Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Отговарям за жертви. Ти попадаш косвено с коментар там. Осакатените ти полюции не ме вълнуват. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, BANKATA написа:

Има, има. За едните твърдиш че ги няма, пък показваш ще са там.

Ама то фалшиво кореец било.....

photo_2024-11-03_15-35-50.jpg

преди 1 минута, parmobil написа:

Отговарям за жертви.

Ти отговаряш на мой пост (който даже не е и отговор на твой пост) за корейци с нещо съвсем друго и аз после се оказва, че аз ги намесвам? Пак ще ти напомня, че ако няма какво да отговориш по същество на мой пост, просто не го прави. Иначе спокойно там знаеш как са нещата родителско тяло (без значение от пола) и у лево.....

преди 2 минути, parmobil написа:

Олекваш, maxthon, олекваш.

Ако беше толкова тежък пък щеше и да се аргументираш....

преди 4 минути, BANKATA написа:

Може, то всичките ти новини винаги са фалшиви.

Е като гледам колко подскочи само от тази снимка..... При това фалшива.... С нетърпения чакам следващата за да получа същата златна реакция. Може пък тогава някой друг да получи иглата в задника и да подскочи по същия начин. Надявам се поне на хеттрик.

Абе нещастни козяци

Видеото на което азиатец с руска  униформа яде супа с нудли не ви ли беше достатъчно!

https://t.me/RSaponkov/9592

Укрите станаха за присмех на целия свят, а чакам нова опорка откъм USA - щото човека говори на китайски

преди 14 минути, BANKATA написа:

Хората излизат и търсят сметка на управляващите. А можеше като руснаците на всички да им повдигнат обвинения.

Как не ти омръзна да лъжеш и мажеш по този елементарен начин!

Със сигурност пак станa за смях с тази твоя примитивна пропаганда, ама какво ти пука на тебе - важното е да си начешеш фобската краста!

току-що, Flashback написа:

Как не ти омръзна да лъжеш и мажеш по този елементарен начин!

Със сигурност пак станa за смях с тази твоя примитивна пропаганда, ама какво ти пука на тебе - важното е да си начешеш фобската краста!

Я попитай Бъди да ти каже кой арвстуваха в Москва за носене на празни плакати?

Чавка ви е изпила мозъка.

преди 6 минути, maxthon написа:

Е като гледам колко подскочи само от тази снимка..... При това фалшива.... С нетърпения чакам следващата за да получа същата златна реакция. Може пък тогава някой друг да получи иглата в задника и да подскочи по същия начин.

Сам си пускаш снимки и си ги определяш като фалшиви.

Но най-вероятно снимката не е фалшива, а такава ви е поредната опорка. 

Както написах, ще сте ми забавни като започнат да излизат доказателствата за корейците. И забавата не закъсня!

току-що, BANKATA написа:

Пак проекция!

Чудесно се описа!

Ти си този и останалите неколцина зрадници (от зрада), дето все още бълнувате някакви "перемоги", докато ситуацията върви към сигурна капитулация за Укровермахт и стратегическо поражение за НАТО. 

преди 3 минути, BANKATA написа:

Я попитай Бъди да ти каже кой арвстуваха в Москва за носене на празни плакати?

За носене на плакати или за провеждане на неразрешен протест? Обикновенно когато не спазваш закон се предполага, че трябва да получиш съответното наказание било то административно или наказателно. Като виден привърженик на демокрацията и законността трябва да приветстваш такива действия, а не обратното.

За 12 години в началото на 19-ти век  Наполеон успява да покори почти всички страни в Европа и стига до... Русия..    Французи и поляци, италианци и австрийци, прусаци и испанци, португалци, холандци, представители на многочислени германски княжества, общо над 800 000 воини от различни националности или "Войската на 12-те езика" , както руснаците наричали Армията от католици на Наполеон, през 1812 година  нахлуват в пределите на Руската империя.     Знае се какво е станало.   Католическият свят все е недостатъчен за налагане на глобални решения спрямо православни руснаци.      Пак са се самозабравили - този път ги лъжат някакви заблудени бандеровски хохли. 

преди 6 минути, BANKATA написа:

Сам си пускаш снимки и си ги определяш като фалшиви.

Е снимката не съм я пуснал аз из интернет пространството.

преди 7 минути, BANKATA написа:

Но най-вероятно снимката не е фалшива,

И най-вероятно нямаш никакви аргументи за това, че не е фалшива.

преди 9 минути, BANKATA написа:

И забавата не закъсня!

Аз днес се забавлявам. Винаги се забавлявам когато нямаш аргументация.

преди 13 минути, maxthon написа:

Е снимката не съм я пуснал аз из интернет пространството.

И най-вероятно нямаш никакви аргументи за това, че не е фалшива.

Аз днес се забавлявам. Винаги се забавлявам когато нямаш аргументация.

Пак си еФтин

преди 1 минута, BANKATA написа:

Пам си еФтин

Ти като по-скъп вземи пък се аргументирай. По някаква случайност пак липсва, а аз продължавам да се забавлявам.

току-що, maxthon написа:

Ти като по-скъп вземи пък се аргументирай. По някаква случайност пак липсва, а аз продължавам да се забавлявам.

Аз няма какво да се аргументирам. Според теб документа е фалшив не според мен.

Или както всеки път аз трябва да ти доказвам нещо което не твърдя.

току-що, BANKATA написа:

Аз няма какво да се аргументирам. Според теб документа е фалшив не според мен.

Дори и показах защо е.... И не е според мен, а според този анализирал снимката. И след това се започна, че новините били фалшиви, ефтин си. Все неща, за които следва да се аргументираш. Ще бъдеш ли така добър да го направиш или просто да си замълчиш?

Зеленски "непрекъснато щял да напомня на своите сънародници, че трудностите и заплахите, пред които са изправени, идват от Русия на Путин, а не от собственото им правителство".   И Западът бил виновен за недостатъчното подпомагане на режима в Киев с пари и с оръжия.     Клоунъг очевидно няма спирачки.    

преди 32 минути, maxthon написа:

Дори и показах защо е.... И не е според мен, а според този анализирал снимката. И след това се започна, че новините били фалшиви, ефтин си. Все неща, за които следва да се аргументираш. Ще бъдеш ли така добър да го направиш или просто да си замълчиш?

Показ някакво черно "ла**о" където ....показва и доказва едно голямо нищо.

Сигурно е същата ватенка анализирала ракетата ударила детската болница в Киев чудеща се каква глупава опорка да ви спусне.

преди 43 минути, BANKATA написа:

Сигурно е същата ватенка анализирала ракетата ударила детската болница в Киев чудеща се каква глупава опорка да ви спусне.

А как е анализа на последния етаж на жилищен блок в Киев от онзи ден? И там ли има някаква опорка или видеото, където с ПТРК пропускат да свалят един дрон е достатъчен?

преди 49 минути, BANKATA написа:

Показ някакво черно "ла**о" където ....показва и доказва едно голямо нищо.

Такова е защото имаш контраангумент или защото просто не ти харесва?

Зельо е невротизиран -всичките му уж партньори чакат да видят дали Тръмп няма да е отново президент на САЩ.

преди 2 часа, maxthon написа:

А как е анализа на последния етаж на жилищен блок в Киев от онзи ден? И там ли има някаква опорка или видеото, където с ПТРК пропускат да свалят един дрон е достатъчен?

Такова е защото имаш контраангумент или защото просто не ти харесва?

Каква аргументация искаш за това:

photo_2024-11-03_15-35-50.jpg

Мъничко черничко с малко беличко по-средата и доказва че е фалшификат?

Не напразно си звездата на темата!

преди 2 минути, BANKATA написа:

Каква аргументация искаш за това

E щеше да потърсиш. Да намериш този сайт и там пише за анализ на ELA. Но по-лесно е да се заяждаш.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.