Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Inana.. написа:

Само Възраждане може да изкара България от батака , в който е Затънала ! 

САМО - ТЕ ! НИКОЙ ДРУГ ! 

Мдаа Копейката и близки около него отдавна излязоха от батака, благодарение на гласуващите чугуни очакващи извънземните да ги спасят :giggle1:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, Inana.. написа:

Само Възраждане може да изкара България от батака , в който е Затънала ! 

САМО - ТЕ ! НИКОЙ ДРУГ ! 

Възраждане не могат дори да напълнят вода в туба... Ляещите кучета покрай кервана.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Щом сте Пълноправен документьор в Договора, сте във война винаги

да БСП ни вкара в НАТО

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Ти се хили, ам то... жена - не знае на какво да се радва Сори! Трябва да признаете досподството на САЩ!

Сори не сори,ще им се господство на янки дудълите,ама вече ги отсвирват с руското иди бляд на х.й 😏 

И то от Китай до Саудитска Арабия,от Венецуела до Турция... мдам...

преди 10 минути, Inana.. написа:

Вижте какво е ЛИДЕР !   Браво !!!! 

Изплю се в лицето на ЕС И САЩ и казва , че народа му няма да гладува и мизерства заради несправедливи санкции и малоумия на запада !  

Излиза от ЕС и окото не му трепва !!! 

Виктор Орбан отказва да спазва разпорежданията на ЕС!

Старият нов премиер Виктор Орбан взриви страшна бомба с изказването си, че страната му е готова тутакси да напусне Европейския съюз и пет пари не дава за това. Думите му са по повод на разприте между Унгария и останалите членки на Съюза по отношение на рестрикциите към Русия.

Виктор Орбан изобщо не се бои да напусне ЕС

Орбан е по-твърд от всякога и заяви, че страната му разчита на повече от 85 процента на руския газ и това ще продължава да бъде така. Той посече ЕС като отказа да им играе по свирката и каза, че Унгария не само ще продължава да купува руски газ, но и ще плаща в рубли.

„За нас това не е никакъв проблем и ако трябва в рубли, то ще плащаме в рубли. Никой извън нашата страна не може и няма правото да ни държи сметка и да ни поставя условия как и какво ще правим, когато на първо място са интересите на държавата ни“, каза Виктор Орбан.

Отделно от това, премиерът на Унгария заяви, че не е съгласен с много от санкциите, налагани на Русия, а още по-малко с безумията като отричането на видни творци, спортисти, че дори и великия Юрий Гагарин като първия космонавт.

„Това минава границите на нормалността и адекватността, и аз никога няма да подкрепя, нито дори да си мълча пред подобни безумия. Мир не се постига по този дивашки начин и е време да се проумее“, смята Орбан.

http://bulnews.info/виктор-орбан-нокаутира-запада-унгари/

Защо да е лидер? Не си ли противоречи, първо казва никой няма да ни държи сметка, пък после му държат сметка и искат от него в рубли да плаща. Като не играе по свирката на ЕС, значи играе свирката на Путин.

Сбъркана история. Соросоид като Орбан, какво да очакваш. То и страната им е такава.

току-що, NewRedDragon написа:

О, ше дойде пак няййой от републиканците - бед ви е фантазията какви "войни' ще има! Тръмп ще се върне на Престола и тогава ще видите.....магарета смешни! Няйайви шерпи тръгнали айък да дават (айък не е грешка - не зман как е на вашия език)

Американ лизърд (ама не Кинг Лизърд, това е само Джим Морисън), като пишеш нещо, четеш ли го или пръстенцата са с отделно мнение от главата?

Ако Тръмп бе спечелил втори мандат, днес нямаше да има война в Украйна.

Щом държиш, че имаш американско гражданство, то трябва да познаваш историята на САЩ, поне най-общо или и за гражданството си минал с почерпка, като за дипломата си?

Дай да ти платя за една фотосесийка, ко ша кайш, а?

От теб ще искам само да стош мирен.

току-що, petie1 написа:

Ами аз затва викам да не се гъзим на никой а да си въртим бизнеса и тва е

Напротив!

преди 2 минути, symanbg написа:

Глобалистите ще намерят начин или да го бутнат от власт или да го заменят с двойник. Няма да оставят това така.

Всички , които са против Глобалните чудовища се подкрепят по всички фронтове !   

Няма да допуснат да се извърши преврат.    При нас , ако дойде Възраждане на власт - КРАЙ С ГЛОБАЛКИ , НАТОВЦИ И СИЕ !  

Държавата ще бъде Прочистена из основи и ще се Възроди ! 

Костадинов е Мъжкар и ако се свърже с Путин ще изисква да имаме суверенитет , наред с общите цели !

Абсолютно е наясно и с глобалки и чудовища , давосите - Ще им Покаже твърд среден пръст !   

Абсолютен Националист е !  И за разлика от всички предатели копелета - Държи на народа и на Българите ! 

току-що, Inana.. написа:

Какъв ти е етноса , с какво самосъзнание си ? 

Етноса ми е ..... да кажем .... неутрален :) Самосъзнанието ми е: U.S.citizen.  Надявам се ( въпреки Клетвата) до 10 дена да взема и още едно гражданство - просто интерсеси, не, че нещо. Аз скруполи нямам - така ме научиха милиционерите.....

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Защо да е лидер? Не си ли противоречи, първо казва никой няма да ни държи сметка, пък после му държат сметка и искат от него в рубли да плаща. Като не играе по свирката на ЕС, значи играе свирката на Путин.

Сбъркана история. Соросоид като Орбан, какво да очакваш. То и страната им е такава.

Всички , които са с Путин ще имат даже облекчения !       Орбан спечели Точно заради това , че беше против глобалките и войната !

Не знам откъде намеси Сорос в играта ! Има "сбъркано ' , ама е в теб и оскъдицата ти в политиката .

Просто истината е, че ние страшно много сме свикнали с външния му вид от началото на президенстването му, когато той още беше млад. Само че той е вече на 69 години. Нормално е да се е променил. Просто преди десетилетие лекарят му му забрани повече да спортува, за да не си докара някой проблем, и той спря със джудото и фитнеса. Именно спортът го поддържаше слаб и строен. Откакто не спортува, напълня, ботокс няма, вижте, че движи свободно челото си, когато прави мимики. Косата му пооредя. Вижте и ръцете му, старчески ръце. Вече и трудно стои дълго прав.

Всичко това не е за подигравка.

Вие може и да помните някои известни личности като млади, но аз и моя набор ги помним от средна или старческа възраст. Например Тодор Живков го помня като старец и ми е някак странно да гледам снимките му като по - млад. Свикнала съм със бабешката визия на британската кралица,  даже през 90- те години на 20 век си приличаше на баба визуално. Бил Клинън ми е много странно да го видя след толкова много време, още като беше президент, имаше сива коса и ми изглеждаше доста стар.А жена му някога е изглеждала добре, но сега е  бррррррррррррррррр...................... Лили Иванова също винаги ми е изглеждала възрастна, още от времето на "Ветрове".

Остарява президентът, но поне не прилича на мумия. И поне е с акъла си, за разлика от Байдън.

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Етноса ми е ..... да кажем .... неутрален :) Самосъзнанието ми е: U.S.citizen.  Надявам се ( въпреки Клетвата) до 10 дена да взема и още едно гражданство - просто интерсеси, не, че нещо. Аз скруполи нямам - така ме научиха милиционерите.....

БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ТЕБ !!!

преди 7 минути, Moriati написа:

Сори не сори,ще им се господство на янки дудълите,ама вече ги отсвирват с руското иди бляд на х.й 😏 

Ти във "държавата" Веноциела.... колко дена общо имаш? Пък за руското.... каквото ида е все ми е тая - аз в расия няма да ходя - не ме засяга

преди 3 минути, Inana.. написа:

КРАЙ С ГЛОБАЛКИ , НАТОВЦИ И СИЕ

преди 7 минути, Moriati написа:

Сирен със Синбад ви дойде в повече лосиона и е добре да си лягате, утре пак 

преди 8 минути, Тhе Monstеr написа:

Напротив!

Ами както знаеш няма вечни приятели а вечни интереси и бизнес

преди 16 минути, crazy katon написа:

(и още ...)

Ако Русия успее крайната цел е Давос,за което силно се надявам,макар че глобалисти,кабалисти и др.са готови да запалят света!

САЩ и Обединеното кралство са кучетата на Давос!

Този път Русия е сериозна,Чичко Путин няма да позволи да станат част от глобалното село!Той го каза още преди войната-с цената на всичко!

преди 2 минути, Inana.. написа:

Всички , които са с Путин ще имат даже облекчения !       Орбан спечели Точно заради това , че беше против глобалките и войната !

Не знам откъде намеси Сорос в играта ! Има "сбъркано ' , ама е в теб и оскъдицата ти в политиката .

Няма нищо сбъркано! Орбан му ..... както и да е....казаха, че  не говори правилно и той малко обърна палачинакат - да малко, но убгария може да бъде изчистена лесано - те след Адойф са едно голямо нищо - просто народ, маса хора

преди 12 минути, Тhе Monstеr написа:

Възраждане не могат дори да напълнят вода в туба... Ляещите кучета покрай кервана.

278111242_1176921453129947_18414812219223243_n.jpg

преди 5 минути, Inana.. написа:

Всички , които са с Путин ще имат даже облекчения !   

Сергеев  дърпа конците на Путин

Путин му се обажда всяка неделя за да му даде директиви 

Цитат

Всичките ми познати от БГ са против да даваме оръжие на Украйна. Ако Русия реши да ни заблъска сме до там.  Ама нали както ни е известно - видяла жабата, че подковават коня и си вдигнала крака. Та и нашата работа така. Къде сме тръгнали без армия и оръжия срещу Русия. Смешници.

:yanim:

преди 4 минути, Inana.. написа:

БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ТЕБ !!!

Има едни ХОРА, които не мислят така. Примерно НАП - изобщо не отказват 400-600 левчета :) Не. че са толкова, ама и аз искам да пия Белуга, пък тя удари яко 70 лв.

DRYeb.jpg

VAjwy.jpg

преди 4 минути, Coco1 написа:

Сирен със Синбад ви дойде в повече лосиона и е добре да си лягате, утре пак 

278913617_4906249446097090_2344880596338443591_n.jpg

преди 12 минути, NewRedDragon написа:

Ма ти не скрупули, а акъл нямаш.

Приемаш ли офертата?

Подозирам, че си адски рядък вид влечуго и може да се изкарат пари от това.

Вдигам мизата - процент от бъдещи печалби, без да приспадаме първоначалния хонорар.

Навит?

Нъл си "америкън", това не е оферта за подминаване.

преди 42 минути, symanbg написа:

Още ли не разбра че съм форумният луд? hint: виж ми интерсите под снимката :)

Я виж и моите

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.