Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Знаем бе, нали затова ти викат чугун. То от толкова интелигентност и сиви клетки, вярваш на всичко. 

Хи,хи! Не, Аглайка- русокоска Соросоидова, не вярвам на всичко. Научи се да четеш изреченията до края- не е толкова невъзможно и за дебилите дори. Защото пиша разбираемо. Това, че гумените глави ми "викате" чугун, не ме засяга- твърда сплав е и за разлика от рециклираната гума, не може всяка идиотска доктрина да го завърти на каквато посока реши. Нито да го надупи.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, absurt написа:

Хи,хи! Не, Аглайка- русокоска Соросоидова, не вярвам на всичко. Научи се да четеш изреченията до края- не е толкова невъзможно и за дебилите дори. Защото пиша разбираемо. Това, че гумените глави ми "викате" чугун, не ме засяга- твърда сплав е и за разлика от рециклираната гума, не може всяка идиотска доктрина да го завърти на каквато посока реши. Нито да го надупи.

Само чугун не може да осъзнае колко е завъртяна

преди 19 минути, miro20 написа:

Тц. Можеш да видиш още първите цитирания какви са ми коментарите. От първото ! Още тогава казах че е наивен фейк за шарани .

Aз даже изгледах около 3- 4 минути. Веднага си личи, че нито аудиото отговаря на видеото, нито субките на каквото и да било.

Отделно, че можех и без да гледам да стигна до извода че е фейк. Ти представяш ли си, колко тъпи трябва да са тия конспиратори, та да планират избиване и да го заснемат на видео. Защо? За да може видеото да се появи в нета, за развлечение на чугунените глави. :)

преди 11 минути, absurt написа:

Както те завъртяха на фейка с болницата в Мариупол ли :)

на 12.03.2022 г. в 13:22, N1K17Y написа:

Божеееее, боже, а аз се мъча да разбера, за какво твърдение говориш. Е извинявай, моя е грешката. Наистина, не съм предполагам, че някой може да е толкова прост, че дори не знае какво той самият казва. (макар че не ти е за първи път, явно е хронично при теб)  

Ами айде, поне ще те светна за собствените ти опорки (пак) и ще ти кажа, че фейка, който твърди, че снимката е от Украйна си е фейк, само че не твърди, че е от болницата в Мариупол. Как знам ли ? Елементарно. Фейка беше разкрит като такъв дни преди да бъде атакувана болницата :)

Айде сега, смени си посраните гащи и ходи да си вземеш обедната дрямка, че поне там можеш да сънуваш как ме "навираш където слънце не огрява" ли, какво беше казала. Бих ти казал и да се скриеш за няколко часа от срам, но знам че срам нямаш. 

Или преди това, когато постваше фейк на Копейката ? 

То си личи, кои са дебилите. Първият признак е, че копират всичко от нета без да проверяват. 

https://news.mail.ru/politics/50997426/?frommail=1

Посочени са целите на втория етап от военната операция на руската армия.

Пълен контрол над Донбас, цяла южна Украйна и обезпечаване на сухопътен коридор до Крим и Приднестровието в Молдова.

Това означава, че Одеска, Николаевска, Херсонска, Днепропетровска област, скоро също ще се върнат в пределите на Руската федерация, защото те са част от нея, но през годините тези територии са били подарянвани на Окраина, от Брежнев, Хрушчов, Сталин...

https://news.mail.ru/politics/50997426/?frommail=1

преди 31 минути, Тhе Monstеr написа:

На мен ми е ясно, че си чугун с петолъчка и както и да бъдеш изобличена, и унизена ще продължиш да си блееш мантрите. Това не ми пречи да ти се смея. И на останалите, дето веднага налапахте фекалната пирожка, само защото тя отразява съдържанието на черепните ви кухини.

А по въпроса Зеленски- Путин, няма и грам съмнение кой е сатрапа. Зеленски е артист. Комик. Клоун ако щеш. Клоуните са убийци- психопати само в романите на Стивън Кинг и филмите на ужасите. В живота, клоуните са призвани да разсмиват, да веселят хората. И това правят. Нормални хора, с нормални професии. А какъв е Путин? Милиционер- кагебист. Това е някой, който никога не е имал нормален живот. Този човек е обучаван да презира всички, да манипулира, да лъже, да убива без да му мигне окото. Той може само това. Той цял живот се е учил да бъде сатрап, а вие идиотите очаквате от него да ви осигури нормален живот. Е, ако нормалния живот за вас е мутро- олигархична власт, държаща се на насилие, убийства и страх, той вече го е осигурил в Русия. Можете веднага да отидете в сатрапския рай. Не ви гоним, но там ще ви хареса повече. Помислете си... Докато не сме размислили. :)

Ти си бил много мека и рециклирана гумена топка! Чак уродливо безформена. Но пък, с комплекс за значимост до степен да решаваш кой-какво харесва и да пращаш опонентите където си решил, че им е мястото.  Не ти минава през гумената главица мисълта, че като ти е толкова зор да облизваш задника на новия Биг брадър, можеш да му се примолиш да те пусне в страната си и да те направи горд неин гражданин, нали? 

Интересно ми е, какво ли би станало, ако "размислите"- колкото и да сте в гумената ти сфера.

преди 2 минути, absurt написа:

Ти си бил много  до степен да решаваш кой-какво харесва и да пращаш опонентите където си решил, че им е мястото.  Не ти минава през гумената главица мисълта, че като ти е толкова зор да облизваш задника на новия Биг брадър, можеш да му се примолиш да те пусне в страната си и да те направи горд неин гражданин, нали? 

Интересно ми е, какво ли би станало, ако "размислите"- колкото и да сте в гумената ти сфера.

Ти за мислене не можеш да говориш. Всички видяха, че не знаеш какво е това. И тука не говорим за некакви сложни мисловни процеси, а за съвсем елементарни. В главата на едно куче има повече мисъл, отколкото в твоята.

Иначе добре си се изрисувала: "мека и рециклирана гумена топка! Чак уродливо безформена. Но пък, с комплекс за значимост"

преди 6 минути, N1K17Y написа:

То си личи, кои са дебилите. Първият признак е, че копират всичко от нета без да проверяват. 

Личи си, разбира се! Насираш се, омирисваш форума и пак дращиш ли, дращиш глупостите си,вярвайки, че повтарянето им до безпамет, ще ги направи истина. А, като постигнеш последният пост да е твой, щото по- умният е отстъпил и не е пожелал да ти слезе на нивото, се изживяваш като победителка. Жалка работа си, Аглайка, жалка!

току-що, absurt написа:

Личи си, разбира се! Насираш се, омирисваш форума и пак дращиш ли, дращиш глупостите си,вярвайки, че повтарянето им до безпамет, ще ги направи истина. А, като постигнеш последният пост да е твой, щото по- умният е отстъпил и не е пожелал да ти слезе на нивото, се изживяваш като победителка. Жалка работа си, Аглайка, жалка!

Радвам се, че започна да се разпоанаваш и описваш. 

преди 12 минути, Богатир написа:

Това означава, че Одеска, Николаевска, Херсонска, Днепропетровска област, скоро също ще се върнат в пределите на Руската федерация, защото те са част от нея, но през годините тези територии са били подарянвани на Окраина, от Брежнев, Хрушчов, Сталин...

Една глупост - повторена 1000 пъти - си ... остава глупост! И лъжа!

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Ти за мислене не можеш да говориш. Всички видяха, че не знаеш какво е това. И тука не говорим за некакви сложни мисловни процеси, а за съвсем елементарни. В главата на едно куче има повече мисъл, отколкото в твоята.

Иначе добре си се изрисувала: "мека и рециклирана гумена топка! Чак уродливо безформена. Но пък, с комплекс за значимост"

Хи,хи!  Айде да решиш, както как точно чугунът може да се оприличи с мека гумена топка, неграмотнико мамин? Питай някое улично куче, преди да изръсиш поредния си бисер.TCGOZ.gif.a8cc6fb29f03a2b8d0d6e22c6fd11453.gif

преди 1 минута, jhoro написа:

Една глупост - повторена 1000 пъти - си ... остава глупост! И лъжа!

Просто човекът е решил да напише "Виц на деня".

Тука един разбирач много подробно обяснява за какво им е последната междуконтинентална ракета на руснаците, на английски е.

https://southfront.org/rs-28-sarmat-icbm-why-russia-needs-such-doomsday-weapons/

Полезно четиво за подлогите.

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Радвам се, че започна да се разпоанаваш и описваш. 

А, щом и името си забрави, не е на добре, хич. Вземи мерки, Аглайка.

преди 1 минута, absurt написа:

Хи,хи!  Айде да решиш, както как точно чугунът може да се оприличи с мека гумена топка, неграмотнико мамин? Питай някое улично куче, преди да изръсиш поредния си бисер.TCGOZ.gif.a8cc6fb29f03a2b8d0d6e22c6fd11453.gif

Чугунът е метафора...

преди 11 минути, Тhе Monstеr написа:

Чугунът е метафора...

Ми, гумената глава- също. И кво?438284456_download(3).gif.e61762382669a5abb2eaa4e4a40197dc.gif

преди 2 часа, Тhе Monstеr написа:

Силно се надявам Ицето (опитен офицер 😆) да го види, както и Русалка, на която сляпо се позовава.

Подробно на руски от ТАСС до къде ще стигнат руснаците в Южна Украйна

https://tass.ru/armiya-i-opk/14446141?utm_source=yandex.by&utm_medium=organic&utm_campaign=yandex.by&utm_referrer=yandex.by

"Не мы начинали эту войну, но мы ее закончим", - сказал Миннекаев.

преди 19 минути, Белгиеца написа:

Тука един разбирач много подробно обяснява за какво им е последната междуконтинентална ракета на руснаците, на английски е.

https://southfront.org/rs-28-sarmat-icbm-why-russia-needs-such-doomsday-weapons/

Полезно четиво за подлогите.

А Посейдоните дали са реалност. https://bg.rbth.com/science/329711-kakvo-znaem-za-poseidon

преди 3 часа, ncl написа:

Не вярвам това за Джонсън и ядрения чадър над Украйна.

-----------

Такова нещо като ядрен чадър не съществува.

Все едно да се пазиш с чадър за дъжд срещу изстрел от оръдие.

преди 3 часа, Тhе Monstеr написа:

Аз на Колев72 нали му казах.

Безпристрастието и логиката нямат общо.

преди 1 час, miro20 написа:

Освобожденето на Мариоупол с викове алах акбар

Ехооо

Осъзнавате ли какво виждате ?  :angry:

Фейк виждам аз.

Фанали са те на бастун.

На Кадировци не им стиска да направят такива снимки в Мариупол.

преди 1 час, Hristo52 написа:

Ти да видиш! Американски еб@лници!

Защо не проучите доказателства за военните престъпления на САЩ в Либия, Ирак, Сърбия? А? Вашата м@м@@! 

Защото няма такива!

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

На Кадировци не им стиска да направят такива снимки в Мариупол.

Сигурно чакаш официално да го каже Зеленски?

Зеленски заяви, че руското политическо ръководство е направило "катастрофална грешка" с нашествието в неговата страна и е въвлякло руския народ в ситуация, за която носят отговорност неговите лидери.

"Отсега нататък много страни вече няма да се занимават с въпроса дали някой руснак е добър или лош.

Всички руснаци ще бъдат третирани зле. Русия постигна това. В крайна сметка, не е моя работа, но това би трябвало да плаши руския народ", заяви украинският президент.  Зеленски не е обективен .  Нито дума не казва за вината на Турчинов за решението с военната операция срещу народа на Донбас.  Това си е изцяло бандеровска заслуга за войната.  После победителите никой не ги съди, да му мислят победените.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.