Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, communismatic написа:

Аз само като чуя някой да ми обяснява, че България била някакъв фактор през годините и ме напушва яко на смях

А мен ме напушва на смях, че пишеш глупости, подкрепени с ограничени знания по тема, нямаща нищо общо с темата, под която пишем в съответния форум.

Самия факт, че твърдиш, че НАТО е сформирано против Русия, показва че не правиш разлика между СССР и Русия. Малко ми е под нивото да провеждам дискусия на такова ниво. Така че, ще ме извиниш, ама не ме занимавай :) 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, miro20 написа:

Ще добавя само че Московията и генетично сегашните руснаци са с угрофински гени. 

Е преди време някой щеше да показва това в подкрепа на същите тези думи и не успя да го направи. Сега втори ли ще станеш, който не може да покаже това изследване?

Викаш НАТО в момента няма никакви проблеми с Русия, а? Майко мила... 😆😆😆

преди 5 минути, communismatic написа:

Кво? 😆😆😆

Питай АТЖ :) :) :) 

преди 9 минути, attj написа:

Нима очакваш да оставят земята с редкоземните  метали и минерали,  без хората? 

Виж на картата най голямата и най богатата на ресурси страна на планетата, и виж колко е Украйна.

Има ли идиоти коит осмятат че най великата и най богатата на планетата страна, иска толкова отчаяно , с цената на над 800 хил трупа до сега , именно ресурсите на Украйна ??? 

преди 9 минути, attj написа:

Имат в РФ  милиони кандидат-доброволци да доизбият бандеровците. 

Разбира се че има. Идиоти с промити мозъци от рашистката пропаганда много. Както и желаещи за новата Лада :)  

и точно това е проблема.

Защо искате да избивате някой който никога не ви е нападал нито пречел ???

преди 2 минути, maxthon написа:

Е преди време някой щеше да показва това в подкрепа на същите тези думи и не успя да го направи. Сега втори ли ще станеш, който не може да покаже това изследване?

Няма нужда нищо да доказвам. Има си генетични изследвания, ясно показващи това.

Както за руснаците, както за украинците, както за българите и т.н.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, attj написа:

Не е само Донбас.   Какво още не ти е ясно?  Милиони руснаци живеят в югоизточна Украйна.    Повечето са избягали в РФ заради войната.   Нима очакваш да оставят земята с редкоземните  метали и минерали,  без хората?    Имат в РФ  милиони кандидат-доброволци да доизбият бандеровците.   Това му е ясно на Тръмп.    Не е ясно на шматките в ЕС.   И на теб ли не ти е ясно?

Отвори карта и виж как е населена РФ, пожалуйста! Те не могат да си населят собствената  територията, но опряха до Донбас?  

Запомни си думите. Или с удоволсвие ще ти ги припомням всеки път :)

Ще добавя само че Московията и генетично сегашните руснаци са с угрофински гени. 

Истинската "великая Русь" е както ТИ казваш - Украйна.  :)

В огромната федерация са с всякакви гени.   Обречени са бандеровците.   И аз съм изненадан от данните -трудно е за вярване,  6-7 милиона кандидатдоброволци са налице за руската армия.     За по 52 000 USD на калпак са готови да изтребват ВСУ.     Ами там са останали само 800 000 бойци.   Над един милион ги водят изчезнали.   

преди 3 минути, miro20 написа:

новата Лада :)  

Миро, комунисте :D 

Ти да не работиш във форума, най- постоянния си :D 

преди 1 минута, parmobil написа:

Отвори карта и виж как е населена РФ, пожалуйста! Те не могат да си населят собствената  територията, но опряха до Донбас?  

Нито могат да обработят ресурсите си , а само цоцат и продават.

:) 

Класически пиявици , които ако бяха нормална държава, щяха да си позлатят населението ,  както са арабските страни с подобни ресурси .

преди 9 минути, communismatic написа:

Кво? 😆😆😆

Е, ти не знаеш ли, че според Мирчолинка Украйна е "древна" държава, а руснаците са ѝ откраднали историята. 

Същото е, когато макетата твърдят, че ние сме им откраднали историята. 

току-що, Michigan111 написа:

Миро, комунисте :D 

Ти да не работиш във форума, най- постоянния си :D 

колко да съм постоянен .... ей на комундела рашист тошеффф даже съм му липсвал и се оплака вчера че одавна не съм писал :) :)

преди 1 минута, attj написа:

В огромната федерация са с всякакви гени.   Обречени са бандеровците.   И аз съм изненадан от данните -трудно е за вярване,  6-7 милиона кандидатдоброволци са налице за руската армия.     За по 52 000 USD на калпак са готови да изтребват ВСУ.     Ами там са останали само 800 000 бойци.   Над един милион ги водят изчезнали.   

Уау ..  импресссифффф....  :) 

Как ги измисляш тия неща, чак ти се чудя :) 

преди 1 минута, Flashback написа:
преди 10 минути, communismatic написа:

Кво? 😆😆😆

Е, ти не знаеш ли, че според Мирчолинка Украйна е "древна" държава, а руснаците са ѝ откраднали историята. 

Същото е, когато макетата твърдят, че ние сме им откраднали историята. 

И на теб ли д аказвам да питаш не мен, а този/ тая която цитирах - АТЖ ?

:)  

Русия е много щастлива, че САЩ приеха да преговарят за мир в Украйна. Дано американците да успеят да убедят Зеленски и Европейските лидери да спрат войната защото положението е много тревожно. Поради липса на превозни средства министъра нареди да се изпратят магарета които да превозват войниците на фронта.

преди 3 минути, parmobil написа:

Заради руските казаци там - така говорят Путин и Лавров.    В РФ има негодувание към бандеровците и ще ги избият,  ако нещо не се договори.  Зеленски е психопат и идиот.    

преди 1 минута, Гренландия написа:

Русия е много щастлива, че САЩ приеха да преговарят за мир в Украйна. Дано американците да успеят да убедят Зеленски и Европейските лидери да спрат войната защото положението е много тревожно. Поради липса на превозни средства министъра нареди да се изпратят магарета които да превозват войниците на фронта.

На Джокера дори не му стига акъла, да се прикрива малко...

... с цената на над 800 хил трупа до сега...

Мирчолинке, Зельо онзи ден каза, че труповете са 250 хиляди!

Кой от двама ви лъже, разликата е огромна?

Вече хептен го подкара през просото с фейкометщини!

преди 1 минута, miro20 написа:

колко да съм постоянен ....

Ми де да знам, не бях влизал няколко години, и сега те гледам пак тука, не изглежда като да си непостоянен :D 

преди 13 минути, Michigan111 написа:

А мен ме напушва на смях, че пишеш глупости, подкрепени с ограничени знания по тема, нямаща нищо общо с темата, под която пишем в съответния форум.

Самия факт, че твърдиш, че НАТО е сформирано против Русия, показва че не правиш разлика между СССР и Русия. Малко ми е под нивото да провеждам дискусия на такова ниво. Така че, ще ме извиниш, ама не ме занимавай :) 

Това е направо легендарен пост, сравним с твърденията на Джокера за 3-те милиона жертви на ВСУ...

Особено с това "под нивото ми е да провеждам дискусия на такова ниво"! 😆😆😆😆

преди 3 минути, Гренландия написа:

Дано американците да успеят да убедят Зеленски и Европейските лидери да спрат войната

Дано :D 

преди 6 минути, Flashback написа:

Украйна е "древна" държава

Последно се оказа, че са изкопали Черно море в търсене на редкоземни елементи.

току-що, Flashback написа:

Мирчолинке, Зельо онзи ден каза, че труповете са 250 хиляди!

Кой от двама ви лъже, разликата е огромна?

Вече хептен го подкара през просото с фейкометщини!

Най-добре ще е да спрат да ти плащат защото освен да пишеш глупости за потребителите с нищо не можеш да заслужиш парите дето ти ги плащат. 

преди 7 минути, Гренландия написа:

Русия е много щастлива

Още нищо не са потвърдили.  

преди 1 минута, Michigan111 написа:

И аз на това се надявам. По този начин ще спасят много магарета. Жал ми е за животните.

Ако продължат да се бият няма да останат магарета за парада на 9-ти май, когато целият свят ще тръпне в очакване да види магаретата.

преди 6 минути, Michigan111 написа:
преди 10 минути, Гренландия написа:

Дано американците да успеят да убедят Зеленски и Европейските лидери да спрат войната

Разбирм сарказма,  но  все пак войната веднага може да приключи. Повтарям го от 2014 г.

Нужно е само путлю и престъпниците му да обяват изтегляне на окупационните войски .

преди 6 минути, maxthon написа:

Последно се оказа, че са изкопали Черно море в търсене на редкоземни елементи.

Дано не са загубили тренинг, че може да им се наложи да копаят ново море някъде около Лвов, ако пшеките нямат против. 

преди 1 минута, miro20 написа:

Разбирм сарказма,  но  все пак войната веднага може да приключи. Повтарям го от 2014 г.

Нужно е само путлю и престъпниците му да обяват изтегляне на окупационните войски .

ВСУ са такива в рускоезичните области.   Осъзнай се вече.   Самоубиват се и в района на Курск -хем Тръмп им каза колко са желани и в НАТО.

преди 4 минути, attj написа:

Още нищо не са потвърдили.  

Не са. Зеленски не иска да прекрати големият срам на окупаторите. Може би ще се смили когато враждебните окупатори се въоръжат с лъкове и стрели и започнат да мятат камъни от магаретата срещу ВСУ. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.