Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

737169271_438d3447cc9ce2dbd1bd7443dbc3.jpg.9df8ade072fb97f74f5022fa645221ce.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

Научи нова думичка? Браво, давай сега "по- интелигентно".

А, ти и проблем с паметта имаш? Или се опитваш с двете си сиви клетки манипулацийка да извъртиш? Много си смешен.......и нещастен. Няма как да сляза по- ниско от това- оправяй се.TCGOZ.gif.f53467a611d48737f6878498dd54263c.gif

преди 2 минути, absurt написа:

А, ти и проблем с паметта имаш? Или се опитваш с двете си сиви клетки манипулацийка да извъртиш? Много си смешен.......и нещастен. Няма как да сляза по- ниско от това- оправяй се.TCGOZ.gif.f53467a611d48737f6878498dd54263c.gif

Почвам да си мисля, че не можеш "по- интелигентно"...

преди 21 часа, absurt написа:

Аглайка, не ме интересува какво и как е решила Естония. Интересува ме какво решава България. Интересува ме какво мисли Русия за ролята на България в тази свинщина.

Ти, като нагло присъединена към Сорос и облизваща разни ахамерикански части, разбира се, че с кеф оставяше янките да прегазват не една, а куп държави, без да ти мине през ум дори, да подкрепиш изпращане на оръжие на избиваните народи, нито да се възмутиш от налагането на "американска демокрация". Явно, теб след соца, тате Сорос те е възпитал, че само ако САЩ  бият когото им падне, е валиден метод за решаване на конфликти.

Е, мен пък, са ме възпитавали да търся винаги мирния път и да не си затварям очите, когато някой упорито гази този път с лайняните си ботуши, а оцвъканите зад него се изживяват като целите в бяло.

Затова продължавам да искам да не се изпращат оръжия и наемници в Украйна, за да може онзи наркоман да си седне на задника и да започнат преговори. Но, това не е в програмата на тия, които облизваш. Затова и ти като тях, държиш да се биеш иззад клавиатурата до последния украинец. 

Не те интересува, щото лъжите ти вървят, само като си се капсулирала в балончето си с пропаганда, как ще те интересуват :D

Да продължаваш да повтаряш опорките за Сорос и мир, няма да станат истина, колкото  и пъти да излъжеш.

преди 19 часа, ivottoshev написа:

Е, колко по-ясно да го напиша?

Кога съм твърдял друго?

ПП: Имам молба към теб. Дали ще е възможно тази дискусия да я продължим утре? Днес не работи магазина до нас и няма от къде да си взема пуканки. Бих ти бил много благодарен :help:

Ясно, значи лъжеш ;) 

преди 25 минути, N1K17Y написа:

Не те интересува, щото лъжите ти вървят, само като си се капсулирала в балончето си с пропаганда, как ще те интересуват :D

Да продължаваш да повтаряш опорките за Сорос и мир, няма да станат истина, колкото  и пъти да излъжеш.

Ясно, значи лъжеш ;) 

Забелязваш ли, че друго, освен да обвиниш в лъжа опонента, не можеш? Всички, които не се кланят на "тати ти" и не пеят в хора ти, лъжат, според скромните ти възможности за преценка. Аглайче, вървиш надолу с все по- голяма скорост.

преди 8 минути, absurt написа:

Забелязваш ли, че друго, освен да обвиниш в лъжа опонента, не можеш? Всички, които не се кланят на "тати ти" и не пеят в хора ти, лъжат, според скромните ти възможности за преценка. Аглайче, вървиш надолу с все по- голяма скорост.

Аз трети ден чакам да ми кажеш кои точки от минските споразумения не е изпълнила Украйна?

На 1 февруари 2016 г. френският тв Canal+ излъчи филма на известния разследващ журналист Пол Морейра "Украйна - маските на революцията", който е неговото специално разследване на събитията в Украйна през 2014 г.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Аз трети ден чакам да ми кажеш кои точки от минските споразумения не е изпълнила Украйна?

Чакай си, аз в кръг няма да се въртя, щото на теб толкова са ти възможностите за манипулация. Ей, питайте се и си отговаряйте с Аглая Епанчина. Вас един учител ви е преподавал тъпите опорки и още по- тъпия начин на комуникация.

преди 13 минути, absurt написа:

Забелязваш ли, че само плямпаш без да даваш доказателства :) 

Твърдиш, че ако пратим оръжие, ще се смята, че се намесваме във войната > давам ти пример за куп държави првещи това без да са намесени във войната > ти не можеш да отговориш нищо освен "Сорос" > следователно, просто лъжеш :) 

Разбрах, че имаш проблеми с логиката, та дано със стрелкички да го схванеш.

преди 2 минути, Hristo52 написа:

На 1 февруари 2016 г. френският тв Canal+ излъчи филма на известния разследващ журналист Пол Морейра "Украйна - маските на революцията", който е неговото специално разследване на събитията в Украйна през 2014 г.

Няма начин подложките да го изгледат, че и да се метнат в размисли!

преди 7 минути, BANKATA написа:

Още доста има да чакаш.

ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ НА НЕОНАЦИЗМА.

Цитат

Войната е зло. И зло безусловно.
Войната в Украйна не започна на 24.02.2022 г.
Войната в Украйна започна на 22.02.2014 г. с неонацистки държавен преврат, инспириран и финансиран от САЩ. Факт, който „световната прогресивна общественост“ не видя. Не пожела да види. Не го вижда. Няма и да го види.

Осем години потънаха в нищото. В безпаметна бездна. В бездънен хиатус. Все едно не ги е имало. Осем години издевателства, насилие, репресии, етническо прочистване, геноцид, избити деца, масови гробове, безследно изчезнали, Одеса, Донбас…Десетки хиляди. Руснаци и рускоговорящи. Техният живот, техните страдания, тяхната гибел нямат никакво значение за „цивилизования“ Запад. Както нямат значение и днешните жертви. Те са само повод за лицемерно съчувствие....

....

Иначе Западът обича Русия. Искрено! Особено нейната безкрайност, нейните гори, реки, жито, нефт, газ, въглища, уран, никел, олово, цинк, волфрам, желязна руда, злато, сребро, платина, скъпоценни камъни… И цялото това богатство се намира (неизвестно защо, недемократично някак) на някаква руска територия – черна несправедливост, която обижда, огорчава и направо наранява чувствителния Запад…

За да поправи тази въпиеща несправедливост, Западът хвърли всичките си усилия и енергия да огради Русия с берлински стени, да я изолира, да я изтласка далече от Европа, в азиатските глъбини, а най-добре – да я натика в Северния ледовит океан. Да не пречи. Русия пречи, защото съществува“…
Има Русия – има Европа. Няма Русия – няма Европа.

Шапка ти свалям Велислава!

преди 2 минути, absurt написа:

Няма начин подложките да го изгледат, че и да се метнат в размисли!

преди 6 минути, Hristo52 написа:

Ето и документален филм за Одеса... истинската причина за всичко което се случва в момента... фашисти горят живи хора... 

преди 4 минути, Тhе Monstеr написа:

Още доста има да чакаш.

Украйна отказа широка автономия на Донбас и сега си понася последствията.  Кое не Ви е ясно!? 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Забелязваш ли, че само плямпаш без да даваш доказателства :) 

Твърдиш, че ако пратим оръжие, ще се смята, че се намесваме във войната > давам ти пример за куп държави првещи това без да са намесени във войната > ти не можеш да отговориш нищо освен "Сорос" > следователно, просто лъжеш :) 

Разбрах, че имаш проблеми с логиката, та дано със стрелкички да го схванеш.

Права си, Аглайка, правилно си разбрала всичко! И това, дето си пропуснала да прочетеш, а камо ли да се замислиш: " Не ме интересува кой-какво смята, а какво мисли Русия", също си го разбрала силно правилно. Дишай, Аглайка, че много ти се събрахме на клончето на Соросоидното ти "разбиране". Все лъжци се събрахме, та ти дотежа комуникацията.icon_explode.gif.05d141272b8e457520dc0e70b88138cf.gif

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Твърдиш, че ако пратим оръжие, ще се смята, че се намесваме във войната

ние сме член на НАТО, и ако 1 страна от НАТО даде оръжие, все едно и ние сме дали - то и затова сме в черния списък на Русия

преди 2 минути, attj написа:

Украйна отказа широка автономия на Донбас и сега си понася последствията.  Кое не Ви е ясно!? 

Украйна отказа независимост на Донбас, Луганск и признаване на Крим за руски.

Споко, ще се съгласи!

преди 4 минути, attj написа:

Викаш, ако Украйна беше останала неутрелна, нямаше да има толкова много жертви. Украйна е виновна за многото жертви.

Така е. Значи ако СССР беше останал неутрален и във ВСВ нямаше да има десетки милиони жертви. СССр е виновен за над 50 милиона жертви във ВСВ.

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Викаш, ако Украйна беше останала неутрелна, нямаше да има толкова много жертви. Украйна е виновна за многото жертви.

Ако Украйна не палеше живи хора за забавление нямаше да има толкова много жертви... Ако Украйна не бомбеше Донбас осем години подред нямаше да има толкова много жертви... Ако Зеленски не беше кукла на конци и не му дърпаха ушите всичко щеше да приключи още първият ден... така че никаква жал за тия... 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.