Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, N1K17Y написа:

Сам реши да си болднеш думи от твои коментари като отговор, пък сега питаш какво съм имал предвид. 

И? За кое съм излъгал? :popcorn2:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 13 минути, tonit1968 написа:

Руският петрол и газ с удоволствие и голям кеф ще го купуват Китай и Индия. Само чакат да се освободи място и да подпишат десетгодишни договори. А наште есаджии на тепсия им предлагат възможност това да се случи. Сякаш чавка им е изпила мозъците на мушмороците управляващи. Сега дружно се кълнат в зелени зделки и как до 5 години ще съкратят потреблението на руски газ с 30 процента. Ма Путин може да реши да ги улесни и да пренасочи потоците от ЕС към клиенти, дето само това чакат. И после наобратно нема да има. Тя вече рублата подскочи над 2, 5 стинки. Даже руснаците се чудят как да намалят растежа, че не е толкоз добре чак такава скорост на растеж. А папо русията си е осигурила да си се изхранва сама. Ама редкоземни елементи ако ги спре , Тесла и тя требе да спре производство. Такива ми ти работи. 

Нямаш никакво понятие ! Има добив САМО за Европа и такъв само за Китай  при това с малък капацитет на тръбата ,НЯМА ВРЪЗКА между тях! Ако спрат да подават  за Европа ще загубят  напълно добива ,ще трябва да го горят във въздуха ,ако не искат да го спрат .Спрат ли добива ще трябва на ново да дупчат!

преди 1 минута, bigiadri написа:

Нямаш никакво понятие ! Има добив САМО за Европа и такъв само за Китай  при това с малък капацитет на тръбата ,НЯМА ВРЪЗКА между тях! Ако спрат да подават  за Европа ще загубят  напълно добива ,ще трябва да го горят във въздуха ,ако не искат да го спрат .Спрат ли добива ще трябва на ново да дупчат!

Ти пък, да не мислиш че нещо от това стигна до мозъка на копейкиновия русороб? Той си има мантри за драскане, реалността е без значение. Сичкия газ си му седи на Путин на склад и само треа го пренасочи. Врътва едното кранче и отваря другото. Тръбата към Китай се разширява сама според нуждите. 😆

преди 10 минути, Тhе Monstеr написа:

Не знам колко над 2, 5 стинки е скочила рублата, ама по днешния курс е 2, 4 стотинки. Да знаеш курса на черно рубла- долар как е в Москва? Щото курс на бяло просто няма.

Колко е рублата е едно наум ,по важно е можеш да си купиш валута и на каква ЦЕНА! В бюрата се чака ,ако някой продаде ,тогава можеш случайно да си купиш и разбира се НЕ на официалния курс

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Ти пък, да не мислиш че нещо от това стигна до мозъка на копейкиновия русороб? Той си има мантри за драскане, реалността е без значение. Сичкия газ си му седи на Путин на склад и само треа го пренасочи. Врътва едното кранче и отваря другото. Тръбата към Китай се разширява сама според нуждите. 😆

И ще е дълга новата тръба 7000 километра

преди 1 час, bulljo написа:

Готино, влака се сурнал

Аааа, можело значи - влака се сурнал, но не защото укрите имат нещо общо с това! Жалкари сте, с жалките опити за увъртане и оправдания за глупостите които качвате!

току-що, Joss Bomon написа:

Аааа, можело значи - влака се сурнал, но не защото укрите имат нещо общо с това! Жалкари сте, с жалките опити за увъртане и оправдания за глупостите които качвате!

Мдаа влака се сурнал след като един от пътниците си хвърлил фаса през прозореца 

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

Но толкоз смешни като вас не сме.

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Как ще си спомняш, като не е роптал.

Щото е на страната на Путлер.

Нали затова ти казвам, че излъга, че не е на ничия страна.

Не съм роптал и срещу мерките в Полша, Виетнам, Чехия, Горна Волта, Мианмар, Парагвай, Чад, Гватемала, Ботсуана... Интересно ми е това какъв ме прави? Дали пък не съм някой таен Гватемалист или ГорноВолтист?

току-що, Joss Bomon написа:

Ма кой е казал, че укрите имат общо? Ние си знаем, че руските влакове, кораби и самолети сами си дерайлират, потъват и падат. Ся слуховете са, че Путин разрешил само един кораб на море, един влак на релси и един самолет във въздуха, че да не се блъскат. То сичко пияно на кирка братче...

преди 9 минути, bigiadri написа:

И ще е дълга новата тръба 7000 километра

Аааа тва е нищо и никакво разстояние за Масква, те на Луната отиват та една нова тръба няма да направят :giggle1:

преди 3 минути, Coco1 написа:

Аааа тва е нищо и никакво разстояние за Масква, те на Луната отиват та една нова тръба няма да направят :giggle1:

Като се сетя, колко време се строи Северен Поток и то с немска, а не с китайска техника... скоро ша е. 😆

преди 31 минути, ivottoshev написа:

По-добре питай личният ти лекар дали има направление за психиатър.

И психиатрите вдигнаха ръце от мен 

преди 1 час, miro20 написа:

Вече ти го казаха, но да повторя специално за теб - АКО путлер не бе вкарал войски в Крим и Добас, нямаше да има нито една жертва.

Всички жертви на Донбас за тези 8 години са именно по фронтовата линия, където са ршаистките изроди с георгиевски лентички.

Ако хАмериканците не бяха организирали поредната си цветната революция, този път наречена "евромайдан", Крим още щеше да е украински, а за Донбас нямаше даже да се говори.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.