Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, attj написа:

Някои още са деца, да са живи и здрави!

Кой го казва

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Това не пречи да е чугун с петолъчка на челото.

Не всички чугуни с петолъчка на челото са путлеристи.

Почнаха да се раздвояват 

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

Ердоган продаде хиляди дронове "БАЙРАКТАР" на Украйна, със тези дронове изпърдяха повече от половината руски танкове, които отиваха към Киев. Че и още много други.

Тази информация откъде е, нали не е фейковска, или така само за пред публиката.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Това не пречи да е чугун с петолъчка на челото.

Не всички чугуни с петолъчка на челото са путлеристи.

Каза бившия член на БКП, при това доброволен член.

Само дето не добави като Винету - Хау! (Аз казах)

преди 6 минути, Coco1 написа:

Koko папагала на КГБ, бягай към Расия оттам да помагаш

Папуга Коко з КДБ, біжи в Росію звідти на допомогу.

преди 9 минути, Coco1 написа:

Отлитайте за Расия 

Сополанко! Вземи накрая и се скрий! Не зная как те търпят да ги излагаш с глупостите си - твоите хора тук, а не в къщи. То за в къщи е ясно, че до един сте олигофрени.

току-що, Kolev72 написа:

Сополанко! Вземи накрая и се скрий! Не зная как те търпят да ги излагаш с глупостите си - твоите хора тук, а не в къщи. То за в къщи е ясно, че до един сте улигофрени.

Отлетя ли към Расия ? Пиши като кацнеш русоробе 

преди 1 минута, G_A_G_O_V_69 написа:

Тази информация откъде е, нали не е фейковска, или така само за пред публиката.

:nono:

Във гугал всичко си пише, дори се говори, че след края на войната тези дронове ще станат световноизвестни заради ефекта който постигнага в Украйна!

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Кой го казва

Посети ги и ги разгледай -те не са недостъпни.  И ти не си недостъпен. Аз също.

току-що, Реджеп Иведик написа:

олигофрени

Верно, че бе лингвист Асланчик.

Ама нали говореше за чест и достойнство и как само за тях живееш?

Извини ли се на Кунчев?

Още не?

А маправи ли си харакири?

Щото вече си без чест и достойнство тогава!

преди 1 минута, Kolev72 написа:

Правилно и благодаря за корекцията. Не се оправдавам, но в бързината се случва.

Заяждам се. Връщам си. Знам, че знаеш да пишеш.

Явно не ми се получи...

преди 6 минути, Kolev72 написа:

Това му беше една от най големите грешки, че се доверява на корумпираните си генерали. Усети се, но като загуби 20000 войничета по улиците на Украна и му смляха  бракуваната техника от втората световна война. И да вземе цялата влас безприкословно, вече е късно. Кой ще оправдае хилядите живота от едната и другата страна? Същият е като Сталин! Сякаш, една майка ги е раждала, само дето не помисли че времето е напред с почти 80 години от тогава.

Обществена тайна е че генералите са му корумпирани, а Путин не знаел. Аре стига!?

Наришкин не напразно трепереше когато на 24.02 Путин го питаше за Донбас и Луганск.

преди 2 часа, bulljo написа:

Той няма съвест, опериран е от нея, както и руския патриарх, но ако успее по някакъв начин да избегне човешкия съд(вземе та пукне)то страшния съд му е в кърпа вързан.

Няма да го бъде! Знаеш ли колко много заклинания, клетви , черни магии са му направили НАЙ-ДОБРИТЕ в това, украинските  циганки . Те нямат нищо общо с нашите индийки. Приличат на испанки . Тамошните цигани не стоят на едно място ,движат се с едни огромни каруци ,теглени от много големи коне  и са богати и горди .Когато бях в Украйна ми се случи  да ги  видя , а спътникът/водач/ ми се уплаши ,бяхме на сред полето /ниви/ и един сайван нещо като спирка  и чакахме автобус половин ден.

Никога не трябва да се подценява тънкия фон на подсъзнателната енергия!

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Заяждам се. Връщам си. Знам, че знаеш да пишеш.

Явно не ми се получи...

Можеш да се заяждаш, защото се познаваме от форума. И аз за нищо не мога да ти се обидя. Просто казано и аз съм малко като теб. Дразня се от глупостите на хората. А в края на краищата мога да напусна тази тема и да си кютам по техническите. Това политиката, никога не ми е била приоритет в живота.Едно от нещата, което явно се вижда разделя хората и нациите една от друга. Не е въпрос коя колко е богата и просперираща - която, колкото може. Но човекът не е така устроен, а е истинска ЛАМЯ - На оня свят, нито руснака, ни украинеца, ни американеца ще го интересува какво става по Земята.

преди 5 часа, Coco1 написа:

Не си го гледал значи а ти се иска да е така. Като всеки твой русоробски коментар с фантазии от детската градина. 

А ти като си го гледал уж продължението ( което едва ли съществува ) , я дай да го гледаме и ние тогава.... ко ко коошко :newspaper:   или пак просто си решил да попагаластваш алабализми правейки се на знаещ и видел за пореден път :whist::hush:

преди 1 минута, bigiadri написа:

Няма да го бъде! Знаеш ли колко много заклинания, клетви , черни магии са му направили НАЙ-ДОБРИТЕ в това, украинските  циганки . Те нямат нищо общо с нашите индийки. Приличат на испанки . Тамошните цигани не стоят на едно място ,движат се с едни огромни каруци ,теглени от много големи коне  и са богати и горди .Когато бях в Украйна ми се случи  да ги  видя , а спътникът/водач/ ми се уплаши ,бяхме на сред полето /ниви/ и един сайван нещо като спирка  и чакахме автобус половин ден.

Никога не трябва да се подценява тънкия фон на подсъзнателната енергия!

Приятелю, много те моля, спри да влизаш в тази тема.

Не ти се отразява добре, повярвай.

преди 11 минути, ДзВяРа! написа:

:nono:

Във гугал всичко си пише, дори се говори, че след края на войната тези дронове ще станат световноизвестни заради ефекта който постигнага в Украйна!

Дай линк, откъде е информацията. Може да е фейковска. Не вярвам Путин да се остави на някакви хвърчила като оси да убиват танковете му. Ако е вярно, Руската армия трябва да е безсилна срещу тези американски дронове, но Руското оръжие е номер едно в света, иначе НАТО отдавна да е почнало същинска и пряка война с Путин. Янките ги е страх, те са същинският агресор а на Путин, и ако продължават да дразнят мечока, той ще ги схруска набърже.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Обществена тайна е че генералите са му корумпирани, а Путин не знаел. Аре стига!?

Наришкин не напразно трепереше когато на 24.02 Путин го питаше за Донбас и Луганск.

Ами наместо Наришкин, ти трябваше да се явиш пред Путин, за да му докладваш обстановката а ти се намираше на страниците на раздел политика в Калдата  Защо така постъпваш с Путин. И понеже отговарям на теб - искам да ти се извиня, ако сметнеш че съм бил малко по нетактичен към теб.

преди 1 час, Тhе Monstеr написа:

За да бъдем допуснати, доста си поорязахме армията, но...

тази армия и да искахме нямаше как да я поддържаме - то едни пътища не можем да построим, къде ти армия, която на практика е сектор само със разход, там приход няма. Вярно е, че прекалиха с далаверите и измамите покрай промените там, но в крайна сметка числения състав пак щеше да бъде редуциран до сегашните стойности, с подготовката обаче можеше да сме значително по- добре, като в това включвам и съответното въоръжаване със натовските стандарти. За нещо повече си трябва икономика, а не тая прокремълска губерния, в която е превърната държавата ни. А с това поведение, което демонстрираме, въобще не ни и трябва армия - видя се, че ако путя дойде с танковете тука, тази армия ще се бие за него, не за България.

преди 1 минута, Moriati написа:

А ти като си го гледал уж продължението ( което едва ли съществува ) , я дай да го гледаме и ние тогава.... ко ко коошко :newspaper:   или пак просто си решил да попагаластваш алабализми правейки се на знаещ и видел за пореден път :whist::hush:

Русоробството не ти е простило. Като заминеш в Расия щи го пратя по DHL да си фантазираш, как ватенката пиянка не е паднал на глава като теб.

преди 1 минута, G_A_G_O_V_69 написа:

Дай линк, откъде е информацията. Може да е фейковска. Не вярвам Путин да се остави на някакви хвърчила като оси да убиват танковете му. Ако е вярно, Руската армия трябва да е безсилна срещу тези американски дронове, но Руското оръжие е номер едно в света, иначе НАТО отдавна да е почнало същинска и пряка война с Путин. Янките ги е страх, те са същинският агресор а на Путин, и ако продължават да дразнят мечока, той ще ги схруска набърже.

Дай линк където се казва, че руското оръжие е най-доброто? :giggle1:

ДАЙ ЛИНК където САЩ ги е страх от Путин? :D

Сега ще ти дам линк!

https://www.metamorfozia.com/

преди 3 минути, insec написа:

тази армия и да искахме нямаше как да я поддържаме - то едни пътища не можем да построим, къде ти армия, която на практика е сектор само със разход, там приход няма. Вярно е, че прекалиха с далаверите и измамите покрай промените там, но в крайна сметка числения състав пак щеше да бъде редуциран до сегашните стойности, с подготовката обаче можеше да сме значително по- добре, като в това включвам и съответното въоръжаване със натовските стандарти. За нещо повече си трябва икономика, а не тая прокремълска губерния, в която е превърната държавата ни. А с това поведение, което демонстрираме, въобще не ни и трябва армия - видя се, че ако путя дойде с танковете тука, тази армия ще се бие за него, не за България.

Плюсчето ти е за първите ти редове от поста , а не за това дето си написал:  "видя се, че ако путя дойде с танковете тука, тази армия ще се бие за него, не за България."

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.