Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, nikolov2020 написа:

Млъкни бе некрофила

Трол некрофил

Баба Пенка, пак ли ще приключва?

Само да ти кажа че още няколко часа и трябва всичко да приключи:)

Е според твойта кристална топка и ще си починеш от мен и другите. Така че не се нерви ами мятай пържолите вече.

преди 3 минути, communismatic написа:

Очевидно ти не си с къса памет, щото точно по време на "вчерашния разговор" той подхвана самичък темата за газа. Хубаво е като искаш, да влизаш в някаква дискусия е и да си поне малко адекватен. Аз не чакам никой да знае всичко "наизуст", но не и да ми копира изрезки от статии от тук и там, когато иска да води диалог с мен. Цитати е хубаво да се дават, когато трябва да се затвърди теза, а не когато го питам каква е разликата между втечен газ и тръбен и той да ми копира някакви глупости от майната си. Най-малкото се излага, поне в моите очи. Дори не му стига и акъла, да замаскира, че го е копирал и да го напише със свои думи. Сега разбра ли го или да го повторя?

Ей тоя текст си личи от 2 километра, че е копи-пейст...

Ами чакахме те да се върнеш и да разбиеш със знания дето ги знаеш наизуст. До сега разбиваш със забравяния само. Аз ли трябва да ги следя тия работи с моя първи клас? Нали вие сте най-умните тук и не ползвате интернет ами ги знаете тия работи по рождение. Сега ако взема да реша и започна нда те бъзикам че цитираш неща от нета а не го знаеш нещата нали се сещаш до къде ще стигнем? То и без това случая и да взема да се пробвам с това а? Уж най-умни пък ми ползват външни източници... Аман от не самоуки майстори вече дето си дават мнението наляво и надясно и разчитат не на своите знания. .. анатема за такива "умници"

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Трай бе тролейро :)

Знам че днес надницата е тройна - ама имай малко възпитание :)

преди 13 минути, K.Р написа:

Защо си се увредил беден пенсионер-доносник. 

В Мосейково пак са ти объркали инжекциите.    Киев и Северна Украйна са атакувани от балистични и крилати ракети: Русия вдигна в небето МИГ-31К и Су-57.    Летяли над интерната в Мосейково!?    И шашардисали санитарите?   

Стига с тая   газ бре нали проф. Димитлер от БрИНСПФ рече и отсече че не е важна :)

преди 13 часа, kosyo написа:

Новият трансфер от московските към западните гей-клубове е малко ...

Сега трябва да го търся цялото да разбера защо го е правил това...

Моля, моля...само без тази дума "ге**ве", защото ще имаш проблеми с Филип Киркоров.

Kirkorov.png

преди 2 минути, petie1 написа:

Стига с тая   газ бре нали проф. Димитлер от БрИНСПФ рече и отсече че не е важна :)

При плоскоземците нещата са по-комплексни.

преди 14 минути, kosyo написа:

Сега ако взема да реша и започна нда те бъзикам че цитираш неща от нета а не го знаеш нещата нали се сещаш до къде ще стигнем? То и без това случая и да взема да се пробвам с това а? Уж най-умни пък ми ползват външни източници...

Пак не си ме разбрал... Каква изненада... 😆😆😆

БАХТИ ДЪНОТО Е ТОЯ ФОРУМ, ЗАКЛЕВАМ СЕ! САМО ТЪПОЪГЪЛНИЦИ ТУК! 😆

преди 6 минути, БаалБек написа:

Kirkorov.png

Няма проблем, стига да си с фланелка на Путин.

Kirkorov,_2007.jpg

c5d5997695910cda567437e28686800f.jpg

преди 2 минути, communismatic написа:

Пак не си ме разбрал... Каква изненада... 😆😆😆

БАХТИ ДЪНОТО Е ТОЯ ФОРУМ, ЗАКЛЕВАМ СЕ! САМО ТЪПОЪГЪЛНИЦИ ТУК! 😆

Знам че е дъно, ама сега проверих дори разговора не в бил за газа. Това само за сведение на най-умните тук. Проверявайте ги моля тия работи ще знаеш колко обичам да се гъбарам с тия умници дето забравят какво да обещали вчера.

преди 12 минути, attj написа:

В Мосейково пак са ти объркали инжекциите.    Киев и Северна Украйна са атакувани от балистични и крилати ракети: Русия вдигна в небето МИГ-31К и Су-57.    Летяли над интерната в Мосейково!?    И шашардисали санитарите?   

Бедната и неспособна соц фамилия няма стотинки да ти закърпи чорапите Защо не можеш да купиш конец

преди 5 минути, kosyo написа:

Знам че е дъно, ама сега проверих дори разговора не в бил за газа.

Не е бил за газа, бе, лоботомиран!? Той тръгва да коментира, че Европа се е отказала от руския газ и приходите й секнали. Толкова ли ти е сложно, да осмислиш някакъв текст? Ти да не пишеш от Карлукво?

преди 1 минута, communismatic написа:

Не е бил за газа, бе, лоботомиран!? Той тръгва да коментира, че Европа се е отказала от руския газ и приходите й секнали. Толкова ли ти е сложно, да осмислиш някакъв текст? Ти да не пишеш от Карлукво?

Аз не се меся на най-умните, че не помнят какво са казали преди да отидат на работа. И днес вече са забравили. То е нормално това е поне за тия със свръх интелектуален труд-не като тебе

току-що, kosyo написа:

Аз не се меся на най-умните, че не помнят какво са казали преди да отидат на работа. И днес вече са забравили. То е нормално това е поне за тия със свръх интелектуален труд-не като тебе

Кое съм забравил? Не му ли отговорих? Или и това не си разбрал? Не си малко прост, тъй че е възможно...

преди 32 минути, communismatic написа:

Ей тоя текст си личи от 2 километра, че е копи-пейст...

Покажи ми от къде е копи-пейст този текст като лично аз съм го писал? 

Кое съм забравил? Не му ли отговорих? Или и това не си разбрал? Не си малко прост, тъй че е възможно...

Ами не знам -няма как да ти го покажа защото ще е шерване на сайт , а знаеш тия работи не вървят за по-умните. Те си ги знаят нещата наизуст.

току-що, NovakJ написа:

Покажи ми от къде е копи-пейст този текст като лично аз съм го писал? 

Ти си го писал - друг път. Даже и градусите си написал в текста, много имаш хабер на колко градуса се охлаждал газа... 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Ти си го писал - друг път. Даже и градусите си написал в текста, много имаш хабер на колко градуса се охлаждал газа... 😆

Пак да кажа че не е за газа . Не може най-умните тук да не ги помнят тия работи. Това работата буквално убива всичко в човека и той забравя всичко.

Нали ти отговорих как точно го написах този коментар? Много бързо забрави. Всички коментари които съм публикувал, лично аз съм ги написал. Също не отричам, че по някои въпроси с които не съм много наясно, чета в мрежата и на базата на прочетеното пиша коментара. Нали ти показах? 

преди 1 час, NovakJ написа:

Не отричам, че някои неща в коментара съм ги цитирал от други източници.

Тъй ли?

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

Косе изчезни като украинския газ.

Баба Пенка пак ли иска да се тестваме кой повече клипчета?Не се ли научи вече че е бита карта? Ама спокойно след няколко часа всичко приключва за пореден път.

току-що, communismatic написа:

Тъй ли?

Това не го отричам!

Длъжен ли съм да знам всичко за газа в Европа след като не ме интересува?

Отговорих ли на въпроса ти? - Отговорих!!! 

Ти не можа да се хванеш за нищо защото всичко в коментара ми е вярно и започна да се заяждаш за това, как съм бил написал коментара. Еми, жалък си! 

Кога стана време за обедната емисия от дрончета дето нищо не става от тях зарад на баба Пенка  ТОТАЛНОТО ембарго.

Посрещнали са по-рано нова година на този скляд. Направо са избухнали и този път

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.