Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 часа, Тhе Monstеr написа:

Напротив. Идеален момент да се отървем от ненужните съветски боклуци. Хем ще си разкараме скрапа, хем ще ядосаме сатрапа, хем ще ни кажат "мерси".  :)

Това за скрапа се сетих и аз

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, petie1 написа:

Аа тези дет ни домаъкнаха просто Киро ли?

По- скоро просто Коцьо, просто Боцьо и мадам "дарила 3000 козунака". Кирчо е пич. Малко неадекватен, ма тва щото е пич... попадна в неочаквано враждебна среда. :)  Мислеше си, че тукати няма да има. Или някой го излъга...

Когато слушам интервютата и изказванията на В. Путин, С. Лавров, Д. Медведев, осъзнавам, че САЩ/ЕС/НАТО имат най-голямото възможно нещастие, защото в момента тези хора ръководят Руската федерация, които са изключителни хора и лидери,

а в САЩ/ЕС/НАТО днес липсват качествени хора, защото тези, които ръководят страните от САЩ/ЕС/НАТО в този момент не могат да се нарекат нито качествени хора, нито истински лидери!

Да не използвам обидни думи,но в историята на  света никога не е имало толкова много глупави хора по едно и също време да управляват!

Цитат

Има нещо много извратено в това - същите, които изпращат тонове оръжия, да се молят за жертвите на войната.

Абсолютно вярно!:yanim:

преди 6 часа, Anneliese написа:

Вие нали нямате близки в София, лесно ви е на вас. Нито ви пука за малкото останали архитектурни наследства, както и историческите и културните артефакти.

Вие сте просто едни тъпи и прости консуматори!:tease2:

Аз си имам близки в Голямото село ама да се оправят ни съм ги пращал с колет там ни нищо

преди 2 минути, petie1 написа:

скрапа само Русия ги подържа, след 6 месеца наистина ще са скрап

преди 6 часа, Anneliese написа:

РЕШИЛИ СА ДА НИ ВКАРАТ НА ВСЯКА ЦЕНА ВЪВ ВОЙНАТА СРЕЩУ РУСИЯ! ТРЯБВА ДА ИМА МАСОВИ ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА!

А тоя Кулеба какво прави тук?:angry22::angry22::angry22: ЩЕ НИ КОМАНДВА НЯКАКЪВ НАЦИСТ, КАК ПЪК НЕ!

А БТВ СТАВА ВСЕ ПО І ОТВРАТИТЕЛНИ! ДА СИ ЛЕПНАТ СВАСТИКАТА ВМЕСТО ЛОГО!

Не се безпокой, преди нас има много на опашката - подляците, румъняска, чехлите, прибалтийските табаки, пък и за разлика от гербрисърч , руснаците знаят отношението на мнозинството българи, знае го дори самия министър-председател, но казано от руския посланик било намеса. Така че ако има опасност за нас, то тя ще дойде и за целия НЕНОРМАЛЕН свят и тогава единствения виновник ще са тези, които сега продължават да дълбаят и направо пищят Путин да използва ядрено оръжие. Идиоти, надяват се след това да кажат, че са били прави, но след това няма да има.

Тук идваме до следващия ти въпрос, какво прави онова нещо тук? То е типичен пример за това, което се е случвало в крайна през 30-те години независимост и особено през последните 8 ... не знам коя дума ще е най-подходяща, май няма, а сетих се нещо ново - укроптизация като символ на пълно видиотяване.

И накрая за битивито (и другите). Те са такива, каквито си бяха, преди защитаваха мутрите, сега нацистите и западната гнилоч. Така че никаква промяна не продължаваме, ами продължаваме агонията.

преди 6 часа, glen написа:

Ние снабдяваме както Украйна,така и ISIS както с оръжие така и с амфетамини!

И досега ги снабдявахме, и явно ще продължим, защото сме роби на нато и ес и тяхната антируска пропаганда. Това, което споменах по-горе за отношението на българите към Русия е вярно, но тук е важно отношението на управляващите, а те в обозримо бъдеще ще бъдат такива, каквито са сега. Възраждане може много да увеличи процентите си, но ще стане като в други (не)демократични държави - повечето партии ще се обединят срещу нея.

Не знам, но ми се струва, че денацификацията на крайна все пак ще мине през берлин и ню йорк (и още ...). Не е задължително да го правят руснаците, важното е народите на тези държави да се светнат и да накажат престъпниците. А престъпления има и затова е бясната съпротива, за да не излязат наяве, но те са толкова много, че сега поддържат заблудата само чрез повсеместна цензура и наркотизиране на съзнанието.

преди 3 минути, petie1 написа:

Три в едно. Чиста печалба. И щом съпротивата е толкова сериозна, аз почвам да си мисля, че скрапа вече го няма. Някой се е сетил преди нас...

преди 54 минути, Inana.. написа:

Е хубаво бре , ама този гологлавият неврастеник що не се замисли , ако има с какво - Каква е основната причина за тази война ? 

Ама то се иска ИНТЕЛЕКТ  , за да прозреш в Дълбочина мотивите и причинно-следствената връзка !  

Ама откак Свят Светува шепа Чудовища се грижат да Приспиват Съзнанието и Интелекта на човеците ! 

Защо ?   Ами не им изнася и е крайно опасно хората да Осъзнават и да имат Интелект ! 

Работи се УПОРИТО В ТАЗИ НАСОКА !     Третират въздуха , храната , лекарствата , водата , Облъчват от Всякъде и с всички възможни източници с една едничка цел - МАСОВО ОГЛУПЯВАНЕ И НЕВЕЖА РОБСКА ПСИХИКА ! 

Който има Интелект го Осъзнава това и ПРОБУЖДА ОСТАНАЛИТЕ , ама греда !  

Зомби , Роби и Овце нито виждат , нито чуват още по-малко Осъзнават !  

Мисълта е Тотално Изтръгната и се живее по инстинкт и навици !  

Огледай се и ще го разбереш , ако имаш с какво естествено. 

Ама този пост не го приемай лично към теб ! 

Аз пиша за голяяяма група от хора !  Когато аз пиша - Събуждам маса хора , не шепата , която се развявате тук. 

Пак ти казвам, не изключвай Русия от плана, тя също е замесена в играта. Това с Украйна е някаква прелюдия, както бе корона.

Цитат
Звучи точно като прословутото:  " който не скача е червен"
Те нали по принцип мпоят за помощ, но тона и подбраните изрази звучат като изнудване.
Какво по точно иска Кулеба?
Танкове, самолети, Пво.......та това да не са САЩ и Германия. От къде, та ние за нас нямаме читави( работещи). Каски и жилетки има, отделно патрони и боеприпаси *made in Bulgaria* се търкалят в цяла Украйна.
Та каква е целта на тези визити? До сега за толкова години в ЕС и НАТО не са ни посещавали толкова много важни клечки , от колкото последния месец.

И на мен тия изнудвания ми идват в повече.:angry:

преди 2 минути, Inana.. написа:

Вижте за каква деменция иде реч !  

https://www.facebook.com/svetlamihaylova.anastasova.5/videos/1598933830491780/

Като ви думам , че всичко е една нелепа ПАРОДИЯ  , вие не ми вярвате ! :D

Кратунки заоблени .

О, ше дойде пак няййой от републиканците - бед ви е фантазията какви "войни' ще има! Тръмп ще се върне на Престола и тогава ще видите.....магарета смешни! Няйайви шерпи тръгнали айък да дават (айък не е грешка - не зман как е на вашия език)

преди 5 минути, Anneliese написа:

Абсолютно вярно!:yanim:

И абсолютно убива рАснаци, нали?

Вижте какво е ЛИДЕР !   Браво !!!! 

Изплю се в лицето на ЕС И САЩ и казва , че народа му няма да гладува и мизерства заради несправедливи санкции и малоумия на запада !  

Излиза от ЕС и окото не му трепва !!! 

Виктор Орбан отказва да спазва разпорежданията на ЕС!

Старият нов премиер Виктор Орбан взриви страшна бомба с изказването си, че страната му е готова тутакси да напусне Европейския съюз и пет пари не дава за това. Думите му са по повод на разприте между Унгария и останалите членки на Съюза по отношение на рестрикциите към Русия.

Виктор Орбан изобщо не се бои да напусне ЕС

Орбан е по-твърд от всякога и заяви, че страната му разчита на повече от 85 процента на руския газ и това ще продължава да бъде така. Той посече ЕС като отказа да им играе по свирката и каза, че Унгария не само ще продължава да купува руски газ, но и ще плаща в рубли.

„За нас това не е никакъв проблем и ако трябва в рубли, то ще плащаме в рубли. Никой извън нашата страна не може и няма правото да ни държи сметка и да ни поставя условия как и какво ще правим, когато на първо място са интересите на държавата ни“, каза Виктор Орбан.

Отделно от това, премиерът на Унгария заяви, че не е съгласен с много от санкциите, налагани на Русия, а още по-малко с безумията като отричането на видни творци, спортисти, че дори и великия Юрий Гагарин като първия космонавт.

„Това минава границите на нормалността и адекватността, и аз никога няма да подкрепя, нито дори да си мълча пред подобни безумия. Мир не се постига по този дивашки начин и е време да се проумее“, смята Орбан.

http://bulnews.info/виктор-орбан-нокаутира-запада-унгари/

преди 2 минути, crazy katon написа:

Не се безпокой, преди нас има много на опашката - подляците, румъняска, чехлите, прибалтийските табаки, пък и за разлика от гербрисърч лудата само чрез повсеместна цензура и наркотизиране на съзнанието.

не е така, - и която да е от нато сме в война

преди 4 минути, crazy katon написа:

Не се безпокой, преди нас има много на опашката - подляците, румъняска, чехлите, прибалтийските табаки, пък и за разлика от гербрисърч , руснаците знаят отношението на мнозинството българи, знае го дори самия министър-председател, но казано от руския посланик било намеса. Така че ако има опасност за нас, то тя ще дойде и за целия НЕНОРМАЛЕН свят и тогава единствения виновник ще са тези, които сега продължават да дълбаят и направо пищят Путин да използва ядрено оръжие. Идиоти, надяват се след това да кажат, че са били прави, но след това няма да има.

Тук идваме до следващия ти въпрос, какво прави онова нещо тук? То е типичен пример за това, което се е случвало в крайна през 30-те години независимост и особено през последните 8 ... не знам коя дума ще е най-подходяща, май няма, а сетих се нещо ново - укроптизация като символ на пълно видиотяване.

И накрая за битивито (и другите). Те са такива, каквито си бяха, преди защитаваха мутрите, сега нацистите и западната гнилоч. Така че никаква промяна не продължаваме, ами продължаваме агонията.

И досега ги снабдявахме, и явно ще продължим, защото сме роби на нато и ес и тяхната антируска пропаганда. Това, което споменах по-горе за отношението на българите към Русия е вярно, но тук е важно отношението на управляващите, а те в обозримо бъдеще ще бъдат такива, каквито са сега. Възраждане може много да увеличи процентите си, но ще стане като в други (не)демократични държави - повечето партии ще се обединят срещу нея.

Не знам, но ми се струва, че денацификацията на крайна все пак ще мине през берлин и ню йорк (и още ...). Не е задължително да го правят руснаците, важното е народите на тези държави да се светнат и да накажат престъпниците. А престъпления има и затова е бясната съпротива, за да не излязат наяве, но те са толкова много, че сега поддържат заблудата само чрез повсеместна цензура и наркотизиране на съзнанието.

Само Възраждане може да изкара България от батака , в който е Затънала ! 

САМО - ТЕ ! НИКОЙ ДРУГ ! 

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

О, ше дойде пак няййой от републиканците - бед ви е фантазията какви "войни' ще има! Тръмп ще се върне на Престола и тогава ще видите.....магарета смешни! Няйайви шерпи тръгнали айък да дават (айък не е грешка - не зман как е на вашия език)

И абсолютно убива рАснаци, нали?

Ти се хили, ам то... жена - не знае на какво да се радва Сори! Трябва да признаете досподството на САЩ!

преди 3 минути, Inana.. написа:

Глобалистите ще намерят начин или да го бутнат от власт или да го заменят с двойник. Няма да оставят това така.

преди 2 минути, Inana.. написа:

Старият нов премиер Виктор Орбан взриви страшна бомба с изказването си, че страната му е готова тутакси да напусне Европейския съюз и пет пари не дава за това. Думите му са по повод на разприте между Унгария и останалите членки на Съюза по отношение на рестрикциите към Русия.

http://bulnews.info/виктор-орбан-нокаутира-запада-унгари/

тоя това го говори от 10 години и още не е направил постъпки за напускане - междувременно Великобритания напусна, а той продължава само да плямпа

Аа Поля Нацито бая творила нема стигане

преди 1 минута, symanbg написа:

Глобалистите ще намерят начин или да го бутнат от власт или да го заменят с двойник. Няма да оставят това така.

Само не ми казвай, че вярваш в тая глупост за убития Владимр Путин и неговият двойник! Това е адски нелепо!

2a587abcbc1bc7523c58f3037ac3a7aa.gif

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Какъв ти е етноса , с какво самосъзнание си ? 

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

не е така, - и която да е от нато сме в война

Щом сте Пълноправен документьор в Договора, сте във война винаги

преди 1 минута, Anneliese написа:

Само не ми казвай, че вярваш в тая глупост за убития Владимр Путин и неговият двойник! Това е адски нелепо!

2a587abcbc1bc7523c58f3037ac3a7aa.gif

Още ли не разбра че съм форумният луд? hint: виж ми интерсите под снимката :)

преди 10 минути, Тhе Monstеr написа:

Три в едно. Чиста печалба. И щом съпротивата е толкова сериозна, аз почвам да си мисля, че скрапа вече го няма. Някой се е сетил преди нас...

Ами аз затва викам да не се гъзим на никой а да си въртим бизнеса и тва е

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.