Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

на 31.10.2022 г. в 14:19, royalpiggy написа:

Аз съм политически анализатор и културен критик, не "тъпунгер".

Така де и критик и анализатор съм пропуснал , не само експерт. В никакъв случай не и последното.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 11 часа, miro20 написа:

загубите на рашистките военопрестъпници в Украйна за 2024 г ще надминат сумарно взети загубите от 2022 и 2023г.

Тц. Няма как да стане тая работа. Косе Босе досега е дал некролози само на няколко десетки руснаци. Мислиш ли че ако имаше и други руски жертви, той щеше да пропусне да ни ги покаже?  

преди 3 минути, ivottoshev написа:

той щеше да пропусне да ни ги покаже

Много трудни стават нещата когато се стигне до там да се показват. Досега примерно нито един кореец няма показан, но всички пеят в един хор как имало такива някъде си. Примерно на корейския полуостров е пълно с корейци.

на 31.10.2023 г. в 15:28, Киро Н. написа:

Няма да го изоставят - но  няма да има ПАРИ В СТАРИТЕ КОЛИЧЕСТВА

Пу-пу да не му е уроки.Пу-пу да познава винаги толкова добре.

на 31.10.2023 г. в 22:52, maxthon написа:

Ако не обърна внимание пак имаше твърдение за нещо, което не се е случило. Ако толкова искаш да се направиш на интересен може би ще изявиш желание да помогнеш на човека твърдящ за оръжия чудо от страна на Русия.  Понеже ако и прочетеш внимателно (с нужното разбиране) стана дума точно за това.

Т-90 от няколко мнения по-горе. Казано от най-умния, майстора на многоходовия шах. И това за единственото в света ешалонирано ПВО, познай от къде го знам? Ама къде ще се мери тия с най-жалката тролка тук?

на 31.10.2023 г. в 23:34, maxthon написа:

За съжаление и друго няма. Ако имаше щеше да помогнеш на @Митко Вълчев да покаже кой и кога е говорел за оръжие чудо както той твърди. Щеше да ми посочиш и как някои хора си изпълняват договорките като се бъркат в суверенитета на Украйна. Пак да повторя следва само заяждане без никакъв опит за аргументация. И пак се връщам по този повод към първото изречение. За съжаление наистина няма.

Пак да кажа Т-90 лично казано лично от НЕГО!

на 1.11.2023 г. в 8:42, Киро Н. написа:

Отбор Микола - по спокойно за момента сте зле - но може да стане чудо - примерно еврейте да спрат да ползват 155мм снаряди

Явно стават чудеса , а баба Пенке?

Никои хора не казват кои ще довършват АТО в източна Украйна.      Нали според данни от Пентагона ВСУ ще са без войници до 12 месеца!?   Какви военни операции - щом за режима в Киев предстоят фалити и капитулации!?   

Дрон - пляк пляк пляк

Безуглая те поздравява - това е баба Пенка.

Просто е под прикритие.

IMG_20241102_211828_439.jpg

преди 4 минути, Киро Н. написа:

Дрон - пляк пляк пляк

Безуглая те поздравява - това е баба Пенка.

Просто е под прикритие.

IMG_20241102_211828_439.jpg

Тъпо както винаги. Аз те питах що така все не познаваш, ама по заобиколен път. Пък ти пак мълчиш като комунист на разпит. Едва ли е щото ти се подигравам за експерта по краварска приликата, нали? Да не е заради трайния ретрограден Меркурий дето ги го и тия безаналоговците. Ей на днес номер 144 не му понесе липсата на китайски части за дроновете, едно отделение с 2 БТР-а пък решиха да вземат участие  в полигонните стрелби със снайпер.

на 1.11.2023 г. в 22:37, Banesc написа:

военната операция  ще приключи тази година или началото на другата

приключват украинците и парите 

зеленски му е време да бяга в чужбина 

Ама казвайте ги тия работи навреме, де! 2-ри потвърден източник вече приключи войната, заедно с парите.

на 1.11.2023 г. в 23:00, В. Велев написа:

Не смеят ли? Всичкото оръжие, което САЩ пращат и е влязло в битка е разрушено от руснаците.

Освен това и американците признаха, че:

Русия оглави класация на най-мощните армии в света

Страшна сила! Аз си викам че е време да мият веригите на Ламанша  и се се готвят да го форсират, пък то... още търсят севернокорейци и муниции за тях.

на 2.11.2023 г. в 20:52, Киро Н. написа:

Хахахах

цената на кромида се вдига

Гледам отбора пее в хор.

За вас директно от Щатско - ще импийчват Байдън - давайте с кромида и Слава Украине от мен :)

Няма нови опорки - САМО КРОМИД

Само ако са с пръжки! Импичнаха ли го дедо вече , че не се говори за това по новините? :)

Цитат

Как какво да направи Зеленски?! : Да спре да е маша на МИ6 и на глобалистите срещу своята страна - колко украинци умряха заради него и заради кликата около него. Добре, че поне се намери един честен човек - Путин да се застъпи за рускоговорящите поданници на Украйна! И да, хич не е лесно да се опълчиш против Запада. Да си припомним какво се случи със Садам Хюсейн, с Муамар Кадафи, Слободан Милошевич, с Алиенде. Всички те бяха най-напред хууубавичко оплюти в пресата от запада, преди да бъдат най-хладнокръвно убити само защото се опитаха да защитят интересите на собствените си страни. Да, същото това НАТО, на което в момента Русия разказва играта. А Путин изобщо няма никакво желание да превзема Европа! Поредните измислици на МИ6 за да настроят повече хора против нас славяните. Пука им на тях, че ние се убивамe! Хвърлиха Uкрайна в тази война по глупостта на техните политици. Преди това се опитаха да направят същото в Грузия. И вие да не би да си мислите, че нас биха ни пожалили?! Ние сме само едни сателитчета, дето трябва да казват - Й ес, Й ес, да си даваме земята БЕЗПЛАТНО на НАТО да строят бази, а златото си БЕЗПЛАТНО на Канада. Бели роби на Запада! А Путин си гледа Русия и Руснаците. Членува си в БРИКС и съвсем успешно успява да противостои на Запада. Ако Запада беше толкова силен, колкото пресата го описва, досега да са удержали 300 победи против  Русия - и на бойното поле, и във финансовия сектор. А Путин просто иска да защити страната си - да не бъде разграбена от Запада, така както се случи с България, Румъния и т.н.

:yanim::yanim::yanim:

преди 6 часа, Profruit написа:

Путин e дебил и...

каза мургавият евреин когото не са го искали хубавите рускини, докато е бил студент в Русия.

Чрез плюенето на змийска отрова по диктатора, ти си изразяваш отношението към всички светлокожи славяни, които ненавиждаш от дъното на еврейската ти дребна душица.

А аз петък вечерта пак си гледах хубави рускини по Россия1 как пеят.
Като свърши войната, пак ще си гледам и украинки като почнат и те да пеят по тяхната телевизия. А ти и украинките ги мразиш, защо и те са бели и хубави славянки, а не са мургави като еврейките в палестинската пустиня.

Та така, евреинът пан Зельо праща славяни да умират, а на тебе това ти е върховен кеф.

Предлагам ти Камала да си я приберете там при вас у пустинята да си я изберете за президентка. Много ще ви отива на вашите мургави лица, лика прилика ще сте си със нея там.

А Джефри Сакс каза в едно видео, че никак няма да ви се отрази добре една война с ония другите мургавелки персите. Имали били ракети които няма да можете да спирате и щяло да има много убити евреи. 

Аз нямам нищо против да се унищожавате едни други между мургавите там = араби, евреи и персийци. 

Чудесна тирада.

Като гледам - в Телави разбраха че подкрепата има граници.

Да се ангажира usa с Иран - иска им се.

Ония ще блокират Ормузкия проток, правили са го.

А хуситите демонстрират как може без особен напън.

преди 25 минути, Anneliese написа:

:yanim::yanim::yanim:

462550557_10161396088953876_9072021301939771429_n.jpg

преди 21 минути, Белгиеца написа:

Чрез плюенето на змийска отрова по диктатора, ти си изразяваш отношението към всички светлокожи славяни, които ненавиждаш от дъното на еврейската ти дребна душица.

А , този затова ли така ни мрази и ненавижда ??  

хаххахах 

В КОША !!!! 

Вее на зрада откъм киевски окръг.

Децата ще трепят руснаците с дрони - гениално.

За отстъплението са виновни соцгенералите (разбирай Сирски)

и некадърните командири.

Значи освен оръжие и командири да се внесат.

IMG_20241103_080805_296.jpg

преди 13 часа, ivottoshev написа:

Тц. Няма как да стане тая работа. Косе Босе досега е дал некролози само на няколко десетки руснаци. Мислиш ли че ако имаше и други руски жертви, той щеше да пропусне да ни ги покаже?  

преди 13 часа, maxthon написа:

Много трудни стават нещата когато се стигне до там да се показват. Досега примерно нито един кореец няма показан, но всички пеят в един хор как имало такива някъде си. Примерно на корейския полуостров е пълно с корейци.

Не знам, не знам. Вече самите руснаци признават за 120 000. Ама както се установи, четем различни медии, пък били те и руски.

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Иновативно е да си сложиш провал за трупове приживе:)

И да не работи- доказано в няколко видеа.

Специално за баба Пенка - тоя снайпер и РПГ страшни разрушения прави в Суджа

Аз по принцип съм за самобомбенето-стара руZка традиция е.

Лека дрононарезка с дрончета ( естствено с последните части от преди 1 година)

И това без да включваме статистиката от онзи умрелия, с едното око дето пак е избил рибата.

преди 15 минути, parmobil написа:

Вече самите руснаци признават за 120 000.

И ти би си признал къде си го прочел това, но и това е трудно да се случи. Междувременно ето ти един кореец да му се радваш. Останаха 119999...image.thumb.png.900d0dbf252132706d71018a1c80acc8.png

преди 26 минути, maxthon написа:

И ти би си признал къде си го прочел това, но и това е трудно да се случи. Междувременно ето ти един кореец да му се радваш. Останаха 119999...image.thumb.png.900d0dbf252132706d71018a1c80acc8.png

Еми ето ги!

Аз казах ли ти!

преди 2 минути, BANKATA написа:

Еми ето ги!

Аз казах ли ти!

Радвайте се на това произведение на изкуството. Паспорт (ако изобщо им е такъв) е последното нещо, което би взел кореец със себе си. Но пък по-интересното е, че корейците може да излизат от страната си за разлика от украинците.

преди 18 минути, maxthon написа:

Радвайте се на това произведение на изкуството. Паспорт (ако изобщо им е такъв) е последното нещо, което би взел кореец със себе си. Но пък по-интересното е, че корейците може да излизат от страната си за разлика от украинците.

Многл манипулативно написано. Корейците не излизат от странага си, а ги пращат в Русия.

Многл манипулативно написано. Корейците не излизат от странага си, а ги пращат в Русия.
Знаем, че ги изпращат. От цялата тази работа един кореец не сме видяли досега. Пък и причината не е толкова от значение нали? Едните ги изпращат, другите не ги пускат. Дори ги ловят като дивеч по улиците. Онзи ден в Ровно имаше и интересна случка завършила със смърт.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.