Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 48 минути, ivottoshev написа:

Австралишският фашист, който построи концлагери за собственият си народ и канадският фашист, който се опита всячески да спре конвоят на прогледналите, за да не могат и други да прогледнат, сега пращат оръжие на Украйна. Те сега от добрите ли са? От тези които подкрепяш, защото не си безпристрастен?

Или може би те до преди два-три месеца са били от лошите, ма нещо изведнъж им е просветнало и сега са минали на страната доброто?

Фашисти са.

Аз нали ви казах. Злото понякога се прави на добро за да оцелее. Путлер е "козел отпущения".

Комуниста Слидерум толкоз много като му знае устата, да провери в Гугъл, да видим дали не е оригинална моя мисъл. Ама той е проверил вече и знае, че това е мое мнение, обаче се пъне шса пръсне да плюе.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, absurt написа:

Аз пък, ще ти предложа да прочетеш история на френски, например. Не е писана през комунизЪма. Като прочетеш, ела да ми кажеш коя е русия. Но, не виждам защо намесваш историята в днешната ситуация? Путин 20 години се опитва с преговори да спре безконтролното разрастване на НАТО и настаняването му около границите на Русия, при положение, че официално няма друго формирование, което да му противостои и да предполага нуждата от разширение. И среща 20 години високомерие и незачитане. Ми, той ги използва тези години да си въоръжи армията и когато му прекрачиха окончателно червените линии, нападна точно както САЩ правят по света от години.

И какъв е Путин, че да да рисува червени линии? Кой е той и за кой се мили? Ехооо, прочети историята и тогава не путин а аз ще ти нарисувам линии, искаш ли?

преди 12 часа, miro20 написа:

И понеже се кефите на рашистките символики , това да ви изглежда познато ?

Да, случайно видях това когато гледах нидерландските архиви от войната и се шокирах доста.............. И сега се чудя чия е първа идеята за знака V................... Явно не на Уинстън Чърчил.....................

преди 18 минути, absurt написа:

Ами, точно това е причина Путин да убива някой като теб и мен- мирни, та и отгоре, граждани. Двойният ни аршин, дупедавството ни и непукизма ни за нас самите. Честно казано, не виждам защо ти е толкова весело? И ти, като  американците, не можеш да схванеш, че Путин играе ва банк. Че наистина са прекрачени червените линии и за него, няма място за отстъпление. В началото на войната той го каза в прав ред- защо да съществува светът, ако Русия няма да съществува? 

"Не защитавам Русия, но не е виновна Русия, а САЩ" :wors:

Нови опорки не пуснаха ли ? Още ги чакам тия прословути био оръжия. 

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

И какъв е Путин, че да да рисува червени линии? Кой е той и за кой се мили? Ехооо, прочети историята и тогава не путин а аз ще ти нарисувам линии, искаш ли?

Президентът на най - голямата държава в света, притежаващ ядрена триада!

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

Махни двете нули и ще е вярно!

Ако беше така, Русия отдавна щеше да е прегазена. Също както се оказаха прегазени Ирак, Либия, Сърбия...

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Вземи отвори един речник най-накрая и научи какво значи бежанец. Сякаш заможни хора не могат да бягат от война :D 

Егати дребните душички, ще се пукнат от завист, някой да кара по-хубава кола от тях. 

Да, богатите с много пари и луксозни коли, имащи къде да отидат, НЕ СА БЕЖАНЦИ! Това са съмнителни субекти и хотенциални криминални елементи. Измамници, точещи парите ни!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Някой започват да се досещат за последиците май! Хамериканците няма как да доставят същите количества в определен срок. Но...трябва да се дървиме! Че сме майстори и защитници на мирът и човешките права. Либия, Ирак, Камбоджа, Виетнам, Сърбия - списъкът е дълъг!

Шолц: Драстичното ембарго на газ от Русия ще навреди на икономиките на ФРГ и Европа.

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

От 2 думи определи акцента на половин часово видео... Мимски, плямпай ги тия на русоробските ти аверчета. Безмозъчната баба абсурд веднага ще върже. Аз съм ти слушал измислиците много време и съм наясно, как работи главата ти.

Пишлегарски, що не си поиграеш малко, та да ти мине безумието и да спреш да се излагаш? ти не си наясно как не/работи собствената ти глава. И добре, че не вдяваш, щото вденеш ли, ще трябва да се метнеш от по- височко.

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Вземи отвори един речник най-накрая и научи какво значи бежанец. Сякаш заможни хора не могат да бягат от война :D 

Егати дребните душички, ще се пукнат от завист, някой да кара по-хубава кола от тях. 

Ако искаме да сме коректни и да помогнем на Украйна, трябва всеки украинец от мъжки пол на възраст м/ду 18 и 60 години да го депортираме при Зеленски. Тогава много Кайени ще останат сирачета по нашето черноморие :D

току-що, ivottoshev написа:

Ако беше така, Русия отдавна щеше да е прегазена. Също както се оказаха прегазени Ирак, Либия, Сърбия...

:nono:

Не могат да държат в готовност готов ядрен заряд! Бъркаш се много.

Бомбата се прави и след това трябва да се използва, иначе ще се самовзривят. Нямат готови бомби със голям заряд.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Да, богатите с много пари и луксозни коли, имащи къде да отидат, НЕ СА БЕЖАНЦИ! Това са съмнителни субекти и хотенциални криминални елементи. Измамници, точещи парите ни!

:angry:

В международното право бежанците са хора, които: се намират извън своята родна страна или страната, в която живеят постоянно; имат основателен страх от преследване

Цитат

На тях още от самото начало им трябваме за граница, за пазар на стоките и за евтина работна ръка. Не за развиване на технологии или нещо друго по-смислено (който иска може да прегледа преговорните глави по общата европейска политика).  Европейци сме, ама не баш - бедният далечен братовчед, когото пускат лекичко на крайчеца на масата, но за сметка на това много го ухажват, когато искат нещо от него. Магарето за какво го търсят на сватба - или защото няма вода, или защото няма дърва. Можете тук да се пънете колко сте европейци, защото са ви пуснали в техните си държави, то и от това има нужда.

:yanim:

Ето това се прави при безизходица от "Героите на Украйна" - пратете и цивилните на смърт! Вашата м@м@ фашистка! На времето Хитлер е пращал децата на фронта. Вашата м@м@ фашистка!

Захарова: Организираното от Киев раздаване на оръжие на цивилни ще се превърне в неконтролируем хаос.

току-що, Без умствен капацитет написа:

:angry:

В международното право бежанците са хора, които: се намират извън своята родна страна или страната, в която живеят постоянно; имат основателен страх от преследване

Тези не ги виждам да са примрели от страх.

От наглост обаче - много!

преди 6 минути, N1K17Y написа:

"Не защитавам Русия, но не е виновна Русия, а САЩ" :wors:

Нови опорки не пуснаха ли ? Още ги чакам тия прословути био оръжия. 

Аглайка, колко пъти да ти припомня, че функционалната ти грамотност е силно ограничена? Че и паметта ти я няма никаква- все ти се причуват някакви неща, които не съм споменавала дори. Та, за какви биооръжия бълнуваш сега?

преди 6 минути, Anneliese написа:

И къде могат да отидат, айде обясни ? На хотел в Украйна ? :) 

преди 2 минути, Anneliese написа:

Тези не ги виждам да са примрели от страх.

От наглост обаче - много!

ако са с постоянен адрес в украййна са, това че са физически по добре от теб е лично твоя злоба

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Ако искаме да сме коректни и да помогнем на Украйна, трябва всеки украинец от мъжки пол на възраст м/ду 18 и 60 години да го депортираме при Зеленски. Тогава много Кайени ще останат сирачета по нашето черноморие :D

Няма нужда, само оръжия им трябват ;) 

Как върви следването на парите ? Стигна ли до находищата в Украйна и колко щеше да загуби Русия, ако ги бяха оставили да тръгнат към европейско развитите и съюзи ? 

преди 4 минути, absurt написа:

Аглайка, колко пъти да ти припомня, че функционалната ти грамотност е силно ограничена? Че и паметта ти я няма никаква- все ти се причуват някакви неща, които не съм споменавала дори. Та, за какви биооръжия бълнуваш сега?

Ок, не помня и ти дали говореше за био оръжия, извинявай ако съм сгрешил. 

преди 19 минути, ДзВяРа! написа:

НАТО има бази във всички държави членки на съюза НАТО! Ако Украйна стане членка на НАТО, и там ще има бази, не разбирам теб какво те бърка това? Във Латвия и Естония като има бази на НАТО и са към съюза какво? И Москва е по-близо от колкото до Украйна, нещо станало ли е?

И това не е причина да тръгнеш да избиваш невинни жени и деца и да разрушаваш домовете им. Това е варварство!

Смени страната на която държиш и всичко ще си дойде на мястото!

Невинните ги избиха самите НАЦИСТИ !!!  ТАА ОПОРКА Я ПРЕДЛАГАЙ НА МАЛОУМНИ !!!

ГАДНАТА ПРОТИВНА СГАН ОТ ГЛОБАЛКИ ПРАВИ БАЗИ И ЛАБОРАТОРИИ ИЗ ЦЯЛ СВЯТ , ЗА КАКВО СА Й ? 

ЗА ДА ПРЕВЗЕМЕ СВЕТА !!!  ПУТИН СИ СЕДЕШЕ МИРНО И КРОТКО В МОСКВА И ИМ КАЗА МНОГОКРАТНО - НЕ СЕ ДОБЛИЖАВАЙТЕ ДО РУСИЯ !!! 

НЯМА БЕ , АГРЕСОРИТЕ НАГЛО И ПОДМОЛНО ВЗЕХА ДА ГО ЗАОБИКАЛЯТ ОТВСЯКЪДЕ !!!

КОЙ Е АГРЕСОРА ПИТАМ АЗ ???

ХАЙДЕ ДА ПОПИТАМ И ЧИЯ ОРГАНИЗАЦИЯ Е НАТО ??  М ? 

ЗНАЕШ ЛИ ? 

НА ГЛОБАЛНАТА КЛИКА , ВЛАДЕЕЩА СВЕТА !!!!

ВОЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ , СЪЗДАДЕНА СЪС ЦЕЛ ДА ПОРОБИ БАВНО ЦЕЛИЯТ СВЯТ !!!

КАК УСПЯХА ДА Я СЪЗДАДАТ И ДА Я НАЛОЖАТ И НА ЕВРОПА ? 

ПАК БАВНО СЪС ОКТОПОДСКИТЕ СИ ПИПАЛА В ДЪРЖАВНИТЕ АПАРАТИ В СТРАНИТЕ !!!!

ЗАЩО ЕВРОПА СТИГНА ДО ТУК ???

ЗАЩОТО НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВИТЕ ИМ СЛОЖИХА НАЦИСТИ - ГЛОБАЛИСТИ !!!!

АКО НЕ БЯХА ГО НАПРАВИЛИ - НЯМАШЕ ДА ИМА И ПЛАНДЕМИЯ И ВОЙНИ И ЧАСТНАТА СЗО ДА БЛОКИРА СВЕТА И ИКОНОМИКАТА ! 

ЧЕТИ И СИ ЗАПИСВАЙ БЕ , НЕ ГЛЕДАЙ С ИЗПЛЕЗЕН ЕЗИК ! 

ТОЛКОВА СТЕ НЕГРАМОТНИ И НЕВЕЖИ И ЗАСПАЛИ , ЧЕ ПО-ДАЛЕЧ ОТ НОСА СИ НЕ ВИЖДАТЕ !

АКО НЕ БЯХТЕ МНОЗИНСТВО ТАЗИ КЛИКА ОТРОВНА ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА Е ДЕТРОНИРАНА !!!

АМА ВИ ОБРАБОТВАТ ОТ КАК СТЕ СЕ "РОДИЛИ" ! ИСТОРИЯ ВИ ПОДНЕСОХА , УДОБНА ЗА ТЯХ , МАНИПУЛИРАТ ВИ СЪЗНАНИЕТО СЪС ВСИЧКИ СРЕДСТВА - ЗАВЗЕХА МАСОВИТЕ МЕДИИ - БЪЛВАТ ЛЪЖИ НА КГ. , ИЗОПАЧАВАТ , ПРОПАГАНДИРАТ , ЧРЕЗ УЖ  РЕСПЕКТИРАНИ ЛИЧНОСТИ"  И ОВЦЕТЕ БЛЕЯТ И СКАНДИРАТ ЛЪЖИТЕ ИМ ! 

аМИ С КАКВО ДА МИСЛИ ТАЗИ ОВЦА ?  СЪЗНАНИЕТО Й Е ИЗКЛЮЧЕНО ?! 

С КАКВО ДА ПРАВИ САМОСТОЯТЕЛНИ АНАЛИЗИ ?  ТЯ ПОВРЕДЕНА ТОТАЛНО ! 

еЙ ЗАТОВА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАНУЛЯВАНИ ТОЧНО СЛЕД ТОЗИ "КАДЪР" ! 

ВИНАГИ СТИГАТЕ ДО ЕДНО И СЪЩО МЯСТО И ВИ ВРЪЩАМЕ В НАЧАЛОТО !  

ЗАЩОТО ЧУДОВИЩАТА ВИ СПИРАТ РАЗВИТИЕТО И ЕВОЛЮЦИЯТА ЧРЕЗ ИЗМАМА И МАНИПУЛАЦИЯ И ПО-ЛОШО - ОТНЕМАТ ВИ СВОБОДНИЯТ ИЗБОР !!!

ЗАЩОТО АКО НЕ БЯХТЕ МАНИПУЛИРАНИ И ОБРАБОТЕНИ МОЖЕХТЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНАТА СТРАНА , НАЛИ ? 

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

:nono:

Не могат да държат в готовност готов ядрен заряд! Бъркаш се много.

Бомбата се прави и след това трябва да се използва, иначе ще се самовзривят. Нямат готови бомби със голям заряд.

От рано си се подкарал. Аз още не съм почнал да празнувам, а ти вече ме водиш с две-три обиколки. Наздраве :beer:

Цитат

Съгласна съм с Андриел, не да ни въвличат в чужда война. Някой каза нещо за НАТО и ме напуши на смях.
Дреме му на НАТО за нас, за тях сме само територия за военни бази. Ако опре ножа до кокала сме до там

:yanim:

преди 5 минути, Hristo52 написа:

Ето това се прави при безизходица от "Героите на Украйна" - пратете и цивилните на смърт! Вашата м@м@ фашистка!

Захарова: Организираното от Киев раздаване на оръжие на цивилни ще се превърне в неконтролируем хаос.

сМЯТАЙ КАК ЩЕ ИЗБИВАТ РУСКОГОВОРЯЩИТЕ !  

АБСОЛЮТЕН НАЦИЗЪМ !

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Русия е ядрена държава, затова не е прегазена. И затова Запада иска там да има силна власт, па ако ще и съветска да е. И дори е помогнал доста за да има силна власт в Русия. С държава, колкото и лоша да е, може да се преговаря, може да бъде обвързана икономически, може да и се налагат санкции, може да има дипломация... С анонимен терорист- камикадзе, всичко това е невъзможно.

преди 19 минути, Coco1 написа:

Като всеки твой русоробски коментар с фантазии от детската градина. 

Вие там в детските градини вече такива неща ли си говорите!?    Кога ще летиш до Сочи?     

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.