Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 19 минути, NovakJ написа:

О да, аз не пропускам негов коментар. :)

Те и сега пишат глупости, но ще го осъзнаят след време. 🙂

Като ново регистриран бая коментари не си пропуснал ... Дзверче пак нов профил? За какво са ви толкова профили да се питате един друг и си отговаряте ли?

После мрънкаш,че съм ви наричал смешници. Наистина не е смешно - жалко е.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 17 минути, nikssi написа:

Като ново регистриран бая коментари не си пропуснал ... Дзверче пак нов профил? За какво са ви толкова профили да се питате един друг и си отговаряте ли?

После мрънкаш,че съм ви наричал смешници. Наистина не е смешно - жалко е.

не, това е нов - но мой профил:D

преди 22 минути, M.Николов написа:

Личи си че не ти се говори за силата на Сибир 2.. Щото много познавате тук:)

Пак от същата статия, която си дал:

Цитат

От години Москва води усилени преговори с Пекин относно износа на газ, включително по тръбопровода "Силата на Сибир 2", планиран да минава през Монголия и да достига до Китай. Според експерти обаче Китай няма да има нужда от допълнителни количества природен газ след 2030 г., посочва Ройтерс.

преди 6 минути, M.Николов написа:

Бъбрече, нашия газопровод"Балкански поток" беше смятан да се изплати след около 20 години от транзитни такси, но в тези неясни времена сега не е ясно кога и дали въобще ще се изплати.Не знам защо не се вълнуваш за него, а се вълнуваш за руско-китайски газопровод.

преди 21 минути, M.Николов написа:

Бъбрече, нашия газопровод"Балкански поток" беше смятан да се изплати след около 20 години от транзитни такси, но в тези неясни времена сега не е ясно кога и дали въобще ще се изплати.Не знам защо не се вълнуваш за него, а се вълнуваш за руско-китайски газопровод.

оказа се че никога няма да се изплати

и че просто са ни залъгвали с тази мантра която казваш

https://www.svobodnaevropa.bg/a/32577984.html

преди 56 минути, M.Николов написа:

Силата на Сибир-2 за момента се отлага, новата идея е износ на газ за Китай през Казахстан.

Друго нещо интересува ли те?😄

Утешавай се че скоро може да се рвализора тази идвя

Какво ме брига мен бре, маймунке?

Да не съм акционер в дружеството?😄

Ето информация от днес:

Нефтените и газови маршрути се изтелят на Изток

преди 27 минути, M.Николов написа:

Ето информация от днес:

Имам приятел от Казахстан, мислеше си, че Русия ще нападне Казахстан. Явно няма да напада... 😃

преди 29 минути, M.Николов написа:

Ето информация от днес:

това не е нещо ново , още от преди войната го знаем

преди 9 минути, Phantom007 написа:

Имам приятел от Казахстан, мислеше си, че Русия ще нападне Казахстан. Явно няма да напада... 😃

От какъв зор?

преди 19 минути, M.Николов написа:

От какъв зор?

Беше видял някакви камиони руски на границата с русия и си беше помислил.

Италианците много дрънкат.

https://www.corriere.it/esteri/24_novembre_27/ucraina-combattenti-italiani-c3dc4338-afa4-47d6-bfaf-1a9bc25a9xlk.shtml

Наемниците и доброволците в ВСУ били 30000 .

Не е зле, хич даже.

На сърце ми е какво е казало италианчето Поло.

Да видим Косьо дали ще го прочете...

ПП

Зеленски призова населението да се крие при тревога, гадния Путин плашел с баластични ракети.

Лош, лош, лош, много лош.

Володимир Зеленски: Путин може да размахва своите "Орешници", за да осуети усилията на Тръмп

Руският президент Владимир Путин вече може да "размахва своето лешниково дърво“, само за да осуети усилията на новоизбрания лидер на Съединените щати Доналд Тръмп след встъпването му в длъжност, заяви украинският държавен глава Володимир Зеленски във видеообръщение, говорейки за изявленията на Путин в Казахстан, предава УНИАН.

Той отбеляза, че днес в Казахстан Путин "отново рекламира своите ракети - готовността си да убива и унищожава".
Към хилядите ракети, които вече са ударили Украйна, Путин очевидно иска да добави още хиляди. Освен това Путин иска да попречи на другите да прекратят тази война. Сега той може да размахва своя "Орешник“ само, за да осуети усилията на президента Тръмп, което със сигурност ще се случи след встъпването в длъжност“, подчерта Зеленски.

Според него Путин иска да ескалира ситуацията сега, така че Тръмп "да не успее, така че да не може да сложи край на войната“. Държавният глава добави:

"Путин е единственият виновник за тази война и единственият, който вярва във войната и затова ескалацията на Путин сега е натиск, за да бъде принуден президентът на Америка да се съгласи с условията на Русия. Ние разбираме всички съществуващи заплахи“.

https://www.focus-news.net/novini/mejdunarodni/Volodimir-Zelenski-Putin-mozhe-da-razmahva-svoite-quotOreshnici-quot-za-da-osueti-usiliyata-na-Trump-2356060

Украинците изпратихали генералите в окопите ? Треа и депутатите си да пратят в окопите щот иначе милионери некой станаха от помощите :rolleyes:

https://www.vesti.bg/sviat/goliam-skandal-s-korupciia-pri-porychki-za-armiiata-v-ukrajna-6214668

Още днес!": Британската армия обяви готовност да се бие с Русия

Британският таблоид Daily Mail цитира високопоставен британски военен, че британската армия е готова да се бие с армията на руския диктатор Владимир Путин, издирван от съда в Хага за систематично отвличане на украински деца, "още тази вечер", ако тя нахлуе в която и да е европейска страна.

Заместник-началникът на щаба на отбраната на Обединеното кралство генерал-лейтенант сър Роб Магоуан заявил пред Комисията по отбрана на Камарата на общините: "Ако британската армия беше помолена да се бие тази вечер, тя щеше да се бие още тази вечер. Не мисля, че някой в тази стая трябва да си прави илюзии, че ако руснаците нахлуят в Източна Европа тази вечер, ние няма да ги срещнем в битка."

Смелото изявление дойде само няколко часа, след като руският посланик в Обединеното кралство Андрей Келин предупреди, че украинските удари с ракети Storm Shadow по руска територия са сигнал за прякото участие на Лондон в конфликта. "Тези изстрелвания не могат да се случат без участието на британския персонал в НАТО", каза той в интервю за Sky News ден след като ракети, произведени във Великобритания, удариха военна база в района на Курск.

https://www.actualno.com/europe/oshte-dnes-britanskata-armija-objavi-gotovnost-da-se-bie-s-rusija-news_2348332.html

преди 3 минути, NovakJ написа:

Още днес!": Британската армия обяви готовност да се бие с Русия

А от 110 хил. човечета колко ли реално са готови да го направят.

току-що, maxthon написа:

А от 110 хил. човечета колко ли реално са готови да го направят.

Не знам, но виж какво още се съобщава в статията! :newspaper:

"Изявлението на Магоуан обаче не отразява сегашното състоянието на военния капацитет на Обединеното кралство. През май той също така призна, че във война с Русия британските войници ще останат без боеприпаси и оборудване след по-малко от два месеца."

😁

"Изявлението на Магоуан обаче не отразява сегашното състоянието на военния капацитет на Обединеното кралство. През май той също така призна, че във война с Русия британските войници ще останат без боеприпаси и оборудване след по-малко от два месеца."
[emoji16]
Значи и на тях ще раздаде Кулеба по една лопата и да се бият с нея....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Източник в Суми предупреди за още некролози на натовски офицери.

Много небрежно живеят, пият водка, замезват с горски гъби после се блъскат с 200. Кофти.

Д-р Белоусов на посещение в Северна Корея за малки, смотани, ракети с западни чипове.

ПП

Чувам че бригадите на г-н Ердоган в Сирия получили малка бомбичка. Хм. 

Screenshot_2024-11-29-08-07-09-52_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

преди 13 минути, NovakJ написа:

😁

Кат бехме ученици имаше едно "правило" из между хулиганите което спазваха помежду си - не е важно дали ше те набият, важно е да участваш в боя -

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.