Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 минути, tonit1968 написа:

Че те не са спирали да пътуват. Въпроса е, че се изисква България на право официално да се включи във войната. А управляващите колкото и да са ТЪПИ, не са самоубийци.

Да се включил във войната и да пращаш оръжие са различни неща.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, absurt написа:

Е, на това му се вика параноя! Един бивш външен министър искаше да съди СССР, щото сме били в сферата им. Ти пък, живееш с ужаса, че всички са комунисти. И много удобно забравяш, че ние продаваме оръжие на Украйна още отпреди войната и не сме спирали до днес. Нищо, че официално не се казва, ама дори тук бяха публикували факсимиле на договора с точните бройки и цени. Сигурно дори не си чул, че Нинова нареди смяна на борда на Кинтекс? 

И съвсем случайно се взривиха военни складове у нас.

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Не, иска вече не да купува, а да получава без пари. Наште за това се чешат дето нр ги сърби.

аха - значи, ако е за пари нема проблем .... само че и срещу пари нема оръжие, и за това се чешите, дето не ви сърби.

току-що, insec написа:

тепърва ще тренираш риторика, за да се оправдаваш - тъй че свиквай, русоробке!!!

Отговаряй ! Не ми бягай по тъча ! Като ви зададат въпроси по собствените ви твърдения и почвате да бягате. 

Защо така ? 

преди 11 минути, insec написа:

на функционално грамотната на й стига вътъка, за да стигне до това гениално прозрение.

Инсекте, инсекте, ма много си зле, завалията! 37100550_download(16).gif.e27e7e644175fe00baae60f6bd2b9245.gif

току-що, Inana.. написа:

....

какви твърдения бре - ти хептем изкука.

преди 2 минути, Inana.. написа:

Е , нали , ако се управлявахме от комунисти щяхме да сме дали среден пръст на НАТО И ЕС , бре ! 

И щяхме открито да застанем до Путин и Русия ??? М ? 

Нещооо издиша тази версия , а ?

По- застанали от това, здраве му кажи. В ЕС и НАТО ни смятат за троянски кон и ние се доказваме постоянно като такъв. Те обаче не са идиоти и при преговорите постигнаха условия, при които сме сравнително безопасни за тях. Така че, позволиха ни да гледаме отблизо как са те и само да се облизваме. И докато не престанем да сме троянски кон, ще е все така- ще гледаме и ще се облизваме. Когато спрем да сме руски подлоги, ще тръгнем по пътя на Чехия и Полша.

преди 3 минути, insec написа:

аха - значи, ако е за пари нема проблем .... само че и срещу пари нема оръжие, и за това се чешите, дето не ви сърби.

Продажбата е по частна линия , а Помощта трябва да е по Държавна ! 

Има ли разлика , според теб ? 

преди 36 минути, symanbg написа:

Тъжно но факт, още по тъжно, е че доста хора не го виждат това. Но нищо не можем да направим.

Тъжно е ,защото ТРЯБВАШЕ ЛУСТРАЦИЯ! Това ,което направиха другите успешни страни, трябваше  никаква БСП, никаква ДС ,забрана със закон,никаква власт за тях! Сега вече е късно ,те притежават МНОГО  пари , крадат, корумпират ,вече се наредиха и техните деца , внуци , НЯМА спасение, така е си караме!

преди 10 минути, insec написа:

а ти да не мислиш, че заблужавате някой, как НЕ сте застанали до путкин и руZия. 😄

Това ти ли го писа ??? Твое Твърдение ли е ? 

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

По- застанали от това, здраве му кажи. В ЕС и НАТО ни смятат за троянски кон и ние се доказваме постоянно като такъв. Те обаче не са идиоти и при преговорите постигнаха условия, при които сме сравнително безопасни за тях. Така че, позволиха ни да гледаме отблизо как са те и само да се облизваме. И докато не престанем да сме троянски кон, ще е все така- ще гледаме и ще се облизваме. Когато спрем да сме руски подлоги, ще тръгнем по пътя на Чехия и Полша.

На теб съм ти задала въпроси , не измествай темата. 

преди 1 минута, Inana.. написа:

Това ти ли го писа ??? Твое Твърдение ли е ? 

все по- тъпи въпроси отправяш да ти кажа

преди 1 минута, insec написа:

Разкрива си характера! :wink12:

току-що, insec написа:

Като са тъпи , значи са лесни за отговор , а защо така Отговор няма бре ? 

Не си ми отговорил тук на нито един въпрос !!! 

После , аз съм била изкукала ? Е как така сега ?   

Изкукала съм , понеже ти напомням да ми отговаряш на въпросите , които ги зададох амнайсе пъти и отговор нямам все още ? 

преди 5 минути, Inana.. написа:

На теб съм ти задала въпроси , не измествай темата. 

Не ми отговори на моя въпрос, та реших и аз да не отговарям. И да си измествам каквото си искам.

току-що, Inana.. написа:

Изкукала съм , понеже ...

настояваш да ти отговарям на въпроси, които нямат общо с темата - да ти напомня за амнайсти път: как искам да живея аз и войната в Украйна са две различни теми.

преди 1 час, N1K17Y написа:

Странно как Путя извъртя един от любимите номера, на любимите ти американци и спретнаха "освобождение" в Украйна, като им свалиха марионетката, но ти, този път оставаш сляп за това и пак са ти виновни американците.

Ти си против някоя държава да използва военна сила за да постигне това което иска, или си против Русия да използва военна сила за да постигне това, което иска? Кое от двете?

преди 1 минута, Inana.. написа:

Като са тъпи , значи са лесни за отговор , а защо така Отговор няма бре ? 

Не си ми отговорил тук на нито един въпрос !!! 

После , аз съм била изкукала ? Е как така сега ?   

Изкукала съм , понеже ти напомням да ми отговаряш на въпросите , които ги зададох амнайсе пъти и отговор нямам все още ? 

Колкото и да се звериш, така наречената Русия загуби!

Колкото повече продължава със военни действия, толкова повече губи. Ти си от губещата страна!

преди 32 минути, Inana.. написа:

Разбира се , че имаш право да питаш !  

Това ти е Изконно право и аз го уважавам ! 

Отговарям ти веднага :  Искам да разбера с какво глобализма е привлекателен в твоите очи .

Не само в твоите , а и в очите на много други хора !  И този въпрос ще го задавам на всички !

А ти защо не искаш да отговаряш на един толкова лесен въпрос ? 

Защо бягаш от отговори ? 

От кое те е страх ? Сподели 

Отговорих ти !   Давай сега по моите въпроси !

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Не ми отговори на моя въпрос, та реших и аз да не отговарям. И да си измествам каквото си искам.

Отговорих 

преди 30 минути, tonit1968 написа:

Първите 20 години бяха стремглаво нагоре - чети от земеделска селска страна в кво сме се превърнали. По 5 завода месечно се откриваха. Всичко се произвеждаше. Сега сравнявай първите 29 - 30 години след падането на соца и тръгването по пътя на светлият капитализъм. На....ха ни както се пише по книгите. Дадохме си без бой и заводи и армия и цигари и земеделие. Само и само да изпълним изискванията на ЕС и да влезем в цивилизацията. И кво, като влезеш в ЕС без икономика, армия, АЕЦ, как ще просперираш? Отваряш си границите да ти замине една трета от населението навън, да ти вкарват субсидирани продукти..Ебаси филма - може ли нещо, дето си го произвеждаш на място, да излиза по-скъпо от вносното. Че даже домати вкарваме от Македония..Те само те стават за ядене де, другото е пасмантерия...Кви руски подлоги бе, човече, Козяк директно ги управлява наште малоумни предатели управляващи. От Русия ползваме един газ и нефт, щото няма от къде другаде. Както и цял ЕС. И понеже ние нямаме нсега сериозно производство, липсата на газ може и да не го усетим. Ама Германия ....

И кой го плащаше "всичкото произведено" ? Колко пъти фалира България ? Колко тона злато ни взеха от СССР през 60-те ? Ама това не са ти го преподавали по история, в соц образованието, нали ? :)

Тръгнал да прави "капитализъм" и демокрация с червени мутри и ДС агенти начело и шокиран, че го ограбили и останал беден. Нема такава държава. 

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Колкото и да се звериш, така наречената Русия загуби!

Колкото повече продължава със военни действия, толкова повече губи. Ти си от губещата страна!

Според кого е губеща страна Русия ? 

Цитат

ЕС с план: По-малко шофиране и работа от вкъщи три дни в седмицата 

Целта е да се намали зависимостта си от руския петрол и газ

ЕС призовава хората да шофират по-малко, да използват по-малко климатици и да работят от вкъщи поне три дни в седмицата, за да намалят зависимостта си от руския петрол и газ. Европейската комисия заявява, че с мерките, разработени от Международната агенция по енергетика, домакинствата ще спестяват средно близо 500 евро годишно.

ако пестех 500 евро годишно сиренчето щеше да ме вземе 

защо не дойде тая мярка преди 10 години 

Inana..

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Ти си от губещата страна!

да беше само тя иди до иди - с тези си помиярски позиции политиците ни вкараха, ама яко в губещата страна. 12 години тиквенизъм ще ни се сторят, като разходка на плажа спрямо срама, който ще берем в историята, заради тия утрепки нашите.

преди 18 минути, tonit1968 написа:

Само ми кажи, какво общо има Русия и Путин с комунизма? Че в русия сега е див капитализъм, къв комунизъм, кви пет лева...

Никакъв капитализъм не е в Русия. Русия е феодална империя и е такава от създаването си, та чак до наши дни. Може би единствената държава, която за толкова много време, не е мръднала като обществено устройство. Ей го и в момента- императора и феодалите, срещу страна, която не иска император и феодали.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.