Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Inana.. написа:

....

моите желания са ясни - да подкрепим Украйна т.е. включително и с оръжия, боеприпаси и прочие.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, tonit1968 написа:

20 години сме се в ЕС. И все по-надолу...И не се вижда да почваме да се оправяме...Нещо не ви ли светва лампата?

Тъжно но факт, още по тъжно, е че доста хора не го виждат това. Но нищо не можем да направим.

преди 1 минута, tonit1968 написа:

20 години сме се в ЕС. И все по-надолу...И не се вижда да почваме да се оправяме...Нещо не ви ли светва лампата?

80 години кремълски подлоги и все надолу - лампа имаш ли въобще?

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Когато наистина има глобален свят, държавите ще са единствено нещо като администрация, обслужваща някакъв район. За да може вместо да си купуваш винетка за цял свят, да си вземеш такава за района, за който ти трябва. Виж как работи Гугъл и ще добиеш сравнително добра представа, какво представлява глобализма- имаш достъп до всичко на Гугъл, но за твое удобство си има и Гугъл България. Не мога да видя никакво робство тук. Ако не желаеш Гугъл, няма проблем.

Само с това ли свързваш глобализма ?  Давай още 

Не вярвам , че едни винетки са ти приоритета.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Сега Путин реши че и той трябва да цоца от там и ще си присвои Донбас

И как ще си ги присвои като губи войната ?

преди 4 минути, insec написа:

България още дълго ще бъде управлявана от кремълски подлоги, тъй че няма какво да те притеснява: ще продължим да си бъдем дъното на ЕС.

Направи нещо за да се отделиш от стадото.  Важно е лично ти да не си на дъното.    Може и да си стоиш там, ако нищо не те притеснява.  Българите сме си търпеливи.    

преди 1 минута, Inana.. написа:

За недостатъците на глобализма разбира се никой не говори. А ги виждаме сега в пълна сила.

преди 7 минути, Coco1 написа:

Коко папагала на КГБ я се посочи къде точно си на снимката, Ако помниш кой си де

Няма налично описание на снимката.

Къде е тази Ваша детска градина!?  

Як джумбич и шаржове има в тая тема а Поля Нацито както винаги блеснала със "знания", идеята с пръстите които показват английската дума дума за "победа" - victory е на Чърчил а в исторически контест знакът V се ползвал за различни меща включително любимимите нацисти на берковското височество както казва миро20

преди 5 минути, insec написа:

моите желания са ясни - да подкрепим Украйна т.е. включително и с оръжия, боеприпаси и прочие.

Няма по-голяма и безсмислена глупост от това!

преди 2 минути, Inana.. написа:

Значи и това не си успяла да смелиш... Както казах, няма смисъл.

преди 4 минути, insec написа:

Остави Украйна !  Не говорим за нея !  Говорим за твоите желания в България и как искаш да живееш ?

Нямаш ли желание за живот ? Нарисувай ми проста картинка как искаш да живееш ? Сподели ми 

преди 7 минути, insec написа:

а желание да ти ударят къщата/апартамента с ракета докато си си дома, имаш ли?

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Значи и това не си успяла да смелиш... Както казах, няма смисъл.

Продължавай да пишеш по въпроса.  Какво съм смелила ще видим накрая.

Щом задавам въпрос някакъв значи има смисъл . 

От теб се иска да говориш - само това !  

преди 2 минути, symanbg написа:

За недостатъците на глобализма разбира се никой не говори. А ги виждаме сега в пълна сила.

Мога да се обзаложа, че така са говорили и за недостатъците на електричеството... Глобализма е процес, при това естествен. Няма нужда да бъде налаган, той така или иначе се случва.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

И как ще си ги присвои като губи войната ?

За пред света и заради  санкциите Путин може да създаде още една руска държава и без да си присвоява Донбас.  Тази нова държава ще е по-голяма от България!

току-що, Тhе Monstеr написа:

той така или иначе се случва.

Как се случва ? Поясни 

преди 7 минути, attj написа:

Къде е тази Ваша детска градина!?  

Коко ясно минало ти е времето. Не се разпознаваш

преди 7 минути, attj написа:

Коко папагала на КГБ я се посочи къде точно си на снимката, Ако помниш кой си де

преди 2 минути, attj написа:

Донбас.

Коко КГБ папагал къде е Ато. Пак ли забрави

току-що, Inana.. написа:

Продължавай да пишеш по въпроса.  Какво съм смелила ще видим накрая.

Щом задавам въпрос някакъв значи има смисъл . 

От теб се иска да говориш - само това !  

Ето че отново си в грешка. От мен се иска, каквото аз искам, а не каквото ти искаш. Както ти имаш право да задаваш въпроси, така и аз имам право да не им отговарям. И в този ред на мисли и аз ще ти задам въпрос- Защо ме питаш тези неща? Имам право да питам, нали?

преди 15 минути, insec написа:

какво да ти рисувам - България още дълго ще бъде управлявана от кремълски подлоги, тъй че няма какво да те притеснява: ще продължим да си бъдем дъното на ЕС.

Ти съвсем се обърка, душко! От една година България се управлява от неприкрита хАмериканска подлога. Преди това, Баце набута едни 3 милиарда на новия Биг брадър за едно чертежче. И се оказа, че тая толкова секретна технология от 1972г. е застрашена от ПростоКиро и Кокорко, които смятат да я издадат на Путин!? Гениално прозрение, утрепа рибата отвсякъде!

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Мога да се обзаложа, че така са говорили и за недостатъците на електричеството...

Кой е говорил в историята за недостатъците на електричеството ? 

Дай факти , Моля !  

Да видим кои са тези диваци , които са против електричеството и искат да готвят на огън ?

Щом се обзалагаш , значи знаеш нещо и имаш факти ?

Некои ги е ударила пролетната умора...В главата. Начи, да знаете, само просащ троловете имат право да пишат исторически очерци, назад до Месопотамия. Нормалните коментатори требе да са актуални към секундата!

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Защо ме питаш тези неща? Имам право да питам, нали?

Разбира се , че имаш право да питаш !  

Това ти е Изконно право и аз го уважавам ! 

Отговарям ти веднага :  Искам да разбера с какво глобализма е привлекателен в твоите очи .

Не само в твоите , а и в очите на много други хора !  И този въпрос ще го задавам на всички !

А ти защо не искаш да отговаряш на един толкова лесен въпрос ? 

Защо бягаш от отговори ? 

От кое те е страх ? Сподели 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.