Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Защото трябва да признаете нещо, дето от всички се знае. Ама не ви харесва.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 46 минути, parmobil написа:

Кой нахлу, бе?

И защо нахлу?

Кой беше струпал армия в Донбас и една седмица преди нахлуването брутално обстрелваше мирното население в Донецк?

Кой 8 години в противоречие с Минските споразумение се готвеше с военни действия да окупира Донбас, за да проведе чистка и геноцид на "колорадските бръмбари"?

Руските войски с месеци кибичиха на границата с надеждата бандеровската хунта да се опомни и да се откаже от терористичните си намерения. Беше пределно ясно, че Русия ще се намеси в защита на двете републики в Донбас!

В крайна сметка бандерлогите получиха това, което търсеха!

Сега цяла Новорусия ще се върне при майка Русия!

преди 4 часа, Flashback написа:

Тъй като си нов във форума, да те посъветвам да не качваш подобни видеа с насилие и трупове, че този въпросният Косьо само това чака - докладва и получаваш бан за поне седмица, нарушавайки правилото на форума, че "разпространяваш материали с насилие". 

Аз два пъти съм получавал бан за по седмица, качвайки видеа от руска страна как опушват окопи с бандерлоги. 

По някаква необяснима причина същият този Косьо не получава наказания за неговите извращения!

Аз отдавна съм го блокирал (единствено него), защото е като развалена грамофонна плоча. Често повтаря и потретва едни и същи видеа и фейкове, за да върви "перемогата"

Да не забравя да ти повярвам...за всичко много ясно, четящия и цитиращия само западната преса :)

Защо спряхте с видеата на човека...

преди 2 часа, nikolov2020 написа:

Нашия човек в Киев стана за посмешище

Screenshot_2024-11-16-19-25-21-74_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Пак ли е спрял парите ? Така и не го показа оригинала онзи път, сигурно щото го е нямало,а?

Останките от една велика цивилизация:

преди 1 час, Flashback написа:

Кой беше струпал армия в Донбас и една седмица преди нахлуването брутално обстрелваше мирното население в Донецк?

Кой 8 години в противоречие с Минските споразумение се готвеше с военни действия да окупира Донбас, за да проведе чистка и геноцид на "колорадските бръмбари"?

по брутален обстрел от Руския, засега е нямало

я прочети това споразумение и виш кой първи го е нарушил

Естествено няма как да почетем и убития от баба Пенка и с издаденото око. Не бре майтапя се- почитаме РЕБ-а . В интересът на истината скоро не беше се появявал, ама то няма нужда и без това:

Отишъл на гастрол в западните гей-клубове:

Ох, да давай бейби, о да-да-ДА!

на 15.11.2022 г. в 20:27, maxthon написа:

От фрагменти на свалена ракета или директно заблудена ракета от украинско ПВО? Това е двата варианта. И разбира се аз се питам защо противовъздушната отбрана е инсталирана на места позволяващи свалени ракети да се разбиват в жилищни райони или пък твоите ракети да го правят?

Ех как ми липсва бъдито и неговото любимо ПВО, особено след едни случки в Белгород по които естествено не взе отношение щото не му се вързва на тъпотите :)

на 16.11.2022 г. в 9:55, maxthon написа:

И това и отговаря на въпроса от предната страница кой ни обича. Толкова ни обичат, че искат да ни ползват като опитни зайчета белким успеят да направят касетките си с гориво да не се разхерметизират.

Обичам го тоя "човек" . Не знам само защо се загуби? Да не е в АЕЦ-а да гледа за ефекта на увисналата ч..ка дали е почнал?

на 16.11.2022 г. в 10:23, maxthon написа:

Е работи, работи колко да работи? От гледна точка сигурност с намалена мощност. Всъщност са заредени с такова гориво, но не работят и както пусна в статията ще преминат на руско гориво.  Малките подробности не са за изпускане, но пък са съществени. Боклук, но пък американски. Мечтата на всеки лизач на кравешки задници да каже - ЙЕС СЪР. Като стана и дума за боклук интересно какво се случва с отработеното гориво? Е ще си го държим и ще се наложи и депо да си правим.

Е, не ти едното не влизаше в другото ама взело че проработило. Объркан сън , дори повече от бъдито вече:)

Върни се бре "човек" нали беше казал да ти се обадим като намерим как си пасват нещата. Ето намерих как самия ти си ги напаснал, а ние трябва да търсим как стават тия работи.

на 14.11.2023 г. в 15:31, Flashback написа:

То и "великото" НАТО, състоящо се от 30 държави и водено от най-мощната военна сила в света прибягна до просене на оръжия и най-вече боеприпаси за украинския полигон включително от Южна Корея, Пакистан, Израел и Латинска Америка. :lol6:

А още по-смешно се оказа, че 27 държави в ЕС не успяха да произведат 1 милион снаряди за година и са изпълнили едва 30% от това, което обещаха. 

Ех 2-рата армия в света как проси в момента от Иран и Северна Корея. И обещавам да не говоря за импортозаместването , нито че си имат всичко. Ей извинявяй-забравих че си ме блокирал, но пък винаги може да станеш за смях,а?

преди 10 минути, kosyo написа:

Ех 2-рата армия в света как проси в момента от Иран и Северна Корея. И обещавам да не говоря за импортозаместването , нито че си имат всичко. Ей извинявяй-забравих че си ме блокирал, но пък винаги може да станеш за смях,а?

Много пъти съм критикувал руската армия, но защо да проси? Плащат си за всичко руснаците по един или друг начин, не са като украинците. 

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Много пъти съм критикувал руската армия, но защо да проси? Плащат си за всичко руснаците по един или друг начин, не са като украинците. 

2-рата армия в света с цялата безаналоговост и несметни суровини, заводи дето процъфтяват- не лъжи така моля те. Както казах сега си гледам пак Ударная сила . Тръпки ме побиват от цялата тая сила и мощт! Гледай го и ти - няма да сбъркаш.

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

абе - като украинците са - сега взимат северно корейци - почти съм сигурен че повечето незнаят какви оръжия ще ги бомбят - много лошо направо гнусно  използват незнаещите

преди 15 минути, nikolov2020 написа:

Косе плякни още 5-6

Може да помогне

Е баба Пенка днес я нямаше в обзора на пропагандата и веднага се засегна. Не така де - утре специално ще те спомена като те питам кое е приключило на 31.12.2023?

- аз на видеата от месарските канали

-ти над мануала за търкане на кристалната топка

- Украйна според баба Пенка

Наградния фонд е зрънчото дето му го дължи бъдито.

преди 10 минути, kosyo написа:

2-рата армия в света с цялата безаналоговост и несметни суровини, заводи дето процъфтяват- не лъжи така моля те. Както казах сега си гледам пак Ударная сила . Тръпки ме побиват от цялата тая сила и мощт! Гледай го и ти - няма да сбъркаш.

Да повтарям ли? Много пъти съм критикувал руската армия, която е пропита от анархия и корупция още по времето на СССР.

Само че руснаците си плащат и на корейци и на иранци. Не взимат нищо даром, докато ония просяци украинците, докога ще ги търпим? 

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

абе - като украинците са - сега взимат северно корейци - почти съм сигурен че повечето незнаят какви оръжия ще ги бомбят - много лошо направо гнусно  използват незнаещите

Договорено е на правителствено ниво. Севернокорейците са на практика роби. Защо им е да знаят с какво ще ги бомбят? 

на 14.11.2024 г. в 21:33, communismatic написа:

Хора, идвайте тук. Пишем за войната, за политика... https://t.me/BulgariaNapred

Тоя форум е тотално изпушил, направо нямам думи...

Попаднал си на отборчето "Амеба " .

Плоски невестулки от семейство "Тролове ' .

Невестулките са сиви , нагли , малоумни биологични единици - ДЕГЕНЕРАТИ ! 

Обитават социалните площадки - форуми , фейсове и други села и паланки , за да се нахранят и съответно да изпразнят 

набраните екстрЕменти .   Хитри , подли и зли - храната сами си я приготвят , задавайки дебилните си въпросчета и настоятелно

подканяйки жертвата да им отговаря и да се оправдава , с което образуват такъв гневен пожар в главата на опонента си , че колкото

повече ги мачкаш и шамариш - толкова повече гаменският им пир добива заветни форми !

Уродливата им пирска "победа" не познава граници !

Абсолютно деградирала пихтиеста маса !

И не си мисли , че са прости , кухи и функционално неграмотни евроизвратени лейки - НЕ !

Това е резултатът е Биоинженерство - моделиране на калпави и дефектни ДНК .

Резултатът е катастрофален , жалък и отчайващо дразнещ за Нормалната човешка психика !

Зомби - Апокалипсис ! 

Тези същества нямат логична и морална позиция !  Нито се интересуват от темите , по които дращят - Не ! 

Те просто изпълзяват от нищожното си сиво , протрито от безразличие , смачкано Битие и идват да се нахранят с гнева и отвращението на нормално звучащите потребители !

Схемата е Игнор или Тупалка .

Ако ги натупаш по-здраво обаче припкат при админите и 3 реда сълзи и 4 сополи и 8 салта и салтанати да накажат "героят " минимум с 1 месец гранична "отпуска " . 

Игнор и Фризер / блокаж / е оптималният вариант за тези Дегенерати . 

.................................

Приятно ми е да срещна свеж полъх в този форум .

..............................................

И сега едно поучително видео за всички невестулки

Ама хубавко слушайте къде ще заминат всичката Хазарска пасмина и нейните последователи !  

преди 3 часа, Flashback написа:

И защо нахлу?

Руските войски с месеци кибичиха на границата с надеждата бандеровската хунта да се опомни и да се откаже от терористичните си намерения. Беше пределно ясно, че Русия ще се намеси в защита на двете републики в Донбас!

В крайна сметка бандерлогите получиха това, което търсеха!

Сега цяла Новорусия ще се върне при майка Русия!

Имам една малка забележка. Животът на хората в тези двете републики по-ценен ли е от този на руските войници, които загинаха в Украйна? Ако е по-ценен, защо?  Даже не споменавам за огромните материални загуби на Русия от войната....

преди 2 минути, Inana.. написа:

Попаднал си на отборчето "Амеба " .

Плоски невестулки от семейство "Тролове ' .

Невестулките са сиви , нагли , малоумни биологични единици - ДЕГЕНЕРАТИ ! 

Обитават социалните площадки - форуми , фейсове и други села и паланки , за да се нахранят и съответно да изпразнят 

набраните екстрЕменти .   Хитри , подли и зли - храната сами си я приготвят , задавайки дебилните си въпросчета и настоятелно

подканяйки жертвата да им отговаря и да се оправдава , с което образуват такъв гневен пожар в главата на опонента си , че колкото

повече ги мачкаш и шамариш - толкова повече гаменският им пир добива заветни форми !

Уродливата им пирска "победа" не познава граници !

Абсолютно деградирала пихтиеста маса !

И не си мисли , че са прости , кухи и функционално неграмотни евроизвратени лейки - НЕ !

Това е резултатът е Биоинженерство - моделиране на калпави и дефектни ДНК .

Резултатът е катастрофален , жалък и отчайващо дразнещ за Нормалната човешка психика !

Зомби - Апокалипсис ! 

Тези същества нямат логична и морална позиция !  Нито се интересуват от темите , по които дращят - Не ! 

Те просто изпълзяват от нищожното си сиво , протрито от безразличие , смачкано Битие и идват да се нахранят с гнева и отвращението на нормално звучащите потребители !

Схемата е Игнор или Тупалка .

Ако ги натупаш по-здраво обаче припкат при админите и 3 реда сълзи и 4 сополи и 8 салта и салтанати да накажат "героят " минимум с 1 месец гранична "отпуска " . 

Игнор и Фризер / блокаж / е оптималният вариант за тези Дегенерати . 

.................................

Приятно ми е да срещна свеж полъх в този форум .

..............................................

И сега едно поучително видео за всички невестулки

Ама хубавко слушайте къде ще заминат всичката Хазарска пасмина и нейните последователи !  

язди си еднорога и не се обяснявай

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

язди си еднорога и не се обяснявай

паси тихо и кротко , да не вадя тоягата 

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

Даже не споменавам за огромните материални загуби на Русия от войната....

забеляза ли че вече не се правят клипове - колко било евтино в руските магазини

Русия вдигна лихвите до рекордните 21% заради ...

преди 4 минути, Inana.. написа:

паси тихо и кротко , да не вадя тоягата 

да де ти викаш еднорог на санитаря:D

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

забеляза ли че вече не се правят клипове - колко било евтино в руските магазини

Ама не виждам и протести, че им е скъпо...Значи им харесва...

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ама не виждам и протести, че им е скъпо...Значи им харесва...

почети в нета - на площадите и навсякъде има камери и правят лицево разпознаване - и в затвора после - и това е от 2 години - има и много примери за осъдени за плакати рисунки, постове в интернет как ги осъждат - има репресии там - тук в темата ми говорят как и с какво стреляла русия - ама и техните ракети са с пари

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.