Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, BANKATA написа:

Чичо ти Путин ако не беше взел Крим всички щеше да е мирно и тихо. Всичко тръгна от там.

Всичко тръгна от цветната революция спретната от ЦРУ с кодовото име "евромайдан". След нея беше въпрос на време главната черноморска база на Русия в Севастопол да се превърне в НАТО-вска база и за това Путин реагира. Ако хАмериканците си седяха на задниците отвъд океана, вместо да разпалват конфликти по цялата планета, светът щеше да е едно дооооооооста по-хубаво място за живеене.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Няма торове, няма газ, няма нафта, няма брашно, няма ориз, няма олио.

Сега и няма палмово олио. Най-големият производител, един от най-големите производители на палмово масло Индонезия, забрани износа на палмово масло. 

https://www.spiegel.de/wirtschaft/indonesien-stoppt-palmoel-export-und-treibt-preise-fuer-speiseoel-a-ebec5514-5b3d-40d5-8611-cbe18d6e1d1f

Ми, върви да благодариш на канцлера ви- новия, дето си го избрахте. И на оная- фон Лайнен, както и на памперса също. После пий две ракии и псувай Путин, че не му дават да ви продава газ, нафта, брашно, торове, олио и ориз. И по- зле ще става- всички страни, на които им е писнало от американския ботуш, като спрат износа за подлогите от ЕС, ще стане чудничко!

преди 3 часа, BANKATA написа:

Когато инженерите не си свършат работата ще се молиш на бог. Предвид колко дефектна излезе голяма част от техниката има защо да се молят и богославят. 

Заомни го Ванка.Запомни го.

Цитат

Начало на мъдростта е страх от Бога.Сал глупци презират мъдрост и поука. 

преди 1 минута, absurt написа:

И по- зле ще става- всички страни, на които им е писнало от американския ботуш, като спрат износа за подлогите от ЕС, ще стане чудничко!

И метероит да падне в ЕС, пак няма да мигрираш към руZията - тъй, че бабините ти деветини.

преди 22 минути, BANKATA написа:

Да. И на провелите се избори спечелиха привържениците на ЕС. В белите държави е така те се стремяха на там. Ама тези от изток не искат да са в бяла държава, а да се управляват като маймуни. 

Кой така те е излъгал?  Маймуната се оказва в Киев...

преди 1 минута, insec написа:

И метероит да падне в ЕС, пак няма да мигрираш към руZията - тъй, че бабините ти деветини.

Що се изнерви така, душко? Аз никъде няма да емигрирам, каквото и да стане. Не съм свикнала да бягам, като някои, и гръмко да рева, че държавата ме била изгонила. Само отбелязах фактите- ЕССР, като верни подлоги, тръгнаха срещу интересите си, само и само да угодят на щенията хамерикански. Само дето въздуха не се опитаха да им забранят на руснаците. Без да се усетят, че когато озверялата глутница се нахвърли върху един, той получава симпатиите на публиката и на всички, тъпкани през десетилетията. Така се получава сега- една по една страните се дърпат от еуфоричното линчуване. И ако ЕССР продължи да седи наведен пред янките, лошо ни се пише.

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

Твърдиш, че не си на страната на Путлер.

Не съм на ничия страна. Аз съм против краварите и двойните стандарти.

А ти на чия страна си, фурнаджийска лопатчице? Две години твърдиш че си против менгелета като Трюдо и Австралийският строител на концлагери, ама сега им ръкопляскаш. Утре ако пак ни натиснат с Ковид, какво ще правиш? Хем ще искаш да ги весиш в темата за Короната, хем тука ще ги възхваляваш?

преди 10 минути, badr написа:

Заомни го Ванка.Запомни го.

Работя с руснаци и знам какви глупости правят понякога. И там имат финансиране подобно на нашите евросубсидии и там пада яко крадене и усвояане.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Някакви задкулисни игри се водят и от 2та фронта. Европа пак си избра своят стар насилник. Само либерали, социалисти и центристи.

Макрон, Орбан, Вучич, ... словенците и те някаква нова партия.

И какво да прави Европа , да се прави че тази война не я интересува? Че тази война е на границата на ЕС. Путин си мислеше , че ще е както когато превзе Крим и някакви псевдосанкции ще има . За Крим ефективни санкции наложи само САЩ, а ЕС замижа , но сега е друго и това изненада Путин, чуди се как да излезне от тази ситуация,воюва със злоба и инат . Така се държеше и Милошевич до тогава докато Харватия беше снабдена и въоръжена от НАТО и се стигна до там да заплаши Сърбия , тогава се стигна до преговори.  Това трябва да се случи и сега! За да се прекрати войната и да се преговаря!Аз имам приятели руснаци ,близо 20 години съм лятото в Сл.Бряг. Дори на  етажа ни съседи са  ни украинци ,а под нас руснаци .  Какво ще бъде това лято не знам .Мисля ,че руснаците няма да дойдат  ,това им го причини Путин. А те бяха свестни хора!

Руски руснаци или украински руснаци -правиш ли разлика?   

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

Ето, пак излъга...

Защо реши че съм излъгал?

И пак се направи че не виждаш какво те питам. Ако днес видиш Трюдо или строителя на концлагери от Австралия и държиш в едната ръка пушка а в другата цвете, с какво ще ги дариш?

преди 9 минути, ivottoshev написа:

И пак се направи че не виждаш какво те питам. Ако днес видиш Трюдо или строителя на концлагери от Австралия и държиш в едната ръка пушка а в другата цвете, с какво ще ги дариш?

Този въпрос е все едно аз да те питам "жена ти знае ли че си обратен?".

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Извинявам се, че се намесвам, но понеже се спомена COVID 19, не си спомням в другата тема да си роптал за мерките Русия. А те си бяха сурови спрямо мерките в другите страни. Изключвам Китай, естествено.

преди 26 минути, ivottoshev написа:

с какво ще ги дариш?

Ще ги гръмна и ще поставя на гроба им цвете.

Ти пита какво си излъгал, аз ти отговорих.

Ся ме питаш дали ще гръмна менгелетата. Пак ти отговорих.

Щото съм на страната на светлината и доброто !!!

Не съм като тебе на страната на Путлер.

преди 1 час, BANKATA написа:

Да. И на провелите се избори спечелиха привържениците на ЕС. В белите държави е така те се стремяха на там. Ама тези от изток не искат да са в бяла държава, а да се управляват като маймуни. 

Докажи, че си истински укрофил, а не лукова глава. Подари си заплатата на твоите любими укри, както те призовава вожда ти харакиро-тъпиро. За да не ни излъжеш - снимай и ни покажи платежното тук във форума.

КИРИЛ ПЕТКОВ: ПРИЗОВАВАМ ВСЕКИ БЪЛГАРИН ДА ДАРИ ПО ЕДНА ЗАПЛАТА НА УКРАЙНА

Кирил Петков: Призовавам всеки българин да дари по една заплата на Украйна

25.04.2022

КИРИЛ ПЕТКОВ, ФЕЙСБУК

1735

Изпращането на военна помощ за Украйна изисква политическо, но и обществено единство.

преди 18 минути, parmobil написа:

не си спомням в другата тема да си роптал за мерките Русия

Как ще си спомняш, като не е роптал.

Щото е на страната на Путлер.

Нали затова ти казвам, че излъга, че не е на ничия страна.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

По този повод, най-официално и публично ТИ се извинявам, че те набедих, че не си взел отношение за мерките в Русия!!!

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

------------

Глупак, вместо да лаеш по форумите сега имаш шанс да направиш сечено на Путин като си дариш заплатата на укрите!

Чакаме да ни покажеш снимка на платежното нареждане.

преди 3 часа, Coco1 написа:

Ха-ха в матушка Расия става все по-интерсно ударени са още обекти освен петролните складове.

В Брянск покрай изгорялата нефтобаза и склад за боеприпаси е пострадала и железопътната линия към военното поделение, по която се транспортира военна техника и боеприпаси към Украйна, съобщават медиите.
Руският град се намира на разстояние от около 155км от украинската граница.

https://t.me/truexanewsua/43527?fbclid=IwAR3a6GlnYG8hc_bBOiQa7IoEmmGUvnRUB1EpxxDNgAq0sfiLeh2h46h3XRk

Возможно, это изображение 7 человек, на открытом воздухе и дерево

:lol6:Прасешка му работа - да изпльоска поредния фейк:

В региона Брянск дизелов локомотив дерайлира

Цитат

Влакът се движеше със скорост от 40 километра в час, когато насипа под локомотивът се плъзна надолу.

aCcUQ6WnIaqD5vHcXlNZ1Skre0eFgPmQgr8pMQMH

Има жертва. Съобщава се, че в резултат на инцидента е пострадал служител на сервизна строителна организация.

UWReP8fnIHSDqz2BQN_a1PX9Kpxll3yv4_vMHZrf

Нямаше закъснения на влака. 

:lol6:

Кирчо да си призовава всичко извън България - аз призовавам да събираме помощи за пострадалите руснаци в Донбас. Вече 8 години шматки не са ни нужни!!!   

преди 24 минути, Joss Bomon написа:

Влакът се движеше със скорост от 40 километра в час, когато насипа под локомотивът се плъзна надолу.

От запалена цигара насипа е поддал ве русоробе :hit:   

Източник на източниците Новости Брянска :giggle1:

Извора на инфо за русоробите

преди 12 минути, attj написа:

Кирчо да си призовава всичко извън България - аз призовавам да събираме помощи за пострадалите руснаци в Донбас. Вече 8 години шматки не са ни нужни!!!   

Призовавай, събирай и пращай. Живееш в демократична страна и имаш това право. И разбира се, имаш право лично да занесеш събраното.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.