Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Руските младежи Путлер не ги ли мобилизира цинично.

Даже вече мобилизира и корейски младежи, щото руските са на привършване.

Сигурен съм, че си напълно способен и да покажеш за какво става дума. Както за руските младежи, така и за корейските. И да ги покажеш някак си нагледно както се случва и украинските младежи, отвлечени директно от улицата.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 18 часа, attj написа:

Иди обяснявай на Миро, че да се изгонят украинските казаци в Русия е все едно да се изгонят хохлите в Полша...

Да обясняваш нещо на Миро си е кауза пердута.

По-добре не се мъчи.

преди 17 часа, N1K17Y написа:

Що така да няма ТСВ, когато рашистанци канят корейска войска да се бие? Нещо не виждам да скачаш за тази 'ескалация"

Ми, почвай я!

Какво чакаш?

Ааа, забравих........ти си просто един профил в един форум.

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Абе аз колко пъти стана ви пускам легендарни руски разузнавачи, дето казват, че Путлер е боклук а ?

Тези ли?:giggle1:

image.jpeg.586e74cbc64cc1286c4dafa1912104d1.jpegimage.jpeg.7bcb3bd80d723eda317929ac1807c3b7.jpegimage.jpeg.9052e0304462ba1cc7744a30f177085b.jpeg

Ха ха ха

Знаех си че денят ще е тежък за козяшките гъби.

Тъкмо си бяха помислили че ще се разминат само с режим на тока.

Путин от Астана - ще има Лешници в изобилие. 

https://www.kp.ru/online/news/6112437/?utm_source=yxnews&utm_medium=mobile&utm_referrer=https%3A%2F%2Fdzen.ru%2Fnews%2Fstory%2Ffa7e1147-3855-5811-bc7f-9e2258ed3c1f

ПП

Прочели са координатите от дроните сваляни в Брянск. 

Ония палячовци били вкарали Кремъл като цел.

преди 3 часа, communismatic написа:

Кво стана с украинските свръх солдати? Стигнаха ли до Кремъл?

преди 3 часа, communismatic написа:

Умно момче си ти, няма шест-пет... Кво работиш в реалният живот? Миеш кенефи на мола? Фитнес инструктор? Инфлуенсър?

Кво стана с "няма да пиша тука повече" ? :D 

на 24.11.2024 г. в 20:06, communismatic написа:

Рибаря съм постнал отдолу...
Принципно, от тия сателитни снимки наистина не личи, да има някакъв удар по въпростният завод, ама там е работата, че не личи и да има изобщо удари около него. Нещо определено не е наред... Изключвам факта, че наистина, както "Два Майора" упоменават, качеството е ужасно.... Не ми отговаряйте, вмъкнах го само, понеже подхванахте тая тема. Няма да пиша повече в тая тема, чакам само тая от Калофер, да ми отговори за славяните, че ми се забавлява с нея. Просто... нивото тук е потресаващо ниско. Все едно съм във форум "Наука", там е същата работа. Никакви наченки на мислене.
https://t.me/dva_majors/58514

на 20.11.2024 г. в 23:35, communismatic написа:

Виж ся... Бих ти отговорил, ама съм се зарекъл, че повече тук няма да пиша. Просто... съжалявам, но нивото тук е потресаващо ниско. Напомня ми на форум "Наука"... Вярвай си на тия тъпотии, където ги пишеш... човек е свободен, да си бъде заблуден в глупостите, на които вярва.

преди 52 минути, M.Николов написа:

Да обясняваш нещо на Миро си е кауза пердута.

По-добре не се мъчи.

Ми, почвай я!

Какво чакаш?

Ааа, забравих........ти си просто един профил в един форум.

Тези ли?:giggle1:

image.jpeg.586e74cbc64cc1286c4dafa1912104d1.jpegimage.jpeg.7bcb3bd80d723eda317929ac1807c3b7.jpegimage.jpeg.9052e0304462ba1cc7744a30f177085b.jpeg

Профила поне има лична позиция и не го е срам от нея, ти и толкова нямаш, а само празни приказки и спам :) 

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Профила поне има лична позиция и не го е срам от нея, ти и толкова нямаш, а само празни приказки и спам :) 

Мда.......скоро и личен живот.

Ей, тия профили!:giggle1:

Внимавай да не те изостави и да се отправи към Украйна.

преди 10 минути, M.Николов написа:

Мда.......скоро и личен живот.

Ей, тия профили!:giggle1:

Внимавай да не те изостави и да се отправи към Украйна.

Като те гледам как спамиш темите с лични заяждания, мога да си представя богатия ти личен живот :giggle1:

Героят на обяд:

Онзи убития с едното око(според експерта по краварска политика баба Пенка) пак го взема прекалено лично нещата:

2-рата армия в света кефи максимално с безаналоговоста си.

Казах ли че няма части от 1 година? Ако не съм - да го напомня.

Ха ха ха

Тъкмо си бяха помислил че ще се скриеш Тролчо :)

Канадско полковниче ходило в Суми за гъби :)

Тоя път почти си признаха :)

IMG_20241128_111759_886.jpg

преди 13 минути, M.Николов написа:

Мда.....забелязвам, че ти пишеш основно по темата.😄

Ако си препил и не помниш, теб те питах нещо по темата, но като всеки път сереш спам :) 

на 27.11.2024 г. в 13:39, N1K17Y написа:

Значи хамериканците могат да си пратят войската в Украйна, без да започвтат ТСВ, както плашите, нали? :) 

А рублата с нов рекорд, 110. За Коледа подаръче, нов скок на лихвата :) 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Ако си препил и не помниш, теб те питах нещо по темата, но като всеки път сереш спам :) 

Ако си препил и не помниш, аз ти отговорих.

Това, че отговора не ти харесва или не го разбираш си е твой проблем

Ще спреш ли да цапаш темата?

Няма дрончета, части и обещания за победа до 31.12.2023. Мъка...

Баба Пенка знае ли колко загуби имат тия дни нейните любимци? Ако не е - време да извади кристалната топка от неположеното място и да прочете инструкциите за търкане :). Правилните. Е може и да даде още едно обещание за 5-ти том за най-доброто от несбъднатите й обещания.

Този сигурно е от кеч-а:

Косе

Поеми мъжки тежкия ден 

Колкото и да цапаш довечера ще те закопаят :)

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

Косе

Поеми мъжки тежкия ден 

Колкото и да цапаш довечера ще те закопаят :)

Ама канадеца (non-operarional) или като Мадяр (6 куршума от ФСБ).

После да не се учудвам защо ти се подигравам. Щото прекалено вярвате на тъпотиите и после се правите на ощипани като ви хвана в крачка и почнете да забравяте какво сте казали...

Нищо не става от тия дрончета.

Русия атакува Украйна чрез изстрелвания на крилати ракети.

Руски ракети са атакували няколко града и области в Украйна: Луцк, Лвов, Виница, Ивано-Франковск, Хмелницки, Киев, Ровно, Николаев, Харков, Кировоград и Днепропетровска област.

Започнаха аварийни прекъсвания на тока в цялата страна.

Около 12 руски стратегически бомбардировача 10 Ту-95 и три (3) бомбардировача Ту-160 изстреляха крилати ракети срещу градове в Украйна, насочени главно към енергийна и водна инфраструктура.

Докато атаката се развиваше, пристигнаха следните репортажи на живо:

1 група Калибри излетя за Кировоград.

2 групи Калибри удариха Одеса от север.

2-3 Х-59 удариха и Одеса.

Цели 5 Калибъра прелетяха през Черкаска област в посока Киевска област.

Друг „Калибър“ прелетя през северната част на Одеска област, вероятно към Виница.

1 група съобщава над южната част на Киевска област, летейки към Била Церква.

Изстреляни са 2 нови Калибъра в посока Днепър/Павлоград.

Основната група Калибри лети в посока Житомир.

В много райони на Украйна бяха забелязани крилати ракети да летят в украинското въздушно пространство, насочени към цели на стотици километри по-на запад.

https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/Russian-Cruise-Missiles-Over-Ukraine-11-28-2024.mp4

https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/More-Russian-Cruise-Missiles-Hit-Ukraine-11-28-2024.mp4

Докладите все още пристигат, но изглежда към 7:39 сутринта EST, че Русия е използвала "над 90" ракети в тази единствена атака.

Ударени са 3-те кораба пускащи катери дрони в посока Севастопол 

Предполага се че на борда на корабите е имало запас от тях.

Ударени са централи захранващи военните летища, трансформатори -  и най важното.

За първи път са ударени резервоари на Нефтогаз. Ударени са и компресорите на газохранилището Стрии.

Удара е достатъчно сполучлив.

ПП

За Миро от ВВС. Преди Гиркин, преди въоръжената борба на ДНР - пролетта на 2014

https://t.me/breege_time_20zz/41366

Лвов? Сега поляците ще писнат, че руснаците ги застрашават. Макар, че сега не е като през ВСВ и днешните оръжия са умни, няма начин да паднат точно в Полша. Ама поляците си харесват ролята на страхливите зайци.:giggle1:

Иначе браво на Русия, на това му се казва атака. Владимир Зеленски сигурно от нерви е взел доза наркотици за успокоение.:giggle1:

При разкритията сега, че Кремъл е бил обект на атака, като нищо следващия път ще пратят нещо мощно по Радата. Дано да пратят нещо и по президентството и бункера отдолу.

Чакам още по - масирани атаки.:yanim::yanim::yanim:

Както  каза Доналд Тръмп - каквото и да е споразумение е за предпочитане.   Вместо да продължават двата славянски народа  да се избиват.   За съжаление са.      Малоумни ли са - та трябва някой да им го казва... 

преди 1 час, nikolov2020 написа:

Ха ха ха

Тъкмо си бяха помислил че ще се скриеш Тролчо :)

Канадско полковниче ходило в Суми за гъби :)

Тоя път почти си признаха :)

IMG_20241128_111759_886.jpg

Този ще да е заклет гъбар. Кви ли гъби никнат там? 

Масираната въздушна атака срещу Украйна е отговорът на Москва на украинските удари по руска територия със западни ракети, каза руският президент Владимир Путин, пише АФП.

„Извършихме всеобхватен удар“, заяви Путин  по време на посещение в Казахстан няколко часа след атаката.

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

Този ще да е заклет гъбар. Кви ли гъби никнат там? 

Явно отровни.

П.С.Ако информацията е точна, не съм проверявал!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.