Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Ейй баси, и този е искал друго да каже, а не това, което каза. 
Уж целият свят работил така, една държава не може да посочи дори.

И къде в първия ти пост, който си цитирал, виждаш думите "държава", "дарения"?

преди 22 минути, N1K17Y написа:

А който иска да го пази полицията, може да се бръкне в собствения си джоб и да плати за това

Който иска да има пенсия, може да се бръкне в собствения си джоб и да плати за това

Който иска армия, може да се бръкне в собствения си джоб и да плати за това

И още и още. Да се чуди човек, що ни е Петков, като всички сами ще си бъркаме да плащаме, ами и заплатата му след това. 

Явно ти е трудно да проумееш, но да, ти, аз и всеки друг в държавата си плаща от собствения джоб за нещата, които си изредил там, а именно- полиция, пенсия, армия и правителство!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, M.Николов написа:

И къде в първия ти пост, който си цитирал, виждаш думите "държава", "дарения"?

Явно ти е трудно да проумееш, но да, ти, аз и всеки друг в държавата си плаща от собствения джоб за нещата, които си изредил там, а именно- полиция, пенсия, армия и правителство!

Ами значи вече съм платил бе, другарю :) 

преди 59 минути, M.Николов написа:

Че аз къде съм казал подобно нещо?Или премиера Петков?

Нищо подобно, и двамата казваме, че който иска да праща оръжие на Украйна, може да се бръкне в собствения си джоб и да плати за това оръжие.

Толкова просто и логично.

Действай, докажи, че си държиш на думите!

:)

Баси, днеска да не е ден на "затапи се сам". Ако не ти стана ясно, да те питам директно, щом вече съм платил, защо да правя дарения и да плащам втори път ?  Ако съвсем не ти е ясно, всички други държави от ЕС, с изключение на Унгария, плащат и пращат оръжия. Ама държавата го прави, а не излиза премиера/президента, да им казва да дарят една заплата. По-ясно, трудно ще ми е да ти го кажа. 

преди 2 минути, M.Николов написа:

За кое си платил, бре?

За оръжие за Украйна?

В грешка си!

Я познай, кой ще плаща да имаме НАТОвско оръжие и къде ще отиде съветското ? :) 

Ако ти трябва помощ и не ти се мисли, ти ще го платиш. Вече плати за едни самолетни чертежи, ще продължаваш да плащаш за куп други неша. Докато Словения и Полша се договарят, но те имат що-годе политици, ние имаме снишаващи се същества. 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Я познай, кой ще плаща да имаме НАТОвско оръжие и къде ще отиде съветското ? :) 

Ако ти трябва помощ и не ти се мисли, ти ще го платиш. Вече плати за едни самолетни чертежи, ще продължаваш да плащаш за куп други неша. Докато Словения и Полша се договарят, но те имат що-годе политици, ние имаме снишаващи се същества. 

Нямам нищо против.

Между-другото правителството в Словения пада, не знам дали е заради пращането на оръжие за Украйна, но е факт, че управляващите там изгубиха изборите!

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Ако ти трябва помощ и не ти се мисли, ти ще го платиш.

ам тей - в скапаната демокрация ние плащаме, не е като по соца, когато от руZия ни пращаха безплатно, дори оръжия.

"Призовавам всеки български гражданин, който наистина иска да помогне на Украйна, да дари като мен една заплата. Думите са лесни, делата са трудни, време е Фейсбук постовете да се превърнат в средства за Украйна", написа Петков."

Действайте!

https://www.24chasa.bg/novini/article/11444991

279305579_356779893137367_5891100093802000394_n.thumb.jpg.b3841694eb5e7aa1cbc8d285c53d54c1.jpg

Тия пък Киев изрази разочарование от позицията на Австрия срещу еврочленство на Украйна - EU - Новини Бг (novini.bg)

Къде се мислят ,че са? 

Цитат

"Разочаровани сме от изказванията на министъра на външните работи на Австрия за европейското бъдеще на Украйна, коментира представителят на външното ведомство в Киев Олег Николенко.

"Смятаме ги за стратегически недалновидни и не отговарящи на интересите на обединена Европа. Такива изявления пренебрегват факта, че огромното болшинство от населението на страните - основателки на Евросъюза подкрепя еврочленството на Украйна", добави той.

От външното министерство в Киев цитират и украинския първи дипломат Дмитро Кулеба (на снимката), че "украинският народ плаща прекалено висока цена за грешките на много от европейските правителства".

По-рано австрийският външен министър Александър Шаленберг изрази мнение, че Украйна не трябва да получава статут на кандидат през юни, както очаква президентът на страната Володимир Зеленски. Аргументът за позицията на Шаленберг - има държави от Западните Балкани, които са изминали много по-дълъг път към кандидатурата.

преди 4 часа, M.Николов написа:

"Призовавам всеки български гражданин, който наистина иска да помогне на Украйна, да дари като мен една заплата. Думите са лесни, делата са трудни, време е Фейсбук постовете да се превърнат в средства за Украйна", написа Петков."

Действайте!

А ти няма ли ?

преди 4 часа, nikssi написа:

279305579_356779893137367_5891100093802000394_n.thumb.jpg.b3841694eb5e7aa1cbc8d285c53d54c1.jpg

А ти ?

преди 4 часа, nikssi написа:

Къде се мислят ,че са? 

В Европа. И защо да не са в съюза с европейските страни?! 

Ай, Русия има територии и в Азия, но Украйна е в Европа нали?! 

Не става така!!! По мое мнение и Турция и Русия трябва да са в ЕС, но териториите им в Азия са по-големи, така че не е удачно да ги привличаме в съюза ни ... НО, и двете страни (държави) могат да играят ключов фактор между Европа и Азия. ;) 

Принципно би следвало да се сформира нов военен блог на Евразия. НО ... това си е утопия ... 

По-важно е в ЕС да се сформира нов военен блог, който да не е зависим от НАТО. Или какво, европейците не могат сами да си произвеждат бойната техника ли?! 

Хайде соросоидите и евроценностите! Хайде, по една заплата всички дето реват за "героите" от Украйна. Хайде, по една заплата. Вие нали сте с Украинските"герои" с американските подлоги. На писане сте "майстори" та дрънкате, защитавате Украинските"герои" от руснаците фашисти, Путин и т.н. Ха сега да ви видя колко пари струвате "юнаци"! То е лесно да се дрънка! :giggle1::giggle1:

Евала Кире! Сам си го сложи, а и на всички твои съмишленици, мърлячи, тролове и ония с евроценностите! :giggle1: Друго си е да си учил в Харвард! :giggle1:

преди 3 минути, dioib написа:

Принципно би следвало да се сформира нов военен блог на Евразия. НО ... това си е утопия ... 

Пак не си в час. А ОДКС какво е ? Нали в "рамките на този договор" рашистите вкараха войски в Казахстан.

279305579_356779893137367_5891100093802000394_n.jpg.5255c5c9d3b56d300d16ddae90bf05e8.thumb.jpg.ec10b927e186d8df7d69461a51c796f0.jpg

:giggle1:

преди 19 минути, miro20 написа:

Пак не си в час. А ОДКС какво е ? Нали в "рамките на този договор" рашистите вкараха войски в Казахстан.

Мире, не съм в междучасие .... :) Оставям те на спокойно да си заработваш заплатата ... :) 

преди 8 минути, dioib написа:

Оставям те на спокойно да си заработваш заплатата

За да я даде с радост на "Героите"  от Украйна! :giggle1:

преди 7 часа, N1K17Y написа:

Проследи коментарите и ще видиш бе Тошев :giggle1: 
Не знаеш какво самия ти ми отговори ли ? 

И аз така бате, не мога по-ясно да ти го напиша. А ти как не можеш да го напишеш по-ясно, пък не можеш да разбереш на какво отговарям, не знам направо :lol6:

Пети път: Кое конкретно е моята лъжа?

Днес ще съм зает. Ако пак ще повтаряш само с общи приказки, без да посочиш конкретно, по-долу ще ти оставя отговорът ми. Можеш да ме цитираш след всеки твой въпрос за да върви дискусията.

цитат 1:

Шести път: Кое конкретно е моята лъжа?

цитат 2

Седми път: Кое конкретно е моята лъжа?

цитат 3

Осми път: Кое конкретно е моята лъжа?

Мисля че докато стигнем до ситуация да трябва за девети път да те питам същото, вече ще съм на линия и ще мога лично да ти го напиша. Поздрави и лек ден.

преди 8 часа, Тhе Monstеr написа:

Явно се измъкваш, след неуспешен намек.  Няма значение, реално голяма тръба за Китай е възможна поне след 10 години. Не ми се варва тази война да трае толкова, Русия няма толкова сили. И 10 месеца са и свръх възможностите. А да разчиташ на китаец, значи си повече от глупав.

Сегашната тръба до Китай е за 31 милиарда куб.м ,ако се сравни с тръбите към ЕС е смешна. Китайците са умни ,те не се натискат за друга тръба ,защото виждат  това което стана в Европа  и в никакъв случай те няма да допуснат  икономическа зависимост от Русия. Започнаха да стимулират добива на въглища и ЗЕЛЕНА енергия! Тази тръба ако иска да си я строи Русия ,но ще бъде същия паметник на Газпром ,каквито след около 2 години ще станат всичките тръби  към Европа.Единствен /малък/ някакъв шанс поне малко да не е изолирана Русия е тиранинът да се махне!

преди 8 часа, Coco1 написа:
Железопътен влак с руска техника край Брянск  

Явно и тук действат жепе партизани ,каквито имаше в Белорусия ,които направиха за смях руските железници с повреда на управлението им и след това 60 километрова колона ,която дреме на пътя , впрочем мародерстваше и изнасилваше. Цялата стратегия на руснаците се основава на ЖП логистика ,но от такива дърти тенекиени маршали  какво друго?

Ей, този наш Просто Киро ме изумява с такива НЕОЧАКВАНИ глупости. Сега е решил да ходи в Киев ,то там на хората им е до него ,страната им е нападната от зъл агресор ,а той решил да се снима с тях!

преди 8 часа, miro20 написа:

фициално докумнетирани случаи от ООН  на над 200 деца загинали, над 2000 цивилни жертви , а

Децата до вчера бяха 235 ,само в Мариопол според братските могили ,които  за сега са четири и предполагаемите жертви са около 7000 .Ползват и мобилни крематориуми ,но казват че капацитетът им е малък ,а и за труп трябва 16 л нафта и за това им е трудно да скрият геноцида там. Изселването на населението в Русия продължава вече само във Владивосток са над 300 ,изселват ги на далече за да не могат да се върнат ,а за своите строят палаткови лагери близо да границата с тенденция да ги върнат бързо. Около 60 деца са изпратени в Петербург и ще им промиват с времето мозъците там. Паралели със Сталин и Хитлер ! Това ще е наследството на Путин!

преди 9 часа, absurt написа:

Да, бе, не го говориш. Всички американски подлоги едни и същи тъпи опорки приписвате на хората, които не искат войната да продължава. Прегракнахте да олайвате всичко руско, та чак и да отричате ролята им в освобождението ни от турско робство, а после се чудите, що ни били сложили в черния списък. 

Страх ви е да не сме следващите, без да помислите, че за да сме, трябва да сме объркали някакви генерални сметки и интереси на империята. А, ние сме въшки, от които нищо не зависи. По соца се страхувахме от Варшавския договор и СССР, на които ни подариха САЩ и Великобритаия, след като ни бомбардираха и избиха жени и деца. Сега, пак без да ни питат ни натресоха в НАТО, че да се страхуваме от него. Нито година живот без чатал на врата. И това ти харесва? На мен-не. Пък ми дреме кой ме нарича фил и фоб. 

аз съм само против политиките на двете страни, сиреч Путлер и Зеления

ти обаче побърза да се изплюеш

най-лошото при теб не е че си русофил, а че си се размножила, при това два пъти

преди 12 часа, dimy написа:

Кирил Петков призова българите да дарят по една заплата за закупуване на боеприпаси за Украйна

payimage-525021_5154057118640868936_big.jpg.63594f55d75116500f2de2002ab69685.jpg

"Всеки български гражданин, който наистина иска да помогне на Украйна, да дари като мен една заплата".

Кирчо реално желае да се удължава войната и да се увеличават загиналите.  Толкова му е акъла.

преди 1 час, dioib написа:

В Европа. И защо да не са в съюза с европейските страни?! 

Ай, Русия има територии и в Азия, но Украйна е в Европа нали?! 

Не става така!!! По мое мнение и Турция и Русия трябва да са в ЕС, но териториите им в Азия са по-големи, така че не е удачно да ги привличаме в съюза ни ... НО, и двете страни (държави) могат да играят ключов фактор между Европа и Азия. ;) 

По-важно е в ЕС да се сформира нов военен блог, който да не е зависим от НАТО. Или какво, европейците не могат сами да си произвеждат бойната техника ли?! 

Обединението става не САМО по територии ,а по форма на управление. НАТО бе на път едва ли да не се разпадне ,но след войната сега другия месец ще приемат и Швеция и Финландия. Само НАТО в настоящия момент гарантира сигурност на държавите!И това трябва да се разбере и тук!

преди 1 час, miro20 написа:

Също и в Беларусия ,когато там протестираха!

преди 56 минути, bigiadri написа:

Ей, този наш Просто Киро ме изумява с такива НЕОЧАКВАНИ глупости. Сега е решил да ходи в Киев ,то там на хората им е до него ,страната им е нападната от зъл агресор ,а той решил да се снима с тях!

Е що? Толко народ се изреди да ходи в Киев, ний да не сме по- калпави нещо?

преди 6 часа, M.Николов написа:

Действайте!

Отивам. То за да дариш една заплата, първо треа да я изкараш.

преди 9 часа, Без умствен капацитет написа:

да зелената сделка, няма нищо еко в нея

Нали знаеш тия "американски" термини, че произхождат от untermensch. Демек езиково доказателство, че сащ са фашисти.

П.П. цирей не е вчерашен, нито тиквата и другите. Нали зеленский обеща на страните "дарили" оръжие, да участват във възстановяването на щетите, т.е. да печелят от "помощта". Ама най-много и бързо ще спечелят не работниците, а чорбаджиите и политиците, които решават...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.