Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Според Евростат през септември броят на украинците, които са напуснали заради войната и са получили статут на временна закрила, се е увеличил с 33 хиляди души.

А сега в страните от ЕС има 4,19 милиона души със защита. Тези които нямат статут са около 1 милион.

Най-голямо увеличение се наблюдава в Германия, където през септември са пристигнали 7005 украинци. Полша е приела 4645 души, а Испания - 3170. В същото време във Франция броят на лицата, получили временна закрила, е намалял с 570 души, а в Италия - с 10 души.

Германия (1,12 милиона души), Полша (979 835 души) и Чехия (378 480 души) остават сред лидерите по брой на ползващите се с временна закрила. Най-високо съотношение на получатели на хиляда души население е установено в Чехия (34,7), Литва (28,1) и Полша (26,8).

Толкова за перемогата ...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Един танк реши да се самоокопае:

Но дрончета дето ги свършиха от 1+ година му попречиха.

Пълно мазало е по полетата. Нямат просто търпение да умрат.

А да номер 158 не знаеше къде да си сложи турникета...

GcVXQIBWEAAOfvN?format=jpg&name=medium

Героят на вечерта:

Коментара че имал секс само с кадировците ще ви го спестя.

преди 8 часа, N1K17Y написа:

Санкциите не работят, петрола не се продава на загуба :giggle1:

Цитат

Най-малко три руски рафинерии са спрели преработката на петрол заради загуби, свързани с ограниченията за износ, съобщиха пет индустриални източника пред "Ройтерс".

Петрол и продукти от преработката на петрол са две различни неща!

Ама ти откъде да знаеш.😄

Напредъка в една област според баба Пенка:

Добро утро , второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Новия трансфер от московските гей-клубове:

Кучетата ще си отмъстят най-накрая:

GcV3tz_XMAAZSpT?format=png&name=small

Героят за закуска:

Лада номер 159 пое по пътя си. Това се казва добро начало на деня. С месните атаки от последните дни все тая надежда за 200 до края на  годината. Като гледам никакво колебание нямат вече.

Володимир Зеленски нарече разговора между Шолц и Путин "кутията на Пандора“ и предупреди, че този разговор помага на Путин да постигне основните си цели и  да намали изолацията си в международната общност.  РФ е предимно в Азия и на Зельо не му е ясно,  че не може да бъде изолирана,  точно пък и заради изцепки на бандеровци...  Страните в Азия са реални партньори на Русия.   

attj

дал съм линк към интервю. 

Гледай го да му се не види. Айде да приключим сериозно а ?

ПП

Относно положението на Крайна

Симпатягите от "медиазона" ( Pussy Riot https://zona.media/

са се усетили че на сключилите контракт им спират лихвите. Последния месец са 55000 предишния - 10000 по-малко.

Така че тъй желаната "Мобилизация на Путин" няма да се случи. 

Зелката даде заден ход - победата ще е сключване на мир (в видеото)

Трябвало войници - ама нещо не се получавало :)

ПП

Мой коментар - няма няма кинти 

на 21.07.2024 г. в 18:33, nikolov2020 написа:

Точно затова на 1 август ще му резнат тиквето на Зелето 

20 билки са това - за 2-3 пъти по малко пари са ставали уйдурми.

ПП

Косе по укрометода го подкара и Израел.

Палят нафта и викат - глей глей перемога.

Та и тяхната ще .пламне - само гледай

на 21.07.2024 г. в 20:09, nikolov2020 написа:

Кокииииччч

Записвайте - на 1.08.24

В 20:00 непременно ще пусна превод на вечерната реч на Зеля.

Специално за трите Х-а

IMG_20240721_200823_420.jpg

преди 1 час, nikolov2020 написа:

Косе

Гледай новините брат

https://t.me/readovkanews/89452

ПП

Съжалявам те - честно

Аз тая реч чакам. Хайде бабо Пенке, тая кристална топка прочете ли мануала или още търкаш по навик? Хайде че ми се изчака чакането вече. Наясно че след тия изказвания ставаш само за подигравки нали? Ето затова съм тук аз:)

Героят на обяда:

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

Къш бе некрофил

Дай линк към 666_мансър и млъквай

Не те ме кефиш така като не казваш нищо за тия обещания ,а? Това е щото си голям експерт по краварска политика нали? Ще ни свинкнеш- ти имаш ли представа колко много такива обещания е направила баба Пенка? Ще имаш възможност да ги видиш всички - погрижил съм се .

Поради липса на китайски части от една година бодра дрононарезка няма да има:

Сериозният въпрос е след Новорусия дали РФ ще си прибере и Малорусия (Великая Киевская Русь).    Католиците нещо май няма да противодействат...     Съвсем друг въпрос е и доколко могат.   Папа Франциск бил в съюз с Доналд Тръмп и с Виктор Орбан.    А в Брюксел Урсула и Борел още не били осведомени...

преди 32 минути, kosyo написа:

Не те ме кефиш така като не казваш нищо за тия обещания ,а? Това е щото си голям експерт по краварска политика нали? Ще ни свинкнеш- ти имаш ли представа колко много такива обещания е направила баба Пенка? Ще имаш възможност да ги видиш всички - погрижил съм се .

Поради липса на китайски части от една година бодра дрононарезка няма да има:

Ти дървиш ли се на подобни извращения? Трупове-мрупове? Гледам, че най-редовно ни ги постваш? Биеш ли си злобарки на тия снимки? Цапаш ли клавиатурата най-редовно?

преди 15 минути, communismatic написа:

Ти дървиш ли се на подобни извращения? Трупове-мрупове? Гледам, че най-редовно ни ги постваш? Биеш ли си злобарки на тия снимки? Цапаш ли клавиатурата най-редовно?

В руските канали различно ли е? Кой и къде нахлу, та сега ни се представяш за пацифист?

И на теб ли да припомням обявяването на СВО? И Путин каза - ние няма да окупираме! И какво последва? Окупация, измислен референдум и гласуване на юруш в "Думата". Някой от вас няма ли да признае и посочи лъжата на Путин?

преди 1 минута, parmobil написа:

В руските канали различно ли е? Кой и къде нахлу, та сега ни се представяш за пацифист?

И на теб ли да припомням обявяването на СВО? И Путин каза - ние няма да окупираме! И какво последва? Окупация, измислен референдум и гласуване на юруш в "Думата". Някой от вас няма ли да признае и посочи лъжата на Путин?

СВО е в следствие на АТО и тетака резултата е такъв какъвто е.

преди 29 минути, communismatic написа:

Ами да то аз съм виновен че мрат като мухи особено последните дни. Я иначе предупредих баба Пенка, че ако продължава ще го обърна на некролозите на вестник "Труп", ама не послуша и гледай колко е забавно в момента. И както неведнъж съм казвал - по страшно е това дето няма как да ви го покажа. Е там за какво става дума - не е истина.

Е не и този ли бре. Добър канал беше:

Късен ковид ли карат тия в Украйна?

Тия карат като луди значи и гледай какви сакатлъци стават по пътищата:

преди 11 минути, AAUUXX написа:

СВО е в следствие на АТО и тетака резултата е такъв какъвто е.

А АТО е следствие на действията на Гиркин, който лично пое отговорност.

Но пак ми се бяга по тъч-линията - излъга ли Путин при обяваването на СВО? В прав текст каза - НИЕ НЯМА ДА ОКУПИРАМЕ.

Ребята, стига! Има го обръщението във всички платформи.

преди 11 минути, parmobil написа:

Няма какво да умуваш. Украйна е изкуствено създадена държава като Македония. Тук Македония е създаде Димитров под натиска на Сталин, а Украйна също е създадена от Ленин, Сталин и не знам още кой друг.

Въпроса е че Русия има силите и възможностите да си върне Украйна, но България няма възможности да си върне Македония.

преди 3 минути, В. Велев написа:

Няма какво да умуваш. Украйна е изкуствено създадена държава като Македония. Тук Македония е създаде Димитров под натиска на Сталин, а Украйна също е създадена от Ленин, Сталин и не знам още кой друг.

Въпроса е че Русия има силите и възможностите да си върне Украйна, но България няма възможности да си върне Македония.

Прост въпрос - излъга ли Путин при обявяването на СВО?

Пропускам предишните лъжи на Песков и Лавров, че за струпаните предварително войски там имало планирано "учение".

преди 2 минути, parmobil написа:

Прост въпрос - излъга ли Путин при обявяването на СВО?

Чужди като окупатори в Донбас са бандеровските хохли - скоро ще ги доизгонят не само от там.

преди 1 минута, attj написа:

Чужди като окупатори в Донбас са бандеровските хохли - скоро ще ги доизгонят не само от там.

Прост въпрос - излъга ли Путин при обявяването на СВО, че няма да окупират? Видеото е достъпно.

преди 1 минута, parmobil написа:

Прост въпрос - излъга ли Путин при обявяването на СВО, че няма да окупират? Видеото е достъпно.

Земя на руски казаци?   Как се окупира нещо свое?   

преди 11 минути, parmobil написа:

А АТО е следствие на действията на Гиркин, който лично пое отговорност.

Но пак ми се бяга по тъч-линията - излъга ли Путин при обяваването на СВО? В прав текст каза - НИЕ НЯМА ДА ОКУПИРАМЕ.

Ребята, стига! Има го обръщението във всички платформи.

Незнам кой какава отговорност е поел ,но резултата от АТО е няколко хиляди жертви ,нима някой мислише че Русия ще стои като наблюдател случаващото се ,а друг е въпроса защо им беше на украинците да се бият с етническите руснаци в Донбас и региона ,защо решиха да се бият и с Русия вместо като гранични да обменят икономически ресурси и суровини от което да печелят и двете страни?

Не е излъгал Путин, те не са окупирали ,ДНР и ЛНР те са независими републики след проведен референдум ,не са част от РФ.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Незнам кой какава отговорност е поел ,но резултата от АТО е няколко хиляди жертви ,нима някой мислише че Русия ще стои като наблюдател случаващото се ,а друг е въпроса защо им беше на украинците да се бият с етническите руснаци в Донбас и региона ,защо решиха да се бият и с Русия вместо като гранични да обменят икономически ресурси и суровини от което да печелят и двете страни?

Не е излъгал Путин, те не са окупирали ,ДНР и ЛНР те са независими републики след проведен референдум ,не са част от РФ.

И кога се проведе този референдум? Преди или след Гиркин? И после се кахъреше, че не можа да намери доброволци за четата.Стига, пичове, несериозни сте! Путин следварително призна и за Крим каква е била хавата. Правете се на неразбрали, ама не се опитвайте и другите да правите неразбрали.

Парамобил 

истинското име на референдума е:

"Признавате ли ни за ядрена сила "

Запада каза - не.

Даже се хилиха и разправяха за Нигерия с ядрена бомба.

Сега смешно ли е :)

ПП

С президента Си зад гърба как изглежда Путин - това е личен въпрос към теб.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.