти се хващаш за таквива глуспоти всеки път.

Орбан заяви, че ако Тръмп победи на изборите ще принуди Европа да преосмисли подкрепата си за Украйна

преди 8 минути, attj написа:

Орбан заяви, че ако Тръмп победи на изборите ще принуди Европа да преосмисли подкрепата си за Украйна

:Dи къде ти го каза - на масата като бе на литър гроздова:D

преди 18 минути, BANKATA написа:

С малко обща култура направих на пух и прах предният "анализ" за ракетата в детската болница.

Общата култура с тухлите, които не са тухли.

преди 21 минути, BANKATA написа:

С този дори няма какво да се хабя.

Че то още с тухлите се изхаби общокултирнико.

преди 21 минути, BANKATA написа:

Ама с твоят капацитет толкова.

Пак ли свърши аргументацията?

преди 25 минути, BANKATA написа:

глуспоти

Я да видим сега защо са глуспоти?

преди 10 часа, В. Велев написа:

И това ще стане както е тръгнало. Едно по едно. Тоя път наистина руснаците не е достатъчно пак да ходят само до Берлин, а до Ламанша.

Не бре, човек аз наистина много обичам да ви се подигравам като ми цитирате тъпа пропаганда предназначена за вътрешна употреба. Усещаш ли се поне или ей така обичаш да се изхвърляш?

преди 3 минути, kosyo написа:

Не бре, човек аз наистина много обичам да ви се подигравам като ми цитирате тъпа пропаганда предназначена за вътрешна употреба. Усещаш ли се поне или ей така обичаш да се изхвърляш?

Докато ме следиш дали се изхвърлям, знаеш ли колко неща ще се случат? Които са ти се стрували фантастика.

Ракиено време стана, а още никой не се е похвалил с новата кола на онзи дето си загуби главата (гарантирано на 01.08.2024). Е така де нов внос от Германия била, предишния собственик се застрелял, после го изгорили ,а фуражката му е в главния храм на най-силната армия в света. Кой ще познае за какво говоря, а?  Нарочно така, че да се присмивам после на обичайните заподозрени.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Докато ме следиш дали се изхвърлям, знаеш ли колко неща ще се случат? Които са ти се стрували фантастика.

Знам , но както казах много обичам да ви гледам сеира.

Останките от една велика империя( настояща армия номер 1) . Само да отбележа че тия грандиозни загуби са от едни дето и държава нямат, бе направо някакви полу-хора.

Подло бият с дрончета дето нямат китайски части от 1 година вече( привет на баба Пенка-пламенен естствено)

Очакващ трансфер от московските гей-клубове към тия на запад :

преди 9 минути, В. Велев написа:

например - високата инфлация в момента в Русия ли

Симпатизантите на Зельо са най-наивните хора, които някога са ходили по земята, нашата дружинка "Зрада" нагледно:

GbZZ-9uaEAAacQE?format=jpg&name=900x900

Е това импортозаместване нали няколко години го лансираха, а сега на 40% и то по-скъпо от китайските:

https://www.cnews.ru/news/top/2024-11-02_proizvodstvo_komplektuyushchih

В края на статия има едни цени. Много зле :)

В същото време тия хубавци намериш някакви находища на единственото в света ешалонирано ПВО и пратили малко истински неимпортозместени части на оглед. И им разгонили седянката :)

Бронирана кола денацифицира успешно последния дрон:

Героят на вечерта!

Буханката на вечерта:

преди 42 минути, maxthon написа:

Пак ли свърши аргументацията?

Я да видим сега защо са глуспоти?

Пускаш ми неща които грам не разбираш, ама понеже звучи издържано решаваш са си пробваш късмета.

Ама доказателатвата за корейците все повече и повече ще се увеличават. Предвид и рублите които се налага да плащат за новите договори какви размери стигнаха се готви за все повече и повече оправдания.

Ама кой им е крив като са си направили криви сметки за войната. Пак ще разчитат на някой друг.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Пускаш ми неща които грам не разбираш

Само къде снимката се оказва фалшива, а ти си ревеш как другите за по-глупави и от теб.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Ама доказателатвата за корейците все повече и повече ще се увеличават.

Търси се едно обективно. И няма и няма.

преди 43 минути, Flashback написа:

Симпатизантите на Зельо са най-наивните хора, които някога са ходили по земята, нашата дружинка "Зрада" нагледно:

GbZZ-9uaEAAacQE?format=jpg&name=900x900

и Росия да победи - ще продължиш да посещаваш САЩ а не Русия -- ще продължиш да целуваш ежедневно знамето на САЩ

и ще продължиш да живееш по на запад

защото си страхливо животно - гъсеница

преди 18 минути, maxthon написа:

Само къде снимката се оказва фалшива, а ти си ревеш как другите за по-глупави и от теб.

Търси се едно обективно. И няма и няма.

Има. И ти го показа!

току-що, BANKATA написа:

Има. И ти го показа!

И фалшива снимката. Хората анализ и направили, а отговора ти се свежда до " мъничко черничко с малко беличко по средата". Но пък и сам се описа много добре. С капацитета ти толкова.

преди 6 минути, maxthon написа:

И фалшива снимката. Хората анализ и направили, а отговора ти се свежда до " мъничко черничко с малко беличко по средата". Но пък и сам се описа много добре. С капацитета ти толкова.

Обяснителният ти режим никога няма да ми омръзне 

току-що, BANKATA написа:

Обяснителният ти режим никога няма да ми омръзне 

И пак проекция. Никой не може да обори анализа " мъничко черничко с малко беличко по средата". Кой да знае че това черничко и беличко значи манипулирана снимка?

преди 4 минути, BANKATA написа:

И това не се научи кога да го използваш правилно.

Винаги ще се намери някой форумен участник (независимо от кой форум) да ти обяснява за правилните неща в живота. Правилното нещо в случая е просто да се аргументираш. С нещо по-различно от "мъничко черничко с малко беличко по средата" А аргумент няма да има. Няма да има сега, няма да има утре въпреки, че пак ще оврякаш тежката съдба на корейците (а може и нещо друго, което ти хрумне да се заяждаш) въпреки че никой не ги е виждал освен на някое друго фалшиво видео или снимка.

преди 16 минути, maxthon написа:

Винаги ще се намери някой форумен участник (независимо от кой форум) да ти обяснява за правилните неща в живота. Правилното нещо в случая е просто да се аргументираш. С нещо по-различно от "мъничко черничко с малко беличко по средата" А аргумент няма да има. Няма да има сега, няма да има утре въпреки, че пак ще оврякаш тежката съдба на корейците (а може и нещо друго, което ти хрумне да се заяждаш) въпреки че никой не ги е виждал освен на някое друго фалшиво видео или снимка.

Това че някой е накарал детето си да изработи една снимка, да го посочи като оправдание за корейците и ти да им се вържеш не минава номера.

Глупостта която публикува не изисква никаква аргументация, а просто пипе.

За което съжалява че ти липсва. 

Знам че няма да ме разбереш за пореден път, ама източниците ти от където си черпиш тъпите опорки стават все по абсурдни и глупави.

А това че ги публикуваш и защитаваш те прави и теб не по-малко глупав.

преди 14 минути, BANKATA написа:

Това че някой е накарал детето си да изработи една снимка, да го посочи като оправдание за корейците и ти да им се вържеш не минава номера.

Разбира се и затова ще имаш аргумент, че точно това се е случило със снимката. А тя просто с фалшива. Различни степени на компресия в различни части от нея.

За което съжалява че ти липсва. 

Свърши аргументацията и започна с личните нападки.

Знам че няма да ме разбереш за пореден път

Ти сам не може да се разбереш. Защо трябва другите да може да го направят?

ама източниците ти

Източника на снимката е украинско ипсо. Цял ден ли не успя да стигнеш до този извод? Какво каза, че трябвало да има? Пипе?

абсурдни и глупави

Аргумент защо са такива? Пак няма, но защо ли не съм изненадан?

Глупостта

Защо е такава?

не изисква никаква аргументация

Това ти е извинението всеки път. Но разбира се, че всеки трябва да се аргументира за всяко едно твърдение, което прави. В поста ти току що не го правиш поне три пъти и съм ги цитирал. А ти с цялото си нахалство обясняваш как няма нужда да го правиш.

преди 5 часа, maxthon написа:

Разбира се и затова ще имаш аргумент, че точно това се е случило със снимката. А тя просто с фалшива. Различни степени на компресия в различни части от нея.

Хайде обясни малко по-подробно за компресията на снимки, че аз тази материя признавам си не я разбирам.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.