Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, tonit1968 написа:

Хубаво де, на нас ква ни е ползата тогава от членството в ЕС и НАТО? Само да не ни пребие Турция, за друго полза от НАТО няма. Ама ако сме с Русия Турция пак няма и да си помисли да ни закача. Ама вече сме враг на Русия и ако тя реши нещо, Нато хич няма да ни помага. Щото сме били троянски кон. И понеже сме троянски кон, взе парите за самолетите и каза чекайте. Пийте една студена война и продължете да чакате. Ако случайно получим самолети, те ще бъдат морално толкова стари, че за нищо няма да стават. Не знам, малоумието на наште управляващи е толкова голямо, че просто нямам епитети. И на всичкото отгоре, всички отиват под строй при Мустафата, звезди и свалят кой е по-голям натовец , пък неблагодарният народ видиш ли, ги наричал руски подлоги. Шизофрения до шия. 

------------

То даже е яко да гледаме сеир янките как го набиха на американските си подлоги в България.

Сега в момента всички хамериканофилчета, особено такива зомбирани като тъпиро20отРусе, си гризат чорапите от яд - нема нито пари, нито сАмАльотчета... :sobbing:

През 2030-та, когато уж се очаквало България да си получи самолетите(ако въобще ни дадат нещо), моделът ще е на 57 години, самальотите ни ще стават само за музейни експонати... нито части ще се намират повече за тях...

Между другото братята сърби залагат на сигурното и изптаното - ще купуват 16 бройки Дасо-Рафал мулти-ролеви многофункционални усъвършенствани самолети. Нищо общо с нашите несъществуващи американски бракми...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, Anneliese написа:

Зор ще види светът с него.:popcorn2:

то като гледам на Путин вече му е по нагорнище

Русия предупреди Запада да спре да въоръжава Украйна

преди 1 минута, attj написа:

Вие сте като в детска градина и не сте наясно с възможностите на ядреното оръжие.  Реална руска ядрена заплаха се провокира не само от Украйна.   Ако бъдем унищожени -ще бъде късно да се сърдим на бандеровците.

Ти май си в децката градина, мислиш ли че Украйна няма ядрено оръжие?

Защо мислиш, че само Русия разполага със такова оръжие?

преди 9 минути, bulljo написа:

Да, народа изхвърли руската подлога от власт, мустакатия в Беларус да си подготвя чемоданите той е следващия, който ще хваща влака за матушката при Янукович.

И теб ли да питам дали пръстите ти са със собствено мнение?

По времето на Майдана, "народа" в болшинството си бе на страната на Янукович.

При това в огромната си част.

С Беларус Путин показа, че си е научил урока и както се видя всичко приключи бързо и без кръвопролития.

А в България е "живият" пример, че народа сам не може да извърши подобно нещо, нищо че по-голямата част от него подкрепяше исканията на протестиращите срещу Борисов и Гешев.

Резултата бе нулев.

Бива да сте толкова наивни само ако сте до тинейджърска възраст.

Ако не сте, то значи още не сте я надрасли.

Но то не е и задължително.

преди 2 минути, gagodrago написа:

------------

То даже е яко да гледаме сеир янките как го набиха на американските си подлоги в България.

Сега в момента всички хамериканофилчета, особено такива зомбирани като тъпиро20отРусе, си гризат чорапите от яд - нема нито пари, нито сАмАльотчета... :sobbing:

През 2030-та, когато уж се очаквало България да си получи самолетите(ако въобще ни дадат нещо), моделът ще е на 57 години, самальотите ни ще стават само за музейни експонати... нито части ще се намират повече за тях...

Между другото братята сърби залагат на сигурното и изптаното - ще купуват 16 бройки Дасо-Рафал мулти-ролеви многофункционални усъвършенствани самолети. Нищо общо с нашите несъществуващи американски бракми...

дори и умните Руснаци, знаят че русуя ще падне - но най некадърната страна вярва че русия ще бие:D

Руски олигарх: Армията и всичко в Русия е скапано ...

преди 6 минути, bulljo написа:

Продължавате с нелепите лъжи, ако рУсия не беше действала, като терорист тогава месейки се там където не и е работа, нямаше да има ни АТО ни война.

Но и ти не забравяй, че ако Америка си беше седнала на задника, а не да изнася демокрации навред по света, хептен нямаше да се случи точно това положение. Не Ви зная що за хора сте, но изглежда по всичко че сте твърде глупави да вярвате и на едните и на другите - особено на Америка. Да оставим настрана европейските страни, защото и те са васали на американците. Каквото им свирят, европейските страни го играят. А ние тук и украинци и етиопци, все ще сме пострадали. Америка е далеко при положение че русия си позволи ядренно оръжие. Сега ви оставям да се надпреказвате и едните и другите пък дано ви уврат кухите кратуни. И не се обиждайте - ни отляво ни отдясно. 98% в тази тема сте лапетии и то ужасно глупави.

преди 1 час, BANKATA написа:

Кои договори не изпълняват?

Хи,хи! Точно такава неадекватност доведе до войната. Продължавай да си неадекватен и да питаш глупаво. Друго от теб и не очаквам.

преди 15 минути, Anneliese написа:

И кое му е нелепото, моля? Че нарича нещата такива, каквито са и поставя войнолюбивите страни на мястото им?

https://news.bg/int-politics/dmitriy-medvedev-glupavi-glupavi-sanktsii.html

https://www.bgonair.bg/a/4-world/259164-medvedev-rusiya-ima-silata-da-postavi-vragove-si-na-myastoto-im

https://www.investor.bg/energetika/518/a/dmitrii-medvedev-sasht-ot-godini-opitvat-da-vpiiat-zybi-v-evropeiskata-energetika-349929/

Зор ще види светът с него.:popcorn2:

Голям зор ще види света да не се смее с пълен глас, путин така му е стъпил на вратът и му дърпа конците, той медвежоник няма свои мисли.

преди 1 минута, Kolev72 написа:

Но и ти не забравяй, че ако Америка си беше седнала на задника, а не да изнася демокрации навред по света, хептен нямаше да се случи точно това положение. Не Ви зная що за хора сте, но изглежда по всичко че сте твърде глупави да вярвате и на едните и на другите - особено на Америка. Да оставим настрана европейските страни, защото и те са васали на американците. Каквото им свирят, европейските страни го играят. А ние тук и украинци и етиопци, все ще сме пострадали. Америка е далеко при положение че русия си позволи ядренно оръжие. Сега ви оставям да се надпреказвате и едните и другите пък дано ви уврат кухите кратуни. И не се обиждайте - ни отляво ни отдясно. 98% в тази тема сте лапетии и то ужасно глупави.

Да бе. Америка е провокирала импераките амбиции на путьо.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Теб те питах дали си служил поне, след като блееш по цял ден в тази тема. Мислех те за умно момче, не заради това, че не искам да пишеш тук. По принцип ти говоря. С такова мнение бях останал от теб през годините. И ти си същия келеш като Реджеп. Ти разбираш от политика, колкото аз от ядрени реактори!

преди 8 минути, ДзВяРа! написа:

То, остава и Украйна да се окаже с ядрено оръжие, та задниците на американците да лъснат съвсем отвсякъде. Тогава третата световна ни е в кърпа вързана, а ние- тарикатите, ще сме първите , изчистени от територията по спешност.

sch-food46s.jpg

преди 3 минути, absurt написа:

Хи,хи! Точно такава неадекватност доведе до войната. Продължавай да си неадекватен и да питаш глупаво. Друго от теб и не очаквам.

С такива уклончиви отговори ти изглеждаш глупава.

Питах те съвсем културно и за отговор получих "ХИХИХИ"

С такива отговори олекваш много.

току-що, BANKATA написа:

Тц, Америка защитава единствено и само своите "имперски амбиции", но по-коректният термин е своят интерес.

Не й пука нито за украинци, нито за косовари, нито за иракчани, нито за българи, нито за руснаци.

Много, ама адски много наивност.

преди 2 минути, Kolev72 написа:

Теб те питах дали си служил поне, след като блееш по цял ден в тази тема. Мислех те за умно момче, не заради това, че не искам да пишеш тук. По принцип ти говоря. С такова мнение бях останал от теб през годините. И ти си същия келеш като Реджеп. Ти разбираш от политика, колкото аз от ядрени реактори!

Пак те питам. Има ли значение дали съм служил или не?

Прави ли ме повече човек казармата?

току-що, Anneliese написа:

sch-food46s.jpg

Анке!

Стази снимка какво искаш да кажеш на хората? И аз мога да цапна нещо, без никакво обяснение или покритие. Отивай да спиш и не ръси и ти глупостите си

преди 1 минута, BANKATA написа:

Пак те питам. Има ли значение дали съм служил или не?

Прави ли ме повече човек казармата?

Като ми отговориш на въпроса, ще ти отговоря и аз.  Хайде да се уважаваме. аз ако толкова се интересувам дали си служил или не - мога да разбера. Важното е, че ти не можеш. ясен ли съм? За човек си си точно като всеки друг.Не съм тръгнал да се карам с вас, а да успокоим топката поне малко. А те се събрали 30 пишлигаря и ръсят ли ръсят простотии. Не гледай този Реджеп. Той е прост като цървул.

преди 1 час, tonit1968 написа:

Преди 90 години Турция беше нещо различно от това, което е сега. Тогава имахме армия и техника, достатъчно да не си помисли да ни напада. Това беше преди да влезем в НАТО. Натовизирахме си и си убихме армията и си нарязахме танкове, ракети, самолети, всичко. А сега турция е най-голямата военна сила в НАТО. Та помисли кой е предател на интересите на България.

Пак те подгони 1001нощ.
Преди 30 години си имал Hristo52 за ЗКПЧ, който ползвал артелната за безплатен магазин и резервуара на танка за бащиния. В съвременен танк не си влизал, така че не опявай нарязаните танкове с лампови радиостанции.

Няколко контролни въпроса.
1). Защо Турция (Ердоган) купи руски ЗРК С-400?
2). Охотно продава безпилотници на Украйна, а отклони предложението, да предаде ЗРК С-400 на Украйна в замяна на американски Patriot?
3). Защо Турция бе отрязана за невидимките (F-35) ?

преди 3 минути, BANKATA написа:

С такива уклончиви отговори ти изглеждаш глупава.

Питах те съвсем културно и за отговор получих "ХИХИХИ"

С такива отговори олекваш много.

Ох, ти точно да ми говориш за олекване, е пълен нонсенс! На глупав въпрос, много ти е, че въобще ти обърнах внимание и ти показах колко смешен ставаш. До едно време си мислех, че се правиш на такъв, когато не ти изнася, ама чак толкова да си плюеш на физиономията!?

преди 2 минути, bulljo написа:

Значи, щом не подкрепяме рУсия сме келеши и лапетии.

Знаеш много добре, че много те уважавам. Във форума си има граници, които не би следвало да ги прекрачваме. Ако зависеше положението само от нас тук, отдавна да бяхме го разрешили. А то се дирижира от Америка и Русия - останалите  - сме пионки и гласовете ни не се чуват въобще!

преди 1 минута, Kolev72 написа:

Като ми отговориш на въпроса, ще ти отговоря и аз.  Хайде да се уважаваме. аз ако толкова се интересувам дали си служил или не - мога да разбера. Важното е, че ти не можеш. ясен ли съм? За човек си си точно като всеки друг.Не съм тръгнал да се карам с вас, а да успокоим топката поне малко. А те се събрали 30 пишлигаря и ръсят ли ръсят простотии. Не гледай този Реджеп. Той е прост като цървул.

Като ръсим простотии защо ни четеш? На дърти години акъл ли ще ни нашиваш?

преди 2 минути, absurt написа:

Ох, ти точно да ми говориш за олекване, е пълен нонсенс! На глупав въпрос, много ти е, че въобще ти обърнах внимание и ти показах колко смешен ставаш. До едно време си мислех, че се правиш на такъв, когато не ти изнася, ама чак толкова да си плюеш на физиономията!?

Но все още не ми отговаряш на въпроса, а само спамиш.

преди 6 минути, absurt написа:

То, остава и Украйна да се окаже с ядрено оръжие, та задниците на американците да лъснат съвсем отвсякъде. Тогава третата световна ни е в кърпа вързана, а ние- тарикатите, ще сме първите , изчистени от територията по спешност.

Разбира се че разполагат със ядрено оръжие, но нали се сещаш, че ако използват такова никоя държава няма да ги подкрепи или снабди със каквато и да е помощ. Хуманитарна или военна. И Украйна не е официално във война със русите. Няма такава обявена война, има специална операция която русите провеждат в Украйна.

преди 19 минути, ДзВяРа! написа:

Пробвате с Коко1 даже и да разсъждавате, бъдете здрави и умни!

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Разбира се че разполагат със ядрено оръжие, но нали се сещаш, че ако използват такова никоя държава няма да ги подкрепи или снабди със каквато и да е помощ. Хуманитарна или военна. И Украйна не е официално във война със русите. Няма такава обявена война, има специална операция която русите провеждат в Украйна.

Не официално, ядрено оръжие имат много държави. Не е само Израел. Факт.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.