Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, Inana.. написа:

Тихо сега , не събуждай Войнът в мен , тъкмо се е отнесъл в сладък сън ... Birthday Girl Reaction GIF by TLC

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, N1K17Y написа:

Че да съм ти искал отговора ? Казвал ми условие :lol6:Егати смешника.

Абе, да позная ли, че във всеки що-годе свестен форум си отнесъл куп банове вече, заради наглото ти поведение ? 

И ти си като Асланчик, не ставаш за Касандра.

Никога от никъде не са ме банвали, дори нямам спомен да съм имал някакво наказание.

Значи задаваш въпрос, но отговор не искаш, така ли?

Изобщо не е смешно, да знайш, ма хич.

Както обикновено, отново познах, че всъщност нямаш никакво желание да видиш доказателства.

Просто държиш да си звездата на седянката пред блока.

Надцаквай си, не ми пречи.

Просто после изпий всичката топла бира, която си спечелил.

Успех!

преди 2 часа, Anneliese написа:

За съжаление - превърнат в много страхлив. Липсват ни изключително смели и луди хора като Христо Ботев и Георги Бенковски, които да хванат оръжието!

Аз съм бясна! Едно убийство или отравяне биха могли да спасят страната ни от ужасна участ!

Толкова ли няма някой смел, който да отстрани предателите?

Без столица ще останем заради тях!:angry22:

Не знам дали е против правилата на форума, ама е против човешките и държавни закони да искаш смърт на някой.

Вземи излез сред хора за 5 мин. че работата ти идва в повече и ще навредиш на някой твой близък.

Цитат

Аз съм в потрес, че има българи с толкова елементарно мислене. Някой замисля ли се кой ще плати сметката за бежанците и за въпросното оръжие. Един жокер-българският народ!  Това оръжие не е без пари, а колкото по-дълга е войната, толкова повече бежанци ще има. Кулеба и Зеленски ми стават се по противни, единственото което правят е да разпалват войната!

:yanim::yanim::yanim:

преди 1 минута, andiay написа:

И ти си като Асланчик, не ставаш за Касандра.

Никога от никъде не са ме банвали, дори нямам спомен да съм имал някакво наказание.

Значи задаваш въпрос, но отговор не искаш, така ли?

Изобщо не е смешно, да знайш, ма хич.

Както обикновено, отново познах, че всъщност нямаш никакво желание да видиш доказателства.

Просто държиш да си звездата на седянката пред блока.

Надцаквай си, не ми пречи.

Просто после изпий всичката топла бира, която си спечелил.

Успех!

Теб ли съм те питал, за отговор ? Питах твърдящия. Ти ако можеш да отговориш, свободен си, ще прочета. Да ми "отговаряш" с въпроси, не си ми интересен, ходи си играй с някой друг. 

преди 1 минута, BANKATA написа:

Не знам дали е против правилата на форума, ама е против човешките и държавни закони да искаш смърт на някой.

Вземи излез сред хора за 5 мин. че работата ти идва в повече и ще навредиш на някой твой близък.

И против правилата е, ама админа нещо няма желание да модерират, вместо това ми вика да спра да я докладвам ;) 

преди 4 часа, Тhе Monstеr написа:

Бербок в Балтика: Германия ще се откаже напълно от руски петрол и газ

"Ще намалим петрола наполовина до лятото и ще бъдем на нула до края на годината, а след това ще последва газа, в обща европейска пътна карта".

https://news.bg/world/berbok-v-baltika-germaniya-shte-se-otkazhe-napalno-ot-ruski-petrol-i-gaz.html?fbclid=IwAR3B0x4y3H3kTIgEgoqoq2rgBdh1pa36jojdKmTJv7J3nRJytHXybM37ONk

Да бре, ама що не цитираш какво наистина пише в линка? Аз чета:

"Германия напълно ще намали зависимостта си от руския газ и петрол до края на годината"

и после се оказва че било само за петрола , а за газа (както и ти си цитирал) - някога си. Последно за газа кога? След година? Две? Три? Как може в един и същи линк хем да пише че ще успеят да се откажат от руски газ до края на годината, хем да няма определен период в който това да се случи? Не ти ли понамирисва нещо?

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

555.png

Някак си от само себе си отново настана време разделно.
Напоследък като че ли постоянно живеем в такова време.
Днес казусът е Украйна.
И сега някой някъде поставя червена линия.
Ами добре.
Като ще е така - така да е.
Ще ви припомня, че аз моята позиция съм я изразил буквално няколко часа след нападението над Украйна. Ще я повторя пак.
Украйна е самостоятелна суверенна държава, нападната в разрез с всякакви международни договори и разпоредби от своята съседна държава Русия и в момента на територията на Украйна напълно несправедливо и неморално се води война, в която загиват хора.
И това е жестоко, абсурдно и напълно безсмислено.
Така че, ако има червена линия, аз съм от страната на тези, които смятат, че Украйна трябва да бъде подпомогната по всякакъв начин – включително с оръжие.
Да им даваме в момента само бронежилетки е абсолютно измъкване и всъщност не заемане на никаква позиция.
А нали е време разделно – всеки трябва да си заеме позицията и да има силата да носи отговорност за действията си.
Това важи най-вече за депутатите в българския парламент, депутатите от всички парламентарни групи, включително от групата на „Има такъв народ“.
Решавайте.

евро атлантик

друго не очакваме 

комрометирана партия 

Цитат

В действителност Кулеба прави услуга на България...,но някак си усещам,че няма да го разбереш,ако почна да ти го обяснявам...
Оръжието ще го платят руснаците с апартаментите на нашето Черноморие... Защо мислите българската държава забрани на руснаците да продават имотите си у нас?

Ква услуга бълнува тая........ А това за апартаментите, ако страната ги пипне, ще стане, много, ама много лошо за властта..................:angry:

Цитат

KYIV, April 21 (Reuters) - Denmark and Spain's prime ministers on Thursday pledged to send more weapons to Ukraine during a trip to Kyiv, where they met President Volodymyr Zelenskiy in a gesture of support.

Spain has sent a new batch of 200 tons of ammunition and military supplies to Ukraine, more than doubling the quantity of military aid it has sent so far, Spanish Prime Minister Pedro Sanchez told reporters in Kyiv.

Много били прости тия испанци, не си ли знаят и защитават "Испанският интерес" ? 

Слави, толкова и разбира от геополитика. Той е просто един шоумен. Тези които помагат на Украйна, имат далавера от цялата работа. Освен това удължават самата война по този начин.

преди 13 минути, Без умствен капацитет написа:

компютъра ти в Русия ли ти е произведен, а монитора, а телевизора, а хладилника, а печката  а слуховия апарат

Са ти гледай, както ТИ можеш да произведеш, та после гледай в канчето на другия.  Абсолютно съм сигурен, че не можеш да направиш нищо стойностно. Както и българите като цяло. Ако ги нямаше тия западни компании, тая страна е обречена.

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

555.png

Слави Трифонов

Някак си от само себе си отново настана време разделно.
Напоследък като че ли постоянно живеем в такова време.
Днес казусът е Украйна.
И сега някой някъде поставя червена линия.
Ами добре.
Като ще е така - така да е.
Ще ви припомня, че аз моята позиция съм я изразил буквално няколко часа след нападението над Украйна. Ще я повторя пак.
Украйна е самостоятелна суверенна държава, нападната в разрез с всякакви международни договори и разпоредби от своята съседна държава Русия и в момента на територията на Украйна напълно несправедливо и неморално се води война, в която загиват хора.
И това е жестоко, абсурдно и напълно безсмислено.
Така че, ако има червена линия, аз съм от страната на тези, които смятат, че Украйна трябва да бъде подпомогната по всякакъв начин – включително с оръжие.
Да им даваме в момента само бронежилетки е абсолютно измъкване и всъщност не заемане на никаква позиция.
А нали е време разделно – всеки трябва да си заеме позицията и да има силата да носи отговорност за действията си.
Това важи най-вече за депутатите в българския парламент, депутатите от всички парламентарни групи, включително от групата на „Има такъв народ“.
Решавайте.

Е хубаво бре , ама този гологлавият неврастеник що не се замисли , ако има с какво - Каква е основната причина за тази война ? 

Ама то се иска ИНТЕЛЕКТ  , за да прозреш в Дълбочина мотивите и причинно-следствената връзка !  

Ама откак Свят Светува шепа Чудовища се грижат да Приспиват Съзнанието и Интелекта на човеците ! 

Защо ?   Ами не им изнася и е крайно опасно хората да Осъзнават и да имат Интелект ! 

Работи се УПОРИТО В ТАЗИ НАСОКА !     Третират въздуха , храната , лекарствата , водата , Облъчват от Всякъде и с всички възможни източници с една едничка цел - МАСОВО ОГЛУПЯВАНЕ И НЕВЕЖА РОБСКА ПСИХИКА ! 

Който има Интелект го Осъзнава това и ПРОБУЖДА ОСТАНАЛИТЕ , ама греда !  

Зомби , Роби и Овце нито виждат , нито чуват още по-малко Осъзнават !  

Мисълта е Тотално Изтръгната и се живее по инстинкт и навици !  

Огледай се и ще го разбереш , ако имаш с какво естествено. 

Ама този пост не го приемай лично към теб ! 

Аз пиша за голяяяма група от хора !  Когато аз пиша - Събуждам маса хора , не шепата , която се развявате тук. 

Цитат

Недей. Нито ти, нито Кулеба сте опълномощени да тълкувате що е то национален интерес на България. От такава услуга няма нужда.

:yanim:

Цитат

Сравнението между Турското робство и едномесечна война е гениално! Нямам какво друго да кажа, освен да изчакаме да видим как ще останат днешните събития в историята.

2a587abcbc1bc7523c58f3037ac3a7aa.gif

преди 5 минути, ivottoshev написа:

"Германия напълно ще намали зависимостта си от руския газ и петрол до края на годината"

и после се оказва че било само за петрола , а за газа (както и ти си цитирал) - някога си. Последно за газа кога? След година? Две? Три? Как може в един и същи линк хем да пише че ще успеят да се откажат от руски газ до края на годината, хем да няма определен период в който това да се случи? Не ти ли понамирисва нещо?

"Напълно намали зависимостта си" и "откаже", едно и също ли е?

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Те ако се откажат, как ще се греят зимата? На дърва? Или ще минат на американски суровини? Да ги цакат с 50% отгоре.

преди 1 минута, Inana.. написа:

Каква е основната причина за тази война ? 

в това сайтче  само Сергеев знае

вчера ми каза причината 

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Опс, мислех че просащ троловете не си противоречат. В случая няма какво да добавя.

Комплексарчо не е трол, всеки негов пост е свързан с пари, защото и той мечтае да е свързан с пари. Само че професията му на "бакшиш" не му позволява и за това гледа поне тук да изглежда значим паралия. Не му троши хатъра. Забавлявай се на негов гръб.  

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Теб ли съм те питал, за отговор ? Питах твърдящия. Ти ако можеш да отговориш, свободен си, ще прочета. Да ми "отговаряш" с въпроси, не си ми интересен, ходи си играй с някой друг.

А ти ли твърдеше, че Майдана е част от демокрацията?

Или сте няколко с този ник и никой не знае кви ги дроби другия?

И не си играя с теб, в друга възрастоова група съм и при нас игрите са за напреднали.

Ти си още в детската лига, а там си играете на Дядо Коледа, Снежанка и седемте джуджета.

Не си дорасъл още да играеш в игри за възрастни.

Бравооооооооооооооооо, Русия закрива консулствата на трите нацистко - балтийски държави!:cheerleading2::cheerleading2::cheerleading2:

Някой да ми намери онази готина карикатура на трите балтийски мишока и руската мечка! Беше много яка!

Намерих я!

1631246680_20-papik-pro-p-nato-karikatur

преди 1 час, bigiadri написа:

още повече , че там  са и  УБИЙЦИТЕ  от Буча и останалите села.

Какво за Буча? За онази снимачна площадка на уличката, специално подготвена за западните журналисти ли говориш?

преди 2 минути, Banesc написа:

в това сайтче  само Сергеев знае

вчера ми каза причината 

Сергеев едва ли има нещо , което може да го трогне !   Сергеев се лъзга по магистралите на живота и важното е да има сносна храна на масата , а дали ще има война , пландемии и кой ще е на власт тва му е през хоя ...

Ама да не си мислиш , че си уникален нещо ?   Масов психопрофил си , за съжаление .

Абсолютно Тенденциозен !  

Сега сигурно ще попиташ : "ама как така " ? 

Ами виж си писанията !  Днес си в единият край , вчера в противоположният , утре ще си на черешата и така ... 

Нататък няма да задълбочавам в анализа , че тази нощ съм кротка ..

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Лошо... много лошо. Доброто е, че групат, макр и голяма е без значение

Чета ви , чета ви !   В този профил нямам затворници у фризера .

Ама не прекалявайте. 

upload-_DSC0593-pic700-700x467-68849.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.