Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Запорожки марш. Рок версия

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 43 минути, Coco1 написа:

Тва го могат само изостаналите идиоти 

Може да бъде изображение с 3 души, изправени хора и текстово съобщение

Когато инженерите не си свършат работата ще се молиш на бог. Предвид колко дефектна излезе голяма част от техниката има защо да се молят и богославят. 

Fox News: US полковник предрече разгром на украинците в Донбас.

Цитат

"Войските на Путин показаха, че техните основни интереси са в източната половина на Украйна", отбеляза още Макгрегър.

"Руснаците никога не са се интересували от преминаването на река Днепър. Те винаги са били заинтересовани да унищожат украинските сили – тази работа е почти приключила", каза той, имайки предвид реката, която разделя Киев. "Така че според мен, тъжната истина по въпроса е, че това е прокси война, в която изпращаме голям брой украинци да загинат без  никаква надежда, че това ще доведе до нещо добро за тях", заяви още полк. Макрегър.

Така е! Само за да си защитите шибаните американски интереси!

преди 5 минути, symanbg написа:

Това е много яко видео бе, браво !
Ама оня дъртия актьор направо ѝ вика на младата актьорка:
"Моят дом е твой дом, моето легло е твое легло."

Така така, трябва да се погрижат дъртите ергени за младите украйнки, да не им е скучно в Немцията.

преди 11 часа, BANKATA написа:

Путьо каза че няма да позволи разширение на НАТО и влезе в Украйна, нали така.

Но пък Финландия са на север така че пак ще намерите оправдание. Ти вече почна да се оправдаваш.

Путьо маймунски, за разлика от теб, не съм идеологически пристрастна и най- малко на цървул като теб, ми се налага да се оправдавам за мнението си. Що за тъпота ви тресе, подлогите американски, да вярвате, че опонентите ви ви имат за нещо стойностно, пред което да се оправдават? 

преди 43 минути, Белгиеца написа:

Това е много яко видео бе, браво !
Ама оня дъртия актьор направо ѝ вика на младата актьорка:
"Моят дом е твой дом, моето легло е твое легло."

Така така, трябва да се погрижат дъртите ергени за младите украйнки, да не им е скучно в Немцията.

Ама вие сте тука за нашите жени :)

https://greeleytribune.net/lukashenkos-map-may-have-revealed-russias-strategy-in-ukraine-moldova/

вижте картата внимателно, отдавна е предопределено какво ще се случи.

преди 3 минути, absurt написа:

Путьо маймунски, за разлика от теб, не съм идеологически пристрастна и най- малко на цървул като теб, ми се налага да се оправдавам за мнението си. Що за тъпота ви тресе, подлогите американски, да вярвате, че опонентите ви ви имат за нещо стойностно, пред което да се оправдават? 

И на края нищо смислено не написа. От няколко дни или обиди или спам. 

преди 9 минути, absurt написа:

Не бе , не си :giggle1:

И си най спокойната и възпитаната тук

преди 10 минути, absurt написа:

Що за тъпота ви тресе, подлогите американски, да вярвате, че опонентите ви ви имат за нещо стойностно, пред което да се оправдават? 

Тъй като се смятам и се радвам че съм  твой опонент, тук си абсолютно права. Въобще не си мисля че опонентите ми / като теб/ имат нещо стойностно

преди 11 минути, absurt написа:

Бабата е в мензис. Абе тва медицински възможно ли е? Не беше ли забранено?

преди 5 минути, BANKATA написа:

И на края нищо смислено не написа. От няколко дни или обиди или спам. 

"Спам" е истинския ти ник. Не от няколко дни- всеки твой пост е спам, защото си неспособен да напишеш две изречения по същество.  Гънеш се като глист, чак ми става гнусно да ти чета безмозъчните писания. 1f92e.png

FRLJwaGX0AANtZQ?format=jpg&name=900x900

Ватенките не могат да осъзнаят защо евреи се бият за Украйна.

ами защото фашистите са в Кремъл бре :) 

преди 6 минути, Тhе Monstеr написа:

Бабата е в мензис. Абе тва медицински възможно ли е? Не беше ли забранено?

То и такива като теб, с два грама мозък само за равновесие и най- належащите физиологични нужди, нямат работа в цивилизования свят, ама- на, омирисваш форума.....

преди 3 минути, absurt написа:

То и такива като теб, с два грама мозък само за равновесие и най- належащите физиологични нужди, нямат работа в цивилизования свят, ама- на, омирисваш форума.....

Хора без 2 грама мозък, не могат да ме обидят.

преди 40 минути, symanbg написа:

Ама вие сте тука за нашите жени :)

https://greeleytribune.net/lukashenkos-map-may-have-revealed-russias-strategy-in-ukraine-moldova/

вижте картата внимателно, отдавна е предопределено какво ще се случи.

Може и дезинформация да е. Преди войната също ужким случайно показа еднакарта с разделена Украйна, ама за сега са далеч от това.

Ето една актулна карта от началото на войната до сега:

https://www.reddit.com/r/ukraine/comments/ubg6ug/2_months_of_war_on_the_map/

Коко1 дори и на Великден се занимава с колажи, фотомонтажи, карикатури и тем подобни мероприятия.   Моят профил го ползват няколко човека и никой от нас за стотинки не се занимава с такива работи.   Коко1 още учи за папагал.

преди 59 минути, absurt написа:

не съм идеологически пристрастна

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'яза за пукина'

преди 7 минути, attj написа:

Моят профил го ползват няколко човека и никой от нас за стотинки не се занимава с такива работи.  

Маруся ти не си сама

276159441_4741884469242480_7524043863148911304_n.jpg

Коко1, знаем всички, че пак си избягал от там - явно те пускатда се връщаш при тях , щом така упорито ги рекламираш. Маруся е в Донецк, а това е в Русия.

:rolleyes:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.