Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 минути, Тhе Monstеr написа:

Аз може и да съм бил, но ти си и ще бъдеш.

Я, кратунке, разкажи как Англия и Франция нямат морска граница, щото имат тунел под Ламанша! И не, не си само "бил" кух като кратуна, ти си неспасяемоо неграмотен и нискоинтелигентен- стъпка поне по- ниско от кратуните.icon_explode.gif.e21915d784a98d15dec44ed0e0bb49fa.gif 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, absurt написа:

А, колко човека ти писаха на теб, че това измъкване по тъча, показва инфантилност и нищо повече? И не е аргумент да се изправят янките, НАТО и ЕС, за да бранят правото само на Америка и ЕС като нейни подлоги, да си защитават интересите, газейки суверенни държави?

Колко души от вашата инфантилна компания се обяви против захранването на Украйна с оръжие, жива сила и долари от янките и ЕС, вместо да им скръцнете със зъби, че за да се оневинят поне малко, трябва бързо да спрат войната и да сложат двете страни на масата за преговори? Знаете, че от оня с памперса зависи недоразумението Зеленски да се осефери, а не да ходи като цветарка по света и да обяснява как щял да изтегли страната си от преговорите.

Някои държави изпълняват поетите ангажименти по будапещенският меморандум. Руснаците решиха че договорите не са за тях. Такива държави трябва да се държат далеч от цивилизована Европа. 

преди 7 минути, absurt написа:

А, колко човека ти писаха на теб, че това измъкване по тъча

Ама какво им обясняваш? Ясно е че те точен отговор никога няма да дадат. Винаги въртят на ляво и дясно! Не инфантилност а...Я ги прати в ляво и да се насират от вой и писане!

преди 1 минута, BANKATA написа:

Някои държави изпълняват поетите ангажименти по будапещенският меморандум. Руснаците решиха че договорите не са за тях. Такива държави трябва да се държат далеч от цивилизована Европа. 

Пак инфантилен опит за бягане по тъча. Ми, язък ти за младостта, ако интелигентността ти отсега е на толкова ниско ниво. 

преди 32 минути, BANKATA написа:

Пич, май имаш някакъв проблем с нервите. Виждаш ми се напрегнат. Пази се.

Маймун, аз вече ти казах, че това е Синдбад.

Бъди благодарен, че не е извадил пистолет да те разстреля.

преди 14 часа, Богатир написа:

Христос Воскресе!

Честит Празник на всички!

279128245_720651682284496_49923092614313

Во истину воскресе! Честит празник!

преди 1 минута, absurt написа:

Пак инфантилен опит за бягане по тъча. Ми, язък ти за младостта, ако интелигентността ти отсега е на толкова ниско ниво. 

Ти питаш аз ти отговарям.

На теб не ти харесва отговора ми, ама като няма какво да ми напишеш само спамиш. Написах ти го и преди. Все повече олекваш с подобни отговори.

преди 9 минути, absurt написа:

Я, кратунке, разкажи как Англия и Франция нямат морска граница, щото имат тунел под Ламанша! И не, не си само "бил" кух като кратуна, ти си неспасяемоо неграмотен и нискоинтелигентен- стъпка поне по- ниско от кратуните.icon_explode.gif.e21915d784a98d15dec44ed0e0bb49fa.gif 

Веднага след като покажеш къде България граничи с Русия.

FREWBGbXoAMaEmu?format=jpg&name=large

А ето как трябва да постъпим и с митрофанова

https://meduza.io/news/2022/04/24/v-ssha-zablokirovali-bankovskie-scheta-dvuh-konsulstv-rf-rossiyskiy-posol-zayavil-o-blokade-posolstva-v-vashingtone

В САЩ са блокирали сметките на две руски консулства .

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 минути, BANKATA написа:

Ти питаш аз ти отговарям.

На теб не ти харесва отговора ми, ама като няма какво да ми напишеш само спамиш. Написах ти го и преди. Все повече олекваш с подобни отговори.

Не това те питам- прочети пак поста ми, ако наистина имаш проблеми с паметта и разбирането на писано слово. Редовно ми отговаряш нещо съвсем различно и упорито твърдиш, че вече си ми бил отговорил, когато те засека. Разбира се, няма да продължавам да се опитвам да доизяснявам, след като си вече на толкова ниско интелектуално ниво. Не обичам да ритам паднал, дори да е правещ се на умрял, лисугер.

преди 5 минути, absurt написа:

Не това те питам- прочети пак поста ми, ако наистина имаш проблеми с паметта и разбирането на писано слово. Редовно ми отговаряш нещо съвсем различно и упорито твърдиш, че вече си ми бил отговорил, когато те засека. Разбира се, няма да продължавам да се опитвам да доизяснявам, след като си вече на толкова ниско интелектуално ниво. Не обичам да ритам паднал, дори да е правещ се на умрял, лисугер.

Ами хайде да видим на кой въпрос не съм ти отговорил. Напиши ми го пак за да няма объркване. Защото на всичко от предната страница ти отговорих, въпреки че се намеси в чужд спор.

преди 2 часа, Hristo52 написа:

Хохохо!

The Telegraph скандално: Страни от НАТО са доставили военна техника на Русия въпреки санкциите

Вестникът не публикува и не уточнява какви оръжия или стоки с двойна употреба са били доставени на Русия въпреки санкциите

Лондон, Великобритания  24 Апр. 2022, 10:00  20678 прочита  15 коментара Автор: БЛИЦ

The Telegraph скандално: Страни от НАТО са доставили военна техника на Русия въпреки санкциите

Британският вестник The Telegraph обвини европейски държави в нарушаване на ембаргото срещу Русия и то чрез оръжейни доставки. 

Британското изданието публикува остра статия, в която обвини водещи европейски държави като Германия и Франция в нарушаване на антируските санкции, доставка на оръжия и стоки с двойна употреба на Русия.

Вестникът не публикува и не уточнява какви оръжия или стоки с двойна употреба са били доставени на Русия въпреки санкциите, наложени след обединението на Крим.

Посочено е, че става дума за "бомби, ракети, снаряди и малки оръжия." Изданието отбелязва, че германските компании уж са се възползвали от "вратичката" в ембаргото и са доставяли стоки с двойна употреба на Руската федерация, включително "пушки и специална техника“ за 121 млн. евро.

Германия отрича обвиненията на вестника и твърди, че е разрешила изнасянето на оборудването за Русия само след като е гарантирано, че стоките са за гражданска употреба.

„Ако имаше признаци, че оборудването ще бъде използвано за военни цели, тогава нямаше да бъде издаден лиценз за износ“, каза представител на германското министерство на икономиката.

Освен за Германия, Франция също е доставяла оръжия на Русия, твърди The Telegraph.

Общо Париж е продадал оръжие на Руската федерация за 152 милиона евро. Изданието добавя, че заедно с „бомби, ракети и торпеда“ френски компании са продали термовизьори за „повече от хиляда руски танка“, както и „навигационни системи за бойни и ударни хеликоптери“.

Изданието припомня, че след обединението на Крим с Русия през 2014 ЕС одобри ембарго върху договорите за внос и износ на оръжия и за износ за Руската федерация на технологии с двойна употреба за военна.

Другара русороб пак почна с копипейст на фейкове :giggle1:

преди 42 минути, BANKATA написа:

Ице ти си трай, че си човека в темата който никога не отговаря.

Ти си един от блокираните врагове на матушка Расия и БКП  и затова си бликиран от русуроба. :giggle1: Чукни върху негов пост където пише - Празни кофи - долу вляво

преди 4 минути, nikssi написа:

Ко ? И Мирчата ли  ? 

Не ве кълвач, не го ли прочиташ името. То за вас е нормално не моженето 

преди 2 часа, Moriati написа:

Това е паметник на великите армяно укропски войни,освобождаващи домове и корабчета дори от унитазите,за да не попаднат в ръцете на врага 😏 

Забравили са да добавят хладилниците,но явно е нямало място в композицията за такъв обемист обект

Синбадчо пак ли си разглеждал фанастични книжки в които се виждаш заслужил герой на Расия, но само докато лосиона те пусне.

преди 6 минути, Coco1 написа:

Не ве кълвач, не го ли прочиташ името. То за вас е нормално не моженето 

Трудно е да признаеш как си го навря с 200 . Виж какво е писал Мирчата в съседната тема , толкова ли е трудно да цъкнеш на връзката? Баси и пързалката си ...

C3456-1.jpg.78878bf501d03cf4ed3066a5df149a49.jpg

Цитат
Ето така се чисти поруган паметник от про-украинската вандалска измет. Отвратително деяние. Просто не мога да седя да го гледам безучастно и да си мълча. Вътрешно изпитвам гняв и тъмни мисли за червеите, които са го направили. Плюя на Вас и цялото ви семейство. 😡😡😡
Няма значение кой паметник на кого е и какво символизира. Той е бил поставен там, за да се увековечи даден момент от времето и да бъде запомнен. Ако искате после го плюете, ако искате го почитайте, но паметниците са там за да напомнят както за добрите, така и за лошите времена. Не трябва и НЕ МОЖЕ да оставяме ВАНДАЛИ да разрушават нещо, при положение че те самите нищо не са построили и направили в мизерния си празен живот.

Браво! Такива мъже трябват на България. Не джендъри и плазмодии! :yanim:

преди 9 минути, nikssi написа:

Трудно е да признаеш как си го навря с 200 . Виж какво е писал Мирчата в съседната тема , толкова ли е трудно да цъкнеш на връзката? Баси и пързалката си ...

Кълвач пак ли си бил заедно с други кълвачи в Расия

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Казах че искам наказанието им да е същото каквото беше за хАмериканците. Ти помниш ли какво беше то и изобщо имаше ли такова?

Ако мислиш да предъвкваме от началото всичко - само кажи да си взема пуканки.

САЩ  и РФ  няма кой да ги наказва.   Украйна е създадена от СССР, а не от янките.   Тези от Киев сега са предатели спрямо създателите си.    Никои предатели не ги очакват розови мечти.  Сега просто руснаците са принудени да коригират каквото навремето са сбъркали.  И те не ме питат дали не ми е мъчно за Украйна.    На мен и за събитията в Донбас ми беше мъчно.    И какво от това?    Украйна много огорчи рускоезичното си население и то повече няма как да бъде в тяхната държава.  Този въпрос  не зависи от САЩ, ЕС и НАТО.  Тези от Киев могат само да се молят с някакви напразни надежди за връщане на Крим и Донбас.  Важно е единствено какво ще решат в Кремъл.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Казах че искам наказанието им да е същото каквото беше за хАмериканците. Ти помниш ли какво беше то и изобщо имаше ли такова?

Ако мислиш да предъвкваме от началото всичко - само кажи да си взема пуканки.

Абе Тошев, ще отговориш ли най-после, кой е виновен за нападението на Русия в Украйна, Русия или САЩ, или цял месец ще шикалкваиш, че си искал наказания, които ги няма. Не те питам какво наказание искаш. 10 пъти каза, че САЩ са виновни за Украйна, после каза нещо друго та те питам конкретно, сега 10 пъти не отговаряш на един бинарен въпрос. 

Въпреки санкциите България пусна руски самолет да мине над страната на път за Сърбия

Хич не сме васали ;) 

преди 4 часа, absurt написа:

Ето нещо интересно- и с факти, и логика, и добра памет......

.....Що ни правите на идиоти, бе Кулеба? Ние проявяваме състрадание, съчувствие, участваме в санкциите на ЕС. Какво повече трябва да направим? Всеки опит за пращане на оръжие от страна на България, която е гранична с Русия, може да се изтълкува като намеса във войната. И тогава става все едно какво мисли Наско Атанасов, селското прокурорче на бай Тошо от Възродителния процес в Делиормана. Важно е какво мислят руснаците.

http://onovini.eu/2022/04/георги-марков-що-ни-правите-на-идиоти/?fbclid=IwAR3mxtmNUa2Tql2VXA-kaY03TuKfmCkS1-aKzcsfgmoN61VWlByarbWqk18

Госпожо логика и факти, можете ли да обясните, как Естония (или пък всяка друга държава в ЕС, освен Унгария) не е смятана, че е намесана във войната, а все така си праща оръжия, или ще продължавате да лъжете  ?

преди 1 час, absurt написа:

Колко души от вашата инфантилна компания се обяви против захранването на Украйна с оръжие, жива сила и долари от янките и ЕС, вместо да им скръцнете със зъби, че за да се оневинят поне малко, трябва бързо да спрат войната и да сложат двете страни на масата за преговори? Знаете, че от оня с памперса зависи недоразумението Зеленски да се осефери, а не да ходи като цветарка по света и да обяснява как щял да изтегли страната си от преговорите.

Като нагло присвоил се към инфантилната компания, отдавна ти е отговорено, защо подкрепяме да се пращат оръжия. Да оставиш една държава да прегази друга и да я подчини не е дефиницията за мир. Явно по соца са те възпитали, че да биеш някого е валиден метод за решаване на конфликти. 

преди 1 час, BANKATA написа:

Ице ти си трай, че си човека в темата който никога не отговаря.

Би отговорил, но блокира всеки, който му зададе неудобен въпрос :lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.