Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Нещо станало ли е че "будиста" пак е пускал жалейките?

GbSORHtXwAA4F4P?format=png&name=small

Героят за обяд:

Това е толкова мило , че ми се къса сърцето направо...

Трябва от малки да се учат..

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

В интервю с директора на Череповецкия леярно-механичен завод Владимир Боглаев е заявил, че държавата вече не плаща на предприятията за отбранителни поръчки, поради което много заводи вече няма да могат да  изпълняват, тъй като ресурсите са на изчерпване. Парите за война стават все по-малко. Положението е критично, защото задържат плащанията в отбранителната промишленост от шест месеца до една година!

преди 4 часа, N1K17Y написа:

Буквално, това което си цитирал не означава, че ще са нетурални :giggle1:

Четене с разбиранееее....

Ми аз те питах какво означава според теб... но няма отговор. Хайде изплюй камъчето, плийс  :help:

преди 24 минути, ivottoshev написа:

Ми аз те питах какво означава според теб... но няма отговор. Хайде изплюй камъчето, плийс  :help:

Ех това пусто, четене с разбиране :giggle1:

Ама наистина не знам как да ти обясна по-прсто, вече едно макссмално просто изречение 

преди 23 часа, N1K17Y написа:

Означава Украйна е суверенна държава :) 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Ех това пусто, четене с разбиране :giggle1:

Ама наистина не знам как да ти обясна по-прсто, вече едно макссмално просто изречение 

Да, знам че и това пише в Декларацията. Аз обаче исках да ми "преведеш" какво точно значи онова за равнопоставеността :)

Стана тя каквато стана. Полша няма да даде на Укрия обещаните през юли МИГ29 :)

Полша отговори на Зеленски за МиГ-29: "Животът е жесток, ние също сме фронтова държава"

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Да, знам че и това пише в Декларацията. Аз обаче исках да ми "преведеш" какво точно значи онова за равнопоставеността :)

Значе, че психическите ти проблеми се задълбочават :giggle1:

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Значе, че психическите ти проблеми се задълбочават :giggle1:

Отговорът ти значЕ, че не можеш да защитиш тезата си... :getout:

преди 1 час, Киро Н. написа:

Руснаците настъпват вече на фронт с ширина 70км 

Имаме нов OSINT - финландски

IMG_20241101_180052_177.jpg

Карта от 31.12.2023 ли е това?

Unscheduled rapid disassembly:

Още топъл от монтажа , да покаже че няма китайски части за дрончетата дето свършиха още миналата година!

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Отговорът ти значЕ, че не можеш да защитиш тезата си... :getout:

Мне, просто ти не можеш да четеш и разбереш просто изречение 

на 31.10.2024 г. в 18:48, N1K17Y написа:

Означавам, това дето ти бърка яко в гза, Украйна е суверенна държава :) 

Поне ползвай помощ "обади се на приятел" щом сам не се справяш

В дясно е буханката :

Явно в ретрограден Меркурий е !

преди 26 минути, N1K17Y написа:

Мне, просто ти не можеш да четеш и разбереш просто изречение 

Поне ползвай помощ "обади се на приятел" щом сам не се справяш

бла-бла-бла, само общи приказки. Всичко е ясно. Не можеш да кажеш какво означава "равнопоставеност" в Декларацията, защото единственият логичен отговор разбива тезата ти :) 

Зеленски отново критикува бавното предоставяне на западната помощ - само 10% от обявените преди повече от месец пакети с военна помощ от САЩ са пристигнали в Украйна.

на 30.10.2024 г. в 19:44, ivottoshev написа:

В декларацията за независимост на Русия пише ли дори и преди точка 1 че ще бъде неутрална? Покажи, моля.

Аз не се гърча, а ти написа това. И не искаш да я покажеш тази декларация и това си е.

И пак те питам с какво декларацията на Украѝна я задължава да не сключва спогодби?

И пак - питахме ли сърбите дали ни разрешават да членуваме в НАТО, ЕС?

Как така си интерпретираш каквото само на теб харесва? С теб и maxthon става все по-трудно да се води диалог. 

преди 5 минути, parmobil написа:
Цитат

В декларацията за независимост на Русия пише ли дори и преди точка 1 че ще бъде неутрална? Покажи, моля.

Аз не се гърча, а ти написа това. И не искаш да я покажеш тази декларация и това си е.

И пак те питам с какво декларацията на Украѝна я задължава да не сключва спогодби?

И пак - питахме ли сърбите дали ни разрешават да членуваме в НАТО, ЕС?

Как така си интерпретираш каквото само на теб харесва? С теб и maxthon става все по-трудно да се води диалог. 

Как да покажа нещо, което според мен го няма? Приканих те да го покажеш ти за да ми покажеш че греша.

Задължава я да не влиза във военни съюзи, защото при военен конфликт няма да може да има "равнопоставеност във външните отношения" както пише в декларацията.

Вече четвърти не отговаряш на простичък въпрос, а си повтаряш едно и също. Кажи ми, моля, защо да питаме Сульо и Пульо, след като нямаме поет ангажимент да сме неутрални?!? Нямаме записано такова нещо в Конституцията, следователно не сме длъжни да се съобразяваме със сърбите. 

Обясни ми ти какво според теб означава "равнопоставеност"

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Как да покажа нещо, което според мен го няма? Приканих те да го покажеш ти за да ми покажеш че греша.

Задължава я да не влиза във военни съюзи, защото при военен конфликт няма да може да има "равнопоставеност във външните отношения" както пише в декларацията.

Вече четвърти не отговаряш на простичък въпрос, а си повтаряш едно и също. Кажи ми, моля, защо да питаме Сульо и Пульо, след като нямаме поет ангажимент да сме неутрални?!? Нямаме записано такова нещо в Конституцията, следователно не сме длъжни да се съобразяваме със сърбите. 

Обясни ми ти какво според теб означава "равнопоставеност"

Теб съм цитирал, нали? Не си ли четеш написаното?

Къде равнопоставеност означава, че трябва питаш комшията дали можеш да сключваш договор с трети страни?

И защо не искаш да ми отговориш дали сърбите сме ги питали за членство в НАТО и ЕС? И продължаваш да се инатиш с руската декларация, която ти вмъкна.

За ракети с голям обсег е нужно сателитно разузнаване, с каквото разполагат само САЩ.      Освен това само военнослужещи на НАТО могат да управляват подобни далекобойни ракетни системи.   Зеленски иска НАТО да се включи в неговата война против украинските казаци.  Казано така вече е в прав текст. Заради Бандеристан никой не вярва да има нова световна война. Режимът в Киев неизбежно фалира и капитулира.   На католическият Запад вече им се изяснява и прояснява.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.