Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Ами, тук на кораба е малко сложно с дотъпа до нет - за да си плтя трябва да ходя до 2-ра палуба...не ме устройва - бара е на 10 м. Жената като плати тогава

Мда, както казах и мечтите ти са като теб - гущерски, сиреч влачат се...

Прибирай са обратно в хралупата.... упс, каютата...  упс, таксито.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 35 минути, N1K17Y написа:

За това, което ми отговори :D

Не знаеш собствения си отговор ли ? Защо ? 

За трети път: Кое точно е лъжата ми?:popcorn2:

С пуканки съм се заредил. Можем да пълним темата с моят въпрос и твоята липса на конкретен отговор поне още седмица.

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Викаш, за 10 дни е готов. То китайците за 2 седмици болница построиха, колко му е неква тръбня.

Лошо Николов...

И къде го викам това?

:)

преди 3 минути, andiay написа:

Мда, както казах и мечтите ти са като теб - гущерски, сиреч влачат се...

Прибирай са обратно в хралупата.... упс, каютата...  упс, таксито.

упсс - нали си знаеш правата: Нямаш такива!

преди 1 минута, M.Николов написа:

И къде го викам това?

Предположих. Иначе защо да съм забавен?

преди 7 минути, parmobil написа:

https://www.168chasa.bg/article/7169664

Ако се разровиш безпристрастно, ще видиш, че не сме подарени, а изискани от Сталин и сие.

Безпристрастно, разбира се. Двама срещу един, който бил имал "и сие". Кой му е бил сие-то- Молотов? Че и пак той, по нареждане на Сталин, наредил на САЩ и Великобритания да ни бомбят, че и да продължат повече време, отколкото са решили. Недейте така, унизително е за интелекта ни така да ни работят- като аборигени. Още повече- виждаш едно факсимиле от нещо си и коментар, все едно излязъл от устата на онова нещо- бившия журналист Инджев. 

преди 16 минути, ivottoshev написа:

За трети път: Кое точно е лъжата ми?:popcorn2:

С пуканки съм се заредил. Можем да пълним темата с моят въпрос и твоята липса на конкретен отговор поне още седмица.

Какво значи "кое точно" ?  Имаш предвид, че не си ми отговорил "точно" ли ? Като кажа "лъжеш" на определен отговор, ще е много лесно да разбереш какво визирам, тъй като сам си го казал. Не знаеш какво конкретно ми отговори ли ? 

Цитат

Е, колко по-ясно да го напиша?

Уж не можеш по-ясно да го напишеш, а не знаеш какво си написал сега :lol6:

Пуканки не ми се ядат, но ако искаш и седмица ще те гледам как се правиш на луд.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Явно си настроен просто за спор, въобще не следиш, какво ти се пише.

Остави.

Явно се измъкваш, след неуспешен намек.  Няма значение, реално голяма тръба за Китай е възможна поне след 10 години. Не ми се варва тази война да трае толкова, Русия няма толкова сили. И 10 месеца са и свръх възможностите. А да разчиташ на китаец, значи си повече от глупав.

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Какво значи "кое точно" ?  Имаш предвид, че не си ми отговорил "точно" ли ? Като кажа "лъжеш" на определен отговор, ще е много лесно да разбереш какво визирам, тъй като сам си го казал. Не знаеш какво конкретно ми отговори ли ? 

Уж не можеш по-ясно да го напишеш, а не знаеш какво си написал сега :lol6:

Пуканки не ми се ядат, но ако искаш и седмица ще те гледам как се правиш на луд.

Иииии, пак само общи приказки, без конкретен пример :wub:

За четвърти път: Кое точно е лъжата ми? :popcorn2:

https://www.mediapool.bg/blizo-2500-ukrainski-boitsi-i-chuzhdi-naemnitsi-ostavat-v-zavoda-azovstal-news334920.html

Американците започнаха вече и да раздават пари на помагащите на Украйна, а русоробите продължават да врякат как, ако сме пратили помощ и от един патрон на Украйна, България щяла да бъде въвлечена във война. А след войната ще продължават все така да се чудят, що сме последни в цивилизования свят.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Иииии, пак само общи приказки, без конкретен пример :wub:

За четвърти път: Кое точно е лъжата ми? :popcorn2:

Проследи коментарите и ще видиш бе Тошев :giggle1: 
Не знаеш какво самия ти ми отговори ли ? 

Цитат

Е, колко по-ясно да го напиша?

И аз така бате, не мога по-ясно да ти го напиша. А ти как не можеш да го напишеш по-ясно, пък не можеш да разбереш на какво отговарям, не знам направо :lol6:

преди 2 минути, insec написа:

https://www.mediapool.bg/blizo-2500-ukrainski-boitsi-i-chuzhdi-naemnitsi-ostavat-v-zavoda-azovstal-news334920.html

Американците започнаха вече и да раздават пари на помагащите на Украйна, а русоробите продължават да врякат как, ако сме пратили помощ и от един патрон на Украйна, България щяла да бъде въвлечена във война. А след войната ще продължават все така да се чудят, що сме последни в цивилизования свят.

Забравяш "българският национален интерес". Според русоробите, интереса ни е да си стоим с СССР техниката и да я пращаме в Русия за ремонт, та да им наливаме милиони. 

преди 2 минути, insec написа:

Баси просяците сте това- американските подлоги! Само дебнете къде някой дава пари, че да се наредите с протегната ръчичка. То, в цивилизования свят, според скромните ви мисловни дадености, най- първите са тези, на които някой пуска в шепата, а не тия, дето имат икономика. Жалка картинка си, инсекте.

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Проследи коментарите и ще видиш бе Тошев :giggle1: 
Не знаеш какво самия ти ми отговори ли ? 

И аз така бате, не мога по-ясно да ти го напиша. А ти как не можеш да го напишеш по-ясно, пък не можеш да разбереш на какво отговарям, не знам направо :lol6:

Не че не съм спорил и с  тебе, но тошефффф е обикновен спекулант и трол, чиято цел въобще няма нищо общо с дискусия по темите, а генериране на заяжданици и офтопици.

Рано или късно винаги стигаш до извода че логиката му е както във вица за аквриума с рибките и нищо повече.

Каквото и да кажеш, трола пак ще си  извърти неговото че... щом нямаш аквариум, значи си ..

Цитат

Милиционер попитал колега, каква е тази книга дето чете?
-Учебник по логика.
-Хм, я дай някой пример за логическа мисъл-помолил милиционерът.
-Имаш ли аквариум с рибки?
-Имам.
-Значи ходиш до магазина да им купуваш храна.
-Ходя.
-И докато вървиш по улицата към магазина, се заглеждаш по мадами?
-Заглеждам се.
-Значи, не си педераст.
-Ехааа, страхотна книга дай ми я да я прочета.
Зачел се мильо, ето ти минава друг колега.
-Хей кво четеш бе?
-Учебник по логика.
-Яяяя, дай некъв пример за логическо мислене!
-Имаш ли аквариум с рибки?
-Нямам.
-Е, значи си педераст.

преди 59 минути, M.Николов написа:

От общите пари не можеш да даряваш нищо без общо решение за това!

Но, ето имаш прекрасна възможност, ти и всички други като теб, дето искате да се помогне на Украйна с оръжия да го направите, като дарите собствени средства за закупуване на такова.

Действайте, докажете, че милеете за Украйна!

Поздравления за Петков за този ход.Шах и мат с пешката.:)

Ставаш все по-забавен напоследък.:)

И ти ли почна с логиката на тошефффф ако нямаш аквариум значи си ... п....?

Ако човек не подкрепя рашистката офанзива, задължително трябва да дари еди колко си пари ли ?  Или да отиде да се сражава на място ?

А ако не го направи, значи  Путлер е прав, значи сме съгласни всички с рашистката война ?

И вече рипат другарите и се кефят .. шах  и мат било ...

смешници :giggle1:

преди 30 минути, Тhе Monstеr написа:

Няма значение, реално голяма тръба за Китай е възможна поне след 10 години.

Тцъ, 5 години за 950 км.

https://pogled.info/svetoven/evropa/silata-na-sibir-2-shte-nakara-evropa-da-igrae-spored-pravilata-na-gazprom.137966

https://dariknews.bg/novini

/sviat/the-telegraph-ruski-gazoprovod-za-kitaj-zastrashava-energijnata-sigurnost-na-evropa-2296445

преди 57 минути, absurt написа:

Стига, бе, те от началото на войната изтрепаха виртуално стотици хиляди руснаци и вече чакат ордени за храброст, подплатени и с парична награда, а ти искаш да си дадат Мирча Кришан и сие заплатите!?icon_explode.gif.03bc11b79daab0b2c843db46a76b40ae.gif

Не, няма виртуални...

Сарказма ти на фона на .... официално докумнетирани случаи от ООН  на над 200 деца загинали, над 2000 цивилни жертви , а те са много повече, но никой няма достъп до най горещите точки да преброи труповете.... на фона на сринати стохилядни градове , буквално сринати .... та този сарказъм е изключително грозна подигравка .

Тук не става въпрос  за "фенове" на футболни отбори , и да се надпреварваме с подигравки и сарказми, а става въпрос за реална истинска война.

Това спамещите тук и такива хейтърки като теб, го забравяте .

:hush:

преди 1 час, absurt написа:

Да, бе, не го говориш. Всички американски подлоги едни и същи тъпи опорки приписвате на хората, които не искат войната да продължава. Прегракнахте да олайвате всичко руско, та чак и да отричате ролята им в освобождението ни от турско робство, а после се чудите, що ни били сложили в черния списък. 

Страх ви е да не сме следващите, без да помислите, че за да сме, трябва да сме объркали някакви генерални сметки и интереси на империята. А, ние сме въшки, от които нищо не зависи. По соца се страхувахме от Варшавския договор и СССР, на които ни подариха САЩ и Великобритаия, след като ни бомбардираха и избиха жени и деца. Сега, пак без да ни питат ни натресоха в НАТО, че да се страхуваме от него. Нито година живот без чатал на врата. И това ти харесва? На мен-не. Пък ми дреме кой ме нарича фил и фоб. 

В едно си права... за чатала на врата... Когато сама си се захлупила в лъжи и пропаганда, никой не може да ти помогне.

:hush:

нацистите :

преди 5 минути, miro20 написа:

В едно си права... за чатала на врата... Когато сама си се захлупила в лъжи и пропаганда, никой не може да ти помогне.

то това същество не е родено от човек - от петолъчка е родено, а материала е чугун. На такова изчадие може да помогне само продължителен престой в някой сибирски кенеф без тоалетна хартия, а николов да й праща помощи от "работническо дело".

преди 4 минути, insec написа:

то това същество не е родено от човек - от петолъчка е родено, а материала е чугун. На такова изчадие може да помогне само продължителен престой в някой сибирски кенеф без тоалетна хартия, а николов да й праща помощи от "работническо дело".

Чудесна картинка. Аз в сибирски кенеф, а ти  мияч на тоя кенеф. Протегнал мръсна просешка ръчица. Щото, за друго не те бива.1350786908_download(16).gif.10dc61f6fcbbd87feb143cd767341400.gif

преди 11 часа, miro20 написа:

FRLJwaGX0AANtZQ?format=jpg&name=900x900

Ватенките не могат да осъзнаят защо евреи се бият за Украйна.

ами защото фашистите са в Кремъл бре :) 

image.png.d9d425393d0ed34b2f1b7b7c3652bb70.png

Ай ай, какъв достопочтен евреин значи , че и се моли на стената на плача ...

Мдаам....:whist:

преди 9 часа, BANKATA написа:

Кой твърдеше че СССР вече не съществува ?

During the invasion of Ukraine, a Russian tank can be seen flying a Soviet  flag. - Ceng News

Mariupol_cover_1200x768.jpeg?hMcZbud5CPs

attachment.php?attachmentid=113150&d=165

Знамя победь в случая момо, а не СССР...   Разликата е смислова, но такива като теб явно не могат да проумеят тънкостите :newspaper:

преди 9 часа, BANKATA написа:

Аз трети ден чакам да ми кажеш кои точки от минските споразумения не е изпълнила Украйна?

Опят искаш обяснения? Ти май кат байДън сенилността те е хванала, мисля че доста назад аз лично ти бях обяснил кое не бе изпълнено, и тогава взе да се извърташ кат улична превъзходна пред помияр.... пффф 

преди 9 минути, Moriati написа:

image.png.d9d425393d0ed34b2f1b7b7c3652bb70.png

Ай ай, какъв достопочтен евреин значи , че и се моли на стената на плача ...

Мдаам....:whist:

Знамя победь в случая момо, а не СССР...   Разликата е смислова, но такива като теб явно не могат да проумеят тънкостите :newspaper:

Опят искаш обяснения? Ти май кат байДън сенилността те е хванала, мисля че доста назад аз лично ти бях обяснил кое не бе изпълнено, и тогава взе да се извърташ кат улична превъзходна пред помияр.... пффф 

Направи някакъв опит да ми обясниш, ама нищо смислено не написа. Само фантасмагории.

преди 43 минути, miro20 написа:

Ако човек не подкрепя рашистката офанзива, задължително трябва да дари еди колко си пари ли ?

Че аз къде съм казал подобно нещо?Или премиера Петков?

Нищо подобно, и двамата казваме, че който иска да праща оръжие на Украйна, може да се бръкне в собствения си джоб и да плати за това оръжие.

Толкова просто и логично.

Действай, докажи, че си държиш на думите!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.